[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Isadora
Bywalec
Bywalec

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: Isadora »

też nie znam Łozowskiego, ale może ma jakieś duże osiągnięcia artystycze? są zapewne gwiazdy które na pchają się na afisz a mają ciekawe dokonania, np potencjalny uczestnik, bliżej mi nie znany aktor Kaliszuk trochę już w życiu zrobił, może Łozowski też? Ciekawi mnie bardzo czy lista par jest już zamknięta :mhm:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
madziulka
Początkujący
Początkujący

Post autor: madziulka »

jak podaje wikipedia.pl wystapią ( chociaż i tak to nie jest w 100% potwierdzone) :

Tamara Arciuch Łukasz Czarnecki
Tomasz Schimscheiner Kamila Kajak
Wojciech Łozowski Blanka Winiarska
Mariusz Pudzianowski Magdalena Soszyńska-Michno
Marek Kaliszuk Nina Tyrka (VOLT)
Agnieszka Cegielska Cezary Olszewski (VOLT)
Michał Lesień Katarzyna Krupa (VOLT)
Łukasz Zagrobelny Aneta Piotrowska
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Isadora pisze:Ciekawi mnie bardzo czy lista par jest już zamknięta :mhm:
Pewnie tak, bo gwiazdy muszą ćwiczyć, a mają już mniej niż miesiąc do pierwszego odcinka.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Jak patrzę na was wierzących we wszystko, co ktoś sobie popiszę na Wikipedii to mi aż żal... Przecież to mógł napisać każdy! Takie niesprawdzone informacje powinny być odrazu kasowane, a to niestety odrazu się nie dzieję... Zanim te bzdury zostaną skasowane ktoś je sobie przeczyta i powiem żyje w nieświadomości :|
Isadora
Bywalec
Bywalec

bardzo prawdopodobna wydaje mi się ta lista, szczególnie jeśli chodzi o tancerzy a i nazwiska "gwiazd" powtarzają się od jakiegoś czasu, dzisiaj w Gali przeczytałam, że być może zatańczy również Anna Bosak, tylko mam wątpliwości jako kto, bo pasuje i tu i tu, a że umie trochę więcej tańczyć niż przeciętna "gwiazda" to i tak o niczym nie świadczy, Steczkowska też lepiej tańczyła od Guzik a poległa, bo sympatia widzów była zdecydowanie po stronie tej drugiej :P , no i brakuje jeszcze 6 par, tu się mogą kryć różne niespodzianki :mhm:
pawell

Post autor: pawell »

Jak donosi "Super Express" nagrodą dla zwycięży VII edycji "Tańca z gwiazdami" będzie oczywiście kryształowa kula i czerwona corvetta.
Obrazek
SE pisze:Takie autko to marzenie! Ale trzeba za nie słono zapłacić - co najmniej 300 tys. zł. Warto więc będzie gwiazdom trenować salsę, cza-czę czy walca do upadłego i zabiegać o względy widzów. Zwycięzca trafi bowiem do elitarnego grona posiadaczy pięknej corvetty, bo w Polsce takich aut jest niewiele.

To jednak niejedyny atut tej bryki. Samochód ten jest superszybki - do setki rozpędza się w zaledwie 5,2 sekundy. Ale są też minusy posiadania corvetty. Autko jest bardzo kosztowne w utrzymaniu. Pali niczym ciężarówka - w mieście prawie 20 litrów na 100 km. Ale i tak Anna Guzik (32 l.), która w poprzedniej edycji show wygrała porsche boxter warte 200 tysięcy, może tylko pozazdrościć przyszłemu zwycięzcy...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
madziulka
Początkujący
Początkujący

no no niezłe autko :lol2: :lol2:
Isadora
Bywalec
Bywalec

przeczytałam przed chwilą na portalu plotkarskim info o ewentualnych parach, brakuje jeszcze trzech :mhm: , bardzo jestem ciekawa w jakim stopniu pokryją się te spekulacje z rzeczywistością/Pieńkowska zarzekała się, że absolutnie nie wystąpi :klamca: /, na szczęście nie ma tam żadnej zwalistej, słowiańskiej blondyny, samochód pójdzie we właściwe ręce :lol:
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Mam nadzieję, że ten chamski cytat to był żart.
Isadora
Bywalec
Bywalec

jak najbardziej żart, bardzo lubię Annę Guzik i cieszę się że wygrała Porsche, Jacyków klepnął jak przysłowiowy kowal w gorączce i nie wyszło mu to na dobre jak ogólnie wiadomo :P
madziulka
Początkujący
Początkujący

Bartosz Kasprzykowski w "Tańcu z gwiazdami"

Znany z serialu "Magda M." Bartosz Kasprzykowski wystąpi w siódmej edycji "Tańca z gwiazdami" - dowiedział się "Fakt".
Pierwszy odcinek nowej edycji zobaczymy drugiego marca. Gwiazdy, które zdecydowały się na udział w programie już ćwiczą na treningach. Kasprzykowski natomiast przez dwa tygodnie przebywał na Maderze, gdzie kręcił zdjęcia do serialu "Teraz albo nigdy". Dopiero w piątek wrócił do Polski.

- Przed Kasprzykowskim naprawdę gorący i ciężki okres, bo aktor na stałe mieszka w Krakowie. Czekają go więc męczące dojazdy do Warszawy - czytamy w "Fakcie".

Aktor, znany z roli Wojtka Płaski w "Magdzie M.", występuje obecnie w serialu "Halo Hans!".

źródło: http://www.seriale.onet.pl
Isadora
Bywalec
Bywalec

Aktorzy z TVNowskich seriali na parkiecie TZG :D , Schimscheiner z "Na Wspólnej", Kasprzykowski z "Teraz albo nigdy", ciekawe kto z "39 i pół", może Karolak :P
Isadora
Bywalec
Bywalec

Dla Karolaka już chyba nie będzie miejsca :P bo jest już chyba 7 facetów: Schimscheiner, Pudzianowski, Lesień, Zagrobelny, Kaliszuk, Łozowski, Kasprzykowski, tylko ciekawe czy faktycznie ta siódemka,zatańczy w programie :o
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ukaraZnamy już pełną listę uczestników 7 edycji „Tańca z gwiazdami”.

Od 7 marca będziemy mogli oglądać taneczne zmagania: Kasi Figury, Mariusza Pudzianowskiego, Jolanty Pieńkowskiej, Tomasza Schimscheinera, Agnieszki Cegielskiej (pogodynka TVN), Bartka Kasprzykowskiego („Magda M.”).

Obok nich na parkiecie staną: Wojtek Łozowski (MTV), Tamara Arciuch, Łukasz Zagrobelny, Michał Lesień, Magda Walach („Pensjonat pod różą”), Ela Duda („Europa da się lubić”) i Marek Kaliszuk („M jak miłość”).

Odrobinę egzotyki wprowadzi rosyjska gwiazda, Marina Maksimowa.

I jak obstawiacie zwycięstwo?
madziulka
Początkujący
Początkujący

Ela Duda bożeeeeeeeee jak ja jej nienawidzę :evil: :nie:
ODPOWIEDZ