[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

A ja się zastanawiam nad porą emisji.... Czy pozostanie o 20:00 a Clever dadzą o nowej porze, czy Taniec z gwiazdami będzie o 21... Ja bym nawet wolał o 21 ;] Chyba mniejsza konkurencja by nawet była, bo już po Ranczu ;)
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Adrian ;P pisze:Zresztą gdyby wystąpiła nie wiadomo by było czy jako gwiazda czy tancerka
Nie sądzę, żeby wystąpiła jako gwiazda, bo nie byłoby to normalne i sprawiedliwe w stosunku do innych uczestników. Jeśli już wystąpi w TzG to tylko jako tancerka :D.
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

po co wy gadacie o Herbuś skoro wiadomo, ze nie wystąpi.. kupił ją Polsat i poprowadzi tam z Rockiem nowy program już wiosną..

Możliwe, ze 'Taniec z gwiazdami' wyląduje o 21.. brak konkurencji w postaci "Rancza" oglądalnośc nie powinna znacznie spaść..
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Adrian ;P pisze:A ja się zastanawiam nad porą emisji.... Czy pozostanie o 20:00 a Clever dadzą o nowej porze, czy Taniec z gwiazdami będzie o 21... Ja bym nawet wolał o 21 ;] Chyba mniejsza konkurencja by nawet była, bo już po Ranczu ;)
Raczej tak nie będzie - Wirtualne Media podawały, że VII edycja wystartuje 2 marca o 20:00. A nawet gdyby "Taniec z gwiazdami" zaczynał się o 21 trwałby do 23, a to za późno. Poza tym po "Tańcu" jest Kuba Wojewódzki i co z nim by było?
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Ptr15 pisze:
Adrian ;P pisze:Zresztą gdyby wystąpiła nie wiadomo by było czy jako gwiazda czy tancerka
Nie sądzę, żeby wystąpiła jako gwiazda, bo nie byłoby to normalne i sprawiedliwe w stosunku do innych uczestników. Jeśli już wystąpi w TzG to tylko jako tancerka :D.
pewnie trochę byłoby niesprawedliwe, ale VI edycja pokazała, że zwyciężają niekoniecznie ci, którzy najlepiej tańczą, wygrywają ulubieńcy publiczności i Herbuś mogłaby polec, o wiele bardziej niż godzina rozpoczęcia interesuje mnie lista uczestników :mhm:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

23...? Rzeczywiście trochę długo... A trzeba też wsiąść pod uwagę, że gdy jest 12-11 par odcinki trwały nawet 2,5 godziny... Ale to i tak lepiej Od Jak Oni Spiewają, które trwa 3 godziny i się nie da oglądać...
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Adrian ;P pisze:A trzeba też wsiąść (raczej wziąć) pod uwagę, że gdy jest 12-11 par odcinki trwały nawet 2,5 godziny...
Kiedy? :uhh: "Taniec", ten emitowany w niedziele, zawsze kończył się przed 22, nigdy nie trwał dłużej.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Jeden czy dwa odcinki trwały dłużej. Wtedy w odcinku było 12 par i się wydłużyło ;]
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Tak w ostatniej edycji było kilka dłuższych odcinków... :D
Isadora
Bywalec
Bywalec

w tej edycji ma być 14 par, więc pierwsze odcinki pewnie będą trochę dłuższe, do konferencji prasowej 26 lutego coraz bliżej i wreszcie wszystko się wyjaśni, ale i tak liczę, że Pudelek coś wcześniej wyśledzi :P
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

A niech sobie śledzą :P Mnie to i tak nie interesuje, bo pewnie się nie sprawdzi. Do 6 edycji Pudelek też wyśledził sobie gwiazdy i ich 14 wystąpiła tylko Anna Guzik... Ja wole poczekać do 26 x] A co do tych odcinków to nie odrazu pierwsze, bo w 1 i 2 odcinku panowie i panie tańczą osobno :P
Isadora
Bywalec
Bywalec

To racja, że producenci potrafią zaskakiwać, faktycznie z edycji na edycję spekulacje i podejrzenia coraz mniej się sprawdzały, fajnie, będzie niespodzianka :o
pawell

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: pawell »

Pewna strona informuje, że w "Tańcu z gwiazdami" zatańczy prezenter MTV - Wojciech Łozowski w parze z Blanką Winiarską.

A o to ta "gwiazda":
Obrazek

Zapowiada się pasjonująca VII edycja "Tańca z gwiazdami". :uhh: :uhh:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: r_r16 »

Yyyyy....... a kto to jest? :rozglada:
adner
Czasem tu wpada