Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

obieÂżyÂświat pisze:..teraz Ania ma dosÂłownie labĂŞ..
..tylko to chyba nie powĂłd do zadowolenia :neutral:
ja teÂż tak uwaÂżam,to podcina jej skrzydÂła i musi siĂŞ przyporzÂądkowaĂŚ do nowego trio grafiku i czasem 'kÂąski' zostawiaĂŚ komuÂś - trzeciemu :evil: caÂła ta naprawdĂŞ dziwna sytuacja,ogranicza moÂżliwoÂści tych 3 paĂą,a juÂż naprawdĂŞ Beacie Tadli!
obieÂżyÂświat pisze:..a podziaÂł w 'dnÂż' jest na 3. :roll:
..po Ani tego nie widaĂŚ ale Beatka to ostatnio posmutniaÂła :(
..trudno siĂŞ dziwiĂŚ ;)
Tadla najwiĂŞcej traci.szkoda.najbardziej podobaÂły mi siĂŞ RP w wykonaniu wÂłaÂśnie Beaty i Ani.a teraz ni stÂąd ni z owÂąd Grass...nie podoba mi siĂŞ to :nie:

Po Ani nie widaĂŚ,ale mam wraÂżenie,Âże nawet ona mniej siĂŞ uÂśmiecha,wiĂŞc jest jeszcze bardziej skÂąpo niÂż wczeÂśniej,zdarza jej siĂŞ nawet juÂż nie koĂączyĂŚ serwisĂłw z uÂśmiechem.Tadla jest jeszcze w gorszej sytuacji... :(
Dziœ zauwa¿y³em,¿e dŸwiêkowcy te¿ chyba to zamieszanie prze¿ywaj¹.By³o ³¹czenie z reporterem/rk¹,nie pamiêtam z kim,³¹czenie siê skoùczy³o,Ania mówi i nie ma dŸwiêku i nagle w³¹cza siê g³os w po³owie zdania.to siê jeszcze dzisiaj powtórzy³o.panowie siê nie popisali :grozi:

dzisiejszy DnÂŻ! :

Obrazek

Obrazek

o kurcze,chyba nowa bluzka.I jeszcze zapiĂŞta po samÂą szyjĂŞ :lol2:

Obrazek

Obrazek

oczywiÂście z koÂłnierzykiem :devil:

Obrazek

nie potrzeba s³ów by wyraziÌ to co najpiêkniejsze........................

[ Dodano: Sro Wrz 20, 2006 10:04 pm ]
dziÂś widziaÂłem 'kropkĂŞ nad i' i nic wiĂŞcej co siĂŞ caÂłej telewizji,a szczegĂłlnie TVN24 tyczy...caÂły dzieĂą w robocie.znaczy to,Âże nie zrobiÂłem ani 1 capsa,co juÂż powtarza siĂŞ dwukrotnie w ciÂągu mojej caÂłej historii na tym forum.ale,Âżeby nie zostawiaĂŚ,w moim ulubionym wÂątku o ulubionej prezenterce,czarnej dziury,kilka hiciorĂłw z wykopalisk http://iminiplus.prv.pl thx to aero :spiewa:

Obrazek

M24h :devil: :devil: :devil:

Obrazek

Obrazek

hmmm,ale tam duÂżo M24h,w sumie przecieÂż Ania debiutowaÂła jako Pani Redaktor- rok temu :D :tanczy:

[ Dodano: PiÂą Wrz 22, 2006 9:34 pm ]
:tanczy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

teraz ju¿ nigdy nie bêdzie tak samo... :( za du¿o zonków,za du¿o 'starych byków' i mr Trawy.Ani nale¿y siê szansa,aby pokaza³a,¿e ten program umie prowadziÌ efektownie..Co najgorsze we wszystkich spotach M24h s¹ wszyscy redaktorzy,oprócz Trawy,chyba ¿e jest,ale to przeoczy³em i Ani.Uwa¿am,¿e jej obecnoœÌ w reklamie byÌ powinna z tego wzglêdu,¿e jest jednym z gospodarzy tego programu,pomimo tego,¿e go regularnie nie prowadzi.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ahha ahha :)

Dziœ Ania w Dn¯ z Danut¹ Kondratowicz.w³osy spiête,granatowy ¿akiet i bluzka...jakby tu j¹ opisaÌ:nieprzeciêtna.pod szyje,bia³o czarna,ale tak naprawdê to trzeba zobaczyÌ.niestety,ale capsa jej nie zrobi³em,po raz kolejny 3ci ju¿ chyba.ca³¹ winê zwalê na Kalczê,która nie wiem czy by³a czy nie dziœ w Dn¿,ale to ma³o istotne,bo i tak jej siê dosta³o :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

CoÂś niedobrego siĂŞ staÂło z gÂłosem Ani dziÂś :?

Zawsze takim sÂłodkim alcikiem do nas przemiawiaÂła, a dziÂś trÂąciÂła lekkim basem :mhm:

PodziĂŞbiÂła siĂŞ pewnie :(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

niestety jest dokÂładnie tak jak mĂłwisz,Ania ma katar : ( mam nadziejĂŞ,Âże szybko wyzdrowieje i jej gÂłos bĂŞdzie tak sÂłodki jak przedtem.........................

[ Dodano: Czw Wrz 28, 2006 11:24 pm ]
no katar - no problem 8)
Jak j¹ dziœ zobaczy³em w tej czerwieni,która doskonale wkomponowa³a siê w biel jej marynarki i b³yszcz¹c¹ czerù w³osów,szczena mi opad³a,nie mog³em d³ugo wyjœÌ z szoku.Ania jest cudowna :roll:

Obrazek

Obrazek

DnÂŻ boski!

Obrazek

Obrazek

wiele dni dyÂżuru Ani opuÂściÂłem nie uwieczniajÂąc jej psychologizmu osobowego i niezwykÂłej urody,na capsach.dlatego nie jestem juÂż systematyczny,ale to nie zmienia tego,Âże jej nie podziwiam i szanujĂŞ.tĂŞskniĂŞ za tymi DnÂŻ w wakacje i za tymi dniami...

Obrazek

kiedy pojawia³a siê co pó³ godziny w serwisach.........
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..nie wiem czy dobrze mi siĂŞ wydaje ale na tym miejscu gdzie Anita W. przygotowuje siĂŞ do popoÂłudniowego wydania FaktĂłw siedzi dzis Anna JĂŞdrzejowska :mhm:
..jeÂśli mnie wzrok nie myli to widaĂŚ jÂą tam nad zegarkiem :lol2:

Obrazek

..jeÂśli to ona to bĂŞdzie prowadziĂŚ specjalny program w tvn24 o 17.30 o likwidacji WSI i o raporcie jaki sporzÂądziÂł likwidator Macierewicz :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak, KryĂąska jÂą zapowiedziaÂła. Ten program o 17.45.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:Tak, KryĂąska jÂą zapowiedziaÂła. Ten program o 17.45.
..dobrze widziaÂłem :D
:arrow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

siakie Âświetne capsy!!!!! :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
super obie¿yœwiat,¿e uwieczni³eœ Aniê prowadz¹c¹ specjalny program.nie mia³em mo¿liwoœci obejrzeÌ jej dzie³a,ale przynajmniej ca³kiem nie przegapi³em tego wyj¹tkowego wydarzenia,kiedy Ania ponownie wciela siê w rolê pani redaktor.jak jej 'poszed³' program niestety nie wiem,ale przynajmniej nie czujê abym totalnie omi¹³ ten wa¿ny fakt :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..to w takim razie tego programu z wieczora teÂż pewnie nie widziaÂłeÂś :?:
:arrow:
Obrazek
Obrazek
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: nostromo »

8) A dziÂś nasza gwiazda prowadziÂła dzieĂą na Âżywo

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Gustwona stonowany fiolet i rĂłwnie gustowna koronka :)

Fakt, z rozpuszczonÂą fryzurÂą, jako prezenter Anna wyglÂąda odrobinĂŞ powaÂżniej.

KryniĂŞ chyba przegonili do Sejmu.......
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

No wÂłaÂśnie nie wiem gdzie podziewa siĂŞ Krynia,trudno mi ostatnimi czasy trafiĂŚ na DnÂŻ :(
Ah co za capsy :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
nie wiem,czy kiedykolwiek widziaÂłem jÂą w deep deep violet :roll: Ania wyglÂąda fascynujÂąco,nie mogĂŞ nasyciĂŚ siĂŞ piĂŞknem,ktĂłre rozÂświetla kamerĂŞ i newsroom,i miliony odbiornikĂłw telewizyjnych,i ludzkie serca......................

WÂłaÂśnie mi siĂŞ wydaje,Âże niesamowicie powaÂżnie Ania prezentuje siĂŞ w zwiÂązanych wÂłosach,ale to moje indywidualne odczucie,ktĂłre ksztaÂłtuje przecieÂż wieele,wieeele emocji....
Niestety zapowiada siĂŞ,Âże jutro teÂż niestety nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł podziwiaĂŚ Ani w Dniu na ÂŻywo :lol2:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

8) Witam :)

Jak podziwiamy to podziwiamy aveo :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ten tajemniczy uÂśmiech :)

Obrazek

I zwieĂączenie wieczoru :D
http://img504.imageshack.us/img504/2581/1111112ey2.png

PowiedziaÂłbym Âże w zwiÂązanych wÂłosach Anna wyglÂąda tak bardziej mÂłodzierzowo....
Rozpuszczone delikatnie wÂłosy to juÂż powaga i stonowanie...Aczkolwiek sÂłusznie nazwaÂłeÂś Aveo AnnĂŞ CzarnÂą MadonnÂą, fakt z fryzurÂą w czerni jej najlepiej wedÂług mnie.
Z JoannÂą KryĂąskÂą razem w sprawozdaniu w "Raporcie" prezentujÂą siĂŞ razem Âślicznie.
Jak w tej piosence "Black and white" Kombi..... :brawa:
Urocze nasze pezenterki

Gdzie sie podziaÂła ta Krynia ???

[ Dodano: Czw PaÂź 05, 2006 9:23 pm ]
Nie wyÂświetliÂło siĂŞ

Obrazek

ÂŚlicznoÂści...

[ Dodano: Czw PaÂź 05, 2006 9:24 pm ]
Czy¿bym siê myli³, czy w tle m¹¿ Anny sobie siedzia³ ?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

podziwiamy !! :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
nostromo pisze:Czy¿bym siê myli³, czy w tle m¹¿ Anny sobie siedzia³ ?
mam nadziejĂŞ,Âże nie,bo na ekranie ÂżyczĂŞ sobie tylko jednego czÂłonka rodziny JĂŞdrzejowskich :devil: :devil: :devil:

Jakie piĂŞkne uÂśmiechy zÂłapaÂłeÂś,kiedy ja capsowaÂłem,rzadko udawaÂło mi siĂŞ uchwyciĂŚ ten czar,magiĂŞ jej uÂśmiechu i o takim cudownym zwieĂączeniu wieczoru jak te mogÂłem tylko pomarzyĂŚ :roll:
nostromo pisze:Z JoannÂą KryĂąskÂą razem w sprawozdaniu w "Raporcie" prezentujÂą siĂŞ razem Âślicznie
cooo?one by³y w raporcie??Krynia i Ania razem??nigdy ich nie widzia³em,aby razem prowadzi³y raport,¿e te¿ mnie te niesamwoite zjawisko musia³o omin¹Ì :evil: :evil:
To byÂł chyba raport wieczorny :mhm: a przypominasz sobie kiedy to miaÂło miejsce?
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:)

A zaiste mia³¿e miejsce kiedyœ taki¿ radosny fakt - ANNA i JOANNA

Niestety trafiÂłem jakoÂś na koĂącĂłwkĂŞ i nic nie uwieczniÂłem :(

Black and Wihte

Anna i Joanna

No full beauty byÂło......ehhhh

Nie wymawiaj "rodzinie", có¿, tak ju¿ jest :lol:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Anna i Jo-anna :lol2: poczekamy,poczekamy.... :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:

Pewnie Ania dziÂś znĂłw w DnÂŻ,a mnie niet :( Mam conieco na otarcie Âłez ;)

piêkna a w tle za komputerem jakaœ bestia :devil: :devil: :devil: nawet nie chcê myœleÌ,¿e tam gdzieœ krêci siê jej m¹¿¿,bo bym chyba zwariowa³ :o

Obrazek

Obrazek

Obrazek

to by³y czasy i te w³osy!Ania ma zupe³nie nowy image.Nasza aktualna piêknoœÌ jest taka powa¿na,majestatyczna,drapie¿na a nasza tu na zdj. oczywiœcie równie¿ drapie¿na,ale ma w sobie wiêcej z szalonej 20stki ni¿ szalonej 30stki :mhm:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

czy sejm zostanie rozwiÂązany?

Obrazek

najmniej mnie na tym capsie sejm obchodzi :lol2:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Witam :)

Podziwiajmy dalej naszÂą uroczÂą i ÂślicznÂą prezenterkĂŞ :D

Wczoraj napisaÂłem, Âże Anna bardzo dobrz wyglÂąda w czerni i rozpuszczonych wÂłosach, takie powaÂżne stonowanie i bardzo Âśliczne podkreÂślenie charakteru. I proszĂŞ. Deja vu ?
A moÂże Anna Âśledzi wÂątek ? :tanczy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I uÂśmiech....ehhh
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ta urocza przerwa w zÂąbkach :lol:
Obrazek

AleÂż to prezenterka. :roll:

I chyba jednak Anna czytuje forum :)

A Krynia siĂŞ znalazÂła :lol:
ProwadziÂła wczoraj "bardzo wieczorny" bo o 23 skrĂłt informacji.
Czekaj tyle...ale teÂż warto...
A mi siĂŞ marzy raz jeszcze RW Anny razem z JoannÂą. "Black and white" :lol:
Czarna i BiaÂła Dama - Anna w dzisiejszej kreacji i Joanna w letniej biaÂłej kreacji :spiewa:

Ehhh.......
ODPOWIEDZ