Moge prosiĂŚ o wyjaÂśnienieBlack Jack '62 pisze:Lis sÂłusznie nazwaÂł ich ,,baranami''

Moderator: Łukasz
Moge prosiĂŚ o wyjaÂśnienieBlack Jack '62 pisze:Lis sÂłusznie nazwaÂł ich ,,baranami''
wÂłaÂśnie na wyjaÂśnienie tego oczekujekamuii pisze:z tym to ma zwiÂązek a co do Leesa to nie wiem...
nie wiemWy juÂż dobrze wiecie czemu.
Nie ma zadnej grupy tzrymajÂącej AnitkĂŞ to jest raczej "rewolucja Anitowa" i to my zwyciĂŞÂżymykomisjĂŞ do spraw Grupy TrzymajÂącej AnitkĂŞ.
Ja siê nie zgadzam gdy¿ komisja ta by³a by nieuczciwa i mia³a by na celu tylko zniszczenie ma³¿eùstwa Walterów... A poza tym w Tvn wszystko jest przecie¿ uczciwe o czym na pewno swiadczy ksiêga wejœÌ i wyjœÌ z budynku ITITutaj nie potrzeba ¿adnej komisji, wszystko jest jasne
PowoÂłajcie raczej komisjĂŞ do spraw rzeczywistej grupy trzymajÂącej wÂładzĂŞ (w TVN), chyba wszyscy wiedzÂą, kto wchodzi w jej skÂład
I coœ mi podpowiada, ¿e nikt i nic, nie zak³óci prac tej grupy
bo okaza³o siê ¿e w dniu... miesi¹cu... roku... spotyka³ siê z Janem Kulczykiem i jego tajnym agentem Walterem ooo przepraszam Piotrem W. w celu przejhêcia w³adzy w tvn i Pochanke ba³a siê ze nawet ma³¿eùstwo z Pieczyùskim jej nie pomo¿eBiedny Au+omat , p. Pochanke odebra³a mu podobno prowadzenie Faktów w tak wa¿nych dniach (myœlê tutaj o wyborach na Ukrainie)
teÂż tak zawsze mam jak czegoÂś nie sprawdzĂŞ okaze siĂŞ Âże akurat byÂło... :? [/quote]Tak ale jestem wÂściekÂły na sibie bo nie oglÂądaÂłem tego
A miaÂłem dla pewnoÂści sprawdziĂŚ czy jej nie ma
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości