Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Obrazek Obrazek
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Kolejne wykresy ogladalnosci ze strony>>> http://reklama.tvn.pl/6902,index.html :
Obrazek
Obrazek
wiec wyniki bardzo dobre :D :D :D ale szkoda ze tu nie ma programu publicystycznego "Teraz MY"
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

WieczĂłr wyborczy TVN24 i "Rzeczpospolitej" nawet nie w pierwszej dziesiÂątce!! OsobiÂście spodziewaÂłem siĂŞ leprzego wyniki ale widze, Âże widzowie niedopisali, moze za dwa tygodnie bĂŞdzie lepiej.
Wróciłem!!
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

Kowal, LEPSZEGO - czasem jest mi strasznie wstyd za poziom tego forum :/
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Tak, bo kilku uÂżytkownikĂłw, ktĂłrzy nie znajÂą orotografii Âświadczy o poziomie forum. :twisted: RĂłwnie dobrze moÂżna powiedzieĂŚ, Âże to jest forum pasjontatĂłw, bo przecieÂż jest Black, czy Kolumbus. Nie uogĂłlniaj. Nie ma w internecie forum o TVN, ktĂłre reprezentowaÂłoby wyÂższy poziom i byÂłoby popularniejsze!
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Bo nie ma innego forum o tvn w ogĂłle :evil2: -->
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

powiedzialem ze >czasem< !! Forum lubie i cenie, ale to nie znaczy, ze nie moge powiedziec, ze cos mi sie nie podoba. Otoz nie podobaja mi sie fatalne jezykowe bledy, ktĂłre mnie strasznie smuca.
pawell

press.pl pisze:Nadawany w TVN-ie nowy polski serial "Niania" dwukrotnie poprawi³ stacji ogl¹dalnoœÌ sobotniego pasma po godz. 20.

Serial emitowany jest w soboty w godz. 20.05-20.35. Pierwsze trzy odcinki obejrzaÂło Âśrednio 3,2 mln widzĂłw (8,9 proc. oglÂądalnoÂści, Âśrednio 23,9 proc. udziaÂłu w rynku). Tylko pierwszy odcinek zgromadziÂł przed ekranami telewizorĂłw 3,2 mln widzĂłw, a kolejne: 3,4 mln i 3 mln widzĂłw. Przed rokiem we wrzeÂśniowe sobotnie wieczory TVN oglÂądaÂło Âśrednio 1,6 mln widzĂłw (11,6 proc. udziaÂłu w rynku), czyli poÂłowĂŞ mniej niÂż obecnie.
W porĂłwnaniu z programami nadawanymi u konkurencji w czasie trwania serialu, wiĂŞcej widzĂłw przyciÂąga TVP 1 - Âśrednio 3,4 mln widzĂłw (rozpoczyna siĂŞ wtedy film fabularny z cyklu "Hit na sobotĂŞ"). TVP 2 oglÂąda w tym czasie Âśrednio 2,2 mln widzĂłw (program rozrywkowy "MĂłj pierwszy raz"), a Polsat - 2 mln (film fabularny).
W komercyjnej grupie docelowej (osoby w wieku 16-49 lat), "Niania" ma lepsz¹ ogl¹dalnoœÌ od programów emitowanych w konkurencyjnych stacjach. W tej grupie serial ogl¹da œrednio 1,6 mln widzów (28,4 proc. udzia³u w rynku). Inne stacje kolejno: TVP 1 - 1,4 mln widzów (24,6 proc.), Polsat - 995 tys. widzów (17,5 proc.) i TVP 2 - 691 tys. widzów (12,1 proc.). Wszystkie dane AGB Nielsen Media Research.
No to Niania stala sie jednym hitem jesiennej ramowki TVN-u. :D :D :D Dobrze by zrobili gdyby wydluzyli ten serial do 21:05 po niej kryminalnych bo naprawde serial jest zaje***ty :D :D Wiec jak takie wyniki ma ta Niania to jestem pewnien na 100% ze bedzie jeszcze jedna edycja ba moze nawet jeszcze dwie :D :D
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Wczorajsze :arrow:
Obrazek Obrazek
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
pawell

O dzieki yotomasz ze zamiesciles tu te wyniki bo niestety wczoraj juz mi sie nie udalo kupic tej gazety. :D :D :D
Fakty bardzo dobrze :D wow Na wspolnej i Samo zycie taki sam wynik ale jednak na wspolnej dali na 7 miejsce co dlamnie znaczy ze ten seria jest lepszy od samego zycia :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

No to "Fakty" maj¹ dobr¹ ogladalnoœc, tym bardziej niewiem dlaczego wiec¿ór wyborczy wypad³ tak s³abo??
Wróciłem!!
kolumbus
Początkujący
Początkujący

Post autor: kolumbus »

Kowal pisze:No to "Fakty" maj¹ dobr¹ ogladalnoœc, tym bardziej niewiem dlaczego wiec¿ór wyborczy wypad³ tak s³abo??
Bo 5 mln osĂłb oglÂądaÂło finaÂł siatkĂłwki.
O TYM, KIM JESTEŚ, NIE DECYDUJE TO, KIM CHCESZ BYÆ, TYLKO TO, CO ROBISZ ...
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Dziœ napotka³em na Fakt i na "10 Hitów Dnia" w których M jak Mi³oœÌ by³o na ostatnim miejscu z ogl¹dalnoœci¹ ok. 2 milionów :shock: tylko nie wiem dok³adnie z kiedy ta gazeta by³a.. ale tak czy siak ciekawa sprawa..
Kowal
Bywalec
Bywalec

no to jest jakaÂś ciekawostka, moze to byÂło z wakacji, kiedy byÂły powtĂłrki.
Wróciłem!!
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Kowal pisze: Bo 5 mln osĂłb oglÂądaÂło finaÂł siatkĂłwki.
tak, ale nie ma sie co dziwic, skoro 60% narodu nie poszlo do wyborow, bo ich to nie dotyczy, to po co mieliby ogladac w niedzielny wieczor jakies debaty i sondaze-maja to na codzien. Lepsza byla siatkowka, nawet dla kogos, kto sie sportem wogole nie interesuje.
A ja marze o takich czasach, kiedy ludzie beda wybierac kanal kierujac sie zawartoscia merytoryczna, a nie tym ze, guzik nr 1 na pilocie jest najbardziej wytarty i najlatwiej go znalezc w gaszczu przyciskow... :?
ODPOWIEDZ