Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
:o AÂśka w Faktach :rozglada: ÂŻyczymy jej tego :tanczy:
Dobra panowie
wczoraj nie mogÂłam siĂŞ tu dostaĂŚ, a mam dla Was trochĂŞ gÂłosu Joasi :tanczy:
Asia o walecznej posÂłance Danucie Hojarskiej :rozglada:
http://www.sendspace.com/file/s1e7rm
http://www.sendspace.com/file/luey3w
Asia po konferencji Zbycha Ziobro
http://www.sendspace.com/file/hh7j8r
Zdaje mi siĂŞ, Âże materiaÂł Joanny byÂł we Faktach o 16:00, ale o czym traktowaÂł to Wam nie powiem bo wrĂłciÂłam akurat do domu, a tam straszne zamieszanie zastaÂłam :rozglada: Podejrzewam, Âże w Raporcie Wieczornym bĂŞdzie powtĂłreczka
Dobra panowie

Asia o walecznej posÂłance Danucie Hojarskiej :rozglada:

http://www.sendspace.com/file/s1e7rm
http://www.sendspace.com/file/luey3w
Asia po konferencji Zbycha Ziobro

http://www.sendspace.com/file/hh7j8r
Zdaje mi siĂŞ, Âże materiaÂł Joanny byÂł we Faktach o 16:00, ale o czym traktowaÂł to Wam nie powiem bo wrĂłciÂłam akurat do domu, a tam straszne zamieszanie zastaÂłam :rozglada: Podejrzewam, Âże w Raporcie Wieczornym bĂŞdzie powtĂłreczka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

Super by byÂło;ale pewnie mniej by Jej byÂło na tzw na codzieĂą :uhh:AÂśka w Faktach ÂŻyczymy jej tego
ÂŚlicznie dziekujemy za te materiaÂły nagraniowe :*wczoraj nie mogÂłam siĂŞ tu dostaĂŚ, a mam dla Was trochĂŞ gÂłosu Joasi
Akurat tych o Hojarskiej nie miaÂłem przyjemnoÂści ogladaĂŚ :aniol:
Wczoraj w szkle przez chwilĂŞ Asia teÂż byÂła jak prĂłbowaÂła wymusiĂŚ na ministrze Ziobro ocenĂŞ na temat jakiegoÂś kolejnego zatrzymanego lekarza :spiewa:
ChÂłop twardy-to siĂŞ niedaÂł :nie:
Ze mnie pewnie by Joasia wszystko wyciÂągÂła

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
W weekend Joasia sobie odpoczywa, ale to nie oznacza, Âże czÂłowiek tak w 100% uwalnia od niej swoje myÂśli. :cicho: :rozglada:
Kiedy wczoraj wieczorem od czasu do czasu zaglÂądaÂłem zobaczyĂŚ "co tam Panie sÂłychaĂŚ w Opolu"
raz trafiÂłem na GawliĂąskiego ÂśpiewajÂącego "BaÂśkĂŞ" i duch zesÂłaÂł na mnie natchnienie
:rozglada:
aby tak na melodiĂŞ "BaÂśki" poÂśpiewaĂŚ sobie o naszych tefaÂłenowskich sympatiach:
Anka miaÂła krzywy zgryz
a byÂła piĂŞkna, jak WÂłoszka w kÂąpieli
Magdzie wiatr wci¹¿ niszczy³ fryz
targaÂł grzywĂŞ jej i przy niedzieli
UÂśmiech Beci sprawiaÂł, Âże
chciaÂłeÂś gĂłry przenosiĂŚ , walczyĂŚ ze zÂłem
A Joasia z Podlasia , dziewczĂŞ ze snu
nie chciaÂła do nas uÂśmiechaĂŚ siĂŞ
Piekne jak okrĂŞt
pod peÂłnymi Âżaglami............
Na szczĂŞÂście na pierwszej zwrotce natchnienie siĂŞ skoĂączÂło
ale jak mnie bĂŞdzie znowy mĂŞczyĂŚ , podzielĂŞ siĂŞ z wami :devil:
Kiedy wczoraj wieczorem od czasu do czasu zaglÂądaÂłem zobaczyĂŚ "co tam Panie sÂłychaĂŚ w Opolu"

Anka miaÂła krzywy zgryz
a byÂła piĂŞkna, jak WÂłoszka w kÂąpieli
Magdzie wiatr wci¹¿ niszczy³ fryz
targaÂł grzywĂŞ jej i przy niedzieli
UÂśmiech Beci sprawiaÂł, Âże
chciaÂłeÂś gĂłry przenosiĂŚ , walczyĂŚ ze zÂłem
A Joasia z Podlasia , dziewczĂŞ ze snu
Piekne jak okrĂŞt
pod peÂłnymi Âżaglami............
Na szczĂŞÂście na pierwszej zwrotce natchnienie siĂŞ skoĂączÂło

ale jak mnie bĂŞdzie znowy mĂŞczyĂŚ , podzielĂŞ siĂŞ z wami :devil:
O ktĂłrÂą AniĂŞ chodziAnka miaÂła krzywy zgryz

ByÂła Wanda co nie chciaÂła Niemca a teraz jest Joasia co nie chce sie uÂśmiechaĂŚ :devil:A Joasia z Podlasia , dziewczĂŞ ze snu
Joasi to siĂŞ chyba podobaÂło :mhm:Na szczĂŞÂście na pierwszej zwrotce natchnienie siĂŞ skoĂączÂło
ale jak mnie bĂŞdzie znowy mĂŞczyĂŚ , podzielĂŞ siĂŞ z wami
-
No faktycznie, :mhm: jak dokÂładnie policzyĂŚ, jest trochĂŞ tych tych AĂą (AnekO ktĂłrÂą AniĂŞ chodzi![]()

Mi chodzi o tĂŞ, ktĂłra na tym forum byÂła porĂłwnana do Moniki Belucci i ma miĂŞdzy gĂłrnymi jedynkami charakterystycznÂą "przerwĂŞ"

ÂŻeby nie byÂło wÂątpliwosci: autor miaÂł na myÂśli

Takim dobrym testem byÂłoby sprawdzenie czy wprostproporcjonalnie do upÂływajÂącego czasu wiĂŞcej myÂślimy o Joasi czy wrĂŞcz przeciwnie-coraz mniej :spiewa: :spiewa:epsztajnek pisze:W weekend Joasia sobie odpoczywa, ale to nie oznacza, Âże czÂłowiek tak w 100% uwalnia od niej swoje myÂśli
PomyÂślcie jakÂą odpowiedÂź Wam da ten "Joasiotest" :tanczy: :devil: :spiewa:
Joasi to siĂŞ chyba wszystko podoba to co tu zostaÂło napisane :tanczy:adam pisze:Joasi to siĂŞ chyba podobaÂło
epsztajnek pisze:jak dokÂładnie policzyĂŚ, jest trochĂŞ tych tych AĂą (Anek )
Albo panien Anien :szalony: Aaaaa te¿ Ÿle;w wiêkszoœci wg wiedzy mej wiêkszoœÌ ju¿ nie panny :cicho: Zostaùmy wiêc przy paù Aù

Yyy kogo :spiewa: :spiewa:epsztajnek pisze:i... wiadomo kogo
P.S Joasia pewnie powiedziaÂła,Âże w taki gorÂąc to Ona nie przyjdzie do pracy :nie:
PomyÂślcie jakÂą odpowiedÂź Wam da ten "Joasiotest"

ZrobiÂłem sobie Joasiotest

U mnie wyszÂło tak :cicho:
Jak Joasia jest to jest -Joasiowy zawrĂłt gÂłowy :tanczy:
A jak Joasi nie ma to jest-Joasiowy bĂłl gÂłowy

Joasia zaczyna mieĂŚ wymagania :rozglada: KiedyÂś to jej aura nie przeszkadzaÂła Âżeby siĂŞ z nami spotkaĂŚ a dziÂś :spiewa: wielka gwiazda siĂŞ zrobiÂła :cicho: pracowaĂŚ nie bedzie :spiewa: Przychodzi sobie do pracy kiedy siĂŞ jej podobaP.S Joasia pewnie powiedziaÂła,Âże w taki gorÂąc to Ona nie przyjdzie do pracy

P.S. Jak wam siĂŞ podoba mĂłj nowy podpis :devil:
U mnie to samoZrobiÂłem sobie Joasiotest
U mnie wyszÂło tak
Jak Joasia jest to jest -Joasiowy zawrĂłt gÂłowy
A jak Joasi nie ma to jest-Joasiowy bĂłl gÂłowy

Tak wiĂŞc oznacza to,Âże jesteÂśmy w jakiÂś sposĂłb zwiÂązani emocjonalnie z JoasiÂą

A czy to dobrze czy Âźle to juÂż sam nie wiem :devil:
Trzeba pomyœleÌ nad nowym testem;¿eby zg³êbic temat :mhm: :spiewa: :spiewa:
PamiĂŞtam jak parasolki nie mogÂła utrzymaĂŚ na deszczu i wietrzeKiedyÂś to jej aura nie przeszkadzaÂła Âżeby siĂŞ z nami spotkaĂŚ a dziÂś

Albo w piĂŞknej puchowej kurteczce w Âśniegu staÂła

ByÂła bliÂżej ludzi-bliÂżej ludzkich spraw :devil:
Nie pojawiajÂąc siĂŞ-sama prowokuje nas do wspomnieĂą :cicho:
Joasia chyba jeszcze nie wie ,Âże bycie gwiazdÂą teÂż niesie za sobÂą ujemne skutki :spiewa:wielka gwiazda siĂŞ zrobiÂła
Joasiu-lepiej badÂź naszÂą lokalnÂą gwiazdÂą

Musimy znalezc kompromis :tanczy: Bo jakby przychodziÂła kiedy nam siĂŞ podoba to by nie wyszÂła z pracy i nie miaÂłaby czasu nawet siĂŞ umalowaĂŚPrzychodzi sobie do pracy kiedy siĂŞ jej podoba

Mi siĂŞ podoba jest wyrazisty :aniol: Mamy taki pogÂłos u niej jak KaczyĂąscy w walce o pierwiastek-ale nie poddajemy siĂŞP.S. Jak wam siĂŞ podoba mĂłj nowy podpis

Bo my jak to my-walczymy w sÂłusznej sprawie

-
W sprawie Joasiotestu mĂłgÂłbym posÂłuÂżyĂŚ siĂŞ cytatem z Mickiewicza:
gdy ciebie nie ma, nie wzdycham , nie pÂłaczĂŞ
nie tracê zmys³ów, kiedy ciê zobaczê
jednak, gdy dÂługo ciebie nie oglÂądam
czegoœ mi braknie, czegoœ widzieÌ ¿¹dam....
... ale nie byÂła by to 100% prawda, bowiem czĂŞsto zdarza mi siĂŞ straciĂŚ zmysÂły, kiedy Jo pojawia siĂŞ na ekranie w Podsumowaniu Dnia i wydajĂŞ z siebie wtedy dziwne dÂźwiĂŞki zachwytu, nie mĂłwiÂąc o gÂłaskaniu telewizora... :rozglada: :wariat:
SÂądzisz Adamie, Âże skoro nie pomogÂły proÂśby , to pomogÂą bardziej stanowcze formy nacisku
:mhm: :nie: na kogo , jak na kogo, ale na reporterĂłw zaprawionych w polowaniach na politykĂłw takie formy nie dziaÂłajÂą. 
. Jedna z moich tez , dlaczego Joanna tak szybko spuszcza gÂłowĂŞ na koniec serwisĂłw, jest taka, Âże Joanna jest po prostu zawstydzona tym, Âże jacyÂś mĂŞÂżczyÂźni ,ktĂłrzy ani jej nie znajÂą,ani ona ich nie zna, tam, po drugiej stronie ekranu, sÂą w niÂą wpatrzeni jak w piĂŞkny obraz. CoÂś jak z AgatÂą TomaszewskÂą - fotograf robiÂący jej zdjĂŞcie w CzĂŞstochowie napisaÂł, Âże Agata wyglÂądaÂła wtedy na zdenerwowanÂą.
gdy ciebie nie ma, nie wzdycham , nie pÂłaczĂŞ
nie tracê zmys³ów, kiedy ciê zobaczê
jednak, gdy dÂługo ciebie nie oglÂądam
czegoœ mi braknie, czegoœ widzieÌ ¿¹dam....
... ale nie byÂła by to 100% prawda, bowiem czĂŞsto zdarza mi siĂŞ straciĂŚ zmysÂły, kiedy Jo pojawia siĂŞ na ekranie w Podsumowaniu Dnia i wydajĂŞ z siebie wtedy dziwne dÂźwiĂŞki zachwytu, nie mĂłwiÂąc o gÂłaskaniu telewizora... :rozglada: :wariat:
SÂądzisz Adamie, Âże skoro nie pomogÂły proÂśby , to pomogÂą bardziej stanowcze formy nacisku

Bojê sie, ¿e ju¿ wie. Miêdzy innymi dotar³o do niej, ¿e regularne wystêpowanie przed kamerami pieknej kobiety wi¹¿e siê z pojawieniem siê licznej rzeszy wielbicieli takich, jak myJoasia chyba jeszcze nie wie ,¿e bycie gwiazd¹ te¿ niesie za sob¹ ujemne skutki

Dziwne dÂźwiĂŞki zachwytu.. :mhm: Chodzi Ci o to jak Joasia tak fajnie 'zaÂłamuje' niektĂłre zdaniaepsztajnek pisze:... ale nie byÂła by to 100% prawda, bowiem czĂŞsto zdarza mi siĂŞ straciĂŚ zmysÂły, kiedy Jo pojawia siĂŞ na ekranie w Podsumowaniu Dnia i wydajĂŞ z siebie wtedy dziwne dÂźwiĂŞki zachwytu, nie mĂłwiÂąc o gÂłaskaniu telewizora...

Co za ... Jej o tym powiedzia³ :uwaga: :devil:Bojê sie, ¿e ju¿ wie. Miêdzy innymi dotar³o do niej, ¿e regularne wystêpowanie przed kamerami pieknej kobiety wi¹¿e siê z pojawieniem siê licznej rzeszy wielbicieli takich, jak my
Czyli co,Âże Joasia nie chce miec wielbicieli

TeÂż siĂŞ nad tym kiedyÂś chwilkĂŞ zastanawiaÂłemJedna z moich tez , dlaczego Joanna tak szybko spuszcza gÂłowĂŞ na koniec serwisĂłw, jest taka, Âże Joanna jest po prostu zawstydzona tym, Âże jacyÂś mĂŞÂżczyÂźni ,ktĂłrzy ani jej nie znajÂą,ani ona ich nie zna, tam, po drugiej stronie ekranu, sÂą w niÂą wpatrzeni jak w piĂŞkny obraz.

Ale teÂż wg mnie ktoÂś decydujÂący siĂŞ na taka pracĂŞ musi byc na taki stan rzeczy przygotowany :cicho:
Chyba,Âże Joasia jest tak skromna i nie wie o tym ,Âże jest Âśliczna :spiewa:
Tylko jest jeden problem :stop: -kiedyÂś siĂŞ uÂśmiechaÂła a byliÂśmy w NiÂą tak samo zapatrzeni :tanczy:
MoÂże jeszcze dwĂłch takich zdzierÂżyÂła :devil: Ale zobaczyÂła,Âże sÂą nastĂŞpni i ... :cicho:
ÂżartowaÂłem :aniol:
A co dopiero jakbyÂśmy Joasi robili zdjĂŞcia na legalu :devil:CoÂś jak z AgatÂą TomaszewskÂą - fotograf robiÂący jej zdjĂŞcie w CzĂŞstochowie napisaÂł, Âże Agata wyglÂądaÂła wtedy na zdenerwowanÂą.
Ajaj takie piĂŞkne dziewczyny-a takie nieÂśmiaÂłe :stop: :spiewa: :spiewa:
-
Nie zrozumiaÂłeÂś mnie :nie: To JA wydajĂŞ z siebie dziwne dÂźwiĂŞki zachwytu na widok Joanny ...ZdajĂŞ sobie sprawĂŞ Âże jest to na tyle ciĂŞÂżki przypadek psychiczny :cicho: :spiewa: , ze trudno to zrozumieĂŚ...Dziwne dÂźwiĂŞki zachwytu.. :mhm: Chodzi Ci o to jak Joasia tak fajnie 'zaÂłamuje' niektĂłre zdania
Konkretnie nikt... To sprawa internetu ( g³ównie maile i oczywiœcie fora dyskusyjne :> )Co za ... Jej o tym powiedzia³ :uwaga:
Nie chce mieĂŚCzyli co,Âże Joasia nie chce miec wielbicieli![]()
a) anonimowych
b) natrĂŞtnych
wielbicieli
I w pewnym momencie dowiedziaÂła siĂŞ o tym wÂątku :devil:Tylko jest jeden problem :stop: -kiedyÂś siĂŞ uÂśmiechaÂła a byliÂśmy w NiÂą tak samo zapatrzeni
Widzisz, nie wiemy, jakie maile dostaje Joanna. Jedna z dziennikarek TVP mĂłwiÂła kiedyÂś w wywiadzie , Âże przeÂżyÂła szok kiedy dostaÂła list ( na poczÂątku lat 90-tych pisano jeszcze papierowe listy

Pewnej prezenterce pogody pewien anonimowy wielbiciel przesyÂłaÂł bieliznĂŞ erotycznÂą

No ale z drugiej strony , niewinny flirt, puszczenie oczka do kamery nic nie kosztuje

MoÂże Joanna wybraÂła takÂą pracĂŞ ( konieczny intensywny kontakt z ludÂźmi ) aby walczyĂŚ ze swojÂą niesmiaÂłoÂściÂą ? - takie sÂą czĂŞste przypadki.
I , moÂże lepiej , Âże Joasia jest niesmiaÂła. Przez to ma o wiele wiĂŞkszy urok i wdziĂŞk , niÂż gdyby byÂła bardziej przebojowa :mhm: