TVN Warszawa
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: TVN Warszawa
Jeśli można wierzyć zapowiedziom Kuźniara (
) to pogodynki ( w każdym razie Ewa Kotlewska ) przechodzą do TVN Meteo

Oby Weronika Diallo też przeszła. Ona jest taka urocza
Marta Brzegowa zmieniła pracę.
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... szawa.html
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... szawa.html
Wszyscy tu piszą o nierentowności TVN Warszawa, a przecież zamknięcie to była decyzja polityczna. Kanał TVN Warszawa przecież miał dobre perspektywy, oglądalność mu rosła, potrzebował tylko czasu, a utrzymuje się kanały o mniejszej oglądalności. Niestety większość tematów, które de facto musieli podejmować reporterzy były nie po linii politycznej prezesów bo wiadomo, że mają wspolne interesy z opcją, która teraz rządzi Warszawą. A reporterzy przecież często obnażali absurdy urzędnicze i grali na nerwach władzom Warszawy. Niestety w przypadku takiego biznesu jakim jest telewizja ważna jest również polityka i tu często podejmuje się decyzje, które z ekonomicznego punktu widzenia nie są całkiem logiczne, ale w powiązaniu z polityką już są. Oczywiście gdyby kanał przynosił duże zyski nikt nie zdecydowałby się go zamknąć, ale w przypadku rozwijającego się kanału który zysków jeszcze nie przynosił albo może już przynosił lecz jeszcze nie takie jakie oczekiwali prezesi polityka wzięła górę. Żałuję trochę nawet, że teraz nie rządzi PiS w Warszawie bo w takim przypadku kanał ten na pewno nie zostałby zamknięty gdyż byłby po właściwej linii politycznej, a do czasu następnych wyborów w takim przypadku miałby wystarczająco dużo czasu aby tą założoną rentowność osiągnąć. I za tych parę lat nikt już nawet nie pomyślałby o zamknięciu tego kanału.
Ja mam nadzieję jeszcze, że byli reporterzy TVN Warszawa zrobią czasami jeszcze w TVN24 jakiś reportaż związany z Warszawą, obnażą jakiś absurd, zainterweniują, że wśród innych tematów nie odpuszczą tych warszawskich.
Ja mam nadzieję jeszcze, że byli reporterzy TVN Warszawa zrobią czasami jeszcze w TVN24 jakiś reportaż związany z Warszawą, obnażą jakiś absurd, zainterweniują, że wśród innych tematów nie odpuszczą tych warszawskich.
Weronika Diallo

Małgorzata Prokopiuk jest w TVN CNBC. Prezentuje serwisy z informacjami politycznymi
Kasia Jaroszyńska
TVN Style, prowadzi nowy program Moda z bloga. Program zadebiutował 24 kwietnia w TVN Style, ale powtarzają go również w TVN Warszawa

To teraz z prezenterów/dziennikarzy nie wiadomo gdzie są:
Hanna Laudowicz
Agnieszka Górniakowska
Fabiola Samborska
Weronika Wawrzkowicz
Krzysztof Grzybowski
Adam Piśko
Dorota Kacprzak
Tomek Tylicki
Wiadomo:
Igor Sokołowski
TVN 24
Ewa Paluszkiewicz
TVN 24
Marta Klos
TVN 24
Cyprian Jopek
TVN 24
Łukasz Wieczorek
TVN 24
Anna Kulbicka
TVN 24
Przemysław Wenerski
TVN 24
Leszek Dawidowicz
TVN 24
Michał Tracz
TVN 24
Małgorzata Prokopiuk
TVN CNBC
Janusz Zadura (od dawna już nie pracował w tej stacji)
religia.tv , lektor w programie Rozmównica
Kasia Jaroszyńska
TVN Style
Bartek Jędrzejak
pogoda w DDTVN
Weronika Diallo
TVN Meteo
Ewa Kotlewska
TVN Meteo, jeszcze nie pojawiła się na wizji
Filip Chajzer
dziennikarz DDTVN
Andrzej Rudnicki
TVP INFO
Kuba Sito
tworzy własny biznes
Marta Brzegowa
rzeczniczka warszawskiego Ratusza
Wojtek Jermakow
TVP Olsztyn, prezenter pogody
Hubert Radzikowski
Radio Zet
Kamila Ryciak
Radio Eska
Jacek Smaruj
TVP Polonia
Hanna Laudowicz
Agnieszka Górniakowska
Fabiola Samborska
Weronika Wawrzkowicz
Krzysztof Grzybowski
Adam Piśko
Dorota Kacprzak
Tomek Tylicki
Wiadomo:
Igor Sokołowski

Ewa Paluszkiewicz

Marta Klos

Cyprian Jopek

Łukasz Wieczorek

Anna Kulbicka

Przemysław Wenerski

Leszek Dawidowicz

Michał Tracz

Małgorzata Prokopiuk

Janusz Zadura (od dawna już nie pracował w tej stacji)

Kasia Jaroszyńska

Bartek Jędrzejak

Weronika Diallo

Ewa Kotlewska

Filip Chajzer

Andrzej Rudnicki

Kuba Sito

Marta Brzegowa

Wojtek Jermakow

Hubert Radzikowski

Kamila Ryciak

Jacek Smaruj

-
- Fanatyk :)
Dziś pojawił się jako reporter w Telewizyjnym Kurierze Warszawskimmatik pisze:Kuba Sitotworzy własny biznes
Fabiola Samborska wróciła do superstacji.
Szkoda fajna była ja bym ją widział jako reporterke DD TVN npmatik pisze:Fabiola Samborska wróciła do superstacji.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
Weronika Wawrzkowicz w Radiu Chilli Zet. - Chciałbym żeby ponownie wróciła do TVN Style. Albo do DDTVN.
Wojciecha Jermakowa jakiś czas temu widziałem jako reportera w "Kawie czy herbacie" w TVP.
Wojciecha Jermakowa jakiś czas temu widziałem jako reportera w "Kawie czy herbacie" w TVP.