Kolego! Doskonale wiesz, ¿e chêÌ oddania g³osu w jakiejœ tam sondzie ma siê nijak do Bogdana Rymanowskiego. :] Atak moderatorów powiadasz? Nie zauwa¿y³em by w naszych dzia³aniach od pocz¹tku naszego moderowania na forum cokolwiek siê zmieni³o. Mo¿e te wakacje to istny atak moderatorów trochê z Waszej winy. Proponujê siê nad tym g³êbiej Wam zastanowiÌ i proponujê powrót do dyskusji o Bogdanie Rymanowskim. S¹dzê, ¿e na pewno bêdzie on w Faktach jutro. Mimo, ¿e jest trzeci tydfzieù z rzêdu to nie widzê powodu, by nmie móg³by i tego jednego dnia prowadziÌ Faktów. Przez te 3 tygodnie coraz bardziej przypada mi do gustu.
Tak jest - wczorajsze "Fakty" z Rymanowskim byÂł po prostu wyczadziaÂłe. Ekstra. On jest coraz lepszy. Wczoraj doszedÂłem do wniosku, Âże to najlepszy prezenter programu informacyjnego po Justynie Pochanke. Nigdy wczeÂśniej tak nie uwaÂżaÂłem.
A to mnie Ryman dziÂś zaskoczyÂł Taki komentarz... "Nawet w Piekle moÂże byĂŚ jak w niebie..." Genialne Zaczyna mi facet imponowaĂŚ NaprawdĂŞ
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Z tymi workami pod oczami - on tak ma zawsze. To chyba taka uroda czy cos :?
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)