Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
HaÂłas byÂł jak na Maracanieadam pisze:StaÂłem 3 moÂże 4metry od Joasi i nic nie sÂłyszaÂłem

Bo czasami jak ktos krzyczy to taki piskliwy jest i krzyk odnosi wrĂŞcz odwrotny skutek.
No to moÂże Joasia lubi takie gadanie :devil: Jak tak to dobrze dla nas :aniol:ÂŚmiesznie gadaÂł wiĂŞc zatrzymaÂłem siĂŞ przy pÂłocie i sÂłuchaÂłem
Jak sie okazaÂło to Joasia teÂż sÂłuchaÂła
Chyba ,Âże sÂłuchaÂła tego z politowaniem to nie :nie: :devil:
MogÂła go zdzielic mikrofono-lokowkÂąJoasia rozmawiaÂła sobie z dwoma starszymi paniami a GgoÂściu wystartowaÂł do dziennikarzy Âże wszystko pokazujÂą nie tak i takie tam gÂłupoty

Lajfa miaÂła chyba tylko jednego,nie oglÂądaÂłem caÂły czas ale na 90% tylko raz byÂła :spiewa:Potem poszÂła relacjonowaĂŚ i tez nic sÂłychaĂŚ nie byÂło
MoÂże jakiÂś kolekcjonerPrzed relacjÂą podszedÂł do niej jakiÂś starszy facet i chyba chciaÂł autograf czy co -nie wiem bo nic sÂłychaĂŚ nie byÂło

JuÂż ustalilismy jakie ma Joasia oczyOÂświetlenie od kamery jest takie ostre Âże oczy moÂże powypalaĂŚ

To efekt naszych drobnych sugetsii takÂże..LokĂłwko mikrofon nie wylÂądowaÂł po relacji na chodniku tylko Joasia wsadziÂła go w statyw od kamery

To uspoiÂłeÂś mnie :aniol:I lokĂłwko mikrofon nie jest juÂż utytÂłany
Joasia powinna sobie zafundowaĂŚ taki schowek jak tenisisci maja na piÂłki

Joasia chyba w jeansach byÂła nie

P.S Bardzo Âładnie :brawa: Psa uradowaÂł spacerkiem,Joasie odwiedziÂł w paszczy lwa :brawa:
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
caÂły czas kreciÂła gÂłowÂą jak go sÂłuchaÂłaNo to moÂże Joasia lubi takie gadanie Jak tak to dobrze dla nas
Chyba ,Âże sÂłuchaÂła tego z politowaniem to nie

wtedy sÂłodki mikrofono lokĂłwka przemieniÂł by sie w pacyfikatora :devil:MogÂła go zdzielic mikrofono-lokowkÂą
czekaÂłem do 21.10 ale Joasia nie przyszÂła relacjonowaĂŚ do M24 no to sobie pojechaÂłem do domciu jeszcze raz przyszpiliÂła mnie wzrokiem jak odjeÂżdzaÂłemLajfa miaÂła chyba tylko jednego,nie oglÂądaÂłem caÂły czas ale na 90% tylko raz byÂła

moÂże dla wnuczki czy coÂśMoÂże jakiÂś kolekcjoner

no i te moje wyprawy przyniosÂły jakiÂś namacalny efekt :devil:Cytat:
LokĂłwko mikrofon nie wylÂądowaÂł po relacji na chodniku tylko Joasia wsadziÂła go w statyw od kamery
To efekt naszych drobnych sugetsii takÂże..
w takich fajnych niebieskich obciskajÂącychJoasia chyba w jeansach byÂła nie

pies domu pilnowaÂł :spiewa:P.S Bardzo Âładnie Psa uradowaÂł spacerkiem,Joasie odwiedziÂł w paszczy lwa
Ona czĂŞsto krĂŞci gÂłowÂą :aniol: NajczĂŞÂściej tak=> :nie: :nie:caÂły czas kreciÂła gÂłowÂą jak go sÂłuchaÂła
To jest urzÂądzenie wielofunkcyjne :aniol:wtedy sÂłodki mikrofono lokĂłwka przemieniÂł by sie w pacyfikatora
Magazyn siê zacz¹³ 20:30 i od razu by³a :aniol: A póŸniej juz :nie: ,Ko³o 21:30 by³ Pawe³ jeszcze :spiewa:czeka³em do 21.10 ale Joasia nie przysz³a relacjonowaÌ do M24 no to sobie pojecha³em do domciu jeszcze raz przyszpili³a mnie wzrokiem jak odje¿dza³em
MoÂże wpadÂłeÂś Jej w oko :brawa:
MogÂła siĂŞ Tobie podpisaĂŚ na rowerze :spiewa:moÂże dla wnuczki czy coÂś
JakoÂś na autografie to by mi specjalnie na zabicie nie zaleÂżaÂło chyba,ale szminke na policzku to mogÂłaby mi odbiĂŚ :tanczy: :spiewa: :spiewa:
JesteÂś wysÂłannikiem tego wÂątku po Warszawieno i te moje wyprawy przyniosÂły jakiÂś namacalny efekt

MoÂże to te same co niedawno w czasie poranka tvn24 :tanczy: Chyba w BoÂże CiaÂło :spiewa:w takich fajnych niebieskich obciskajÂących
Joasia chyba lubi jeansy :tanczy:
No wiem,mi chodziÂło,Âże wczesniej z psem podobno hasaÂłeÂś,takÂże dwie pieczenie przy jednym ogniu :aniol:pies domu pilnowaÂł
JoasiÂą tÂą funkcĂŞ pewnie z wielkÂą chĂŞciÂą wyprĂłbowaÂła by na mojej skromnej osobieCytat:
wtedy sÂłodki mikrofono lokĂłwka przemieniÂł by sie w pacyfikatora
To jest urzÂądzenie wielofunkcyjne

albo piĂŞÂściÂą na twarzy :devil:MogÂła siĂŞ Tobie podpisaĂŚ na rowerze
:rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:JakoÂś na autografie to by mi specjalnie na zabicie nie zaleÂżaÂło chyba,ale szminke na policzku to mogÂłaby mi odbiĂŚ
muszĂŞ przychamowaĂŚ bo skÂączĂŞ jak Our KidJesteÂś wysÂłannikiem tego wÂątku po Warszawie To do czegoÂś zobowiÂązuje

bo sÂą wygodne i sie nie gniotÂą :mhm:MoÂże to te same co niedawno w czasie poranka tvn24 Chyba w BoÂże CiaÂło
Joasia chyba lubi jeansy
Z mikrofono-lokĂłwki wysunĂŞÂła by siĂŞ Âłapka i pogÂłaskaÂła by CiĂŞ po gÂłowie :devil: :spiewa:JoasiÂą tÂą funkcĂŞ pewnie z wielkÂą chĂŞciÂą wyprĂłbowaÂła by na mojej skromnej osobie
Joasia by nawet motyla nie zabiÂłaalbo piĂŞÂściÂą na twarzy

Spokojniej bĂŞdziemy Cie prowadziĂŚ,dziÂś zasÂłuÂżyÂłeÂś na brawa jednak :brawa:muszĂŞ przychamowaĂŚ bo zkÂączĂŞ jak Our Kid
I do tego sÂą sexibo sÂą wygodne i sie nie gniotÂą

z parasolk¹Hej, hej ch³opaki Joanna wci¹¿ przed kancelari¹ premiera

albo po nerachZ mikrofono-lokĂłwki wysunĂŞÂła by siĂŞ Âłapka i pogÂłaskaÂła by CiĂŞ po gÂłowie

Ja motylem nie jestem wiĂŞc nie jestem chroniony :devil:Joasia by nawet motyla nie zabiÂła
dziĂŞki :stop:Cytat:
muszĂŞ przychamowaĂŚ bo zkÂączĂŞ jak Our Kid
Spokojniej bĂŞdziemy Cie prowadziĂŚ,dziÂś zasÂłuÂżyÂłeÂś na brawa jednak
Yhy :aniol: CoÂś czĂŞsto ostatnio z parasolkami Âśmigaz parasolkÂą

W kaÂżdym czÂłowieku jest ukryty PIERWIASTEK agresji :spiewa:Ja motylem nie jestem wiĂŞc nie jestem chroniony
Zdziwisz siĂŞ ale w Joasi teÂż na pewno

Szacunek :stop: -wymiana uprzejmoÂści :aniol:dziĂŞki
Ale widok Joasi Ci powinien zrekompensowaĂŚ te haÂłasy,tÂłok itd :aniol:
A wÂłasnie bym zapomniaÂł -dama z parasolkÂą :aniol:

I z AniÂą :aniol:

Dziasiaj Joasia ma prawdziwy maraton :brawa:
Z jednej strony siĂŞ mĂŞczy no ale z drugiej strony jest :aniol:
Ale pielĂŞgniarki majÂą gorzej :stop:
Jutro pewnie bedzie miaÂła wolne :mhm:
[ Dodano: Czw Cze 21, 2007 11:22 pm ]
..a powiedz:to jest tak ,¿e tam jeden kamerzysta chodzi z Joasi¹ czy jest poprostu wó¿ ko³o którego stoi Joasia-?- :uhh:
dlatego nie mam zamiaru jej poznaĂŚ :devil: :spiewa:W kaÂżdym czÂłowieku jest ukryty PIERWIASTEK agresji
Zdziwisz siĂŞ ale w Joasi teÂż na pewno
Ale ja siĂŞ tam dobrze bawiÂłem :stop:Ale widok Joasi Ci powinien zrekompensowaĂŚ te haÂłasy,tÂłok itd
Pewnie zobaczymy jÂą dopiero w poniedziaÂłekJutro pewnie bedzie miaÂła wolne

chyba Âże jest Joasi kolej na serwisy weekendowe :stop:
Ale ja w weekendy pracujĂŞ

w tygodniu tez mi siĂŞ trafia robota

wóz zwykle stoi dalej A Joasia pojawia sie przed kamer¹ jakieœ 10 minut przed relacj¹a powiedz:to jest tak ,¿e tam jeden kamerzysta chodzi z Joasi¹ czy jest poprostu wó¿ ko³o którego stoi Joasia-?-
Agresji czy Joasidlatego nie mam zamiaru jej poznaĂŚ

To dobrze :aniol:Ale ja siĂŞ tam dobrze bawiÂłem
Mi tez zbytnio poranki weekendowe w ten weekend nie le¿¹ :hmm:Pewnie zobaczymy j¹ dopiero w poniedzia³ek
chyba Âże jest Joasi kolej na serwisy weekendowe
Ale ja w weekendy pracujĂŞ
w tygodniu tez mi siĂŞ trafia robota
TeÂż troche pracuje:spiewa: :spiewa:
Ale znajdzie sie czas na oglÂądanie Joasi :aniol:
Aha,dziĂŞki za informacjĂŞ :stop: Joasia tam pewnie dyskutuje w wolnych chwilach z kamerzystamiwĂłz zwykle stoi dalej A Joasia pojawia sie przed kamerÂą jakieÂś 10 minut przed relacjÂą

No ale musi tez informacje zdobywaĂŚ,akurat w tej sytuacji z dziÂś wszystko jest w miare jasne :aniol:
Ojj biedactwo zmĂŞczone juÂż

Dobrze,Âże nie musi spaĂŚ w przemokniĂŞtym namiocie :aniol:

Brawo Joasiu-Âświetna robota :brawa: :aniol:
Agresywnej Joasi :devil:Cytat:
dlatego nie mam zamiaru jej poznaĂŚ
Agresji czy Joasi
ona wdaje sie tez w rozmowy z konkurencjÂąJoasia tam pewnie dyskutuje w wolnych chwilach z kamerzystami

moze to taki szpiegowski zabieg

Otumania ich swoim uœmiechem( który powinien byÌ zarezerwowany tylko i wy³¹cznie dla nas) i wyci¹ga co tam konkurencja ma za ciekawe informacje

Od dzis skrĂłt AJ-to Agresywna Joasia :aniol:Agresywnej Joasi
Wiedzia³em ,¿e to jest spryciula :brawa: :tanczy: A póŸniej wychodzi,¿e Kryùska najlepiej poinformowana :aniol: Noi tak ma byÌ!!! :aniol:ona wdaje sie tez w rozmowy z konkurencj¹
moze to taki szpiegowski zabieg
Otumania ich swoim uœmiechem( który powinien byÌ zarezerwowany tylko i wy³¹cznie dla nas) i wyci¹ga co tam konkurencja ma za ciekawe informacje
Mamy info z 1 rĂŞki ale otumanieni uÂśmiechem jesteÂśmy mniej niÂż Ci od ktĂłrych je wyciÂąga

Problem w tym ,Âże my lubimy to otumanienie