Kinga Rusin
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Kinga Rusin
"Będę ten rozdział w życiu wspominać jako jedną z najfajniejszych przygód telewizyjnych, ponieważ razem z Marcinem stworzyliśmy nową jakość, która się kojarzy z sukcesem i TVN-em" - wyznaje.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
To oczywiste, że media szukają sensacji zwłaszcza, że jest sezon ogórkowy. Kinga Rusin zostaje w TVN. Nic się w ogóle nie zmieni.- zapewnia Karol Smolag, rzecznik prasowy TVN.
Ustna umowa Kingi Rusin
http://www.rp.pl/artykul/183905.html

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Ehh
albo mi się wydaje albo - przynajmniej na początku - wrócił dawny błysk Kindze. Podobał mi się bardzo początek programu, może to po to, że Kinga chciała nowego współpartnera w "DDTVN" troszkę rozweselić i rozluźnić. Ale ogólnie - było super. Pierwszy, powakacyjny program ekstra. Oby tak dalej :tanczy:

ZIMA
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Wróciło to czego dawno nie widzieliśmy-czyli rozluźniona Kinga 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak dobrze widzieć Kingę roześmianą, radosną - taką po prostu jak wczoraj i dziś. Widać z Marcinem Mellerem chyba jednak nie było do końca tak jak powinno. Widocznie ich stosunki nie układały się najlepiej.
ZIMA
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Z dzisiejszego "Super Ekspressu"Tego chyba się nikt nie spodziewał! Wszyscy już myśleli, że Tomasz Lis (42 l.) i Kinga Rusin (37 l.) poukładali sobie życie i zakopali topór wojenny. Aż tu nagle w programie "Dzień dobry TVN" Kinga jasno stwierdziła, że nie wie, co to udany seks w małżeństwie!
Rozejm między byłymi małżonkami nie trwał nawet dwóch lat, ale wydawał się trwały. Szołmen Lis przeskakiwał z telewizji do telewizji, aż wreszcie osiadł w TVP razem z prezenterką Hanną, dawniej Smoktunowicz, obecnie Lis (38 l.).
Po rozwodzie Tomasza i Kingi w 2006 r. każde z nich w wielu wywiadach robiło sobie przytyki. Rusin nazwała Lisa niedzielnym tatą, on mówiąc o niej "matka Poli" (ich córka, 8 l.) opowiadał o tym, jak zostawał na całe miesiące z dziećmi. Podkreślał jednocześnie, jaką ma obecnie wspaniałą partnerkę: "Hania jest wspaniała. W codziennym życiu miła i pogodna. Jest damą w salonie... Jest absolutnie fantastyczną mamą. Przy niej mam pewność, że nie jestem ani portfelem, ani trampoliną, ale mężczyzną, którego się kocha".
To musiało zaboleć Kingę - dlatego w pewnym momencie ucięła temat swojego byłego i rzuciła się w wir pracy. Zawiaduje firmą public relation, lansuje linię własnych kosmetyków, jest prowadzącą "You Can Dance" i "Dzień dobry TVN".
I właśnie w tym programie, w ostatnią niedzielę, w końcu wybuchła.
Rusin prowadziła rozmowę o wpływie seksu na ludzkie zachowania. W pewnym momencie podczas wymiany zdań z Markiem Traczem, terapeutą małżeńskim, wypaliła, że właśnie dowiedziała się, że w małżeństwie dobry seks istnieje (czytaj wyżej)!
To było jak kopniak poniżej pasa - i to prawie dosłownie! Nikt się nie spodziewał, że rozgrywki między byłymi małżonkami sięgną takiego poziomu. Przecież wiadomo, że nic tak bardzo nie dotknie faceta jak przytyki co do jego nieudolności w łóżku!
Mamy nadzieję, że więcej nie będziemy musieli wysłuchiwać takich rzeczy!
Kinga Rusin: - Mówi pan, że w związkach małżeńskich nie ma dobrego seksu?
Marek Tracz (terapeuta małżeński): - Jak najbardziej jest
Kinga Rusin: - O, to kamień z serca mi spadł, bo ja nie mam doświadczenia
M.T.: - Nie ma pani doświadczenia z dobrym seksem?
Kinga Rusin: - Nie
Wyśmiewany facet może wpaść w depresję!
Stanisław Dulko (50 l.), uznany seksuolog, odpowiada na pytanie:
Do czego mogą doprowadzić mężczyznę plotki o jego niepowodzeniach w łóżku?
- Wszystko zależy od doświadczenia mężczyzny. Jeżeli jest silny psychicznie, to wszystko powinno być OK. Ale jeżeli była to jego pierwsza poważna kobieta, może być różnie. Może wpaść w panikę, poczuć się chory, sfrustrowany, wpaść w depresję, mogą się nawet pojawić myśli samobójcze.

ZIMA
Kinga chyba rzeczywiście ma duże problemy ze stopami - dziś nie zatańczyła na początku "You Can Dance", a program prowadzi w tych butach :uhh: :

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
W zeszłym tygodniu miała operację to i tak dziwne, że nie kuleje
Kinga jest w najnowszej vivie