W tym tygodniu program zapowiada siĂŞ bardzo ciekawie:
Katarzyna Cichopek wkrĂŞcana przez AnnĂŞ MuchĂŞ pojedzie na ostry dyÂżur do szpitala.
Anita Lipnicka spotka czÂłowieka o nadprzyrodzonych zdolnoÂściach i zobaczy rzeczy, o ktĂłrych nie ÂśniÂło siĂŞ naukowcom.
Doda Elektroda stanie siĂŞ mimo woli Âświadkiem wielkiego wyczynu sportowego.
Zauwa¿y³em, ze bardzo duzo aktorów z "M jak Mi³oœÌ" wrabiaj¹. By³ Steffen Moller, Joanna Koroniewska, Dominika Osta³owska i teraz Cichopek z Much¹.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
bosheeeeeeeeee, co za beznadziejny numer z DodÂą, albo ona faktycznie jest kretynkÂą albo od poczÂątku wiedziaÂła Âże to "Mamy CiĂŞ" i tylko udawaÂła jeszcze wiekszÂą kretynkĂŞ :?
Ja DodĂŞ cholernie lubie i cenie ze mowi co chce, robi co chce i ma gdzies co o niej myslÂą. Czy naprawde kazdy musi byc taki sam? Na pewno dziewczyna jest oryginalna. Ma fajne texty, ma poczucie humoru, jest lekko walniĂŞta ale jest w tym wiele uroku.
Przecie ona jest idiotk¹ i jej orginalnoœÌ polega na jej g³upocie. Jaki urok Urok kur..
To jest wylansowane dziecko telewizji TVN juÂż jÂą 3 raz pokazuje Dla mnie to jest schlebianie tanim gustom
Ostatnio zmieniony niedziela 07 lis 2004, 23:37 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
Program jest coraz nudnieszy. ÂŻarty coraz mniej Âśmieszne, a goÂście w studiu i Majewski prowadzÂą gÂłupawÂą ÂżenujÂąca dyskusje, ktĂłra bawi chyba tylko ich samych. Tak byÂło z Bujakiewicz i PrzybylskÂą oraz dziÂś MuchÂą i tÂą Cichopek, ktĂłrÂą widziaÂłem pierwszy raz w Âżyciu. Ale mi gwiazda. PrzypominaÂła mi wyroÂśniĂŞtÂą JulkĂŞ z Na dobre i na zÂłe.
Dawno nie widziaÂłes chyba Julki. Ja nie oglÂądaÂłem serialu ok 2 lat, a teraz jak jÂą zobaczyÂłem to nie poznaÂłem. WÂłosy do pasa i jest chyba wyzsza od Cichopek.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl