Dzień na żywo
Moderator: Łukasz
Re: Dzień na żywo
I znowu to samo. Od 12:00 zamiast serwisu leci powtórka, tym razem "Kropki nad i". Strasznie idą na łatwiznę. To może stacja zmieni swoje motto? Zamiast "Dnia na żywo" pasmo powinno nazywać się "Dzień na żywo z powtórkami dnia wczorajszego"?
Dosłownie przed chwilą Sokołowski powiedział coś w stylu: "Pozostając z nami za chwilę zobaczą Państwo kolejne informacje" Ja się pytam jakie kolejne, skoro przez 23 minuty żadnych nie było?
Dosłownie przed chwilą Sokołowski powiedział coś w stylu: "Pozostając z nami za chwilę zobaczą Państwo kolejne informacje" Ja się pytam jakie kolejne, skoro przez 23 minuty żadnych nie było?
No cóż, od wielu miesięcy TVN24 się pogarsza, m. in. częstością nadawania powtórek.
KKK
Te powtórki dotyczyły programów, w których występowali nasi piłkarze (plus Boniek w FpF)
Nie pierwszy raz tak jest, że powtarzają wieczorne programy w dnż, jak goście są niecodzienni, a nie ma ciekawszych tematów
Nie pierwszy raz tak jest, że powtarzają wieczorne programy w dnż, jak goście są niecodzienni, a nie ma ciekawszych tematów
Tak, tyle że np. miesiąc temu nie było jeszcze okresu wakacyjnego. Po drugie TVN24 zamiast wałkować jeden temat przez kilka serwisów, powinien pokazywać więcej informacji z zagranicy, bo to nie jest wymówka że ''nic się nie dzieje na świecie'' jak kilkanaście razy czytałem.
KKK
Ktoś powiedział, że stosują tam zasadę "Im bliżej(widzów), tym lepiej" Ja się z tą zasadą niestety nie zgadzam.Ksero pisze:Tak, tyle że np. miesiąc temu nie było jeszcze okresu wakacyjnego. Po drugie TVN24 zamiast wałkować jeden temat przez kilka serwisów, powinien pokazywać więcej informacji z zagranicy, bo to nie jest wymówka że ''nic się nie dzieje na świecie'' jak kilkanaście razy czytałem.
Można być blisko widza, ale jednocześnie ''wypływać'' na szerokie wody z innymi tematami, które również mogą zainteresować widza, co te krajowe.
KKK
Dzień na żywo zaczęła Katarzyna Zdanowicz.
This is not the end, this is not the beginning.
Przez chwile myslalem, ze ogladam Polsat News ;-)
Dziewczyna jest spoko!
Dziewczyna jest spoko!
Dziś w TVN24 widziałem kawałek reklamówki Dnia na żywo. Co ciekawe, na koniec zapowiedzi pojawia się na chwilę hasło "Cała prawda, całą dobę". Dawno go chyba nie używali...
W ostatniej (którą widziałem w poniedziałek) hasło już się nie pojawiło.
Nadałbym trochę świeżości w to pasmo. Np. o pełnej godzinie informacji tylko z kraju, a o wpół wiadomości ze świata. Teraz co pół godziny maglowane jest to samo.
Nadałbym trochę świeżości w to pasmo. Np. o pełnej godzinie informacji tylko z kraju, a o wpół wiadomości ze świata. Teraz co pół godziny maglowane jest to samo.
KKK
Dzień na Żywo - Wydanie Specjalne z "normalnego" studia zastępczego 

Ciekawe, czy to efekt Wydania Specjalnego, czy im sprzęt obsługujący greenbox odmówił posłuszeństwa
23

Coraz częściej go już używają - m.in. w reklamówce ''Kropki nad i'' czy ''Ewa Ewart poleca''.matik pisze: na koniec zapowiedzi pojawia się na chwilę hasło "Cała prawda, całą dobę". Dawno go chyba nie używali...

KKK