Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Kazia ostatnio coraz czĂŞÂściej pojawia sie w mediach. I dobrze- bo jest inteligentna i ma coÂś do powiedzenia. Dla wielu jednak zostaje nadal tylko tym "wrednym babskiem" od gnojenia uczestnikĂłw "NajsÂłabszego ogniwa". Miejmy nadzieje Âże znajdzie sie dla niej miejsce w jesiennej ramĂłwce TVN.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
m_nadzieja89
Początkujący
Początkujący

Post autor: m_nadzieja89 »

Chyba teÂż wstanĂŞ Âżeby obejrzeĂŚ tÂą "UwagĂŞ"...

Fajnie, Âże coraz czĂŞÂściej widaĂŚ KaziĂŞ ;)
Szkoda Âże tylko w TVNie...

Heh - mogÂłaby prowadziĂŚ jakieÂś feministyczno-literackie "rozmowy w toku" ;)
To byÂłoby nawet ciekawe...

Jakikolwiek bĂŞdzie z niÂą program (o ile bĂŞdzie) to mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie leciaÂł o jakiejÂś ludzkiej porze... Albo Âżeby powtĂłrki byÂły o przyzwoitych godzinach ;)
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

m_nadzieja89 pisze:Chyba teÂż wstanĂŞ Âżeby obejrzeĂŚ tÂą "UwagĂŞ"...

Fajnie, Âże coraz czĂŞÂściej widaĂŚ KaziĂŞ ;)
Szkoda Âże tylko w TVNie...

Heh - mogÂłaby prowadziĂŚ jakieÂś feministyczno-literackie "rozmowy w toku" ;)
To byÂłoby nawet ciekawe...

Jakikolwiek bĂŞdzie z niÂą program (o ile bĂŞdzie) to mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie leciaÂł o jakiejÂś ludzkiej porze... Albo Âżeby powtĂłrki byÂły o przyzwoitych godzinach ;)
WÂłaÂśnie o ludzkiej porze, no i jakiÂś program, do ktĂłrego bĂŞdzie zapraszaĂŚ goÂści, bo jak nikt siĂŞ do tego nadaje :D :D
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

MyÂślĂŞ, ze TVN siĂŞ trochĂŞ boi po naÂłoÂżeniu kary dla POLSATU za jej wypowiedzi, bojÂą siĂŞ o negatywne sensacje
anialek
Bywalec
Bywalec

kubasz pisze:MyÂślĂŞ, ze TVN siĂŞ trochĂŞ boi po naÂłoÂżeniu kary dla POLSATU za jej wypowiedzi, bojÂą siĂŞ o negatywne sensacje
To niech przestanÂą siĂŞ baĂŚ, bo ktĂłraÂś stacja KaziĂŞ podkupi i stracÂą tak ÂświetnÂą babkĂŞ :D :D
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

kubasz pisze:MyÂślĂŞ, ze TVN siĂŞ trochĂŞ boi po naÂłoÂżeniu kary dla POLSATU za jej wypowiedzi, bojÂą siĂŞ o negatywne sensacje
Te¿ tak myœlê, ¿e boj¹ siê, ¿e Kazia mo¿e powiedzieÌ coœ nieodpowiedniego i bêdzie kara. :roll: Ale z drugiej strony to nie musi byÌ program 'na ¿ywo' mog¹ póŸniej wyci¹Ì to co im siê by nie podoba³o... :) Tak móg³ zrobiÌ polszmat i by nie by³o tej ca³ej afery... :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
anialek
Bywalec
Bywalec

pawell pisze:Te¿ tak myœlê, ¿e boj¹ siê, ¿e Kazia mo¿e powiedzieÌ coœ nieodpowiedniego i bêdzie kara. :roll: Ale z drugiej strony to nie musi byÌ program 'na ¿ywo' mog¹ póŸniej wyci¹Ì to co im siê by nie podoba³o... :) Tak móg³ zrobiÌ polszmat i by nie by³o tej ca³ej afery... :roll:
A myÂślisz, Âże Kazia daÂła by coÂś w swoim programie powycinaĂŚ :mhm:
Magdalenaaa
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Magdalenaaa »

Weszlam na storne " Uwagi" http://uwaga.onet.pl/ - obejrzalam film o tym Giertychu ale Kazi nie widzialam. Czy to jakas okrojona wersja? :mhm: :mhm: :mhm:
pawell

Post autor: pawell »

anialek pisze: A myÂślisz, Âże Kazia daÂła by coÂś w swoim programie powycinaĂŚ :mhm:
Z tego co wiem to raczej prowadzÂący nie sÂą przy montowaniu odcinka. :roll: Tak byÂło w przypadku programu "Moja Krew" - MoÂłek gdzieÂś tak powiedziaÂła. :roll: A zresztÂą gdyby Kazia powiedziaÂła coÂś - co by naraziÂło stacjĂŞ na karĂŞ - to napewno byÂłoby wyciĂŞte i Kazia musiaÂłaby siĂŞ zgodziĂŚ. :roll:
Magdalenaaa pisze:Weszlam na storne " Uwagi" http://uwaga.onet.pl/ - obejrzalam film o tym Giertychu ale Kazi nie widzialam. Czy to jakas okrojona wersja? :mhm: :mhm: :mhm:
Tak, okrojona wszystkie materiaÂły sa tam okrojone... :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

w³aœnie w tych skanach Premier mowa jest o pomyœle na taki program literacki. rzeczywiœcie mo¿e byÌ trudno wymyœliÌ formu³ê, która zadowoli³aby szerok¹ widowniê, miejmy nadziejê ¿e Szczuka g³owe ma na karku i coœ wymyœli!
...and a Happy New Year!
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Kazia moglaby poprowadziĂŚ jakiiÂś ciekawy ambitny program ktory z drugiej strony bylby wprowadzony nieco w konwencje show. Wydaje mi sie Âże wlasnie z takimi wyrazistami pogladami Kazia pasowalaby do programow w stylu "Ona i on - wojna plci".
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
anialek
Bywalec
Bywalec

W sobotĂŞ 27.V.2006 o godzinie 11:00 na ulicy Orbidza 1 nowy wydziaÂł chumanistyczny (KORTOWO) bĂŞdzie spotkanie z KaziÂą . Kazia bĂŞdzie mĂłwiĂŚ o literaturze kobiecej :D :D :D
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

a gdzie to jest??
moÂże siĂŞ teleportujĂŞ
po drugie, Anialku, proszĂŞ CiĂŞ, nie kalecz tak dotkliwie nauk Humanistycznych :hmm:
...and a Happy New Year!
anialek
Bywalec
Bywalec

WeeBastard pisze:a gdzie to jest??
moÂże siĂŞ teleportujĂŞ
po drugie, Anialku, proszĂŞ CiĂŞ, nie kalecz tak dotkliwie nauk Humanistycznych :hmm:

Humanistycznych sory za literĂłwkĂŞ. Spotkanie z KaziÂą jest w Olsztynie :D
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

cos w tym moÂże jest, choc warto pamietac, ze jeszcze przed wystepem u Kuby Kazia tez nie miaÂła Âżadnego programu dla szerszej publicznosci niz "Wydanie II poprawione".
Poza tym taka afera to Âświetna reklama, a Polsat ciÂągle siĂŞ odowluje i kary prawdopodobnie nie zapÂłaci :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
ODPOWIEDZ