Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:Black Jack :lol2: wyczuwam ( telepatycznie :szalony: ) iÂż mnie potrzebujesz :szalony: pewnie miaÂłybyÂś ochotĂŞ dzisiejszej relacji Agatki wysÂłuchaĂŚ :lol2: Z okazji imienin naszej ulubienicy :lol2: proszĂŞ bardzo :arrow: http://www.savefile.com/files/468070
Z bardzo skwaszon¹ min¹ w¿ó³wi³em siê dziœ na forum :? , ale prezencik od ''urodzonej 4. lipca'' rozjaœni³ mi oblicze i ogólnie w g³owie :lol2:
Masz racjĂŞ Black, DÂżastina wysÂłaÂła Âżyczenia i cieszy siĂŞ z podziĂŞkowaĂą od swojej ulubionej reporterki :tanczy: WysÂłaÂłam juÂż wczoraj :rozglada: i takiej odpowiedzi siĂŞ doczekaÂłam :D
Agata Tomaszewska pisze:Jak najbardziej jutro czyli dziÂś ;) PiĂŞknie za Âżyczenia dziĂŞkujĂŞ i serdecznie pozdrawiam!
at
Dzastina? MogĂŞ od Ciebie poÂżyczyĂŚ, chociaÂż na kilka godzin tĂŞ odpowiedÂź? ÂŻebym siĂŞ niÂą nacieszyÂł, jak swojÂą? :(

MoÂże minĂŞ miaÂłbym mniej skwaszonÂą minÂą, gdybym zastaÂł tu full widokĂłw wspaniaÂłych!!! ;(
Wszystkiego co najlepsze i najpiĂŞkniejsze z okazji imienin panny Agaty :szalony:
DziĂŞkujĂŞ :buzi:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Dzastina? MogĂŞ od Ciebie poÂżyczyĂŚ, chociaÂż na kilka godzin tĂŞ odpowiedÂź? ÂŻebym siĂŞ niÂą nacieszyÂł, jak swojÂą? :(
Nie ma na razie DÂżastiny... wiĂŞc jeÂśli chcesz, to mojÂą odpowiedÂź Ci wypoÂżyczĂŞ :neutral: :lol:
Black Jack '62 pisze:Z bardzo skwaszon¹ min¹ w¿ó³wi³em siê dziœ na forum :?
Z tym wiĂŞkszÂą chĂŞciÂą uÂżyczĂŞ, ÂżebyÂś pojaÂśniaÂł :)
Black Jack '62 pisze:MoÂże minĂŞ miaÂłbym mniej skwaszonÂą minÂą, gdybym zastaÂł tu full widokĂłw wspaniaÂłych!!! ;(
RobiliÂśmy z obieÂżyÂświatem wszystko, co w naszej mocy... rzucaliÂśmy zaklĂŞcia... itp. :lol2: I nic nie wskĂłraliÂśmy :/
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Nie ma na razie DÂżastiny... wiĂŞc jeÂśli chcesz, to mojÂą odpowiedÂź Ci wypoÂżyczĂŞ :neutral: :lol: /.../ Z tym wiĂŞkszÂą chĂŞciÂą uÂżyczĂŞ, ÂżebyÂś pojaÂśniaÂł :)
Ale ta moja skwaszona mina nie jest wynikiem braku odpowiedzi ;) Z takÂą minÂą wychodzĂŞ niemal zawsze z wiĂŞkszoÂści instytucji ... :spiewa: A wÂłaÂściwie to z takÂą: :twisted:
Co do korespondencji zaÂś, to ja - niegodny, nigdy, piszÂąc do gwiazd szklanego ekranu, nie robiĂŞ tego z myÂślÂą, czy nadziejami na odpowiedÂź. Nie marzy mi siĂŞ nawet to, Âże gwiazda znajdzie czas na to, by list mĂłj odczytaĂŚ. Kiedy zaÂś odnajdujĂŞ list z odpowiedziÂą w skrzynce doznajĂŞ rozkosznego szoku, to miÂłe uczucie :D Agatka okazaÂła siĂŞ byĂŚ sÂłodkim i Âłaskawym dla swoich fanĂłw ewenementem, ale nie mogĂŞ przecieÂż winiĂŚ jej za to, Âże w koĂącu uznaÂła, iÂż miarka siĂŞ przebraÂła i nie zasÂługujĂŞ na odpowiedÂź od niej :neutral:
;(

P.S.
Dzastina pisze:Okazuje siĂŞ, Âże podobna jestem do kilku piĂŞknych latynosek :rozglada: i do :rozglada: Hugh Granta :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:mhm: A mogÂłabyÂś zapodaĂŚ swoje fotki? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ok., Blacky :D ale najpierw Ty zapodaj swoje :D Koniecznie tu na forum :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze: ..DÂżastina jesteÂś naprawdĂŞ kochana :buzi:
:rozglada: Wiem :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..wymyÂślmy dzis znĂłw jakieÂś ÂświĂŞto - proszĂŞ :rydzyk: :lol2:
Sam fakt, Âże jest na tym Âświecie ktoÂś taki jak Agatka :lol2: to juÂż jest powĂłd do codziennego ÂświĂŞtowania :D
Black Jack '62 pisze: Dzastina? MogĂŞ od Ciebie poÂżyczyĂŚ, chociaÂż na kilka godzin tĂŞ odpowiedÂź? ÂŻebym siĂŞ niÂą nacieszyÂł, jak swojÂą? :(
Nie musiaÂłeÂś pytaĂŚ :D JeÂśli CiĂŞ to uczyni szczĂŞÂśliwym, proszĂŞ bardzo :*
Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:MoÂże minĂŞ miaÂłbym mniej skwaszonÂą minÂą, gdybym zastaÂł tu full widokĂłw wspaniaÂłych!!! ;(
RobiliÂśmy z obieÂżyÂświatem wszystko, co w naszej mocy... rzucaliÂśmy zaklĂŞcia... itp. :lol2: I nic nie wskĂłraliÂśmy :/
Niecodziennie bêdzie Wam dane: zanurzaÌ siê g³êbiej w strumienu piêknoœci :rozglada:
Panowie, wiecie co wynika z moich wnikliwych obserwacji? :rozglada: A to, ¿e dziœ, redakcja poznaùska, jako jedyna nie by³a obecna na wizji :mhm: Ciekawe dlaczego? Mo¿e w Poznaniu nie dzia³o siê nic, co by zas³ugiwa³o na relacjê? :mhm: A mo¿e impreza imieninowa przeci¹gnê³a siê do dziœ :rozglada: i ¿aden z reporterów nie nadawa³ siê do tego, ¿eby stan¹Ì przed kamer¹? :rozglada: A mo¿e dziewczyny, Agatka i Asia, zajête by³y stylizowaniem fryzury kolegi Artura? :rozglada: Ze szczególnym nastawieniem na grzywkê, jasna rzecz :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

I ktoœ zaprzeczy temu, ¿e kobiety chc¹ mê¿czyznom ''wejœÌ'' na g³owê? :lol:
Black Jack '62 pisze:Co do korespondencji zaÂś, to ja - niegodny, nigdy, piszÂąc do gwiazd szklanego ekranu, nie robiĂŞ tego z myÂślÂą, czy nadziejami na odpowiedÂź. Nie marzy mi siĂŞ nawet to, Âże gwiazda znajdzie czas na to, by list mĂłj odczytaĂŚ.
W takim razie, nie powinieneÂś byĂŚ smutnym i rozczarowanym :>
Black Jack '62 pisze:Kiedy zaÂś odnajdujĂŞ list z odpowiedziÂą w skrzynce doznajĂŞ rozkosznego szoku, to miÂłe uczucie :D Agatka okazaÂła siĂŞ byĂŚ sÂłodkim i Âłaskawym dla swoich fanĂłw ewenementem, ale nie mogĂŞ przecieÂż winiĂŚ jej za to, Âże w koĂącu uznaÂła, iÂż miarka siĂŞ przebraÂła i nie zasÂługujĂŞ na odpowiedÂź od niej :neutral:
;(
Nie wiem, jak Ci ulÂżyĂŚ? A moÂże znĂłw przesadziÂłeÂś z ''otwartoÂściÂą'' :>
Dzastina pisze: A mo¿e impreza imieninowa przeci¹gnê³a siê do dziœ :rozglada: i ¿aden z reporterów nie nadawa³ siê do tego, ¿eby stan¹Ì przed kamer¹? :rozglada:
PrzecieÂż Panna Agatta nawet na sugerowanym :> ewentualnym :> tak zwanym :> kacu :> piĂŞknie by wyglÂądaÂła :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

D¿astina pisze:Niecodziennie bêdzie Wam dane: zanurzaÌ siê g³êbiej w strumienu piêknoœci :rozglada:
..i dzis teÂż na pewno nie ;(
..ja siê nastawia³em na 'za³amanie' ramówki tvn24 dopiero po po³udniu kiedy premier og³osi zmiany w rz¹dzie a tu ju¿ teraz tvn24 dosta³o cynk ¿e premier przyj¹³ dymisjê Dorna ;(
..to mnie oczywiÂście nie smuci ale bardzo smuci mnie to Âże teraz to juÂż ani cienia szansy na AgatkĂŞ nie ma ;(
DÂżastina pisze: A to, Âże dziÂś, redakcja poznaĂąska, jako jedyna nie byÂła obecna na wizji :mhm: Ciekawe dlaczego? MoÂże w Poznaniu nie dziaÂło siĂŞ nic, co by zasÂługiwaÂło na relacjĂŞ? :mhm:
..wÂątpiĂŞ :?
..ÂśledzĂŞ wszystkie poznaĂąskie wieÂści i zapewniam CiĂŞ Âże sporo informacji by siĂŞ znalazÂło :]
Alchemik pisze:
Dzastina pisze: A mo¿e impreza imieninowa przeci¹gnê³a siê do dziœ :rozglada: i ¿aden z reporterów nie nadawa³ siê do tego, ¿eby stan¹Ì przed kamer¹? :rozglada:
PrzecieÂż Panna Agatta nawet na sugerowanym :> ewentualnym :> tak zwanym :> kacu :> piĂŞknie by wyglÂądaÂła :lol2:
..nie mam najmniejszej wÂątpliwoÂści Âże tak wÂłaÂśnie by byÂło :D
..no to dzis imprezki moÂże byĂŚ z powodzeniem ciÂąg dalszy :?
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..i dzis teÂż na pewno nie ;(
..ja siê nastawia³em na 'za³amanie' ramówki tvn24 dopiero po po³udniu kiedy premier og³osi zmiany w rz¹dzie a tu ju¿ teraz tvn24 dosta³o cynk ¿e premier przyj¹³ dymisjê Dorna ;(
Ja teÂż po nim pÂłakaÂł nie bĂŞdĂŞ :D Ale oczywiÂście wolaÂłbym, Âżeby jednak zostaÂł, bo tak przynajmniej ÂżywilibyÂśmy nadziejĂŞ na jakiÂś live'ik z Poznania :/
obieÂżyÂświat pisze:..ÂśledzĂŞ wszystkie poznaĂąskie wieÂści i zapewniam CiĂŞ Âże sporo informacji by siĂŞ znalazÂło :]
''Historia dzieje siĂŞ kaÂżdego dnia'', ja dodam tylko: w kaÂżdym zakÂątku naszego kraju :D A TVN24 jest od tego, Âżeby to pokazaĂŚ :lol: :devil: Marzenia ÂściĂŞtej gÂłowy :?
Teraz w Poznaniu(i oczywiÂście innych rĂłwnie piĂŞknych miastach naszego kraju) zabĂłjcy, pedofile, drobni przestĂŞpcy, szczĂŞÂśliwie urodzone piĂŞcioraczki, potrÂącony na pasach przechodzieĂą, nieuczciwa kasjerka, itp. stracili swojÂą szansĂŞ na stanie siĂŞ popularnymi za poÂśrednictwem TVN24 :devil:
Pan Dorn i premier KaczyĂąski mogÂą wpisaĂŚ to w poczet swoich zawodowych sukcesĂłw :lol2: A wszystko dziĂŞki ich ''ulubionej'' TVN24 :)
Sielanka :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik, spokojnie :D Prêdzej g³ow¹ mur rozwalisz, albo sprawisz, ¿e S³oùce zacznie krêciÌ siê wokó³ Ziemi, ni¿ zmienisz spojrzenie na œwiat w tvn24 :devil: Jak widaÌ dla kieruj¹cych tvn24, program 24h na dobê, to zbyt ma³o, by potrafili skupiÌ siê na wszystkich istotnych newsach i je podaÌ opinii publicznej. A poza tym, przecie¿ mamy w naszym kraju od jakiegoœ czasu jednow³adczy re¿im - czy nam siê to podoba, czy nie :D Nied³ugo bêdziesz prze³¹cza³ kana³y telewizyjne i prawie tak jak w obie¿yœwiatowym awatarze, na ka¿dym bêdziesz mia³ to samo :D Oczywiœcie nie Agatkê, to by³by piêkny re¿im :P , mam na myœli Kaczyùskich i ich giermków :lol2: Mo¿e tvn24 delikatnie nas zaczyna do tego przyzwyczajaÌ? :lol2:
Alchemik pisze:
:o Jak Wam coœ podobnego w kontekœcie Agatki :aniol: mog³o w ogóle przyjœÌ do g³owy? :uhh:
Ok., Blacky ale najpierw Ty zapodaj swoje Koniecznie tu na forum
No dobrze, ale wpierw powiedz, czy chcesz mnie samego ... oglÂądaĂŚ, oczywiÂście, czy moÂże w towarzystwie jakiejÂś piĂŞknej kobiety? :D A moÂże w rodzinnym gronie? :lol2: Z psami na spacerze? :D

Acha :D I NajwaÂżniejsze :D Wczorajsze moje ''zamĂłwienie'' nieaktualne :lol2:
JuÂż Wam dziĂŞkujĂŞ :D Ale doceniam, Âże gotowi byliÂście swego czasu mi ulÂżyĂŚ i wypoÂżyczyĂŚ te wyjÂątkowe sÂłowa skierowane pod indywidualny adres kaÂżdego z Was :D
:buzi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Jaki uradowany :D Pochwal siê, có¿ takiego nasza Gwiazda Ci odpisa³a :rozglada:
Black Jack'62 pisze:
Alchemik pisze:
:o Jak Wam coœ podobnego w kontekœcie Agatki :aniol: mog³o w ogóle przyjœÌ do g³owy? :uhh:
:uhh: Ja tylko napisa³am, ¿e wszyscy dobrze siê bawili :rozglada: I ¿eby nie by³o, miêdzy namii ¿adnych niedomówieù, urody Agatki nigdy nie œmia³abym podawaÌ w w¹tpliwoœÌ :D
Black Jack'62 pisze:
Ok., Blacky ale najpierw Ty zapodaj swoje Koniecznie tu na forum
No dobrze, ale wpierw powiedz, czy chcesz mnie samego ... oglÂądaĂŚ, oczywiÂście, czy moÂże w towarzystwie jakiejÂś piĂŞknej kobiety? :D A moÂże w rodzinnym gronie? :lol2: Z psami na spacerze? :D
:rozglada: Dawaj wszystkie :lol2:

:D Niech jutro bĂŞdzie bogatsze w relacje naszej ulubionej pani redaktor :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Alchemik, spokojnie :D Prêdzej g³ow¹ mur rozwalisz, albo sprawisz, ¿e S³oùce zacznie krêciÌ siê wokó³ Ziemi, ni¿ zmienisz spojrzenie na œwiat w tvn24 :devil:
Tak, tak, wiem :] Emocje mnie poniosÂły ;) ZresztÂą, caÂły czas ponoszÂą :spiewa:
Dzastina pisze: :D Niech jutro bĂŞdzie bogatsze w relacje naszej ulubionej pani redaktor :rydzyk:
Mamy juÂż ''jutro'' i nie ukrywam, czekamy na to, jak to ''jutro'' bĂŞdzie wyglÂądaÂło :mhm: Oby nie tak, jak wczoraj :?
Black Jack '62 pisze::o Jak Wam coœ podobnego w kontekœcie Agatki :aniol: mog³o w ogóle przyjœÌ do g³owy? :uhh:
Czy ja o coÂś PannĂŞ AgattĂŞ zÂłego podejrzewaÂłem, czy coÂś zÂłego jej zachowaniu zarzucaÂłem :> PodaÂłem czysto- i ogĂłlnoludzkie przypuszczenia w odniesieniu do tradycji ÂświĂŞtowania imienin :D
Black Jack '62 pisze:Acha :D I NajwaÂżniejsze :D Wczorajsze moje ''zamĂłwienie'' nieaktualne :lol2:
JuÂż Wam dziĂŞkujĂŞ :D Ale doceniam, Âże gotowi byliÂście swego czasu mi ulÂżyĂŚ i wypoÂżyczyĂŚ te wyjÂątkowe sÂłowa skierowane pod indywidualny adres kaÂżdego z Was :D
:buzi:
Có¿ mogê napisaÌ? :D Cieszê siê, ¿e sprawy przybra³y taki bieg i... polecam siê na przysz³oœÌ :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..no to tylko jeszcze zagadka czy Agatka Funcky odpisaÂła :?: :D
Mamy juÂż ''jutro'' i nie ukrywam, czekamy na to, jak to ''jutro'' bĂŞdzie wyglÂądaÂło :mhm: Oby nie tak, jak wczoraj :?
..wyglÂąda zupeÂłnie inaczej :]
..ale nie tak jak byÂśmy tego chcieli :?
..no chÂłopcy..i dziewczĂŞta nasze kochane :D moÂżemy pisaĂŚ o sporym pechu w tym tygodniu :]
..wczoraj kiedy byÌ mo¿e Agatka mia³a jak¹œ tam szanse na opowiedzenie o tym g³oœnym morderstwie nastolatka to nie mog³a tego zrobiÌ bo..wiadomo dlaczego :?: ;)
..no a dzis kiedy moÂże..pewnie nie ma jej w pracy byÂł czas na live z Poznania :?

..cholera Black wymyÂśl coÂś kontrowersyjnego :D
..bo ja juÂż ginĂŞ z tĂŞsknoty ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..cholera Black wymyÂśl coÂś kontrowersyjnego :D
..bo ja juÂż ginĂŞ z tĂŞsknoty ;(
Ja mam g³owê pe³n¹ kontrowersyjnych pomys³ów :D Na szczêœcie potrafiê siê na tyle samokontrolowaÌ (i nie tylko samokontrolowaÌ :D ), i¿ nie wdra¿am ich w ¿ycie :spiewa: Poza tym, chyba nie ma nic bardziej kontrowersyjnego i drastycznego zarazem, od morderstwa i gwa³tu, czy raczej na odwrót, a zobacz, tvn24 to ostatnio nie zainteresowa³o :uhh: ChoÌ ja nie ¿yczê Agatce tego, by zajmowa³a siê podobnymi makabrycznymi tematami :nie:

Têsknotê wywo³a³eœ ;( Mój Bo¿e ;( obie¿yœwiat, gdybyœmy wiedzia³ jak ja têskniê ;( Nie chcê siê licytowaÌ, kto bardziej, bo têsknota czy mniejsza, czy wiêksza zawsze doskwiera i zatruwa ¿ycie, ale moja têsknota doskwiera mi tak bardzo, i¿ nawet tradycyjne metody jej zwalczania, które zwykle skutkowa³y, dziœ mi nie pomagaj¹. Staram siê czymœ zaj¹Ì do tego stopnia, ¿eby nie myœleÌ o niczym :szalony: , ale wszystko mi o Agatce przypomina ;( To dziwne, ka¿da czynnoœÌ, któr¹ wykonujê, ka¿dy przedmiot, a najbardziej to chyba telewizor, pilot od telewizora i komputer :lol2: Najgorsze, ¿e dziœ nic nie pomaga i têsknota nie przechodzi ;( NIC mi siê nie chce robiÌ, przez tê têsknotê. Nie mogê znaleŸÌ sobie miejsca nawet, ¿eby spokojnie chwilkê posiedzieÌ i pomedytowaÌ :D Ale, mo¿e uda mi siê w koùcu jak¹œ inspiracjê chwyciÌ w locie ... :spiewa: Ot! tak, ¿eby ta têsknota nie posz³a na marne :D
D¿astina pisze:Jaki uradowany :D Pochwal siê, có¿ takiego nasza Gwiazda Ci odpisa³a :rozglada:

No coÂś Ty, DÂżastina, nie wypada mi :D
ÂŻartujĂŞ ;)
Tak na dobr¹ sprawê, to mo¿esz wyci¹Ì czêœÌ swojej odpowiedzi i bêdziesz mia³a moj¹ :P
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

RobiĂŞ taki na razie krĂłtki przeglÂąd wÂątkĂłw - od tego zdania zaczynam pisaĂŚ w kaÂżdym :lol2:

No chÂłopaki, to od jutra, no dobra, od dzisiaj tĂŞsknimy razem :D

Agatka Âślicznie w tej grzywce rzeczywiÂście wyglÂąda :) Co do podobieĂąstw, to muszĂŞ siĂŞ nad nimi powaÂżnie zastanowiĂŚ :lol:
..no to tylko jeszcze zagadka czy Agatka Funcky odpisaÂła :?: :D
OdpisaÂła :buzi:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:No chÂłopaki, to od jutra, no dobra, od dzisiaj tĂŞsknimy razem :D
ChÂłopaki :> A ja to co :> niby nie tĂŞskniĂŞ :> TĂŞskniĂŞ i to nawet podwĂłjnie :?
Ale bÂądÂźmy dobrej myÂśli ;) wrĂłciÂła Funcky :D a jej powroty, jak pamiĂŞtamy ;) czasami zwiastujÂą powroty Agatki ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:
Funckyrella pisze:No chÂłopaki, to od jutra, no dobra, od dzisiaj tĂŞsknimy razem :D
ChÂłopaki :> A ja to co :> niby nie tĂŞskniĂŞ :> TĂŞskniĂŞ i to nawet podwĂłjnie :?
Doborowe towarzystwo do têsknienia - jakoœ têsknocie zaradzimy :D Powie ktoœ, ¿e my pamiêtamy i têsknimy, bo mamy piêkne i wci¹¿ ¿ywe wspomnienia - prawda :D I ka¿de wspomnienie chwytamy, by choÌ trochê ul¿yÌ têsknocie.
Ale bÂądÂźmy dobrej myÂśli ;) wrĂłciÂła Funcky :D a jej powroty, jak pamiĂŞtamy ;) czasami zwiastujÂą powroty Agatki ;)
Na razie jednak tylko w tej postaci, postaci wspomnieĂą: reporterki smagane wiatrem, poÂśrĂłd nich Panna Agatta, ale takÂże Sylwia W., Maja P. :arrow: silne wiatry :D
ODPOWIEDZ