TVP - sprawy bieżące

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

DF: wyraznie widac tu wine tvp i tyle. TÂłum ma swoje prawa i tyle. Jezeli ma sie jakies plany bezpieczenstwa (czy to nie byla przypadkiem impreza masowa, na ktora trzeba miec zgode?) to trzeba je wykonywac a nie zmieniac!
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Nie prawda - przecieÂż stali tam doroÂśli i wydawaÂło siĂŞ, Âże rozsÂądni ludzie. Chyba powinna obowiÂązywaĂŚ ich jakaÂś kultura - nawet stania w kolejce. Chyba nie wypada pchaĂŚ siĂŞ na chama - ochroniarze byli. Czemu nie interweniowali - nie wiem. I nie mĂłw o prawach tÂłumu, bo to jest Âśmieszne. Moze gdzieÂż napisano, Âże po 2 godzinach w kolejce mam prawo zachowywaĂŚ siĂŞ jak prosiĂŞ i przepychaĂŚ w tÂłumie?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

np od 8.00 do 20.00 plus koncert na koniec. PrzecieÂż sami wiedzÂą, Âże z roku na rok przybywa coraz wiĂŞcej ludzi.
dokladnie tu zawini³o tvp nie ludzie jak sta³ byœ 4 h na mrozie i przejecha³ pó³ polski to byœ mia³ na to inne spojrzenie.Dni otwarte powinny trwaÌ 2 dni i byc tez na placu powstaùców...
ByÂło by mniej ludzi zawiodÂły podstawowe Âśrodki bezpieczeĂąstwa...
DF: wyraznie widac tu wine tvp i tyle. TÂłum ma swoje prawa i tyle. Jezeli ma sie jakies plany bezpieczenstwa (czy to nie byla przypadkiem impreza masowa, na ktora trzeba miec zgode?) to trzeba je wykonywac a nie zmieniac!
dokÂładnie...
Nie prawda - przecieÂż stali tam doroÂśli i wydawaÂło siĂŞ, Âże rozsÂądni ludzie.
TAM byÂły DZIECI !!! caÂłe mnĂłstwo wiesz jak one siĂŞ darÂły ??? moÂże to niestosowne porĂłwnanie ale to wyglÂądaÂło ja 2 gi BiesÂłan one teÂż siĂŞ baÂły ze moga tego nie przeÂżyĂŚ... nic nie widziaÂły sÂłyszaÂły tylko bluzgi... nie miaÂły czym oddychaĂŚ... i byÂły tratowane...
ochroniarze byli. Czemu nie interweniowali - nie wiem.
bo chodzili sobie spokojnie po trawniku za ogrodzeniem...
bo to jest Âśmieszne. Moze gdzieÂż napisano, Âże po 2 godzinach w kolejce mam prawo zachowywaĂŚ siĂŞ jak prosiĂŞ i przepychaĂŚ w tÂłumie?
nigdzie ale jak stoisz 4 h na mrozie i widzisz Âże otwierajÂą bramĂŞ a caÂły tÂłum ktĂłry tam stoi od 15 min spokojnie sobie wchodzi to teÂż chcesz siĂŞ dostaĂŚ nikt tam nie staÂł dla zabawy Âżeby sobie postaĂŚ tylko po to Âżeby wejsĂŚ...

Kole¿anka Kwiatka sama sobie nogi nie z³ama³a ???? poza tym to raczej nie jest normalne ¿eby otwieraÌ g³ówn¹ bramê jak widz¹ co siê wyrabia o zeby nie usun¹Ì barierek tylko sobie na to patrzeÌ...
Android <3
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Ja miaÂłem jechaĂŚ z jednym z ForumowiczĂłw, a moim kolegÂą, MakAleksem. Niestety, kolega Forumowicz zachorowaÂł. :(
WyglÂąda na to, Âże to dobrze, iÂż siĂŞ tam nie znaleÂźliÂśmy, w PoznaĂąskim oddziale TVP... :wink: Kolejki byÂły ogromne. :twisted:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
MakAleks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: MakAleks »

Widzisz moja choroba czasem na coÂś siĂŞ przydaje. :D
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Ja by³em dwa lata temu w TV Katowice. Nie by³o ¿adnych t³umów. Wszed³em w drugiej grupie a przyszed³em kilka minut po 10.00. W³aœciwie to chyba wtedy nawet nie by³o kolejki na zewn¹trz co najwyzej w póŸniejszych godzinach na kilkadziesi¹t osób.

W tym roku byÂł juÂż caÂłkiem spory ogonek, ale w Âżadnych barierkach tylko wzdÂłuÂż chodnika i chyba wszyscy chĂŞtni weszli i obejrzeli z tego co powiedzieli w AktualnoÂściach. Przeprosili tylko, Âże niektĂłrzy mogli dÂługo czekaĂŚ, a sam dzieĂą otwartych drzwi zostaÂł przedÂłuÂżony o 1,5 h do godziny 17:30.

No ale to TV Katowice i te sceny z Warszawy i determinacja tych ludzi Âżeby coÂś zobaczyĂŚ wcale mnie nie dziwiÂą. NapisaÂłem w konfrontacji do nadmienionej sytuacji w Poznaniu.

Ps.
A Kamil by³ w Gdaùsku? Co prawda ja widzia³em go w g³ównych Wiadomoœciach w jakimœ chyba rzeczywiœcie gdaùskim koœciele, ale w po³udnie by³ w studiu programów katolickich nadawanym zdaje siê z Warszawy. Zreszt¹ podczas jednego z wejœÌ programowych albo w po³udniowych Wiadomoœciach wspomnieli chyba o Durczoku jako gwieŸdzie Dni Otwartych...
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

doktorfaustus1 pisze: Telewizja ludzi, czy moÂże ludzie ludzi?!
Telewizja Dla Ludzi!Faustusie, jakbyÂś nie wiedziaÂł. Chyba Âże w przypadku TVP to siĂŞ nie tyczy. Chocpo latach podobno to zrozumiaÂła stawiajac na Rzecznika Prwa Widza.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Tobi a moÂże tak wiĂŞkszy fragment wypowiedzi, a nie tylko kawaÂłek wyrwany z kontekstu? NiedÂługo bĂŞdziemy mogli toczyĂŚ boje o sÂłowa "lub", "oraz" etc.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Czy Tobie p³¹c¹ za obronê TVP?

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

faustus to robi w czynie spoÂłecznym :):)
jedno mu trza przyznac jest w tym dobry :)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

A ja mogĂŞ obrĂłciĂŚ kota ogonem i spytaĂŚ, czy Tobie pÂłacÂą za plucie na TVP?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Tobi teÂż robi to w czynie spoÂłecznym :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Nie. Staram siĂŞ byĂŚ obiektywny. Nie od dziÂś wiadomo Âże TVP nie speÂłnia, a przynajmniej do niedwana( bo obecnie zaczyna siĂŞ to zmieniac) standardĂłw Âświatowych na rynku telewizji i o gÂłowe bije jÂą TVN,co zÂłego by o tej stacji nie powiedzieĂŚ.

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Tak, jasne - w puszczaniu dwóch telenowel dziennie produkcji meksykaùskeij, emitowaniu programów dla kretynów typu Ciao Darwin i samych powtórek przez wiêksz¹ czêœc roku. Rzeczywiœcie w tym przypadku nikt nie mo¿e pobiÌ TVNu. Chyba tak nisko upaœÌ siê ju¿ nie da. Do tego dochodzi promowanie niudolnej córki Sandry, która najpierw straszy³a widzów pe³ni¹c funkcjê gospodarza programu, a nastêpnie postanowi³a zaj¹c siê produkcj¹ programów - szkoda tylko, ¿e owa produkcja ogranicza sie do zakupu licencji.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Sandry, ktĂłra najpierw straszyÂła widzĂłw peÂłniÂąc funkcjĂŞ gospodarza programu,
a ja wolaÂłam jÂą niÂż Âłysego konia z zĂŞbami jak tygrys szablozĂŞby :):)
Android <3
ODPOWIEDZ