ja teÂż tak uwaÂżam,to podcina jej skrzydÂła i musi siĂŞ przyporzÂądkowaĂŚ do nowego trio grafiku i czasem 'kÂąski' zostawiaĂŚ komuÂś - trzeciemuobieÂżyÂświat pisze:..teraz Ania ma dosÂłownie labĂŞ..
..tylko to chyba nie powĂłd do zadowolenia![]()

Tadla najwiĂŞcej traci.szkoda.najbardziej podobaÂły mi siĂŞ RP w wykonaniu wÂłaÂśnie Beaty i Ani.a teraz ni stÂąd ni z owÂąd Grass...nie podoba mi siĂŞ to :nie:obieÂżyÂświat pisze:..a podziaÂł w 'dnÂż' jest na 3.![]()
..po Ani tego nie widaĂŚ ale Beatka to ostatnio posmutniaÂła
..trudno siĂŞ dziwiĂŚ
Po Ani nie widaĂŚ,ale mam wraÂżenie,Âże nawet ona mniej siĂŞ uÂśmiecha,wiĂŞc jest jeszcze bardziej skÂąpo niÂż wczeÂśniej,zdarza jej siĂŞ nawet juÂż nie koĂączyĂŚ serwisĂłw z uÂśmiechem.Tadla jest jeszcze w gorszej sytuacji...

Dziœ zauwa¿y³em,¿e dŸwiêkowcy te¿ chyba to zamieszanie prze¿ywaj¹.By³o ³¹czenie z reporterem/rk¹,nie pamiêtam z kim,³¹czenie siê skoùczy³o,Ania mówi i nie ma dŸwiêku i nagle w³¹cza siê g³os w po³owie zdania.to siê jeszcze dzisiaj powtórzy³o.panowie siê nie popisali :grozi:
dzisiejszy DnÂŻ! :

o kurcze,chyba nowa bluzka.I jeszcze zapiĂŞta po samÂą szyjĂŞ

oczywiÂście z koÂłnierzykiem :devil:

nie potrzeba s³ów by wyraziÌ to co najpiêkniejsze........................
[ Dodano: Sro Wrz 20, 2006 10:04 pm ]
dziÂś widziaÂłem 'kropkĂŞ nad i' i nic wiĂŞcej co siĂŞ caÂłej telewizji,a szczegĂłlnie TVN24 tyczy...caÂły dzieĂą w robocie.znaczy to,Âże nie zrobiÂłem ani 1 capsa,co juÂż powtarza siĂŞ dwukrotnie w ciÂągu mojej caÂłej historii na tym forum.ale,Âżeby nie zostawiaĂŚ,w moim ulubionym wÂątku o ulubionej prezenterce,czarnej dziury,kilka hiciorĂłw z wykopalisk http://iminiplus.prv.pl thx to aero :spiewa:

M24h :devil: :devil: :devil:

hmmm,ale tam duÂżo M24h,w sumie przecieÂż Ania debiutowaÂła jako Pani Redaktor- rok temu

[ Dodano: PiÂą Wrz 22, 2006 9:34 pm ]
:tanczy:

teraz juÂż nigdy nie bĂŞdzie tak samo...

ahha ahha

Dziœ Ania w Dn¯ z Danut¹ Kondratowicz.w³osy spiête,granatowy ¿akiet i bluzka...jakby tu j¹ opisaÌ:nieprzeciêtna.pod szyje,bia³o czarna,ale tak naprawdê to trzeba zobaczyÌ.niestety,ale capsa jej nie zrobi³em,po raz kolejny 3ci ju¿ chyba.ca³¹ winê zwalê na Kalczê,która nie wiem czy by³a czy nie dziœ w Dn¿,ale to ma³o istotne,bo i tak jej siê dosta³o :devil: