Ano dała. Jak gdyby na złość, wczoraj grzecznie wyszła ze studia z kartkami w ręku :devil:maxxx pisze: I tak zupełnie przy okazji dała nam małego pstyczka w nos
Aż musiałem kilkakrotnie odtworzyć tę scenę, bo nie wierzyłem

Moderator: Łukasz
Ano dała. Jak gdyby na złość, wczoraj grzecznie wyszła ze studia z kartkami w ręku :devil:maxxx pisze: I tak zupełnie przy okazji dała nam małego pstyczka w nos
Wiesz , jak edytowałem materiały do swojego archiwum i tak z kilka godzin patrzyłem na jej twarz, to rzeczywiście rodzi się pytanie, co w niej jest takiego ładnego :mhm: bo rysy twarzy, tak jak twierdzisz, raczej szablonowe.Katja707 pisze: Uroda - szablonowa,
O, przepraszam bardzo, a co tu wiek ma do rzeczy ?no i wiek - wyglada na ok. 35 lat!! :mhm:
Tylko te oczy to efekt barwionych szkieł kontaktowych, z którymi czasami przesadza! Mnie podobają sie jej włosy i uszyepsztajnek pisze:Wiesz , jak edytowałem materiały do swojego archiwum i tak z kilka godzin patrzyłem na jej twarz, to rzeczywiście rodzi się pytanie, co w niej jest takiego ładnego :mhm: bo rysy twarzy, tak jak twierdzisz, raczej szablonowe.Katja707 pisze: Uroda - szablonowa,
A odpowiedź jest jedna - oczy :aniol: To one przyćmiewają małe niedostatki i sprawiają, że temperatura duszy się podnosi
O, przepraszam bardzo, a co tu wiek ma do rzeczy ?no i wiek - wyglada na ok. 35 lat!! :mhm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 14 gości