Alchemik pisze:Uwaga, bo coÂś drgnĂŞÂło w stacji, na ktĂłrÂą jak do tej pory jesteÂśmy skazani
Jam myÂślaÂł, iÂż tutaj radosne okrzyki, Âłzy szczĂŞÂścia pÂłynÂą z powodu powrotu Panny Agatty :>
Tylko bez okrzykĂłw proszĂŞ :stop: Z lekkim bĂłlem gÂłowy siĂŞ obudziÂłem :hmm:
Alchemik pisze:DÂżastina pisze::uhh: Blacky, ale Ty cierpisz

PamiĂŞtasz jak mnie kiedyÂś pocieszaÂłeÂś

WrĂłci, oni (reporterzy) zawsze wracajÂą :rozglada:
WrĂłciÂła
Ach! ta tvn24, nierychliwa, ale sprawiedliwa
WrĂłciÂła :buzi: , wrĂłciÂła :buzi: , wrĂłciÂła :buzi: !!! JeÂśli dobrze sÂłyszaÂłem w ostatniej relacji, sytuacjĂŞ tĂŞ obserwujÂą od 7. rano :o I jeÂśli dobrze poznajĂŞ tam w tle KatedrĂŞ ArchidiecezjalnÂą, to Agatka stoi na Rondzie ''ÂŚrĂłdka'', czyli nie tak daleko od ryneczku :spiewa:
Alchemik pisze:BJ juÂż pewnie na miejscu, robi oglÂąd ''sytuacji'' na drogach?
Po wczorajszych prĂłbach, ostatecznymi juÂż metodami, zagÂłuszenia tĂŞsknoty, dziÂś lepiej bym pĂłki co nie siadaÂł za sterami Âżadnego pojazdu, nawet roweru, karta rowerowa teÂż miÂła mojemu sercu
Ale daÂłem cynk Funcky, ktĂłra gdzieÂś tam buszuje w centrum, Âżeby w drodze powrotnej zahaczyli o to rondo
Pytanie tylko, czy o takim powrocie dla Panny Agatty marzyliÂśmy :mhm: Z map pogodowych wynika, Âże w Poznaniu dziÂś 7 stopni C na minusie, a Panna Agatta stoi przy jakiejÂś drodze i zdaje raport z trudnej sytuacji drogowej... I chyba tĂŞskno jej do nas nie byÂło, poniewaÂż znikÂła tak szybko... nie uÂśmiechnÂąwszy siĂŞ ani troszkĂŞ :rozglada:
A! nieprawda, na pewno tĂŞskniÂła do nas, nawet jeÂśli nie tak jak my do niej, to moÂże choĂŚ odrobinkĂŞ?

6,7 stopni, có¿ to jest?

Nie takie mrozy trzeba byÂło przeÂżyĂŚ

A Agatka wcale nie taka nieuÂśmiechniĂŞta :buzi:

Poza tym ma na sobie tê ciep³¹ kurtkê, wiêc o to, ¿e mo¿e zmarzn¹Ì, martwiÌ siê nie musimy