Anna Kalczyńska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Kalczyńska
Dziś Ania prowadzi serwisy we Wstajesz i Wiesz.

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Pani Ania Kalczyńska chce wygryść moją Ulubienicę Panią Anię Seremak?
Szczerze mówiąc wolałbym Kalczyńską w Porankach, a Seremak w Dniu na Żywo 

Wczoraj Kalczyńska prowadziła serwisy w Poranku, a Seremak była w Dniu na żywo. Gdzie tu "próba wygryzienia"?konradpaluszek pisze:Pani Ania Kalczyńska chce wygryść moją Ulubienicę Panią Anię Seremak?
This is not the end, this is not the beginning.
O tak. Kalczyńska w Poranku może być. W dni powszednie. W weekendy widziałbym chętnie Patrycję Drozd, skoro ma coś prowadzić w TVN24 na czas wakacji, albo i do powrotu Joasi Kryńskiej, a Pani Seremak niech wraca do relacji live z Krakowa.Pavloo pisze:Szczerze mówiąc wolałbym Kalczyńską w Porankach, a Seremak w Dniu na Żywo
Pewnie niech wraca do Krakowa bo mam bliżej jak do Warszawy

Sporo dzisiaj działo się w Poranku z udziałem redaktor Kalczyńskiej, ale najlepsze było kręcenie bucikiem o godzinie 8.00 :cicho:
-
- Fanatyk :)
Przy tym nowym stoliczku widać, że ma, podobnie jak Beata Tadla , skłonność do kokieteryjnego (choć mimowolnego) przebierania nogami pod stołem 

-
- Nowicjusz
Piękne nogi ma pani Ania w tych rajstopach.
Po tym czarnym pasku to by można w pierwszej chwili myśleć że ma pończochyPrzemek2105 pisze:Piękne nogi ma pani Ania w tych rajstopach.

Fan Omeny
"Wstajesz i łżesz" ;-)

"Wstajesz i łżesz" ;-)
Mógłby ktoś wrzucic jakieś capsy z Dnia na Zywo dziś pomiędzy godziną 10-11. Ania Kalczyńska miała w studiu gościa, pewną panią co sie nazywała Agnieszka tylko nie wiem dokładnie jak nazwisko Szukielewicz? (jeśli ktoś wie to niech poprawi) lub coś bardzo podobnego i mega łądnie sie prezentowała, łądne wdzianko, dekolcik itp. już nie jeden raz gosciła w studiu TVN24
rozmawiały na jakiś dany temat, byc może związany z Euro ale dokładnie nie wiem
z góry dzięki