[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Lesienia wyjatkowo nie lubie, ale trudno
, zupe?nie mi nie pasuje w Na Wspolnej. A w TZG zapowiadaja sie rozne ciekawe przypadki, ma tam tanczyc aktualna dziewczyna Egurroli, ciekawe jak daleko zajdzie
Czekam na kolejne donosy bulwarowek, bo na oficjalne jeszcze pewnie nie ma co liczyc 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
udziaĹ gwiazdy wcale nie gwarantuje super atrakcji, patrz np. Vondrackova, myĹlÄ, Ĺźe Pudzianowski dostarczy trochÄ zabawy
, fajnie, Ĺźe bÄdzie Arciuch, producenci na pewno znajdÄ
jeszcze trochÄ rozrywkowych osĂłb, liczÄ gĹĂłwnie na atrakcyjnych tancerzy i tancerki :tanczy:

Helenka to byla glupia bo starsznie stara.. dlatego mimo ze gwiazda to nie pomagala.. no ale jest jeden news.. wystapi zagrobelny... tak myslalem.. jedna znana piosenka.. zadna gwiazda, latwy Ĺup dla tvnu... no jak beda tylko takie gwiazdki to tragedia.. a tak poza tym to bedzie ostra konkurencja.. ranczo i oficerowie.. i cos czuje ze tvn przegra
Z "Ranczem" przegra na pewno. A "OficerĂłw" nie bÄdzie - "Trzeci oficer", bo tak brzmi nazwa nowego sezonu na antenie pojawi siÄ jesieniÄ . WiosnÄ bÄdzie "Pitbull" (o 21). MoĹźe nie bÄdzie aĹź tak Ĺşle, zwaĹźywszy, Ĺźe Polsat nie nada "Skazanego na ĹmierÄ", ktĂłry zabieraĹ TVN sporÄ czÄĹÄ widzĂłw w wieku 16-49.Elek pisze:a tak poza tym to bedzie ostra konkurencja.. ranczo i oficerowie.. i cos czuje ze tvn przegra
Nawet bez wiÄkszych gwiazd, "Taniec" moĹźe liczyÄ na co najmniej 4 miliony widzĂłw. Zawsze to jakieĹ 20 kilka procent udziaĹu, co i tak jest dobrym wynikiem.
Lukasz Zagrobelny w TaĹcu z Gwiazdami !
To juĹź pewne, jak dowiedziaĹ siÄ Plotek - w najbliĹźszej edycji "TaĹca z gwiazdami" zobaczymy piosenkarza Ĺukasza Zagrobelnego.
Przystojniak Ĺukasz Zagrobelny bÄdzie plÄ saĹ na parkiecie 7. edycji "TaĹca z gwiazdami".
Podobno Ĺukasz bardzo cieszy siÄ z nowego wyzwania i juĹź ostro trenuje przed programem .
Ciekawe jak Ĺukasz taĹczy, bo o tym, Ĺźe Ĺwietnie Ĺpiewa, juĹź wiemy.
ĹşrĂłdĹo: http://www.plotek.pl
To juĹź pewne, jak dowiedziaĹ siÄ Plotek - w najbliĹźszej edycji "TaĹca z gwiazdami" zobaczymy piosenkarza Ĺukasza Zagrobelnego.
Przystojniak Ĺukasz Zagrobelny bÄdzie plÄ saĹ na parkiecie 7. edycji "TaĹca z gwiazdami".
Podobno Ĺukasz bardzo cieszy siÄ z nowego wyzwania i juĹź ostro trenuje przed programem .
Ciekawe jak Ĺukasz taĹczy, bo o tym, Ĺźe Ĺwietnie Ĺpiewa, juĹź wiemy.
ĹşrĂłdĹo: http://www.plotek.pl
JeĹli bÄdzie 10 par to jest juĹź wiÄkszoĹÄ facetĂłw, Pudzianowski, LesieĹ, Zagrobelny/zakĹadajÄ
c, Ĺźe to prawda/, brakuje jeszcze dwĂłch, podobnie chyba jest z paniami, poza tym z gwiazdorstwem to sprawa wzglÄdna, "gwiazdorstwo" wielu uczestnikĂłw byĹo nakrÄcone przez tabloidy, wĹaĹciwie jeĹli ktoĹ pokazuje siÄ w TV i na ulicy juĹź siÄ za nim oglÄ
dajÄ
to jest jakÄ
Ĺ tam gwiazdÄ
, ja kocham taniec i dlatego oglÄ
dam ten program i bÄdÄ oglÄ
daĹa kolejne edycje jeĹli bÄdÄ
, podobnie jak bÄdÄ oglÄ
daĹa wszystkie taneczne programy, i opinie róşnych PudelkĂłw kompletnie mnie nie interesujÄ
, z ciekawoĹciÄ
ĹledzÄ spekulacje nt uczestnikĂłw, ale ciÄ
gle cisza :mhm:
Pudel: Podobno stacja TVN zaczÄĹa zabiegaÄ o EdytÄ HerbuĹ, z ktĂłrÄ
rozstaĹa siÄ w niezbyt miĹych okolicznoĹciach. Flirt tancerki z konkurencyjnym programem - polsatowskim Jak ONI ĹpiewajÄ
, zostaĹ jednak wybaczony.
http://www.pudelek.pl/artykul/8033/herb ... gwiazdami/
Oby :rydzyk: , uwielbiam jÄ .

Oby :rydzyk: , uwielbiam jÄ .

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
O czym Wy mĂłwicie? - Edyta HerbuĹ - najwiÄksza pomyĹka polskiego showbiznesu. Brak klasy, opamiÄtania, ogĹady . Na siĹÄ stara siÄ byÄ w mediach, umie taĹczyÄ, ale nie umie graÄ - jednak gra w serialu. Nie umie wcale ĹpiewaÄ a pcha siÄ do 'Jak ONI ĹpiewajÄ
'... Stara siÄ byÄ wszÄdzie a niczego sobÄ
nie reprezentuje - niczego
Mam nadziejÄ, Ĺźe nie wystÄ
pi w TzG bo byĹaby to wielka pomyĹka tvn'u - nie takich 'gwiazdeczek' nam w Polsce potrzeba.