Przede wszystkim rajstopy które ma na sobie Pani Anna Dec to rajstopy czarne cienkie klasyczne. Słowo cieliste oznacza kolor. Proszę nie ponawiać tego błędu. Też jestem miłośnikiem czarnych cienkich klasycznych rajstop ponieważ uważam że nic tak nie podkreśla figury, nóg jak właśnie czarne klasyczne cienkie rajstopy. Uważam też ze Pani Anna ma jedna z ładniejszych figur. Nie jest zbyt mocno wychudzona. Ma nogi stworzone do eksponowania przed kamerami i wg mnie szczególnie w czarnych rajstopach wygląda bardzo korzystnie. Szkoda że tak rzadko korzysta z tak mocnego punktu swojego wyglądu. Jedyna mała uwagą z mojej strony jest to że do tej stylizacji zaproponowałbym buty kryjące palce choć widać tutaj też kunszt w stylizacji Pani Ani iż zastosowała rajstopy bez wzmocnień na palce które są przystosowanie do obuwia z odkrytymi palcami. Taka mała dygresja z uwagi na wykonywany zawód / skrzywienie zawodowe. Absolutnie nie krytyka. Pozdrawiam Panią Annę. Mam nadzieje że czasem obserwuje co się dzieje tutaj na forum. Życzę dużo zdrówka i sukcesów w zawodzie jak i życiu prywatnym. Pozdrawiam Fan Pani wdzięku.
Na Instagramie Ania wrzucała zdjęcia kobiet w rajstopach z odkrytymi palcami, pewnie coś było już na rzeczy i coś do niej dotarło. Jednak w sauarviwrze czy jakoś tak, przy rajstopach czy pończochach powinne być palce zakryte. Jednak jest ok, jedynie wydaje mi się że wiązania na kostce delikatnie skracają piękno nóżek. Tak czy inaczej SUPER OK!
Podejrzewałem, że wczorajsza stylizacja wywoła tu niezłe poruszenie - aż mnie korciło, żeby napisać o tym po 17:00 kiedy pojawiła się w F16. No cóż, ja mam inne screeny - miłego oglądania jak zawsze Radosnej Ani Dec
10/01/2021, "Wstajesz i weekend" (screeny/streaming)
Odnośnie cielistych rajstop, to wydaje mi się że dzisiaj takowe Ania ma na sobie, jednak potwierdzić to można po wstawkach jak jakieś Ania doda na Insta.
Nie wiem, nie wnikam. Nieistotne. Wątpię. Dzisiaj zdecydowanie najfajniejszym elementem są rybaczki ktore maja wysoki stan dzieki czemu nie doszło do skrócenia sylwetki.