[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
też nie znam Łozowskiego, ale może ma jakieś duże osiągnięcia artystycze? są zapewne gwiazdy które na pchają się na afisz a mają ciekawe dokonania, np potencjalny uczestnik, bliżej mi nie znany aktor Kaliszuk trochę już w życiu zrobił, może Łozowski też? Ciekawi mnie bardzo czy lista par jest już zamknięta :mhm:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
jak podaje wikipedia.pl wystapią ( chociaż i tak to nie jest w 100% potwierdzone) :
Tamara Arciuch Łukasz Czarnecki
Tomasz Schimscheiner Kamila Kajak
Wojciech Łozowski Blanka Winiarska
Mariusz Pudzianowski Magdalena Soszyńska-Michno
Marek Kaliszuk Nina Tyrka (VOLT)
Agnieszka Cegielska Cezary Olszewski (VOLT)
Michał Lesień Katarzyna Krupa (VOLT)
Łukasz Zagrobelny Aneta Piotrowska
Tamara Arciuch Łukasz Czarnecki
Tomasz Schimscheiner Kamila Kajak
Wojciech Łozowski Blanka Winiarska
Mariusz Pudzianowski Magdalena Soszyńska-Michno
Marek Kaliszuk Nina Tyrka (VOLT)
Agnieszka Cegielska Cezary Olszewski (VOLT)
Michał Lesień Katarzyna Krupa (VOLT)
Łukasz Zagrobelny Aneta Piotrowska
Pewnie tak, bo gwiazdy muszą ćwiczyć, a mają już mniej niż miesiąc do pierwszego odcinka.Isadora pisze:Ciekawi mnie bardzo czy lista par jest już zamknięta :mhm:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Jak patrzę na was wierzących we wszystko, co ktoś sobie popiszę na Wikipedii to mi aż żal... Przecież to mógł napisać każdy! Takie niesprawdzone informacje powinny być odrazu kasowane, a to niestety odrazu się nie dzieję... Zanim te bzdury zostaną skasowane ktoś je sobie przeczyta i powiem żyje w nieświadomości :|
bardzo prawdopodobna wydaje mi się ta lista, szczególnie jeśli chodzi o tancerzy a i nazwiska "gwiazd" powtarzają się od jakiegoś czasu, dzisiaj w Gali przeczytałam, że być może zatańczy również Anna Bosak, tylko mam wątpliwości jako kto, bo pasuje i tu i tu, a że umie trochę więcej tańczyć niż przeciętna "gwiazda" to i tak o niczym nie świadczy, Steczkowska też lepiej tańczyła od Guzik a poległa, bo sympatia widzów była zdecydowanie po stronie tej drugiej
, no i brakuje jeszcze 6 par, tu się mogą kryć różne niespodzianki :mhm:

Jak donosi "Super Express" nagrodą dla zwycięży VII edycji "Tańca z gwiazdami" będzie oczywiście kryształowa kula i czerwona corvetta.

SE pisze:Takie autko to marzenie! Ale trzeba za nie słono zapłacić - co najmniej 300 tys. zł. Warto więc będzie gwiazdom trenować salsę, cza-czę czy walca do upadłego i zabiegać o względy widzów. Zwycięzca trafi bowiem do elitarnego grona posiadaczy pięknej corvetty, bo w Polsce takich aut jest niewiele.
To jednak niejedyny atut tej bryki. Samochód ten jest superszybki - do setki rozpędza się w zaledwie 5,2 sekundy. Ale są też minusy posiadania corvetty. Autko jest bardzo kosztowne w utrzymaniu. Pali niczym ciężarówka - w mieście prawie 20 litrów na 100 km. Ale i tak Anna Guzik (32 l.), która w poprzedniej edycji show wygrała porsche boxter warte 200 tysięcy, może tylko pozazdrościć przyszłemu zwycięzcy...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

no no niezłe autko

przeczytałam przed chwilą na portalu plotkarskim info o ewentualnych parach, brakuje jeszcze trzech :mhm: , bardzo jestem ciekawa w jakim stopniu pokryją się te spekulacje z rzeczywistością/Pieńkowska zarzekała się, że absolutnie nie wystąpi :klamca: /, na szczęście nie ma tam żadnej zwalistej, słowiańskiej blondyny, samochód pójdzie we właściwe ręce 

Mam nadzieję, że ten chamski cytat to był żart.
jak najbardziej żart, bardzo lubię Annę Guzik i cieszę się że wygrała Porsche, Jacyków klepnął jak przysłowiowy kowal w gorączce i nie wyszło mu to na dobre jak ogólnie wiadomo 

Bartosz Kasprzykowski w "Tańcu z gwiazdami"
Znany z serialu "Magda M." Bartosz Kasprzykowski wystąpi w siódmej edycji "Tańca z gwiazdami" - dowiedział się "Fakt".
Pierwszy odcinek nowej edycji zobaczymy drugiego marca. Gwiazdy, które zdecydowały się na udział w programie już ćwiczą na treningach. Kasprzykowski natomiast przez dwa tygodnie przebywał na Maderze, gdzie kręcił zdjęcia do serialu "Teraz albo nigdy". Dopiero w piątek wrócił do Polski.
- Przed Kasprzykowskim naprawdę gorący i ciężki okres, bo aktor na stałe mieszka w Krakowie. Czekają go więc męczące dojazdy do Warszawy - czytamy w "Fakcie".
Aktor, znany z roli Wojtka Płaski w "Magdzie M.", występuje obecnie w serialu "Halo Hans!".
źródło: http://www.seriale.onet.pl
Znany z serialu "Magda M." Bartosz Kasprzykowski wystąpi w siódmej edycji "Tańca z gwiazdami" - dowiedział się "Fakt".
Pierwszy odcinek nowej edycji zobaczymy drugiego marca. Gwiazdy, które zdecydowały się na udział w programie już ćwiczą na treningach. Kasprzykowski natomiast przez dwa tygodnie przebywał na Maderze, gdzie kręcił zdjęcia do serialu "Teraz albo nigdy". Dopiero w piątek wrócił do Polski.
- Przed Kasprzykowskim naprawdę gorący i ciężki okres, bo aktor na stałe mieszka w Krakowie. Czekają go więc męczące dojazdy do Warszawy - czytamy w "Fakcie".
Aktor, znany z roli Wojtka Płaski w "Magdzie M.", występuje obecnie w serialu "Halo Hans!".
źródło: http://www.seriale.onet.pl
Aktorzy z TVNowskich seriali na parkiecie TZG
, Schimscheiner z "Na Wspólnej", Kasprzykowski z "Teraz albo nigdy", ciekawe kto z "39 i pół", może Karolak 

Dla Karolaka już chyba nie będzie miejsca
bo jest już chyba 7 facetów: Schimscheiner, Pudzianowski, Lesień, Zagrobelny, Kaliszuk, Łozowski, Kasprzykowski, tylko ciekawe czy faktycznie ta siódemka,zatańczy w programie :o

-
- Fan Forum
- Kontakt:

ukaraZnamy już pełną listę uczestników 7 edycji „Tańca z gwiazdami”.
Od 7 marca będziemy mogli oglądać taneczne zmagania: Kasi Figury, Mariusza Pudzianowskiego, Jolanty Pieńkowskiej, Tomasza Schimscheinera, Agnieszki Cegielskiej (pogodynka TVN), Bartka Kasprzykowskiego („Magda M.”).
Obok nich na parkiecie staną: Wojtek Łozowski (MTV), Tamara Arciuch, Łukasz Zagrobelny, Michał Lesień, Magda Walach („Pensjonat pod różą”), Ela Duda („Europa da się lubić”) i Marek Kaliszuk („M jak miłość”).
Odrobinę egzotyki wprowadzi rosyjska gwiazda, Marina Maksimowa.
I jak obstawiacie zwycięstwo?
Ela Duda bożeeeeeeeee jak ja jej nienawidzę
:nie: