not that kind pisze:Kolejna dostawa
Podziękowanie za szczodrość

Ledwo napisałam, że Paweł ze studia nadaje, kolejną już z dworu nadawał :rozglada: Podobnie z nastrojem. Popołudniem bardzo się ożywił nasz pan redaktor, zwłaszcza wtedy, kiedy wstępne wyniki sondażowe nam przekazywał. :mhm: Tylko dlaczego pokazał nam język :rozglada:
not that kind pisze:I ze "Świata reporterów"
Stało się tak, jak nam obiecał Łukasz Grass w piątkowym PiŚ :tanczy: Mogliśmy dziś podziwiać prawie piętnastominutowe dzieło Pawełka :tanczy: Wzobgacone o kilka wątków z życia nowego prezydenta Rosji, komentarze - analityka z Centrum Jurija Lewady i opozycyjnego dziennikarza z "Nowaja Gazieta". Coś dla spragnionych oczu fanek też się znalazło

Chociażby jeszcze jeden - tym razem przespacerowany, stand' up
Nika pisze:
Ten kadr przypomina mi rozne filmy science-fiction gdzie podwladni lacza sie przez wielki telebim z glownym wszechwiedzacym dowodzacym.

Oj! Nika, spodobało mi się to, co napisałaś

Tak właśnie powinno być, to Paweł powinien władać tą stacją

Oczywiście godząc tę fuchę z relacjonowaniem, prezentowaniem serwisów i przygotowywaniem materiałów
Nika pisze:Na szczescie po tygodniu posuchy mielismy weekend pelen obfitosci, od razu nawet watek ruszyl z impetem, a pawelkowe relacje z Moskwy przyciagnely nawet przerozne osobistosci z sasiednich watkow. :tanczy:
Miło ze strony tych przezornych osobistości :tanczy: I miło ze strony Pawła, że w końcu o sobie przypomniał :tanczy:
Nika pisze:Notka miala za to rece pelne roboty, ale znajac jej przychylne podejscie do Pawelka mam tylko nadzieje, ze byla to dla niej czysta przyjemnosc.
Ech!!! Nie taka czysta :uhh: Ale najważniejsze, że capsy są, a dzięki nim Praca Pawła jest wspaniale zobrazowana :tanczy:
Nika pisze:A dla nas tymbardziej, takze dzieki za ten wysyp capsow :* bo nie na wszystkie relacje sie zalapalam.
Ja też nie :uhh: Zaraz po ŚR odeszłam od telewizora to był błąd :hmm: Tuż po tym programie, w serwisie Paweł rozmowę przeprowadził. Niestety, nie wiem z kim :hmm: Załapałam się na końcówkę tylko :mhm: Gość Pawła mówił po polsku, więc może jakiś obserwator wyborów to był :mhm: O mały włos przegapiłabym relację raportową, nadaną tuż po ogłoszeniu wyników :hmm: Nie spodziewałam się, że Raport Wieczorny dzś w dłuższej wersji będzie :hmm: Drugą - też dla Raportu, widziałam od początku do końca :tanczy: Paweł bardzo żywiołowo rzucał procentami i informował nas o tym, że niespodzianki nie będzie - wygrał Miedwiediew :rozglada: Wspominał też o zabawie, która z tej okazji odbywa się na Placu Czerwonym :mhm: Ciekawe czy pan redaktor się przyłączy, kiedy skończy dyżur? :rozglada:
Capsów z relacji wieczornych nie będzie :uhh: Nie miałam dostępu do nagrywarki :uhh:
Nika pisze:Tez obstawiam wersje Dżastiny, gdyby rozstawil nozki, to by notatki runely na podloge. No chyba, ze przyjmiemy wersje bardziej "zyciowa" - Pawelek mial cisnienie na pecherz.

O noszenie sukienek w dziecinstwie bym go nie podejrzewala :stop: , no chyba ze na baliku przedszkolnym mamusia przebrala go w sutanne za ksiedza, ewentualnie w kilt by go upozorowac na Szkota...

[/quote]
Dajmy już spokój pawłowym kolanom, pęcherzowi itp.

Popatrzmy jak się na stojaka prezentuje
Bardzo po męsku, prawda?
Jutro zapewne czeka nas kolejna porcja doniesień z Rosji :tanczy: Gdyby ktoś mógł z rana - od dziewiątej do dwunastej - przypilnować Pawła, a później zdać mi relację z tego, jak się sprawował

Byłabym ogromnie wdzięczna :rozglada:
:o I jeszcze w M24h wyskoczył z relacją :tanczy: I znowu o procentach było