Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Michos, a co miaÂła na sobie SÂłodko- Gorzka Prezenterka FaktĂłw w czwartym wydaniu jakie prowadziÂła i kiedy to byÂło?
MAKEPOVERTYHISTORY
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

To, Âże akurat pamiĂŞtam jak byÂła ubrana wtedy nie uwaÂżam za nic zÂłego a ty od razu kpisz ze mnie i prĂłbujesz koleny raz udowodniĂŚ Âże jestem jakiÂś kompletnym idiotom jak pamiĂŞtam w czym wtedy byÂła ubrana.

NIe pamietam w czym byÂła ubrana w 4 wydaniu ale to kiedy prowadziÂła swoje 4 fakty Âłatwo obliczyĂŚ i nawet nie potrzeba do tego kalendarza.
ByÂło to 8 lutego :!: A obliczyÂłem to w taki sposĂłb Âże dodaÂłem sobie do 31 stycznia kilka kolejnych dni.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Od razu, Âże kpiĂŞ... DziĂŞki za info, to siĂŞ nazywa byc zorientowanym. Ja wiem tylko tyle, Âże Lisowi w pierwszym wydaniu przekrzywiÂł siĂŞ krawat. 8) 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A co z Pati? Urlopik na ÂŚwiĂŞta - pierniki, rolmopsy, torciki itp. :?: :lol:
AleÂż nam prezent zrobiÂła swojÂą nieobecnoÂściÂą :lol:

I jest dowĂłd na to, Âże jak AnitĂŞ trochĂŞ doceniÂą (bo przecieÂż popoÂłudniowe
fakty sÂą chyba mniejszym dnem niÂż poranki), to dziewczyna nabiera rozpĂŞdu :!:
Co jest Anicie potrzebne do szczĂŞÂścia :?:
OdpowiedÂź jest prosta: praca na poziomie :!:
A do pe³ni szczêœcia :?: Praca na wy¿szym poziomie, np. g³ówne fakty :!:

MoÂże to teÂż atmosfera ÂŚwiÂąt pozytywnie na NiÂą dziaÂła (ludzie ÂślÂą Âżycznia),
ale faktem jest, Âże jest zupeÂłnie inna niÂż np. miesiÂąc temu :!: :smile:
I to jest moja radoœÌ - oby trwa³a wiecznie :!:

A dziÂś w TVP1 film ,,To my'' (chyba o 23), w ktĂłrym gra Anita, a przynajmniej jest wymieniona w obsadzie aktorskiej :!:
Mam nadziejĂŞ, Âże jej rola trwa dÂłuÂżej niÂż piĂŞĂŚ sekund :wink: :lol: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Black Jack '62 pisze:A co z Pati? Urlopik na ÂŚwiĂŞta - pierniki, rolmopsy, torciki itp. :?: :lol:
AleÂż nam prezent zrobiÂła swojÂą nieobecnoÂściÂą :lol:
JeÂśli chodzi o same ÂświĂŞta, to Patrycja jeszcze nigdy nie miaÂła wtedy dyÂżurĂłw i spĂŞdza ten czas zapewne z rodzinÂą w Bydgoszczy.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Nierozumiem. Nie zas³u¿y³a jak ka¿dy na urlop. Powiini¶cie siê cieszyæ ¿e Anita ma tyle wydañ FAKTÓW. Zawsze co¶ siê niepodoba :roll:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ale faktem jest, Âże jest zupeÂłnie inna niÂż np. miesiÂąc temu
I to jest moja radoœÌ - oby trwa³a wiecznie
dok³¹dnie wyraŸnie jest radoœniejsza ;) i w ¿ywsze kolory siê ubiera ;)
oby tak dalej moze i w porankach siĂŞ wreszcie uÂśmiechnie ;)
Mam nadziejĂŞ, Âże jej rola trwa dÂłuÂżej niÂż piĂŞĂŚ sekund
hmm na wile nie liczy³a bym :) widzia³am ten film i Anity nie kojarzê ale có¿ w tedy nie by³am jej fank¹ wiêc moze przeoczy³am :)
Nierozumiem. Nie zas³u¿y³a jak ka¿dy na urlop. Powiini¶cie siê cieszyæ ¿e Anita ma tyle wydañ FAKTÓW. Zawsze co¶ siê niepodoba
Mnie tam siê wszystko podoba ;) ka¿da z nich zas³ó¿y³a na urlop :) i ka¿da dostanie przecie¿ w wigiliê ju¿ Fucktów nie ma wiêc Anita te¿ pewnie spêdzi te œwiêta z rodzin¹ w £odzi :)
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

Black Jack '62 pisze:A dziÂś w TVP1 film ,,To my'' (chyba o 23), w ktĂłrym gra Anita, a przynajmniej jest wymieniona w obsadzie aktorskiej :!:
Mam nadziejĂŞ, Âże jej rola trwa dÂłuÂżej niÂż piĂŞĂŚ sekund :wink: :lol: :lol:
kamuii pisze:hmm na wile nie liczy³a bym :) widzia³am ten film i Anity nie kojarzê ale có¿ w tedy nie by³am jej fank¹ wiêc moze przeoczy³am :)
Ech, obejrzaÂłem sobie ten film. Gniot straszny, ale licealistom przed maturÂą przyda siĂŞ takie odpreÂżenie. Fajnie w ogĂłle siĂŞ teraz oglÂąda wiosenno-letnie scenki.

A co do Anity... ToÂż to nawet 5 sekund nie byÂło!! CiĂŞÂżko w ogĂłle to nazwaĂŚ rolÂą. Ja bym nawet nie wymieniÂł jej w napisach. Ciekawe ile za to dostaÂła - moÂże z 10 zÂłotych. Do takiego czegoÂś to siĂŞ z ulicy bierze pierwszego lepszego :!:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

A to jedyny raz jak zostaÂła wziĂŞta z Âłapanki :?: :?: No, ale zostaÂło odbĂŞbnione, Âże graÂła w filmie. W CV i tak nie widaĂŚ, czy byÂło to 10 sekund czy godzina 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nic nie zostaÂło odbĂŞbnione, wyraÂźnie na stronie filmpolski.pl jest zaznaczone,
Âże rola Anity w tym filmie akurat byÂła znikoma. Ale mimo wszystko nie sÂądziÂłem, Âże aÂż tak :shock:
MoÂże chodziÂło o odrobienie staÂżu na planie filmowym po tudiach :lol: :lol:
Zadane - odrobione :!: :lol:
przecieÂż w wigiliĂŞ juÂż FucktĂłw nie ma wiĂŞc Anita teÂż pewnie spĂŞdzi
te ÂświĂŞta z rodzinÂą w ÂŁodzi
A zdaniem grafików z g³ównego wydania jutro s¹ fakty popo³udniowe :!:
Lis sÂłusznie nazwaÂł ich ,,baranami'' :!:
PrzecieÂż Anita wyraÂźnie mĂłwiÂła, Âże to ostatnie wydanie popoÂłudniowych faktĂłw przed ÂświĂŞtami :!:
Anita ÂżyczyÂła m.in rodzinnych ÂŚwiÂąt - u mnie to siĂŞ jak narazie speÂłnia :smile:, u niej mam nadziejĂŞ, Âże teÂż :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

DoÂładnie uÂśmiaÂłam siĂŞ jak zobaczyÂłam koĂącowa plansze ;) najbliÂższe Fuckty jutro 16.45 ... :)
Poprostu oni majÂą jednÂą plansze z kaÂżdym prowazdÂącym i wydawca :) i nie chce im siĂŞ nowej robiĂŚ ;) Jedna wielka odwalka jak wszystko w tvn :)
Black zauwarzyÂłeÂś AnitkĂŞ ? ja tylko raz jak siedziaÂła w 1 Âławce w klasie ;) potem przy maturach wydawaÂło mi siĂŞ ze to ona ale za niska...
Musze przyznaĂŚ ze nie podobaÂła mi siĂŞ w tej burzy lokĂłw :) zdecydowanie wizerunek ze sÂłodko - gorzki lepszy :)
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Hmm... Michos mnie przdtem prosiÂł na gg, Âżebym nagraÂł tĂŞ reklamĂłwkĂŞ ÂświÂątecznÂą (Âżyczenia) z AnitÂą, ale takich nie widziaÂłem. Specjalnie oglÂądaÂłem TVN24 od 19:00 do 21:30 i nie byÂło. Tzn. byÂła dwa razy, ale z innymi prezenterami, nie wiem czy sÂą dwie wersje. Anita byÂła tylko na koĂącu jak wszyscy stali. WidaĂŚ jÂą od razu, bo taka wysoka. Ale nie wiem - jest teÂż promos, gdy osobiÂście skÂłada Âżycznia? Bo ja pĂłki co widziaÂłem tylko jednÂą wersjĂŞ...
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

W ci¹gu dnia widzia³em promos, w którym ¿yczenia OSOBIŒCIE sklada³a Anita. Swoj¹ drog¹ fajny pomys³ ze œwi¹tecznym promosem 8) 8) Oczywiœcie to nie wszyscy pracownicy tvn24, ale tak ciep³o i rodzinnie siê robi 8) MO¿e bedzie podobny promos z oddzia³ów :?: :?:
MAKEPOVERTYHISTORY
michal
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:Black zauwarzyÂłeÂś AnitkĂŞ ? ja tylko raz jak siedziaÂła w 1 Âławce w klasie ;) potem przy maturach wydawaÂło mi siĂŞ ze to ona ale za niska...
Musze przyznaĂŚ ze nie podobaÂła mi siĂŞ w tej burzy lokĂłw :) zdecydowanie wizerunek ze sÂłodko - gorzki lepszy :)
A ja jej nie widzialem we fragmentach, o których piszesz. W scenach zbiorowych trzeba jej by³o wypatrywaÌ, a ja tego nie robi³em. Widzia³em j¹ tylko w scenie jako klienkê g³ównej bohaterki, która sprzedawa³a kosmetyki - Anicie malowa³a ona usta, a na same wargi by³o kilka razy zbli¿enie. Skoro by³a klientk¹ to nie szuka³em jej ju¿ w salach w roli uczennicy...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

no ja od poczÂątku nie widziaÂłam ... takze AnitkĂŞ jako klientkĂŞ przegapiÂłam :)
ale w koĂącu koleÂżanka z klasy teÂż kupowaĂŚ mogÂła ???
a co do zblizeĂą to podobno ma najbardziej ponĂŞtne ustaw tivi wiec chyba nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ :) ale to juz wam do oceny pozostawiĂŞ :)
Android <3
ODPOWIEDZ