[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Trudno powiedzie? co mog?oby przekona? do udzia?u w programie gwiazde ktĂłra kilkukrotnie odmawia?a.. szczerze w?tpie w udzia? Zako?cielnego czy ?mijewskiego..
Prawdopodobne jest za to, ze zobaczymy Ma?gorzate Soche, Marte ?mud?-Trzebiatowsk? czy Kazimierza Mazura.. m?odzi aktorzy, przyda?by im sie taki lansik..
Prawdopodobne jest za to, ze zobaczymy Ma?gorzate Soche, Marte ?mud?-Trzebiatowsk? czy Kazimierza Mazura.. m?odzi aktorzy, przyda?by im sie taki lansik..
te? jestem za udzia?em m?odych aktorĂłw, zdecydowanie wol? Soch? czy ?mud? ni? przereklamowane i zmanierowane GĂłrniak i Ko?uchowsk?mks pisze:Trudno powiedzie? co mog?oby przekona? do udzia?u w programie gwiazde ktĂłra kilkukrotnie odmawia?a.. szczerze w?tpie w udzia? Zako?cielnego czy ?mijewskiego..
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
tylko, ze s? nazwiska elektruzuj?ce ludzi i nazwiska ktĂłre na ma?o kim robi? wra?enie wyst?p w ktĂłrym? show Zako?cielnego, Pazury, Ko?uchowskiej, Dygant, ?mijewskiego, Ma?aszy?skiego, Bujakiewicz, Brodzik czy Kota spowoduje automatyczny wzrost ogl?dalno?ci i zainteresowanie tabliodĂłw.. dlatego programy tak bardzo staraj? si? o ich udzia?..
NO to podsumujmy na razie mamy Pudziana, Tamare no i Tomka... retszy nie mamy wiec zostaje 11 gwiazd. Cos czuje ze nie mamy co liczyc na wielkie nazwiska, podejrzewam uczestnikow pokroju kawalca - zapomnianego ale wciaz jeszcze nadajacego sie do zapamietania kilku krokow i tyle... nie mamy co prosic o marte zmude-trzebiatowska bo czytalem zapis z czatu z nia i mowi ze odmowila...
jesli chodzi o elektryzujace nazwiska to mnie bardziej zelektryzowa?oby nazwisko tancerza Malitowskiego niz Kozuchowskiej i Jej podobnych, ja w duzym stopniu ogladam program w?asnie dla tancerzy, czy wczesniej ktos zna? Maseraka, Kochanka, Kublik? Czy Vondrackova, bezsprzecznie gwiazda az tak bardzo zelektryzowala publicznosc :? Wazne jest tez jakie atrakcje dostarcza program na biezaco, pocz?tkujaca albo ma?o popularna "gwiazda" moze pobic na g?owe te z "nazwiskiem", ile zabawy dostarczy? nam, np.Bryndal
a Isis Gee, czy ktos ja znal? a na forach bylo goraco z powodu nie tylko Jej tanca, wg mnie producenci powinni raczej rozejrzec sie za ludzmi w ktorych tkwi potencjal umiejetnosci przyciagniecia uwagi i zabawienia widzow :tanczy: a po programie beda mieli "nazwiska" do innych produkcji :hyh:

a Isis Gee, czy ktos ja znal? a na forach bylo goraco z powodu nie tylko Jej tanca, wg mnie producenci powinni raczej rozejrzec sie za ludzmi w ktorych tkwi potencjal umiejetnosci przyciagniecia uwagi i zabawienia widzow :tanczy: a po programie beda mieli "nazwiska" do innych produkcji :hyh:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Przypadek w Ta?cu
29.01.2008
Micha? Lesie?, graj?cy przez wiele lat Jacka Przypadka w serialu „Lokatorzy” , to kolejny ta?cz?cy aktor.
Dalszy komentarz naszym zdaniem jest zb?dny...
?rĂłd?o: http://www.ukaraj.pl
29.01.2008
Micha? Lesie?, graj?cy przez wiele lat Jacka Przypadka w serialu „Lokatorzy” , to kolejny ta?cz?cy aktor.
Dalszy komentarz naszym zdaniem jest zb?dny...
?rĂłd?o: http://www.ukaraj.pl