Anna Kalczyńska
Moderator: Łukasz
Ciekawe czy jutro bedzie w Porankowych seriwsach, wszak ostanie 2-3tyg zamieniÂła siĂŞ jakby z MartÂą i miaÂła czwartki, piÂątki, zaÂś poczÂątek tygodnia Marta Kuligowska.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
A widziaÂłwidziaÂł ktoÂś AniĂŞ dzisja w serwisach?

PrawdĂŞ mĂłwiÂąc (a w zasadzie piszÂąc)Ciekawe czy jutro bedzie w Porankowych seriwsach

A dziÂś serwisy juÂż od 6:00... z AniÂą. Warto byÂło wstaĂŚ

By³ te¿ czas (w lipcu) kiedy to mia³a poniedzia³ki, wtorki, (œrody) a Marta resztê dni do weekendu. PóŸniej jeszcze Grassa przez jakiœ czas nie by³o i w zasadzie tylko obie panie pozostawa³y w serwisach. By³ te¿ czas kiedy to Ania oprócz pierwszych dni tygodnia w serwisach, mia³a dalsz¹ czêœÌ tygodnia zajêt¹ relacjami na ¿ywo...wszak ostanie 2-3tyg zamieni³a siê jakby z Mart¹ i mia³a czwartki, pi¹tki, zaœ pocz¹tek tygodnia Marta Kuligowska
Taaak... szczegĂłlnie teraz gdy kolory w telewizorze mi siĂŞ roztroiÂły i wszystko co ma intensywny czerowny kolor, staje siĂŞ jednÂą, wielkÂą, rozmazanÂą, czerwonÂą plamÂąMaÂła uwaga, pani Ania nie powinna ubieraĂŚ zarĂłwno czerwonej marynarki jak i czerwonej bluzki, tak jak to miaÂło miejsce wczoraj.

Aaa... i najwa¿niejsze (co prawda jakoœÌ mo¿e nie najlepsza, ale wa¿ne, ¿e jest)
(wrzeÂśniowa PANI '05)

Piêknie wygl¹da na tej sesji, a¿ brak s³ów...

-
- Czasem tu wpada
dziœ Ania jest jedn¹ z prowadz¹Ìych serwiosy i skróty informacji w Dniu Na ¯ywo w tvn24... bardzo siê ucieszy³em jak j¹ zobaczy³em... TVN chyba zacz¹³ j¹ bardziej doceniac jako prezenterkê... Mam nadzieje, ¿e jutro równie¿ j¹ zobaczê...
~*~
Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24
~*~
Co Wy ode mnie chceta?
:D:D

Co Wy ode mnie chceta?

-
- Czasem tu wpada
ooo tak.. Âślicznie siĂŞ prezentuje...wÂłoch pisze:Jak ona siĂŞ piĂŞknie prezentuje w tych skrĂłtach. To jej po sekretarce programowej (Danuta Kondratowicz) dali przywilej ich prowadzenia. MusiaÂła chyba mieĂŚ jakieÂś prĂłby.

ANIU... TAK DALEJ...
~*~
Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24
~*~
Co Wy ode mnie chceta?
:D:D

Co Wy ode mnie chceta?

I tu popieram w 100% pewnoœci¹. Ja tam te¿ nie widzê ¿adnego podobieùstwa. ChoÌ mia³em okazjê ogl¹daÌ w niedzielê dos³ownie kawa³ek Teleexpressu z Beat¹ i jedyne co mo¿e je "³¹czyÌ" to podobne uczesanie i kolor w³osów; ale tylko (i na ca³e szczêœcie) tylko to!Oj zdecydowanie nie jest podobna

A i taka ciekawostka (przypomnienie): Je¿eli poruszamy ju¿ temat podobieùstwa to w sobotê zostanie wyemitowany (chyba ostatni) odcinek polskiego serialu "Dom". Serialu w którym jedn¹ z g³ównych ról gra mama Ani -Halina Rowicka. I tu trzeba przyznaÌ, ¿e Ania bardzo jest do matki podobna

maÂłe porĂłwnanie, bardzo sÂą tu do siebie podobne...
Jakby nawet dostaÂła takÂą propozycjĂŞ, to nie sÂądzĂŞ aby siĂŞ zgodziÂła. I moÂże to i dobrze... A nawet jeÂśli by siĂŞ zgodziÂła, to ciekawe jakie poniosÂłoby to za sobÂą skutkiCiekawe, czy dostaÂła juÂż propozycjĂŞ z Playboya?

MoÂże jednak lepiej powrĂłciĂŚ do obecnych realiĂłw i...
dziœ Ania jest jedn¹ z prowadz¹Ìych serwiosy i skróty informacji w Dniu Na ¯ywo
...i cieszyĂŚ siĂŞ dziÂś z profesjonalnie i 'ÂżywioÂłowo' prowadzonymi serwisami (no i skrĂłtami) z udziaÂłem Ani. A o tym, Âże dziÂś piĂŞknie wyglÂąda, to nie trzeba chyba wspominaĂŚ. Bo to tak moÂżna mĂłwiĂŚ w kaÂżdy dzieĂą w ktĂłrym Ania ma dyÂżur czy to w serwisach czy to w relacjachJak ona siĂŞ piĂŞknie prezentuje w tych skrĂłtach

Teraz, po tych zmianach w tvn24 mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie czĂŞÂściej w "Dniu na ÂŻywo". Bo o takiej porze (normalnej porze) to w zasadzie tylko w weekendy byÂła...
Z tym podobieĂąstwem to mnie wÂłaÂśnie o fryzurĂŞ chodziÂło.
Jakby Anna siĂŞ zgodziÂła wystÂąpiĂŚ w sesji Playboya, to KRRiT juÂż by siĂŞ za niÂą wziĂŞÂła i wywaliliby jÂą tak jak to w TVP zrobili z KrystynÂą CzubĂłwnÂą jak wziĂŞÂła udziaÂł w reklamie TPSA.
Jakby Anna siĂŞ zgodziÂła wystÂąpiĂŚ w sesji Playboya, to KRRiT juÂż by siĂŞ za niÂą wziĂŞÂła i wywaliliby jÂą tak jak to w TVP zrobili z KrystynÂą CzubĂłwnÂą jak wziĂŞÂła udziaÂł w reklamie TPSA.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata