Anita Werner
Moderator: Łukasz
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
To, Âże akurat pamiĂŞtam jak byÂła ubrana wtedy nie uwaÂżam za nic zÂłego a ty od razu kpisz ze mnie i prĂłbujesz koleny raz udowodniĂŚ Âże jestem jakiÂś kompletnym idiotom jak pamiĂŞtam w czym wtedy byÂła ubrana.
NIe pamietam w czym byÂła ubrana w 4 wydaniu ale to kiedy prowadziÂła swoje 4 fakty Âłatwo obliczyĂŚ i nawet nie potrzeba do tego kalendarza.
ByÂło to 8 lutego
A obliczyÂłem to w taki sposĂłb Âże dodaÂłem sobie do 31 stycznia kilka kolejnych dni.
NIe pamietam w czym byÂła ubrana w 4 wydaniu ale to kiedy prowadziÂła swoje 4 fakty Âłatwo obliczyĂŚ i nawet nie potrzeba do tego kalendarza.
ByÂło to 8 lutego

-
- Fan Forum
A co z Pati? Urlopik na ÂŚwiĂŞta - pierniki, rolmopsy, torciki itp.

AleÂż nam prezent zrobiÂła swojÂą nieobecnoÂściÂą
I jest dowĂłd na to, Âże jak AnitĂŞ trochĂŞ doceniÂą (bo przecieÂż popoÂłudniowe
fakty sÂą chyba mniejszym dnem niÂż poranki), to dziewczyna nabiera rozpĂŞdu
Co jest Anicie potrzebne do szczĂŞÂścia
OdpowiedÂź jest prosta: praca na poziomie
A do peÂłni szczĂŞÂścia
Praca na wy¿szym poziomie, np. g³ówne fakty 
MoÂże to teÂż atmosfera ÂŚwiÂąt pozytywnie na NiÂą dziaÂła (ludzie ÂślÂą Âżycznia),
ale faktem jest, Âże jest zupeÂłnie inna niÂż np. miesiÂąc temu

I to jest moja radoœÌ - oby trwa³a wiecznie
A dziÂś w TVP1 film ,,To my'' (chyba o 23), w ktĂłrym gra Anita, a przynajmniej jest wymieniona w obsadzie aktorskiej
Mam nadziejĂŞ, Âże jej rola trwa dÂłuÂżej niÂż piĂŞĂŚ sekund

I jest dowĂłd na to, Âże jak AnitĂŞ trochĂŞ doceniÂą (bo przecieÂż popoÂłudniowe
fakty sÂą chyba mniejszym dnem niÂż poranki), to dziewczyna nabiera rozpĂŞdu

Co jest Anicie potrzebne do szczĂŞÂścia

OdpowiedÂź jest prosta: praca na poziomie

A do peÂłni szczĂŞÂścia

MoÂże to teÂż atmosfera ÂŚwiÂąt pozytywnie na NiÂą dziaÂła (ludzie ÂślÂą Âżycznia),
ale faktem jest, Âże jest zupeÂłnie inna niÂż np. miesiÂąc temu

A dziÂś w TVP1 film ,,To my'' (chyba o 23), w ktĂłrym gra Anita, a przynajmniej jest wymieniona w obsadzie aktorskiej

Mam nadziejĂŞ, Âże jej rola trwa dÂłuÂżej niÂż piĂŞĂŚ sekund

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
JeÂśli chodzi o same ÂświĂŞta, to Patrycja jeszcze nigdy nie miaÂła wtedy dyÂżurĂłw i spĂŞdza ten czas zapewne z rodzinÂą w Bydgoszczy.Black Jack '62 pisze:A co z Pati? Urlopik na ÂŚwiĂŞta - pierniki, rolmopsy, torciki itp.![]()
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Nierozumiem. Nie zasÂłuÂżyÂła jak kaÂżdy na urlop. PowiiniÂście siĂŞ cieszyĂŚ Âże Anita ma tyle wydaĂą FAKTĂW. Zawsze coÂś siĂŞ niepodoba

TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
dok³¹dnie wyraŸnie jest radoœniejszaale faktem jest, ¿e jest zupe³nie inna ni¿ np. miesi¹c temu

oby tak dalej moze i w porankach siĂŞ wreszcie uÂśmiechnie

hmm na wile nie liczyÂła bymMam nadziejĂŞ, Âże jej rola trwa dÂłuÂżej niÂż piĂŞĂŚ sekund

Mnie tam siĂŞ wszystko podobaNierozumiem. Nie zasÂłuÂżyÂła jak kaÂżdy na urlop. PowiiniÂście siĂŞ cieszyĂŚ Âże Anita ma tyle wydaĂą FAKTĂW. Zawsze coÂś siĂŞ niepodoba

Android <3
Black Jack '62 pisze:A dziÂś w TVP1 film ,,To my'' (chyba o 23), w ktĂłrym gra Anita, a przynajmniej jest wymieniona w obsadzie aktorskiej
Mam nadziejĂŞ, Âże jej rola trwa dÂłuÂżej niÂż piĂŞĂŚ sekund![]()
![]()
Ech, obejrza³em sobie ten film. Gniot straszny, ale licealistom przed matur¹ przyda siê takie odpre¿enie. Fajnie w ogóle siê teraz ogl¹da wiosenno-letnie scenki.kamuii pisze:hmm na wile nie liczy³a bymwidzia³am ten film i Anity nie kojarzê ale có¿ w tedy nie by³am jej fank¹ wiêc moze przeoczy³am
A co do Anity... ToÂż to nawet 5 sekund nie byÂło!! CiĂŞÂżko w ogĂłle to nazwaĂŚ rolÂą. Ja bym nawet nie wymieniÂł jej w napisach. Ciekawe ile za to dostaÂła - moÂże z 10 zÂłotych. Do takiego czegoÂś to siĂŞ z ulicy bierze pierwszego lepszego

-
- Fan Forum
Nic nie zostaÂło odbĂŞbnione, wyraÂźnie na stronie filmpolski.pl jest zaznaczone,
Âże rola Anity w tym filmie akurat byÂła znikoma. Ale mimo wszystko nie sÂądziÂłem, Âże aÂż tak
MoÂże chodziÂło o odrobienie staÂżu na planie filmowym po tudiach

Zadane - odrobione

Lis sÂłusznie nazwaÂł ich ,,baranami''
PrzecieÂż Anita wyraÂźnie mĂłwiÂła, Âże to ostatnie wydanie popoÂłudniowych faktĂłw przed ÂświĂŞtami
Anita ÂżyczyÂła m.in rodzinnych ÂŚwiÂąt - u mnie to siĂŞ jak narazie speÂłnia
, u niej mam nadziejĂŞ, Âże teÂż 
Âże rola Anity w tym filmie akurat byÂła znikoma. Ale mimo wszystko nie sÂądziÂłem, Âże aÂż tak

MoÂże chodziÂło o odrobienie staÂżu na planie filmowym po tudiach

Zadane - odrobione

A zdaniem grafików z g³ównego wydania jutro s¹ fakty popo³udnioweprzecie¿ w wigiliê ju¿ Fucktów nie ma wiêc Anita te¿ pewnie spêdzi
te ÂświĂŞta z rodzinÂą w ÂŁodzi

Lis sÂłusznie nazwaÂł ich ,,baranami''

PrzecieÂż Anita wyraÂźnie mĂłwiÂła, Âże to ostatnie wydanie popoÂłudniowych faktĂłw przed ÂświĂŞtami

Anita ÂżyczyÂła m.in rodzinnych ÂŚwiÂąt - u mnie to siĂŞ jak narazie speÂłnia

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
DoÂładnie uÂśmiaÂłam siĂŞ jak zobaczyÂłam koĂącowa plansze
najbliÂższe Fuckty jutro 16.45 ...
Poprostu oni majÂą jednÂą plansze z kaÂżdym prowazdÂącym i wydawca
i nie chce im siĂŞ nowej robiĂŚ
Jedna wielka odwalka jak wszystko w tvn 
Black zauwarzyÂłeÂś AnitkĂŞ ? ja tylko raz jak siedziaÂła w 1 Âławce w klasie
potem przy maturach wydawaÂło mi siĂŞ ze to ona ale za niska...
Musze przyznaĂŚ ze nie podobaÂła mi siĂŞ w tej burzy lokĂłw
zdecydowanie wizerunek ze sÂłodko - gorzki lepszy 

Poprostu oni majÂą jednÂą plansze z kaÂżdym prowazdÂącym i wydawca

Black zauwarzyÂłeÂś AnitkĂŞ ? ja tylko raz jak siedziaÂła w 1 Âławce w klasie

Musze przyznaĂŚ ze nie podobaÂła mi siĂŞ w tej burzy lokĂłw

Android <3
Hmm... Michos mnie przdtem prosiÂł na gg, Âżebym nagraÂł tĂŞ reklamĂłwkĂŞ ÂświÂątecznÂą (Âżyczenia) z AnitÂą, ale takich nie widziaÂłem. Specjalnie oglÂądaÂłem TVN24 od 19:00 do 21:30 i nie byÂło. Tzn. byÂła dwa razy, ale z innymi prezenterami, nie wiem czy sÂą dwie wersje. Anita byÂła tylko na koĂącu jak wszyscy stali. WidaĂŚ jÂą od razu, bo taka wysoka. Ale nie wiem - jest teÂż promos, gdy osobiÂście skÂłada Âżycznia? Bo ja pĂłki co widziaÂłem tylko jednÂą wersjĂŞ...
A ja jej nie widzialem we fragmentach, o których piszesz. W scenach zbiorowych trzeba jej by³o wypatrywaÌ, a ja tego nie robi³em. Widzia³em j¹ tylko w scenie jako klienkê g³ównej bohaterki, która sprzedawa³a kosmetyki - Anicie malowa³a ona usta, a na same wargi by³o kilka razy zbli¿enie. Skoro by³a klientk¹ to nie szuka³em jej ju¿ w salach w roli uczennicy...kamuii pisze:Black zauwarzy³eœ Anitkê ? ja tylko raz jak siedzia³a w 1 ³awce w klasiepotem przy maturach wydawa³o mi siê ze to ona ale za niska...
Musze przyznaĂŚ ze nie podobaÂła mi siĂŞ w tej burzy lokĂłwzdecydowanie wizerunek ze sÂłodko - gorzki lepszy