Sylwia Majcher
Moderator: Łukasz
Tak, tak pisaÂłeÂś caÂłkiem niedawnoAlchemik pisze: Czy ja niegdyÂś wspominaÂłem o ''wszechpolskiej'' Sylwii, czy tylko zdaje mi siĂŞ :>

Sylwii zawsze moÂżna byĂŚ pewnymAlchemik pisze:TeÂż bym pochwaliÂł, ale zaspanym uchem maÂło sÂłyszaÂłem :/
A co tam, wierzyĂŚ muszĂŞ Twoim sÂłowom, spamiĂŞtanym poprzednim relacjom i chwalĂŞ![]()

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

oczywista,Âże nie zawodzi,bo ma przyjemny dla ucha gÂłosDÂżastina pisze:ona nigdy nie zawodzi :tanczy:

w piĂŞknÂą niedzielĂŞ Syla ma dyÂżur,nie dali jej wolnego..

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Stały bywalec
:hmm: Ma siĂŞ niewyparzonÂą gĂŞbĂŞ, pisze siĂŞ bzdury, a jeszcze coÂś zÂłego z tego wyniknie :devil:DÂżastina pisze:Tak, tak pisaÂłeÂś caÂłkiem niedawnoAlchemik pisze: Czy ja niegdyÂś wspominaÂłem o ''wszechpolskiej'' Sylwii, czy tylko zdaje mi siĂŞ :>od razu przypomniaÂłam sobie o tym sÂłuchajÂąc dzisiejszej relacji Sylwii
A ja zastanawiam siĂŞ, co gorsze? DyÂżur w ÂświĂŞta, czy w Sylwestra?zastanawiam siĂŞ tylko komu dadzÂą dyÂżur za tydzieĂą,mam nadziejĂŞ,Âże nie Syli :rydzyk:

I nadal nie wiem, dlaczego Sylwia wczoraj o Wszechpolakach mĂłwiÂła, skoro Ci mieli zjazd w Warszawie :uhh:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam pisze:W swieta i w sylwestra poÂślÂą mÂłodzieÂż przecierz stare wygi beda ÂświĂŞtowaĂŚ
Sylwi napewno mozemy sie spodziewaĂŚ :rozglada:
z tego wynika,Âże Syla to mÂłodzieÂż

tak naprawdĂŞ wszystko jest uzaleÂżnione od newsĂłw.MyÂślĂŞ,Âże Syla jest w podobnym wieku co Krynia,wiĂŞc ona teÂż moÂże byĂŚ w terenie,kto tam jeszcze taki mÂłody jest :mhm: Brydzia,Agata Tomaszewska...prezenterĂłw naleÂży siĂŞ spodziewaĂŚ tzw weekendowych czyli Jaconia,ÂŁukasika,ale teraz te dyÂżury siĂŞ strasznie gmatwajÂą

wolĂŞ,Âżeby Syla nie pracowaÂła w ÂświĂŞta,bo impreze jak na Sylwka moÂżna mieĂŚ w ciÂągu roku przecieÂż

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Na szczĂŞÂście nie jest tak banalnie :hahaha:adam pisze:Przed sylwkiem i Âświetowanie nowego roku pewnie jakiemuÂś gamoniowi urwie paluch i biedna Syla bĂŞdzie musiaÂła zdazenie zrelacjonowaĂŚ :rozglada: :rozglada:
Po tym co wyÂżej wnioskujĂŞ Âłatwo, Âże jednej relacji nie widziaÂłem :/
W.³¹czam tv i widzê zdjêcie Sylwii, s³yszê telefoniczn¹ relacje z Opola

ZapadÂły wyroki w aferze ratuszowej

Leszek Pogan, by³y prezydent Opola i póŸniejszy wojewoda opolski wraz z by³ym przewodnicz¹cym Rady Miasta Opola, Stanis³awem Dolat¹ dostali siê pod prêgierz s³owny Sylwii

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Stały bywalec
W raporcie sprawy rĂłwnieÂż telefonicznie potoczyÂły siĂŞ :mhm:
Paskudne zachowanie samorzÂądowcĂłw zostaÂło nagÂłoÂśniowe odpowiedniÂą silÂą
W Faktach moÂżna byÂło widzieĂŚ materiaÂły filmowe. Sylwia nie znalazÂła siĂŞ jednak w kadrze
A moÂże by tak na ÂświĂŞta z czymÂś przyjemniejszym, pogodniejszym zajechaĂŚ z Wrocka? :tanczy:
[ Dodano: Sro Gru 20, 2006 10:39 am ]
Corhydron is back :devil:
Sylwia o nowych w¹tkach afery, tym razem w¹tek obarczaj¹cy win¹ za ca³¹ pomy³kê pracowników sezonowych.
A wiĂŞc nie zanosi siĂŞ na nic przyjemnego - na razie
Paskudne zachowanie samorzÂądowcĂłw zostaÂło nagÂłoÂśniowe odpowiedniÂą silÂą

W Faktach moÂżna byÂło widzieĂŚ materiaÂły filmowe. Sylwia nie znalazÂła siĂŞ jednak w kadrze

A moÂże by tak na ÂświĂŞta z czymÂś przyjemniejszym, pogodniejszym zajechaĂŚ z Wrocka? :tanczy:
[ Dodano: Sro Gru 20, 2006 10:39 am ]
Corhydron is back :devil:
Sylwia o nowych w¹tkach afery, tym razem w¹tek obarczaj¹cy win¹ za ca³¹ pomy³kê pracowników sezonowych.
A wiĂŞc nie zanosi siĂŞ na nic przyjemnego - na razie

-
- Stały bywalec
Bo od czasu do czasu mo¿e na konferencjê LPR'u wyskoczyÌ :spiewa: A póŸniej zdaÌ relacjê z tych bredniadam pisze:Sylwia jest jak ''ostatni mohikanin''-jej temat corhydronu nie nudzi,moê nudzi ale tego niepokazuje.

Najlepsze moim zdaniem jest to, Âże nie ma masowych zgonĂłw :uhh:adam pisze:Najlepsze w tej sprawie jest to Âże Polskie wÂładze sÂą odpowiedzialne a nie Litwini