Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Trudno stwierdziĂŚ! Chyba ta piÂątkowa (troszeczkĂŞ inna niÂż w sobotĂŞ), ale myÂślĂŞ, Âże to jeszcze nie to!

Gdyby to ode mnie zaleÂżaÂło, gdybym byÂł fryzjerem, doradziÂłbym
Anicie troszeczkĂŞ jaÂśniejszy kolor, wÂłosy proste, pocieniowane
i umodelowane, ale nie zasÂłaniajÂąc twarzy – Anita ma przecieÂż tak piĂŞkne rysy twarzy i ksztaÂłtnÂą buziĂŞ!

Ja uwielbiam, kiedy Anita odsÂłania dekolt ummm... :P

Dzisiaj we Flashu byÂło widaĂŚ takÂże jasnego koloru spĂłdnicĂŞ (albo spodnie)
to chyba za sprawÂą dÂługich nĂłg Anity!
Ale w ten weekend, Anicie brakowaÂło powera,
obawiam siĂŞ najgorszego!
Ona nie mo¿e znikn¹Ì z Faktów! :( :( :( :(
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Black Jack '62 pisze:Ale w ten weekend, Anicie brakowaÂło powera,
obawiam siĂŞ najgorszego!
Ona nie mo¿e znikn¹Ì z Faktów! :( :( :( :(
Hmm... Nie martw siê, zorganizujemy jakiœ protest na stronie, zbierzemy podpisy, wyœlemy petycjê, nie pozwolimy jej tak ³atwo odejœÌ. :D
Sylwia
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Sylwia »

Jak kibice Legii, zrobimy demonstracje przed siedzibÂą ITI :)
Na Gieldzie drzewa nie rosną do nieba. =D
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela.
http://www.gpw.pl
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Tak... i potem w serwisie sportowym TVN24 puÂścili materiaÂł tÂłumaczÂący wzrost ceny biletĂłw. Tym razem redakcja sportowa przesadziÂła. Chyba, Âże mieli polecenie 'z gĂłry'...
Sylwia
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Sylwia »

Kibice Legii s¹ dziwni oni mysleli, ze jak przejmie ich bogata spó³ka to spalci im dlugi (chyba 200 mln. - albo mniej) za darmo. I moze jeszcze mysleli, ze jak maj¹ bogatego w³aœciciela to wstêp na mecze bedzie darmowy :lol:. Zeby sp³acic d³ug trzeba na to zapracowaÌ. Dobrze, ze chc¹ z nimi rozmawiaÌ szkoda takiej ³adnej ulicy blokowaÌ. I jeszcze chc¹ nowego stadionu przeciez maj¹ 3 (dwa do treningowe, jeden przy g³ównym stadionie a drugi po przeciwnej stronie ulicy).
Na Gieldzie drzewa nie rosną do nieba. =D
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela.
http://www.gpw.pl
kawiocha

Post autor: kawiocha »

£ukaszu, to co z t¹ petycj¹ :?: Mo¿e umieœÌ to jako nius i bêd¹ podpisy jako komentarze? :idea: Tylko niech wszyscy pisz¹ swoje e-maile! Potem jakoœ Anitce przeka¿emy wiadomoœÌ o tej petycji, a ona to przeka¿e swoim szefom.
A taka propo, ÂŁukaszu, skÂąd Ty masz te kontakty z dziennikarzami TVNu?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Mam nadziejê, ¿e te petycje nie bêd¹ konieczne! Mo¿e jestem pesymist¹, ale w¹tpiê w skutecznoœÌ petycji (osobiste doœwiadczenia :cry: )

ZmieniajÂąc temat - ZostaĂŚ miss – aleÂż ja wiÂązaÂłem w zwiÂązku z tym serialem nadzieje i rĂłwnie mocno siĂŞ rozczarowaÂłem :( , kiedy Anita w jednym z wywiadĂłw mĂłwiÂła o maÂłej roli w serialu, myÂślaÂłem, Âże to moÂże przez skromnoœÌ, ale nie. Serial dla mnie w piÂątek siĂŞ koĂączy, a przesytu Anity – ÂŻyrafy nie czujĂŞ!
Jej rola byÂła naprawdĂŞ znikoma, no có¿ – pozostaje mi SÂłodko – gorzki!

No i Fakty - mam nadziejĂŞ :?:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

no w³asnie w³asnie po przeczytania peanów na czeœÌ Anitki postanowi³am obejrzec zostaÌ miss. No i ??? No i nic w 10 odcinkach powiedzia³a 1 zdanie i pokazano j¹ raz na zbli¿eniu a wogole ze 4 razy by³a w kadrze. Ona tam raczej statystuje ni¿ gra a szkoda bo ca³kiem nieŸle siê porusze lepiej ni¿ nijedna z g³ównych bochaterek.Poza tym po przeczytaniu przytoczonego perzez kogos na tym forum w czesniej wywiadu z Marie Claire czy innego tego typu badziewia stwierdzi³am ¿e mo¿e faktycznie Ÿle j¹ oceni³am bo ona nie jest cyborgiem tylko gra na wizji :) Zauwa¿y³am ¿e przez ostatni weekend na koùcu faktów za ka¿dym razem siê uœmiechne³a (pewnie jej na prompterze napisali :) ) i wygl¹da³a od razu ³adniej :)Powinna zapusciÌ troche w³osy i zrobiÌ loki wygl¹da³a by lepiej a nie ulizane z ty³u jak Helga z SS :)
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

kamuii tylko prosze nie kaz jej w kostiumie kÂąpielowym "FaktĂłw" prowadziĂŚ. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

w soomie czemu nie ??? :D :D w zostaÌ miss wygl¹da³a w kostiumie ca³kiem nieŸle no i siê usmiecha³a wiêc moze ona siê usmiecha tylko jak jest w kostiumie???? :) ngdy nic nie wiadomo tyle ¿e to doœÌ nietypowy strój jak na królow¹ œniegu :)
ps. juÂż widzĂŞ minĂŞ BlackJacka na widok Anity w Faktach w kostiumie :):)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wola³bym widzieÌ Anitê opalaj¹c¹ siê w bikini, le¿¹c¹ obok mnie, np. na pla¿y :lol: :lol: :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Uff :lol: a jednak Anita zostaje - mam nadziejĂŞ, Âże na zawsze!

Oj, gdyby okazaÂło siĂŞ, Âże dziÂś zamiast Anity zobaczyÂłbym Rymana, zaÂłamaÂłbym siĂŞ! WystarczajÂącym ciosem dla mnie byÂło wczorajsze drugie miejsce Lanca'e Armsrtonga na 12 etapie Tour de France :cry:
A tak dobrze mu szÂło! :cry:

Có¿ :wink: Na szczêœcie jest Anita! A i ZostaÌ miss wczoraj mi³o by³o ogl¹daÌ :lol:

:lol: http://gala.onet.pl/_i/nr29-30_04/pi13_d.jpg

Fajne zdjĂŞcie!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Przemiany Anitki :)

Wiem ¿e pewnie nara¿ê siê Black Jackowi i innym fanom Anity Werner za to co zaraz napiszê ale myœlê ze jeœli doczytaja¹ posta do koùca to mo¿e jednak nie exterminuj¹ mnie z foroom :):)

No wiêc jak pewnie wiêkszoœÌ bywalców forom zauwa¿y³a raczej nie przepadam za ANit¹ Werner.Pos¹gowa twarz,królowa œniegu,brak uœmiechu fatalna fryzura i ubiór (to ostatnie cechuje równie¿ wszystkie prezenterki TVP i wiêkszoœÌ z innych stacji).Anitka do tej pory mia³a raczej wygl¹d Helgi z SS ni¿ medialnej prezenterki TV.No ale przyszed³ czas ze nawet mój kolejny ulubieniec czyli m³ody Walter (do tej pory przyczyniaj¹cy siê z sukcesem do spadku wizerunku stacji) poszed³ po rozum do g³owy, a moze raczej po nowego wizarzystê i....... :)
No w³aœnie wczoraj okaza³o siê ¿e mo¿na Anicie Werner zrobiÌ porz¹dn¹ fryzurê od paru wydan ma rozpuszczone w³osy które zreszt¹ trochê zapuœci³a i wygl¹da o wiele lepiej :) Poza tym ma du¿o lepszy makija¿ wiêc nie wyglada jak naÌpana.No a co najwa¿niejsze i sama Anita postanowi³a zmieniÌ swój wizerunek i od paru wydaù weekendowych mamy okazjê podziwiaÌ jej uœmiech (narazie jeszcze przypominany jej chyba na prompterze ale zawsze coœ :) no ale wczoraj to juz by³o naprawdê sooper nie ogl¹da³am do koùca ale podobno Anita uraczy³¹ widzów swoim uœmiechem nie tylko na koùcu ale i w trakcie faktów ponaddto ponoÌ na koùcu jeszcze doda³a od siebie jakiœ zabawny komentarz :)

A wiĂŞc reasumujÂąc nie wiem czy ciktĂłrzy do tej pory nie przepadali za AnitÂą Werner teÂż widzÂą to co ja ale mam nadzieje Âże tak, bo naprawdĂŞ zmaiana jest duÂża, tak trzymaj Anita.

BTW-tak wiem wiem Black JAck :) Âże dla ciebie nie ma zadnych zmian bo ona zawsze jest byÂła i bĂŞdzie zjawiskowa :):)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ZjawiskowoœÌ Anity – tak! Tak wÂłaÂśnie napisaÂłem. UwaÂżam tak nadal!
UÂśmiecha siĂŞ czĂŞÂściej, to teÂż prawda.
Zabawne, wrĂŞcz zadziwiajÂące, uÂśmiechaÂła siĂŞ, kiedy mĂłwiÂła o tym, Âże nad
PolskÂą szalejÂą burze, a trÂąba powietrzna porwaÂła 37- latka(!!!) i pozrywaÂła
dachy i linie energetyczne! :shock: ten jej uÂśmiechniĂŞty wyraz twarzy wtedy mnie powaliÂł!

A fryzura – zdecydowanie jestem za jaÂśniejszym kolorem wÂłosĂłw!
Ich d³ugoœÌ, hmmm.... Anita powinna jeszcze je zapuœciÌ no i rozprostowywaÌ! :P

A nie wydaje wam siĂŞ, Âże zmieniÂła takÂże barwĂŞ gÂłosu? Nie jest to tak niska barwa jak kiedyÂś.
:?:
kawiocha

Post autor: kawiocha »

Ja wiem czy takie fajne? ÂŚredniawe...
Przede wszystkim miaÂła Âźle umalowane oczy. A poza tym, powinna mieĂŚ kompletnie proste wÂłosy, a nie takie zaokrÂąglone, nie wiem jak to siĂŞ nazywa, moÂże Funkyrella wie.

No, ale nie chcÂąc siĂŞ naraziĂŚ Blacky'emu, dodam Âże wyszÂła jak zwykle piĂŞknie i fantastycznie.
A propo tego leÂżenia na plaÂży z AnitÂą u boku, to mam nadziejĂŞ, Âże na niÂą trafisz i siĂŞ niÂą tak zajmiesz, Âże dla ciebie rzuci tego swojego obecnego faceta. SzczĂŞÂścia ÂżyczĂŞ!!! :wink:
ODPOWIEDZ