TVN24 - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
Re: TVN24 - dyskusja ogólna (dawniej: Moje zdanie o TVN24)
Jeśli dobrze pamiętam to taki program miał się pojawić, ale ostatecznie się nie pojawił.
-
- Fan Forum
"Także w niedziele, ale o 23.30, będzie emitowany magazyn Brygidy Grysiak. Jej program "Sztuka wyboru" ma stanowić "refleksję na ludzkimi wyborami". Dziennikarka wraz z Joanną Heidtman oraz filozofem Marcinem Fabjańśkim postara się podejmować tematy, które umknęły uwadze mediów" - pisały WM 25 września 2009 r. Ciekawe, na ile miało to wpływ na późniejsze losy Brygidy Grysiak i... pojawienie się w tym paśmie programu Grzegorza Miecugowa.
To tylko moje skromne zdanie
Dokładnie tak samo wydaje mi się jak @matik napisał, zwłaszcza, że było to w czasie gdy pisałem tu dla portalu, ale wolałem się upewnić. Dzięki. A wspomniałem o tym, bo Wirtualnemedia w artykule o Grysiak podały, że ten program był na antenie, ja w nocy skomentowałem to, lekko złośliwie acz bardzo merytorycznie, a teraz widzę, że mój komentarz zniknął pod artykułem nijakiego Patryka Pallusa, a mojemu IP została wyłączona możliwość dodawania komentarzy.
Mógłbym sięgnąć po tableta, by napisać jeszcze raz, ale widzę, że szkoda czasu i energii na nich.

Co ciekawe Google zindeksowało już fragment Twojego komentarza...
https://www.google.pl/search?hl=pl&sour ... N6LNHzs9WM
https://www.google.pl/search?hl=pl&sour ... N6LNHzs9WM
KKK
-
- Fan Forum
Teraz Pan Patryk powinien napisać do Google prośbę o zapomnienie;)
Kurde balans, a zawsze jak mówili, że w sieci zostaje wszystko, to miałem do tego w miarę luźny stosunek...
To już kwestia gustu - dla mnie czcionka jest trochę za gruba. Warto dodać, ze podobna oprawa belek na antenie stacji weszła niemal w miesiąc po wrześniowych zmianach w TVP Info w 2013 roku.Ksero pisze:Lepiej wyszło u Czechów, zresztą poprzednia oprawa CT24 również była dobra, choć zajmowała więcej miejsca na ekranie.

Czy coś już wiadomo o wieczorze wyborczym? Kto poprowadzi gdy nie ma Kamila? I cyz sondaże będę wspólne z TVP jak ostatnio?
Jak na razie to wiem tylko tyle, że "Studio przedwyborcze" rozpocznie się o 20:15, a "Wieczór Wyborczy" o 20:50 i potrwa do 1:35, a specjalne serwisy informacyjne mają być jeszcze o 2:00, 3:00, 3:30, 4:30 i 4:55. Obsady gospodarzy jak i tego kto będzie robić sondaż jeszcze nie wiem.
Pewnie poprowadzą J.Kuźniar i A.Werner lub J.Pochanke. Nie wykluczałbym też G.Kajdanowicza. Ale to tylko moje przypuszczenia.
-
- Fan Forum
Ipsos zrealizuje badanie na zlecenie trzech nadawców, czyli Telewizji Polskiej, TVN oraz Telewizji Polsat, którzy podzielą się jego kosztami. Wyniki badania realizowanego przez cały dzień przed komisjami wyborczymi zostaną zaprezentowane o godz. 21.00 na antenach TVP1, TVP Info, TVN24 i Polsat News, które emitować będą wieczory wyborcze. (WM)Greg Haus pisze:Czy coś już wiadomo o wieczorze wyborczym? Kto poprowadzi gdy nie ma Kamila? I czy sondaże będę wspólne z TVP jak ostatnio?
-
- Bywalec
Zmarł Władysław Bartoszewski, TVN24 jako jedyna wśród stacji informacyjnych od 30 minut milczy na ten temat.
-
- Fan Forum
o 21. 10 Jan Wróbel oddał głos Katarzynie Zdanowicz i już obdzwaniają znajomych oraz przyjaciół Prof. Bartoszewskiego. Słychać też komentarz ze studia Grzegorza Miecugowa.
Faktem jest, że jako ostatni poinformowali o tym zdarzeniu, jednak w momencie kiedy pisałeś swój post to już stacja od kilku minut informowała o śmierci Bartoszewskiego.lukaszbialas pisze:Zmarł Władysław Bartoszewski, TVN24 jako jedyna wśród stacji informacyjnych od 30 minut milczy na ten temat.
W Nepalu było trzęsienie ziemi, tysiące osób zginęło, tysiące są ranne, ale TVN24 na żółtym pasku wspomina o śmierci Bartoszewskiego.
KKK