Prison Break

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

ObejrzaÂłem wczoraj odcinek 03x01 :D. MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże serial powrĂłciÂł we wspaniaÂłym stylu i mam nadziejĂŞ, Âże tak siĂŞ utrzyma do koĂąca.
PrzeraÂżajÂący widok wiĂŞzienia Sona i jego "mieszkaĂącĂłw" dodaje uroku serialowi :D. Nie bĂŞdĂŞ wiĂŞcej zdradzaÂł, bo pewnie sÂą tacy co nie chcieliby czytaĂŚ przed oglÂądaniĂŞciem ;).
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Ja teÂż wczoraj widziaÂłem pierwszy odcinek 3 sezonu. :D

Bardzo mnie interesuje jak rozwinie siĂŞ akcja w tym wiĂŞzieniu ( fakt przeraÂżajÂące miejsce wrrr ) - co bĂŞdzie z Michaelem i Mahone'm. :roll: No i oczywiÂście z LJ i SarÂą. :> Szkoda, Âże to juÂż nie maraton, trzeba swoje od(sz)czekaĂŚ. :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

pawell pisze:

co bĂŞdzie z Michaelem i Mahone'm. :roll: No i oczywiÂście z LJ i SarÂą.
Mnie najbardziej ciekawi w¹tek Sary, a to z tego wzglêdu, ¿e Sarah Wayne Callies, która gra Sarê jakoœ na dniach mia³a urodziÌ dziecko, albo mo¿e ju¿ urodzi³a. W ka¿dym b¹dz razie jej powrót do PB jest nadal znakiem zapytania, teraz ³adnie wybrnêli scenarzyœci wymyœlaj¹c w¹tek o porwaniu, i w³aœciwie to sta³o siê g³ówn¹ przyczyn¹ teraz, ¿eby Michael siedzia³ nadal w Sona.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

ja nie wiem jak mogli wymyÂśliĂŚ taki genialny serial :P no oczywiÂście obok desperatek :P

[ Dodano: Wto Wrz 25, 2007 4:28 pm ]
drugi odcinek nie gorszy od pierwszego, trzymajÂą poziom, jak zwykle nigdy nie wiem co michael chce zrobiĂŚ i znĂłw sie udaje i znĂłw sie komplikuje, rozmowa sucre z dziewczynÂą -poprostu wymiĂŞkam ehh
TVN innowacja i nowoczesność...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Jeden z plakatĂłw dla sezonu 3, chyba najlepszy jaki do tej pory widziaÂłam:
Obrazek
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Plakat bardzo dobry.
ObejrzaÂłem wczoraj odcinek 03x02 i zaczyna siĂŞ rozkrĂŞcaĂŚ. Sporo ciekawych wÂątkĂłw siĂŞ porobiÂło :D. Oby tak dalej.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Co do epizodu 3x02 w wiêkszoœci napisów pojawi³ siê b³¹d, dziewczyna Whistler'a zosta³a przet³umaczona jako córka :roll:
Najlepszy tekst na koĂącu:
Whistler:"To jak mnie stÂąd wydostaniesz?"
Scofield: "A bo ja wiem!" :lol:
Wpadka epizodu (wg.Tv.com - patrz trivia )
Wody nalano Michaelowi do 1/5, a w nastĂŞpnej scenie wody byÂło do poÂłowy szklanki.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Widzia³em t¹ wpadkê ju¿ przy ogl¹daniu odcinka i sobie przewin¹³em ¿eby jeszcze raz obejrzeÌ :D. Œmiesznie wysz³o. Z napisami na szczêœcie nie mia³em problemów i dobrze by³y przet³umaczone. Podoba³a mi sie scena jak Sucre ¿egna³ siê przez telefon z Maricruz (a¿ siê ³ezka w oku krêci ;))
Nika
Fan Forum
Fan Forum

WyglÂąda na to, Âże chÂłopaki niebawem zacznÂą kopaĂŚ :lol: Promo picture dla epizodu 04 (tego za 2 tygodnie):
Obrazek
pawell

Ciekawe co w zwiÂązku z tym wymyÂśli Michael? :roll: ÂŁatwo nie bĂŞdzie - taka ochrona wiĂŞzienia Sona. :roll:
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

uu nie dobrze ze stojÂą nad nimi ale michael znajdzie sposob napewno zeby odciÂągnÂąc ich uwage :)
TVN innowacja i nowoczesność...
pawell

Ja juÂż po 3 odcinku ( "Call Waiting" ) III sezonu. MaÂło brakowaÂło, a Lincoln uwolniÂłby SarĂŞ i LJ'a. :roll: I na koniec zostawili nas z zagadkÂą: co ta kobieta zostawiÂła Lincolnowi przy Âśmietniku? :mhm:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Nie zdziwie siĂŞ jak siĂŞ okaÂże, Âże to gÂłowa Sary. Od dwĂłch dni wszystkie amerykaĂąskie "prisonowe" fora dyskutujÂą o wywiadzie, ktĂłrego udzieliÂła Sarah Wayne Callies jednej z gazet, przyznajÂąc, Âże producenci PB dali jej wypowiedzenie i jak narazie nie ma dla niej miejsca w 3 sezonie. Z resztÂą w tym odcinku widaĂŚ byÂło, Âże SarĂŞ odgrywa dublerka a nie Sarah Wayne Callies. :(
ChociaÂż z drugiej strony byÂłoby to nielogiczne gdyby w pudeÂłku byÂła jej gÂłowa, Michael straciÂł by zapaÂł i motyw by wyciÂągaĂŚ Whistlera z Sony! Chociaz pozostaje jeszcze uwiĂŞziony LJ, a on w koĂącu jest jego bratankiem, wiĂŞc motyw jakby nadal jest! Poczekamy, zobaczymy, w pudle jest pewnie zupeÂłnie co innego niÂżeli nam siĂŞ wydaje... :lol:
P.S. Chris Vance (Whistler) i ten jego brytyjski akcent coraz bardziej zaczyna mnie krĂŞciĂŚ, jeszcze trochĂŞ i Scofield pĂłjdzie w odstawkĂŞ 8)

[ Dodano: Sob PaÂź 06, 2007 1:34 pm ]
Promo pictures dla epizodu 6:
Obrazek Obrazek
Pytanie czy Sucre jest na zewn¹trz czy wewn¹trz? Chocia¿ s¹dz¹c po uniformie to kto wie czy nie naj¹³ siê do pracy jako jakiœ porz¹dkowy w Sona? :mhm:

[ Dodano: Sob PaÂź 06, 2007 1:36 pm ]
P.S. ÂżrĂłdÂło, z ktĂłrego wziĂŞÂłam "promosy"
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Sucre pewnie naj¹³ siê do pracy i razem z Lincolnem pomog¹ Scofieldowi wydostaÌ sie z wiêzienia. Zapowiada siê naprawdê ciekawie. Teraz ca³y czas myœlê co znajduje siê w pude³ku przy œmietniku. Wygl¹da³o jakby wycieka³a z niego jakaœ krew. Na wszystkich forach mówi¹, ¿e najprawdopodobniej jest to g³owa Sary. Chocia¿ z drugiej strony by³oby to g³upie posuniêcie twórców serialu. W tej chwili jedyn¹ motywacj¹ dla Michaela do ucieczki z wiêzienia jest to, ¿e Sara zosta³a porwana. Chyba, ¿e wymyœl¹ coœ innego- Michael bêdzie chcia³ siê zemœciÌ za zabójstwo Sary. (Ale jak¹ korzyœÌ mia³aby Firma, po zabiciu jej.) :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

NareÂście: >>>
ODPOWIEDZ