A ja siÄ zastanawiam nad porÄ emisji.... Czy pozostanie o 20:00 a Clever dadzÄ o nowej porze, czy Taniec z gwiazdami bÄdzie o 21... Ja bym nawet wolaĹ o 21 ;] Chyba mniejsza konkurencja by nawet byĹa, bo juĹź po Ranczu
Adrian ;P pisze:ZresztÄ gdyby wystÄ piĹa nie wiadomo by byĹo czy jako gwiazda czy tancerka
Nie sÄ dzÄ, Ĺźeby wystÄ piĹa jako gwiazda, bo nie byĹoby to normalne i sprawiedliwe w stosunku do innych uczestnikĂłw. JeĹli juĹź wystÄ pi w TzG to tylko jako tancerka .
Adrian ;P pisze:A ja siÄ zastanawiam nad porÄ emisji.... Czy pozostanie o 20:00 a Clever dadzÄ o nowej porze, czy Taniec z gwiazdami bÄdzie o 21... Ja bym nawet wolaĹ o 21 ;] Chyba mniejsza konkurencja by nawet byĹa, bo juĹź po Ranczu
Raczej tak nie bÄdzie - Wirtualne Media podawaĹy, Ĺźe VII edycja wystartuje 2 marca o 20:00. A nawet gdyby "Taniec z gwiazdami" zaczynaĹ siÄ o 21 trwaĹby do 23, a to za późno. Poza tym po "TaĹcu" jest Kuba WojewĂłdzki i co z nim by byĹo?
Adrian ;P pisze:ZresztÄ gdyby wystÄ piĹa nie wiadomo by byĹo czy jako gwiazda czy tancerka
Nie sÄ dzÄ, Ĺźeby wystÄ piĹa jako gwiazda, bo nie byĹoby to normalne i sprawiedliwe w stosunku do innych uczestnikĂłw. JeĹli juĹź wystÄ pi w TzG to tylko jako tancerka .
pewnie trochÄ byĹoby niesprawedliwe, ale VI edycja pokazaĹa, Ĺźe zwyciÄĹźajÄ niekoniecznie ci, ktĂłrzy najlepiej taĹczÄ , wygrywajÄ ulubieĹcy publicznoĹci i HerbuĹ mogĹaby polec, o wiele bardziej niĹź godzina rozpoczÄcia interesuje mnie lista uczestnikĂłw :mhm:
23...? RzeczywiĹcie trochÄ dĹugo... A trzeba teĹź wsiÄ ĹÄ pod uwagÄ, Ĺźe gdy jest 12-11 par odcinki trwaĹy nawet 2,5 godziny... Ale to i tak lepiej Od Jak Oni SpiewajÄ , ktĂłre trwa 3 godziny i siÄ nie da oglÄ daÄ...
w tej edycji ma byÄ 14 par, wiÄc pierwsze odcinki pewnie bÄdÄ trochÄ dĹuĹźsze, do konferencji prasowej 26 lutego coraz bliĹźej i wreszcie wszystko siÄ wyjaĹni, ale i tak liczÄ, Ĺźe Pudelek coĹ wczeĹniej wyĹledzi
A niech sobie ĹledzÄ Mnie to i tak nie interesuje, bo pewnie siÄ nie sprawdzi. Do 6 edycji Pudelek teĹź wyĹledziĹ sobie gwiazdy i ich 14 wystÄ piĹa tylko Anna Guzik... Ja wole poczekaÄ do 26 x] A co do tych odcinkĂłw to nie odrazu pierwsze, bo w 1 i 2 odcinku panowie i panie taĹczÄ osobno
To racja, Ĺźe producenci potrafiÄ zaskakiwaÄ, faktycznie z edycji na edycjÄ spekulacje i podejrzenia coraz mniej siÄ sprawdzaĹy, fajnie, bÄdzie niespodzianka :o