adam pisze:Takich jak ja to ona na Âśniadanie zabija -Âżeby miec wiĂŞkszy apetyt oczywiÂście
Joasia na Âśniadanie pije tylko sok z Âżuka
I w tym tkwi fakt,Âże jeszcze Âżyjesz :spiewa: :spiewa:
Ciekawe czy to prawda Âże dziennikarze na Âśniadanie pijÂą ludzkÂą krew
JeÂśli tak to nie mĂłgÂłbym byc dziennikarzem :stop:
Celowo CiĂŞ wybielam -joasia Ciebie polubi a ty z wdziecznoÂści bĂŞdziesz mi przekazywaÂł poufne informacje na jej temat
To co z dwojga zÂłego czyli nas wyznaczyÂłes mnie bym mediowaÂł z JoasiÂą
I co przepadne jak Our Kid
Tylko,Âże ja nie pĂłjde tak na otwrate karty jak on

Najpierw niechcÂący potrÂące JÂą i spadnie Jej mikrofon-od tego wyjdziemy :aniol:
Dalej to juÂż rozpiszemy scenariusz jakis sensowny;patrz;nasze mĂłzgi dwa muszÂą pokonac jeden Joasiowy :brawa: Tyle,Âże my tu nie mniej pracujemy umysÂłowo nad postami tak wiĂŞc cwiczymy na bierzÂąco :devil:
jestes najzdolniejszym moim uczniem
Uczniu aby tak dalej
Od maÂłego mnie chowasz :stop: MiÂło po latach usÂłyszeĂŚ takie sÂłowa
wiĂŞc jak bĂŞdziemy jej dokuczali to ona nas bĂŞdzie nienawidziÂła a z czasem to uczucie bĂŞdzie przeradzaÂło siĂŞ w miÂłosĂŚ do nas
Jestem tak zdolny,Âże bez twojego wykÂładu juz to rozszyfrowaÂłem :devil: :tanczy:
Najlepsze jest to Âże kobiety o wiele mocniej nienawidzÂą niÂż kochajÂą wiĂŞc w jej serduszku zajmujemy waÂżne miejsce
No to mi lÂżej na sercu sie zrobiÂło :spiewa: :spiewa:
Wyobraz sobie sytuacjĂŞ jak ukochany Joasi kocha sie z niÂą a ona myÂśli tylko o nas i w swoim serduszku powtarza sobie ;BoÂże jak ja ich nienawidzĂŞ
WyobraziÂłem i jestem ukontentowany :devil:
Joasia jest juz na 10 miejscu najczĂŞÂściej odwiedzanych stron na tym forum
Z czego wynika Âże mamy niezÂła grupkĂŞ czytelnikĂłw
GarÂśc statystyki to Twoja domena,wÂłasnie nigdy Jej tam w '10'nie widziaÂłem :brawa:
Wszystkich pozdrawiamy joÂł
Szacunek :stop:
Moze niedÂługo forum o Joasi stanie siĂŞ sÂławniejsze od niej samej
tak czasem z 500 osob otwiera dziennie ten wÂątek,a jak np Joasia raz byÂła tylko chwile reporterkÂą o 23;30 to mogÂło JÂą wtedy widzieĂŚ 499 osĂłb a do tego 200 z nich akurat przy tv sÂłodziÂło sobie kawe i nie zwrĂłciÂło uwagi :devil:
Tu jak ktos wchodzi to czyta :spiewa: I w wiĂŞkszoÂści nie wraca :devil:
To ona bêdzie musia³a iœÌ w ³achê do nas a nie jak jest teraz
Na dziÂś jeszcze my musimy oddawaĂŚ Jej pokÂłony co niniejszym czynie :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: