Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:Na razie jednak tylko w tej postaci, postaci wspomnieĂą: reporterki smagane wiatrem, poÂśrĂłd nich Panna Agatta, ale takÂże Sylwia W., Maja P. :arrow: silne wiatry :D
..podratowanie :lol2:
..dla mnie to wspomnienie ktĂłrego nie widziaÂłem wiĂŞc tym bardziej siĂŞ cieszĂŞ :jupi:
..a moÂże sÂą gdzieÂś jakieÂś nagrania z dnia nastĂŞpnego :?:
..po tych wichurach niewiele widziaÂłem relacji ;(
DÂżastina pisze:wrĂłciÂła Funcky :D a jej powroty, jak pamiĂŞtamy ;) czasami zwiastujÂą powroty Agatki ;)
..no dalej Funcky - nie chowaj juÂż dÂłuÂżej przed nami Agatki :rydzyk: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DÂżastina pisze:
Funckyrella pisze:No chÂłopaki, to od jutra, no dobra, od dzisiaj tĂŞsknimy razem :D
ChÂłopaki :> A ja to co :> niby nie tĂŞskniĂŞ :> TĂŞskniĂŞ i to nawet podwĂłjnie :?
Ale chyba nie tak bardzo jak chÂłopaki :mhm: No, przynajmniej nie z takich pobudek :devil: My kobiety zawsze tĂŞsknimy inaczej :D Tak rozsÂądniej :D Masz racjĂŞ, DÂżastina, my na domiar zÂłego tĂŞskniĂŚ musimy podwĂłjnie ;( CiĂŞÂżki czas nastaÂł i to w dodatku w Âśrodku zimy ;)
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:wrĂłciÂła Funcky :D a jej powroty, jak pamiĂŞtamy ;) czasami zwiastujÂą powroty Agatki ;)
..no dalej Funcky - nie chowaj juÂż dÂłuÂżej przed nami Agatki :rydzyk: :lol2:
Przestaùcie, b³agam, bo ju¿ tego obci¹¿enia psychicznego nie wytrzymujê :rydzyk: Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego, z jak¹ ja presj¹ muszê walczyÌ, maj¹c œwiadomoœÌ, ¿e takie nadzieje pok³adacie w moich powrotach :neutral:
Alchemik pisze:Na razie jednak tylko w tej postaci, postaci wspomnieĂą: reporterki smagane wiatrem, poÂśrĂłd nich Panna Agatta, ale takÂże Sylwia W., Maja P. :arrow: silne wiatry :D
Dla odprê¿enia chcia³am ten filmik œci¹gn¹Ì, ale po tym jak pojawia siê Maja, obraz nawet nie chce drgn¹Ì :uhh:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Przestaùcie, b³agam, bo ju¿ tego obci¹¿enia psychicznego nie wytrzymujê :rydzyk: Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego, z jak¹ ja presj¹ muszê walczyÌ, maj¹c œwiadomoœÌ, ¿e takie nadzieje pok³adacie w moich powrotach :neutral:
..coÂś siĂŞ ewidentnie pochrzaniÂło :roll:
..zastanawiÂące sÂą zawsze te znikniĂŞcia Agatki - oprĂłcz tego Âże zasmucajÂące ;(
..wtedy zawsze rozwaÂżam 2 moÂżliwoÂści: urlop albo tymczasowy najazd na Wa-wĂŞ :mhm:
..ciekawy jestem..no i tĂŞskniÂący ;(
..ale gÂłupio tak nĂŞkaĂŚ AgatkĂŞ i dopytywaĂŚ siĂŞ: dlaczego jej nie ma :?: :neutral:
..wiĂŞc pozostaje czekaĂŚ :hyh:
Funckyrella pisze:Dla odprê¿enia chcia³am ten filmik œci¹gn¹Ì, ale po tym jak pojawia siê Maja, obraz nawet nie chce drgn¹Ì :uhh:
..teÂż mi nie dziaÂłaÂło :D
..nie wiem sk¹d Alchemik ten dziwaczny link wytrzasn¹³ :>
..sprĂłbuj z tego linku :D
..powinno dziaÂłaĂŚ :D
..Agatka jest na poczÂątku i na koĂącu :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..zastanawiÂące sÂą zawsze te znikniĂŞcia Agatki - oprĂłcz tego Âże zasmucajÂące ;(
..wtedy zawsze rozwaÂżam 2 moÂżliwoÂści: urlop albo tymczasowy najazd na Wa-wĂŞ :mhm:
..ciekawy jestem..no i tĂŞskniÂący ;(
..ale gÂłupio tak nĂŞkaĂŚ AgatkĂŞ i dopytywaĂŚ siĂŞ: dlaczego jej nie ma :?: :neutral:
..wiĂŞc pozostaje czekaĂŚ :hyh:
Masz racjê, w takiej sytuacji, sytuacji: ,,albo-albo, a w rezultacie nici ze spotkania'', pozostaje tylko czekaÌ na to, co przyniesie przysz³oœÌ :neutral:
..teÂż mi nie dziaÂłaÂło :D
..nie wiem sk¹d Alchemik ten dziwaczny link wytrzasn¹³ :>
..sprĂłbuj z tego linku :D
..powinno dziaÂłaĂŚ :D
..Agatka jest na poczÂątku i na koĂącu :D
Dobrze, Âże mi powiedziaÂłeÂś, Âże Agatka jest teÂż na koĂącu :spiewa: A Grzesioo jednak gdzieÂś tam jest i caÂły czas czuwa :buzi: Jak zwykle cyniczny - mam na myÂśli muzykĂŞ ze wstĂŞpu :devil:
Ale reszta ju¿ mniej zabawna ;( Wiatr, có¿ za paskudny ¿ywio³ ;( Agatka dodatkowo jeszcze nara¿a³a siê stoj¹c poœród tych krzewów........ ;( I kiedy ogl¹da³am te wspominkowe materia³y, to pomyœla³am sobie, ¿e komu jak komu, ale reporterom pracuj¹cym czêsto w tak ekstremalnych warunkach, nale¿y siê odpoczynek, bez wzglêdu na to, czy na urlopie, czy nie, ale odpoczynek od kamery i tego ci¹g³ego gonienia za newsem :]
Oby nie byÂł to ,,odpoczynek'' zbyt dÂługi, bo dostanie mi siĂŞ za ten powyÂższy tekst, bĂŞdÂący aktem ÂłaskawoÂści dla reporterĂłw........ :spiewa:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Dobrze, Âże mi powiedziaÂłeÂś, Âże Agatka jest teÂż na koĂącu :spiewa: A Grzesioo jednak gdzieÂś tam jest i caÂły czas czuwa :buzi: Jak zwykle cyniczny - mam na myÂśli muzykĂŞ ze wstĂŞpu :devil:
..a to Ty znasz autora tej strony i twĂłrcĂŞ tych filmikĂłw :?: :D
..zapytaj go moÂże ma wiĂŞcej nagraĂą z AgatkÂą :?: :D
..a tak w ogĂłle to on chyba jest fanem zespoÂłu 'Akcent' :D
Funckyrella pisze:I kiedy oglÂądaÂłam te wspominkowe materiaÂły, to pomyÂślaÂłam sobie, Âże komu jak komu, ale reporterom pracujÂącym czĂŞsto w tak ekstremalnych warunkach, naleÂży siĂŞ odpoczynek, bez wzglĂŞdu na to, czy na urlopie, czy nie, ale odpoczynek od kamery i tego ciÂągÂłego gonienia za newsem :]
Oby nie byÂł to ,,odpoczynek'' zbyt dÂługi, bo dostanie mi siĂŞ za ten powyÂższy tekst, bĂŞdÂący aktem ÂłaskawoÂści dla reporterĂłw........ :spiewa:
..toteÂż wielokrotnie o tym pisaliÂśmy Âże Agatka nie powinna wystawiaĂŚ siĂŞ na takie duÂże niebezpieczeĂąstwo :]
..a ÂżyĂŚ wolniej..spokojniej i pojawiaĂŚ siĂŞ tak bardziej..regularnie :)
..ale tak to moÂże bĂŞdzie dopiero w tej stacji ktĂłrÂą macie zamiar utworzyĂŚ :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a to Ty znasz autora tej strony i twĂłrcĂŞ tych filmikĂłw :?: :D
To nam siĂŞ Grzesioo wkradÂł do dyskusji :D
Czy znam Grzesioo'a? Owszem, ale aktualnie nie mam z nim kontaktu :/ Przepad³, nie pisuje na forach ;( A szkoda, prawda? Jego twórczoœÌ tyle zawsze wnosi³a do dyskusji........
..zapytaj go moÂże ma wiĂŞcej nagraĂą z AgatkÂą :?: :D
..a tak w ogĂłle to on chyba jest fanem zespoÂłu 'Akcent' :D
:lol: Tego siĂŞ niestety nie dowiemy, bo jak juÂż wyÂżej pisaÂłam.............. :/
obieÂżyÂświat pisze:..toteÂż wielokrotnie o tym pisaliÂśmy Âże Agatka nie powinna wystawiaĂŚ siĂŞ na takie duÂże niebezpieczeĂąstwo :]
..ale tak to moÂże bĂŞdzie dopiero w tej stacji ktĂłrÂą macie zamiar utworzyĂŚ :lol:
Akurat by nas sÂłuchali :devil: Ale nawet jeÂśli nie ;) to bym pozwalaÂła Agatce na kaÂże ekstremum, jakie tylko by siĂŞ jej marzyÂło :D A Wy byÂście jednoczeÂśnie biadolili, Âże to takie niebezpieczne i chwalili AgatkĂŞ za...... caÂłoksztaÂłt oczywiÂście :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ja tu tylko na chwilkĂŞ ;(
ÂŻeby udowodniĂŚ, Âże czuwam ;(
Ale jest mi tak ciĂŞÂżko, iÂż nie potrafiĂŞ napisaĂŚ ni sÂłowa wiĂŞcej ;( ;( ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:uhh: Blacky, ale Ty cierpisz ;( PamiĂŞtasz jak mnie kiedyÂś pocieszaÂłeÂś ;) WrĂłci, oni (reporterzy) zawsze wracajÂą :rozglada:
Funckyrella pisze:Masz racjĂŞ, DÂżastina, my na domiar zÂłego tĂŞskniĂŚ musimy podwĂłjnie ;( CiĂŞÂżki czas nastaÂł i to w dodatku w Âśrodku zimy ;)
:uhh: Jak dobrze, Âże tego roku zima nie taka sroga :rozglada:
Funckyrella pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..toteÂż wielokrotnie o tym pisaliÂśmy Âże Agatka nie powinna wystawiaĂŚ siĂŞ na takie duÂże niebezpieczeĂąstwo :]
Akurat by nas sÂłuchali :devil: Ale nawet jeÂśli nie ;) to bym pozwalaÂła Agatce na kaÂże ekstremum, jakie tylko by siĂŞ jej marzyÂło :D A Wy byÂście jednoczeÂśnie biadolili, Âże to takie niebezpieczne i chwalili AgatkĂŞ za...... caÂłoksztaÂłt oczywiÂście :D
:> Funcky, a co Ty za pozwolenia wydajesz naszym przyszÂłym pracownikom, za moimi plecami, hĂŞ? Nie zapominaj o tym, kto w tej stacji bĂŞdzie rzÂądziÂł :lol2:
:> ObieÂżyÂświat, a Ty siĂŞ nie Âśmiej :ban: tylko lepiej dorzuĂŚ siĂŞ do interesu :rozglada:
Có¿ najpe³niej mo¿e spe³niÌ nasze pragnienia i oczekiwania, jeœli nie nasza :lol2: w³asna :lol2: stacja ca³odobowa :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Uwaga, bo coÂś drgnĂŞÂło w stacji, na ktĂłrÂą jak do tej pory jesteÂśmy skazani :D
Jam myÂślaÂł, iÂż tutaj radosne okrzyki, Âłzy szczĂŞÂścia pÂłynÂą z powodu powrotu Panny Agatty :>
DÂżastina pisze::uhh: Blacky, ale Ty cierpisz ;( PamiĂŞtasz jak mnie kiedyÂś pocieszaÂłeÂś ;) WrĂłci, oni (reporterzy) zawsze wracajÂą :rozglada:
WrĂłciÂła :D BJ juÂż pewnie na miejscu, robi oglÂąd ''sytuacji'' na drogach? :lol2: Pytanie tylko, czy o takim powrocie dla Panny Agatty marzyliÂśmy :mhm: Z map pogodowych wynika, Âże w Poznaniu dziÂś 7 stopni C na minusie, a Panna Agatta stoi przy jakiejÂś drodze i zdaje raport z trudnej sytuacji drogowej... I chyba tĂŞskno jej do nas nie byÂło, poniewaÂż znikÂła tak szybko... nie uÂśmiechnÂąwszy siĂŞ ani troszkĂŞ :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Uwaga, bo coÂś drgnĂŞÂło w stacji, na ktĂłrÂą jak do tej pory jesteÂśmy skazani :D
Jam myÂślaÂł, iÂż tutaj radosne okrzyki, Âłzy szczĂŞÂścia pÂłynÂą z powodu powrotu Panny Agatty :>
Tylko bez okrzykĂłw proszĂŞ :stop: Z lekkim bĂłlem gÂłowy siĂŞ obudziÂłem :hmm:
Alchemik pisze:
DÂżastina pisze::uhh: Blacky, ale Ty cierpisz ;( PamiĂŞtasz jak mnie kiedyÂś pocieszaÂłeÂś ;) WrĂłci, oni (reporterzy) zawsze wracajÂą :rozglada:
WrĂłciÂła :D
Ach! ta tvn24, nierychliwa, ale sprawiedliwa :lol2:
WrĂłciÂła :buzi: , wrĂłciÂła :buzi: , wrĂłciÂła :buzi: !!! JeÂśli dobrze sÂłyszaÂłem w ostatniej relacji, sytuacjĂŞ tĂŞ obserwujÂą od 7. rano :o I jeÂśli dobrze poznajĂŞ tam w tle KatedrĂŞ ArchidiecezjalnÂą, to Agatka stoi na Rondzie ''ÂŚrĂłdka'', czyli nie tak daleko od ryneczku :spiewa:
Alchemik pisze:BJ juÂż pewnie na miejscu, robi oglÂąd ''sytuacji'' na drogach? :lol2:
Po wczorajszych prĂłbach, ostatecznymi juÂż metodami, zagÂłuszenia tĂŞsknoty, dziÂś lepiej bym pĂłki co nie siadaÂł za sterami Âżadnego pojazdu, nawet roweru, karta rowerowa teÂż miÂła mojemu sercu :lol2:
Ale daÂłem cynk Funcky, ktĂłra gdzieÂś tam buszuje w centrum, Âżeby w drodze powrotnej zahaczyli o to rondo :lol2:
Pytanie tylko, czy o takim powrocie dla Panny Agatty marzyliÂśmy :mhm: Z map pogodowych wynika, Âże w Poznaniu dziÂś 7 stopni C na minusie, a Panna Agatta stoi przy jakiejÂś drodze i zdaje raport z trudnej sytuacji drogowej... I chyba tĂŞskno jej do nas nie byÂło, poniewaÂż znikÂła tak szybko... nie uÂśmiechnÂąwszy siĂŞ ani troszkĂŞ :rozglada:
A! nieprawda, na pewno têskni³a do nas, nawet jeœli nie tak jak my do niej, to mo¿e choÌ odrobinkê? :) 6,7 stopni, có¿ to jest? :lol2: Nie takie mrozy trzeba by³o prze¿yÌ :lol2: A Agatka wcale nie taka nieuœmiechniêta :buzi: :lol2: Poza tym ma na sobie tê ciep³¹ kurtkê, wiêc o to, ¿e mo¿e zmarzn¹Ì, martwiÌ siê nie musimy :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Tylko bez okrzykĂłw proszĂŞ :stop: Z lekkim bĂłlem gÂłowy siĂŞ obudziÂłem :hmm:
Huurrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :devil: Wybacz, ale tak wÂłaÂśnie ucieszyÂłem siĂŞ na widok porannej Panny Agatty :D
Black Jack '62 pisze:I jeÂśli dobrze poznajĂŞ tam w tle KatedrĂŞ ArchidiecezjalnÂą, to Agatka stoi na Rondzie ''ÂŚrĂłdka'', czyli nie tak daleko od ryneczku :spiewa:
A czy w czymœ ta ''niedalekoœÌ'' Ci wadzi :> Nie chcia³byœ chyba Panny Agatty na trudy podró¿y nara¿aÌ :>
Black Jack '62 pisze:Po wczorajszych prĂłbach, ostatecznymi juÂż metodami, zagÂłuszenia tĂŞsknoty, dziÂś lepiej bym pĂłki co nie siadaÂł za sterami Âżadnego pojazdu, nawet roweru, karta rowerowa teÂż miÂła mojemu sercu :lol2:
No tak, ostatnie doÂświadczenia wojewody mazowieckiego sÂą spektakularnÂą przestrogÂą na wieki :devil:
Black Jack '62 pisze:Ale daÂłem cynk Funcky, ktĂłra gdzieÂś tam buszuje w centrum, Âżeby w drodze powrotnej zahaczyli o to rondo :lol2:
Teraz Panna Agatta pewnie poipija w jakimÂś lokalu rozgrzewajÂący napĂłj :spiewa:

JeÂśli moÂżna, mimo iÂż teoretycznie nie wypada, potĂŞskniĂŚ, to ja caÂły czas tĂŞskniĂŞ jednak do tych piĂŞknych ÂłukĂłw brwiowych, dziÂś ewidentnie przysÂłoniĂŞtych :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:Tylko bez okrzykĂłw proszĂŞ :stop: Z lekkim bĂłlem gÂłowy siĂŞ obudziÂłem :hmm:
Huurrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :devil: Wybacz, ale tak wÂłaÂśnie ucieszyÂłem siĂŞ na widok porannej Panny Agatty :D
Ja w gruncie rzeczy te¿, nie bacz¹c na ten dokuczliwy ból :lol2: cierpia³em dopiero póŸniej, jak ju¿ euforia troszkê opad³a po skoùczonej relacji :uhh: ale w imiê solidarnoœci z Agatk¹, to chyba przeczucie mi podpowiedzia³o, wsta³em dziœ bardzo raniutko na poranny spacerek :D Poranek zatem ogl¹da³em bêd¹c ju¿ rzeœkim i rozbudzonym, pe³nym nadziei, i na szczêœcie poranek by³, dziêki temu, co w nim zasta³em, czyli trzem relacjom, jednym z piêkniejszych w moim ¿yciu :D A wystawanie od rana na drodze, jak widaÌ dosiêg³o ju¿ ka¿dego reportera z red. poznaùskiej :) Najpierw bodaj Artur, póŸniej Asia, a teraz Agatka :buzi:
Black Jack '62 pisze:I jeÂśli dobrze poznajĂŞ tam w tle KatedrĂŞ ArchidiecezjalnÂą, to Agatka stoi na Rondzie ''ÂŚrĂłdka'', czyli nie tak daleko od ryneczku :spiewa:
A czy w czymœ ta ''niedalekoœÌ'' Ci wadzi :> Nie chcia³byœ chyba Panny Agatty na trudy podró¿y nara¿aÌ :>
Broù Bo¿e!!! :o Chcia³em tylko oznajmiÌ, uradowanym bêd¹c, ¿e Agatka nie musia³a w³aœnie tych przynajmniej trudów znosiÌ ;) Chocia¿ drogi w tej okolicy doœÌ wyboiste i tak s¹ :lol: No i mam nadziejê, ¿e Funcky nie kr¹¿y³a wokó³ Fary np., bowiem ten koœció³ w tle to nie Katedra, a Bazylika Archikatedralna œw. Piotra i œw. Paw³a :devil:
Alchemik pisze:JeÂśli moÂżna, mimo iÂż teoretycznie nie wypada, potĂŞskniĂŚ, to ja caÂły czas tĂŞskniĂŞ jednak do tych piĂŞknych ÂłukĂłw brwiowych, dziÂś ewidentnie przysÂłoniĂŞtych :szalony:
Ja trochĂŞ teÂż :spiewa: Ale :stop: ta aura niesfornoÂści, ktĂłra wytwarzana jest za sprawÂą tej grzyweczki, wprawia mnie w osÂłupienie i w dobry nastrĂłj jednoczeÂśnie :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nieeeeeeeeeee :!: :!: :!: ;(
..wiedziaÂłem Âże tak bĂŞdzie ;(
..Âże jak nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ od rana tvn24 to Agatka wrĂłci ;(

..ile tych relacji z drĂłg byÂło :?: ;(

..ja widziaÂłem dopiero tÂą w poÂłudnie - ale Âświetny temat siĂŞ Agatce przytrafiÂł :o
..daje wszystkie capsy jakie mam skoro tamtych nie mam :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

:tanczy: A mówi³o siê, ¿e po dymisji Bieùkowskiego, równie¿ Waldemar Jarczewski, zastêpca komendanta g³ównego, mo¿e pakowaÌ walizki, ale nikt nie przypuszcza³, ¿e mia³ on jakieœ nieczyste zwi¹zki ze Stok³os¹ - aferka w policji jak siê patrzy :D
Panna Agatta niech ino siĂŞ za dziennikarstwo Âśledcze weÂźmie, to wszystko wyjaÂśni :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no dobrze :)
..piĂŞknie :)
..Agatka na pewno rozwikÂła tÂą zagadkĂŞ ale powiedzcie ile byÂło tych relacji z drĂłg :rydzyk:
..nich wiem nie tylko co ale i w jakiej iloÂści straciÂłem ;(

..teraz rozwiÂązywaĂŚ moÂże Agatka tÂą zagadkĂŞ w spokoju bo Lepper ma konferencjĂŞ :hyh:
..moÂże znĂłw zniknĂŞ to Agatka siĂŞ pojawi :roll:
ODPOWIEDZ