Igor Sokołowski
Moderator: Łukasz
Re: Igor Sokołowski
Mogę wiedzieć co ma na celu codzienne dodawanie podobnych zdjęć?
-
- Fanatyk :)
Kolega @Ksero przeprowadza intensywne testy sprzętu 

A mogę wiedzieć o co ci chodzi? Żalisz się czy się chwalisz? Dodawać źle, nie dodawać też źle.rogi pisze:Mogę wiedzieć co ma na celu codzienne dodawanie podobnych zdjęć?
KKK
A takie, żeby ja mogła zobaczyć, jak prezentował się nasz dziennikarz, gdyż sama z powodu obowiązków nie jestem w stanie tego ocenić.rogi pisze:Mogę wiedzieć co ma na celu codzienne dodawanie podobnych zdjęć?
Ksero, dziękuję

This is not the end, this is not the beginning.
Moim zdaniem nie ma sensu dodawać takich zdjęć, bo jedyną różnicą jaką je odróżnia to chyba kolor koszuli i marynarki.Ksero pisze:A mogę wiedzieć o co ci chodzi? Żalisz się czy się chwalisz? Dodawać źle, nie dodawać też źle.rogi pisze:Mogę wiedzieć co ma na celu codzienne dodawanie podobnych zdjęć?
Czyli idąc twoim tokiem, nie warto wrzucać żadnych zdjęć, no bo np. prezenterki w każdym dniu mają inny ubiór? :hyh: :hmm:
KKK
Oj nie kłóćcie się. Niech każdy robi to co uważa za stosowne. Ja co do codziennych screenów prezenterów nic nie mam, dopóki ktoś nie będzie codziennie po 10 zdjęć jednej osoby wrzucał.
Ja również. Dla mnie to zwykłe zaśmiecanie forum - no ale cóż.Ksero pisze:Ja się nie kłócę.Tylko wyrażam poglądy...
Co jest zaśmiecaniem, wrzucanie zdjęć czy ta gadka? Kiedyś już pisałeś że nie podoba ci się robienie capsów, bo to nie forum o modzie, więc jak coś to sam odkopujesz własne śmieci
A jeśli to pierwsze, to zgłaszaj posty do moderacji - masz taki przycisk obok "cytuj" i wtedy będzie jasne co jest tutaj uważane za stosowne. O odpowiednim dziale do spraw na temat forum nie wspominając...
A jeśli to pierwsze, to zgłaszaj posty do moderacji - masz taki przycisk obok "cytuj" i wtedy będzie jasne co jest tutaj uważane za stosowne. O odpowiednim dziale do spraw na temat forum nie wspominając...
Oczywiście do tych wskazówek się zastosuję. Proszę o usunięcie całej tej dyskusji.
Mnie te zdjęcia (wybrane
cieszą. I tyle. Głównie dlatego tu zaglądam.