Paweł Łukasik
Moderator: Łukasz
Na spotkanie z rekinem niestety nie zaÂłapaÂłam siĂŞ, ale widziaÂłam za to wspinaczkĂŞ PawÂła na Harbour Bridge w Sydney, zresztÂą Âładnie ocapsowanÂą przez notkĂŞ. Brawa dla PawÂła, Âże bez cienia strachu (przynajmniej takie luzackie sprawiaÂł wraÂżenie) wdrapaÂł siĂŞ na sÂłynny "wieszak" jak go przezywajÂą Australijczycy, sama chĂŞtnie teÂż bym siĂŞ po nim przespacerowaÂła. 

-
- Fanatyk :)
-
- Bywalec
:hahaha: Ne wiem, jak prezentowaÂłyby siĂŞ Wasze idolki, ale PaweÂł zbyt "okazale" w samej bieliÂźnie nie wyglÂąda :devil:epsztajnek pisze:Ech, fanki PawÂła to majÂą dobrze.... :>
Redaktor ÂŁukasik wÂłaÂśnie udaje siĂŞ posurfowaĂŚ na desce i przed kamerÂą przebiera siĂŞ w kombinezon "piankowy" odsÂłaniajÂąc nagi gors.. My, panowie, o takich ujĂŞciach naszych dziennikarskich idolek moÂżemy tylko ÂśniĂŚ :<

Co nie zmienia faktu, Âże odwaÂżny z niego facet

Ja teÂżNika pisze: Brawa dla PawÂła, Âże bez cienia strachu (przynajmniej takie luzackie sprawiaÂł wraÂżenie) wdrapaÂł siĂŞ na sÂłynny "wieszak" jak go przezywajÂą Australijczycy, sama chĂŞtnie teÂż bym siĂŞ po nim przespacerowaÂła.

Tyle tego dobra nas spotkaÂło w ostatnim czasie, Âże chĂŞtnie z fanami innych dziennikarzy siĂŞ podzielimyepsztajnek pisze:Ech, fanki PawÂła to majÂą dobrze.... :>

AÂż mi wstyd byÂło na to patrzeĂŚepsztajnek pisze:Redaktor ÂŁukasik wÂłaÂśnie udaje siĂŞ posurfowaĂŚ na desce i przed kamerÂą przebiera siĂŞ w kombinezon "piankowy" odsÂłaniajÂąc nagi gors..

Có¿ mogê Wam poradziÌ :mhm: Musicie byÌ bardzo cierpliwi i jednoczeœnie bardzo subtelnie naciskaÌ swoich idoli :rozglada: My - fanki Paw³a ( nie na tym forum :cicho: ale u konkurencji :cicho: ) w taki w³aœnie sposób dosta³yœmy to, na czym tak bardzo nam zale¿a³oepsztajnek pisze:My, panowie, o takich ujêciach naszych dziennikarskich idolek mo¿emy tylko œniÌ :<

To zaleÂży od tego, co siĂŞ komu podoba :rozglada: Mi np. PaweÂł przebierajÂący siĂŞ w strĂłj surfera - jak i w samym stroju, podoba siĂŞ bardzonot that kind pisze: :hahaha: Ne wiem, jak prezentowaÂłyby siĂŞ Wasze idolki, ale PaweÂł zbyt "okazale" w samej bieliÂźnie nie wyglÂąda :devil:

Na capsach nie widaĂŚ jak nieudolnie to eksperymentowanie PawÂłowi wyszÂło :rozglada: Ale na filmiku , ktĂłry zrobiÂła notka, niczego nie da siĂŞ ukryĂŚ :rozglada: DÂługi ten filmik, ale gorÂąco polecamnot that kind pisze:Co nie zmienia faktu, Âże odwaÂżny z niego facet

Po tych wariackich relacjach nie wyobra¿am go sobie w sejmie :rozglada: Ale jak bêdzie mus, to sobie wyobra¿ê :rozglada: Siê zastanawiam czy po powrocie do kraju spieszno mu bêdzie do spotkania z nami?

Nie ³atwo bêdzie Paw³owi siê odnaleŸÌ w tej polskiej zimnej rzeczywistoœci :rozglada:
KaÂżda telawizja chciaÂłaby mieĂŚ takiego zdolnego i bÂłyskotliwego pracownika :tanczy:not that kind pisze:A relacji z Australii nie powstydziÂłoby siĂŞ samo Discovery Channel
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Czasem tu wpada
Po cichutku liczyÂłam na cykl: ÂŚwiat po ÂświĂŞtach, ale siĂŞ przeliczyÂłam :uhh:
Do PawÂła umiejĂŞtnoÂści surferskich wracajÂąc :rozglada: Za rok, jeÂśli teÂż go tam poÂślÂą, to na bardziej widowiskowe popisy moÂżemy liczyĂŚ :tanczy: We wczorajszej rozmowie telefonicznej, Kacper Kaliszewski pytaÂł PawÂła, czy bĂŞdzie jeszcze prĂłbowaÂł nauczyĂŚ siĂŞ surfowaĂŚ
PaweÂł odparÂł, Âże jeÂśl na BaÂłtyku bĂŞdÂą warunki do tego, to owszem
Zatem c.d. przygĂłd Redaktora-Surfera nastÂąpi :tanczy:
AÂż Âżal, Âże siĂŞ juÂż skoĂączyÂł :uhh: Ale tego, co zobaczylliÂśmy juÂż nikt nam nie odbierze 
Do PawÂła umiejĂŞtnoÂści surferskich wracajÂąc :rozglada: Za rok, jeÂśli teÂż go tam poÂślÂą, to na bardziej widowiskowe popisy moÂżemy liczyĂŚ :tanczy: We wczorajszej rozmowie telefonicznej, Kacper Kaliszewski pytaÂł PawÂła, czy bĂŞdzie jeszcze prĂłbowaÂł nauczyĂŚ siĂŞ surfowaĂŚ

PrawdĂŞ piszesz :tanczy: To byÂł wspaniaÂły ÂświÂąteczno-noworoczny czasDorotka969 pisze:PaweÂłek to potrafi zawsze humorek poprawiĂŚ:)

-
- Fan Forum
..dziewczyny :o
..wlaÂśnie w Poranku Jarek powiedziaÂł Âże PaweÂł bĂŞdzie goÂściem w Poranku wÂłaÂśnie :o
..i inni reporterzy ktĂłrzy byli w Âświeta na wyjeÂździe
..bĂŞdÂą opowiadaĂŚ jak to robiÂło te ÂświÂąteczne relacje
[ Dodano: Nie Sty 06, 2008 8:39 am ]
..i jest

..wlaÂśnie w Poranku Jarek powiedziaÂł Âże PaweÂł bĂŞdzie goÂściem w Poranku wÂłaÂśnie :o

..bĂŞdÂą opowiadaĂŚ jak to robiÂło te ÂświÂąteczne relacje

[ Dodano: Nie Sty 06, 2008 8:39 am ]
..i jest

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Fanatyk :)
Australia wpÂłynĂŞÂła na PawÂła wprost odmÂładzajÂąco. Nie wiem czy to kwestia oÂświetlenia w studio, ale jego buÂźka wyglÂądaÂła jakby miaÂł gĂłra 20 lat na karku.
Z rozmowy wynika, Âże raczej rodzina z nim nie byÂła w Australii, jak to Jarek KuÂźniar powiedziaÂł, syn PawÂła dopytywaÂł co zrobiÂł tata, Âże misiu koala taki senny nagle sie zrobiÂł.
PaweÂł twierdzi, Âże to liÂście eukaliptusa majÂą taki wpÂływ na organizm misiĂłw, ale jakaÂś pani ze zoo mu powiedziaÂła, Âże to pewnie teÂż przez to, Âże jak one tych liÂści duÂżo zjedzÂą to potem pĂŞczniejÂą im w brzuszku i wtedy przychodzi nieodparta ochota na sen. Szkoda, Âże tak krĂłko rozmawiali z PawÂłem. Na zakoĂączenie, Jarek zapowiedziaÂł powtĂłrkowÂą relacjĂŞ, specjalnie na proÂśbĂŞ widzĂłw, szczegĂłlnie paĂą
i pokazali relacjĂŞ jak PaweÂł walczyÂł na desce z falami.
Z rozmowy wynika, Âże raczej rodzina z nim nie byÂła w Australii, jak to Jarek KuÂźniar powiedziaÂł, syn PawÂła dopytywaÂł co zrobiÂł tata, Âże misiu koala taki senny nagle sie zrobiÂł.
PaweÂł twierdzi, Âże to liÂście eukaliptusa majÂą taki wpÂływ na organizm misiĂłw, ale jakaÂś pani ze zoo mu powiedziaÂła, Âże to pewnie teÂż przez to, Âże jak one tych liÂści duÂżo zjedzÂą to potem pĂŞczniejÂą im w brzuszku i wtedy przychodzi nieodparta ochota na sen. Szkoda, Âże tak krĂłko rozmawiali z PawÂłem. Na zakoĂączenie, Jarek zapowiedziaÂł powtĂłrkowÂą relacjĂŞ, specjalnie na proÂśbĂŞ widzĂłw, szczegĂłlnie paĂą

-
- Bywalec
Nie mogÂłam uwierzyĂŚ, kiedy JarosÂław KuÂźniar tuÂż po Ăłsmej zapowiedziaÂł m.in. PawÂła, jako dzisiejszego goÂścia tvn24obieÂżyÂświat pisze:..dziewczyny :o

Wspaniale byÂło zobaczyĂŚ na wÂłasne oczy, Âże wrĂłciÂł caÂły i zdrowy z tej wyprawyobieÂżyÂświat pisze:..i jest![]()

KtĂłry, po rzuceniu nie chce do niego wrĂłciĂŚepsztajnek pisze:... i do tego z bumerangiem...

Bardzo przystojnie zasÂłuchanyepsztajnek pisze:... zasÂłuchany... :rozglada:

Kto by pomyÂślaÂł, Âże lada dzieĂą 35 mu stuknieNika pisze:Australia wpÂłynĂŞÂła na PawÂła wprost odmÂładzajÂąco. Nie wiem czy to kwestia oÂświetlenia w studio, ale jego buÂźka wyglÂądaÂła jakby miaÂł gĂłra 20 lat na karku.

SiĂŞ zastanawiam dlaczego, co niektĂłrzy (red. KuÂźniar chociaÂżby :mhm: ) upierajÂą siĂŞ przy tym, Âże spotkanie PawÂła z misiÂą koalÂą byÂło - dla misi, traumatycznym przeÂżyciem? :rozglada: PrzecieÂż w materiale wyraÂźnie byÂło widaĂŚ to, Âże oboje bardzo dobrze czuli siĂŞ w swoim towarzystwie :tanczy:Nika pisze:Z rozmowy wynika, Âże raczej rodzina z nim nie byÂła w Australii, jak to Jarek KuÂźniar powiedziaÂł, syn PawÂła dopytywaÂł co zrobiÂł tata, Âże misiu koala taki senny nagle sie zrobiÂł.
OkazaÂło siĂŞ teÂż, Âże bardzo prosto zorganizowaĂŚ taki wyjazd: Wystarczy chcieĂŚ - powiedziaÂł Pan Redaktor ÂŁukasik

Red. KuÂźniar wspomniaÂł teÂż o tym, Âże widzki dopytywaÂł siĂŞ o to, kiedy PaweÂł w koĂącu siĂŞ pojawi :rozglada: Red. ÂŁukasik na niezadowolonego tym zainteresowaniem jego osobÂą nie wyglÂądaÂł :rozglada: Chyba cieszy go fakt posiadania fanek :rozglada: Od razu oznajmiam, Âże to nie ja pisaÂłam do Poranka :rozglada: Kiedy usÂłyszaÂłam, Âże PaweÂł bĂŞdzie goÂściem ani na chwilĂŞ nie odeszÂłam od telewizora, coby niczego nie przegapiĂŚ :rozglada:Nika pisze:Na zakoĂączenie, Jarek zapowiedziaÂł powtĂłrkowÂą relacjĂŞ, specjalnie na proÂśbĂŞ widzĂłw, szczegĂłlnie paĂąi pokazali relacjĂŞ jak PaweÂł walczyÂł na desce z falami.
Jaka fajna fryzurka ukazywaÂła siĂŞ naszym oczom, zanim PaweÂł kapelusz na gÂłowĂŞ zaÂłoÂżyÂłnot that kind pisze:Dzisiejszy PaweÂł w mojej wersji![]()
![]()

A skoro juÂż o live' ach wspomniaÂłam :mhm: Obawiam siĂŞ, Âże jeszcze na PawÂła w tej wersji poczekamy :uhh: ZmartwiÂło mnie to, co KuÂźniar powiedziaÂł na koniec - odpoczynku im ÂżyczyÂł :uhh: Dlaczego? :> PrzecieÂż na wypoczĂŞtych wyglÂądali :rozglada:

Zapowiedzi nie s³ysza³am, ale jak zobaczy³am Agatê Adamek w studio i ³¹czenie z Ann¹ Seremak to pomyœla³am gdzie Pawe³ i za chwilê siê zjawi³!D¿astina pisze: Nie mog³am uwierzyÌ, kiedy Jaros³aw KuŸniar tu¿ po ósmej zapowiedzia³ m.in. Paw³a, jako dzisiejszego goœcia tvn24

MoÂże taki byÂł pierwotny plan, albo chodziÂło o to, Âże czekali gdzieÂś w studio. :mhm:Jednak pewna jestem tego, iÂż sÂłyszaÂłam, Âże PaweÂł z synami ma siĂŞ pojawiĂŚ :mhm:
Wow, a wiesz Âże nie wiedziaÂłam, to naprawdĂŞ caÂłkiem nieÂźle siĂŞ trzyma, niektĂłrzy maja taki teÂż typ urody, Âże dÂłuuugo mÂłodo wyglÂądajÂą. W kaÂżdym bÂądÂź razie to dzisiaj dwudziestke miaÂł!Kto by pomyÂślaÂł, Âże lada dzieĂą 35 mu stuknie![]()
I KuŸniar doda³, ¿e bêda to musieli chyba odpracowywaÌ z pó³ roku. Co chyba dobrze wró¿y D¿asti prawda? :>Okaza³o siê te¿, ¿e bardzo prosto zorganizowaÌ taki wyjazd: Wystarczy chcieÌ - powiedzia³ Pan Redaktor £ukasik![]()
Przez chwile to Ty z Funcky mi przyszÂłyÂście do gÂłowy.Red. KuÂźniar wspomniaÂł teÂż o tym, Âże widzki dopytywaÂł siĂŞ o to, kiedy PaweÂł w koĂącu siĂŞ pojawi :rozglada: Red. ÂŁukasik na niezadowolonego tym zainteresowaniem jego osobÂą nie wyglÂądaÂł :rozglada: Chyba cieszy go fakt posiadania fanek :rozglada: Od razu oznajmiam, Âże to nie ja pisaÂłam do Poranka :rozglada:

Sorry,Âże siĂŞ wtrÂącam ale pewnie zapowiadaÂł Marte KuligowskÂą z synem i cĂłrkÂą-mĂłwiÂł o Niej po 8 :aniol:DÂżastina pisze:Nie mogÂłam uwierzyĂŚ, kiedy JarosÂław KuÂźniar tuÂż po Ăłsmej zapowiedziaÂł m.in. PawÂła, jako dzisiejszego goÂścia tvn24 Jednak pewna jestem tego, iÂż sÂłyszaÂłam, Âże PaweÂł z synami ma siĂŞ pojawiĂŚ
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Bywalec
A moÂże tatuÂś przestraszyÂł siĂŞ tego, Âże syneczkowie powiedzÂą za duÂżo? :rozglada:Nika pisze:MoÂże taki byÂł pierwotny plan, albo chodziÂło o to, Âże czekali gdzieÂś w studio. :mhm:Jednak pewna jestem tego, iÂż sÂłyszaÂłam, Âże PaweÂł z synami ma siĂŞ pojawiĂŚ :mhm:
23 stycznia Âżyczenia moÂżna mu sÂłaĂŚNika pisze:Wow, a wiesz Âże nie wiedziaÂłamKto by pomyÂślaÂł, Âże lada dzieĂą 35 mu stuknie![]()

Do tego za darmoNika pisze:I KuŸniar doda³, ¿e bêda to musieli chyba odpracowywaÌ z pó³ roku.

D¿asti to by chcia³a non stop, bez przerwy widzieÌ Paw³a na wizji :rozglada: Widzia³a ju¿ wiêcej ni¿ siê spodziewa³a zobaczyÌ, ale to ci¹gle ma³oNika pisze: Co chyba dobrze wró¿y D¿asti prawda? :>

PrzyznaĂŚ siĂŞ muszĂŞ, Âże mnie strasznie targaÂło, aby coÂś napisaĂŚNika pisze:Przez chwile to Ty z Funcky mi przyszÂłyÂście do gÂłowy.

Zapraszamy wszystkie panie do dyskusji :tanczy:Nika pisze:Ale jak widaĂŚ konkurencja ma o wiele szerszy zakres!
Nie, nie :nie: Marta z bliÂźniakami byÂła zapowiadana i owszem, ale PaweÂł z gadÂżetami i synami takÂże :]maxxx pisze: Sorry,Âże siĂŞ wtrÂącam ale pewnie zapowiadaÂł Marte KuligowskÂą z synem i cĂłrkÂą-mĂłwiÂł o Niej po 8 :aniol:
Nie by³o, a¿ tak Ÿle :tanczy: Zw³aszcza, ¿e te siarczyste mrozy odpuœci³y na czas :tanczy: A i Pan Redaktor zadba³ o swoj¹ garderobê. Ciep³y sweterek - zapiêty pod sam¹ szyjê pod p³aszczyk za³o¿y³ :tanczy: Trzeba przyznaÌ, ¿e wziê³i naszych podró¿ników do galopu :tanczy: A panu KuŸniarowi nie wybaczê tego ci¹g³ego wprowadzania mnie w b³¹d :> Ale do rzeczy. Pawe³ dzisiaj, pocz¹tkowo sprzed Ratusza o konflikcie miêdzy obecnymi a starymi w³adzami Warszawy - opowiada³. Dwie relacje nada³ o Poranku - Anitka go dla nas odpyta³a :tanczy: Na pocz¹tku dn¿ znalaz³ sobie towarzystwonot that kind pisze:Ciê¿ko chyba z australijskich temperatur przestawiÌ siê na polskie :devil:

Ach!!! PrzypomniaÂło mi siĂŞ coÂś :rozglada: Jak mogÂłam w ogĂłle o tym zapomnieĂŚ :hmm: KuÂźniar zdradziÂł nam wczoraj to, gdzie PaweÂł mieszka :rozglada: To byÂło podczas rozmowy o surfowaniu. Jarek ubolewaÂł nad tym, Âże PaweÂł mieszkajÂąc przy GĂłrce SzczĂŞÂśliwickiej nie bĂŞdzie mĂłgÂł sobie posurfowaĂŚ

Ja - w swojej dociekliwoÂści (

Mo¿e Warszawiacy coœ wiêcej napisz¹ o tej dzielnicy? :rozglada:Góra Szczêœliwicka le¿y w Parku Szczêœliwickim w warszawskiej dzielnicy Ochota. Z centrum najwygodniej tam dojechaÌ tramwajem 7, 9, 25. Nale¿y wysi¹œÌ na przystanku Korotyùskiego i zapytaÌ o drogê do parku