No, ale wtedy tak ciekawego ujęcia nie widzieliśmy

Moderator: Łukasz
Dla mnie to zielone studio mogłoby eksplodować.nouze pisze:I kolejna reminiscencja z Joanną i PzP :hmm:
Usterki techniczne ze studiem 3d = program sprzed ekranu
Na pewno, tuż przed 15 przez ułamek sekundy było słychać Annę, tak jakby się przygotowywali, a potem poszły jakieś materiały i pojawił się Cholewiński. Coś musiało im wysiąśćepsztajnek pisze:Mam nadzieję, że to tylko chwilowe wyjście awaryjne, a nie zmiana na stałe :grozi: :uwaga:
Anna pokazywana z dalekiego planu ? - nie, dziękuję :nie:
Gdyby to wszystko nie było na ostatnią chwilę, to może by i byłyavatar pisze:Jak nadają z newsroomu to mogli by się wysilić i dać jakieś loty kamerowe.
Mój wymarzony strój dla Anny nie nadaje się chyba do opisania na tym forumAmy pisze:Ja bardzo chętnie zobaczyłabym Anię w beżowej tunice, czarnych rajstopach i botkach beżowych/brązowych/czarnych
O....Amy pisze: Ja bardzo chętnie zobaczyłabym Anię w beżowej tunice, czarnych rajstopach i botkach beżowych/brązowych/czarnych
Jak my się rozumiemy, panie kolegonouze pisze:Mój wymarzony strój dla Anny nie nadaje się chyba do opisania na tym forum
Fakt, nie kojarzę, żeby w takich kiedyś już wystąpiła :mhm:Ale co do obuwia, to chciałbym żeby kiedyś założyła czarne szpile na platformie z paskiem wokół kostki
Ale gdyby spódniczka/sukienka była odpowiednio krótka, to ten niedobry efekt byłby niewidocznyepsztajnek pisze:Podobno pasek wokół kostki skraca nogę, więc niewysoką Annę trudno by było namówić
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], TommyC i 22 gości