TVP - sprawy bieżące

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Moim zdaniem, aby pracowaĂŚ w telewizji trzeba wiedzieĂŚ, co powiedzieĂŚ widzom. O dykcji i talencie wspominaĂŚ nie muszĂŞ. OgladajÂąc SandrĂŞ odonisÂłem dziwnĂŞ wraÂżenie, Âże w TV jest ona tylko przez przypadek.
OczywiÂście na tle Konia kaÂżdy wypada lepiej....
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Seriale w TVP

Post autor: Łukasz »

Co i raz w jakimÂś z wÂątkĂłw (np. w tym o oglÂądalnoÂści) dyskusja schodzi na temat seriali - szczegĂłlnie tych TVP. :P MoÂże warto zaÂłoÂżyĂŚ osobny temat. Zawsze po niedzielnym "Na dobre i na zÂłe" mam ochotĂŞ z kimÂś pogadaĂŚ i nie wiem w jakim wÂątku. :D

Na pocz¹tek dwa pytania: czy nie uwa¿acie, ¿e np. dzisiejszy Klan by³ wyj¹tkowo g³upi? To co zawsze: zapracowany Jerzy, jakieœ g³upie rozmowy u Lubiczów i, co najgorsze, bardzo du¿o bardzo idiotycznego Rysia i jego rodzinki. Ile¿ mo¿na? :D Rysia powinni z serialu usun¹Ì. Powinien np. kupiÌ ¿ó³ta taksówkê i wyjechaÌ na 5 lat do USA. Druga osoba na któr¹ nie mo¿na ju¿ patrzeÌ to ta g³upia dziewczyna tego ch³opaka co ma AIDS (jego matka ma restauracje, nie pamiêtam imienia).

I jeszcze jedna sprawa: Czy Zosia z KubÂą z "Na dobre i na zÂłe" siĂŞ rozwiodÂą? Szkoda... :D :D :D :D :D Aha i najwaÂżniejsze: co byÂło z tym tortem i przede wszystkim co planuje Sambor? :evil: :evil: :evil:
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

oooooo to nasz ÂŁukazzek TVP oglada!!?? :?: :?: :!: :!:
Żartowałem.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Tylko "Na dobre i na zÂłe" bo czasami sÂą Âładne dziewczyny. :D
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Re: Seriale w TVP

Post autor: Kubs »

£ukasz pisze: Na pocz¹tek dwa pytania: czy nie uwa¿acie, ¿e np. dzisiejszy Klan by³ wyj¹tkowo g³upi? To co zawsze: zapracowany Jerzy, jakieœ g³upie rozmowy u Lubiczów i, co najgorsze, bardzo du¿o bardzo idiotycznego Rysia i jego rodzinki. Ile¿ mo¿na? :D Rysia powinni z serialu usun¹Ì. Powinien np. kupiÌ ¿ó³ta taksówkê i wyjechaÌ na 5 lat do USA. Druga osoba na któr¹ nie mo¿na ju¿ patrzeÌ to ta g³upia dziewczyna tego ch³opaka co ma AIDS (jego matka ma restauracje, nie pamiêtam imienia).

ÂŁukasz, nie zauwaÂżyÂłeÂś, Âże przez wszystkie lata, a uzbieraÂło siĂŞ ich juÂż chyba 7, Klan ewoluowaÂł z caÂłkiem niezÂłej telenoweli w serial edukacyjny. Rozumiem, Âże polskie kury domowe jeszcze sporo muszÂą siĂŞ nauczyĂŚ, ale to poniÂżej godnoÂści gdy serwujÂą nam instrukcjĂŞ obsÂługi chÂłopaka chorego na AIDS, mĂłwiÂą, co zrobiĂŚ, gdy szef molestuje CiĂŞ w pracy albo jak gÂłosowaĂŚ w referendum europejskim..... A, i hit z dzisiaj "przecieÂż jak BoÂżenka siĂŞ pomaluje to bĂŞdÂą na pewno siĂŞ oglÂądali za niÂą pedofile, ci zboczeĂący(cytat niedoskonaÂły, ale coÂś w tym stylu powiedziaÂła GraÂżynka- mokra pacha) HAHAHAHAHA

Dramat, dziœ przez przypadek obejrza³em Klan, a dawno ju¿ tego nie robi³em.... Kogo usun¹Ì: niech rodzina Rysia (sam Ryœ, Gra¿ynka- mokra pacha, Bo¿enka- cel dla pedofila i down- Maciuœ) poleci na Marsa jako króliki doœwiadczalne. Moze w ten sposób przyczyni¹ siê ludzkoœci, bo normalnie ju¿ patrzeÌ na nich nie moge :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
MAKEPOVERTYHISTORY
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Kubs pisze:ÂŁukasz, nie zauwaÂżyÂłeÂś, Âże przez wszystkie lata, a uzbieraÂło siĂŞ ich juÂż chyba 7, Klan ewoluowaÂł z caÂłkiem niezÂłej telenoweli w serial edukacyjny.
No nie zauwaÂżyÂłem, bo oglÂądam kilka odcinkĂłw w ciÂągu roku. I akurat ostatnio oglÂądaÂłem dwa pod rzÂąd. Rysiu jest taki kobiecy. :D Nie podoba mi siĂŞ jak GraÂżynka tak wszystkim rzÂądzi. RzeczywiÂście na Marsa. :D
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

ÂŁukasz pisze: No nie zauwaÂżyÂłem, bo oglÂądam kilka odcinkĂłw w ciÂągu roku. I akurat ostatnio oglÂądaÂłem dwa pod rzÂąd. Rysiu jest taki kobiecy. :D Nie podoba mi siĂŞ jak GraÂżynka tak wszystkim rzÂądzi. RzeczywiÂście na Marsa. :D
A ja zauwaÂżyÂłem, bo byÂł czas (ah, jaki mÂłody wtedy byÂłem) Âże biegÂłem ze szkoÂły Âżeby siedzieĂŚ przed telewizorem o 17:30 i cierpiaÂłem czekajÂąc do poniedziaÂłku na nastĂŞpny odcinek. Nie waÂżne, ale to co zauwaÂżyÂłem faktycznie siĂŞ dzieje... MoÂże w ten sposĂłb TVP chce realizowac misjĂŞ :?: :?: :?:
MAKEPOVERTYHISTORY
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Na poczÂątek dwa pytania: czy nie uwaÂżacie, Âże np. dzisiejszy Klan byÂł wyjÂątkowo gÂłupi?
klan jest gÂłupi juÂż od jakiegoÂś czasu... rodzinka jaz z serialu z lat 60 nikt nie pali nie klnie nie pije wszyscy sÂą bez skazy... pani doktorowa i pan doktor... RyÂśki... masakra...

co do na dobre i na zÂłe to z Zocha Burska ma coÂś z gÂłowa wywaliÂła faceta z jego wÂłasnego domu :? sama namotaÂła a na niego fochy stroi...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

klan jest gÂłupi juÂż od jakiegoÂś czasu...
On jest od poczÂątku gÂłupi :twisted: Dobrze, Âże bardzo szybko siĂŞ o tym przekonaÂłem. Klan kojarzy mi siĂŞ z ciÂągÂłym wchodzeniem i wychodzeniem dzieci rysia i graÂżynki :lol: i myciem przez nich rÂączek :lol:
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

M jak miÂłoÂśc jest fajny serial
co zresztÂą ÂświadczÂą wyniki oglÂądalnoÂści - ponad 10 mln!
:D
uwa¿am, ¿e M jak mi³oœÌ to bardzo dobrze realizowany serial, mnie siê przynajmniej nie nudzi jak go ogl¹dam :wink:
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Ja M jak mi³oœÌ ogl¹dam od czasu do czasu. Oczywiœcie nie po 20:00 (wtedy ogladam "Najs³absze ogniwo"), ale powtórki nastêpnego dnia oko³o 16:30 bodaj¿e (czekam na FAKTY popo³udniowe :roll: ). Lubiê te¿ "Na dobre i na z³e" -moja mama ogl¹da co tydzieù, a ja z ni¹ :wink:

A co do "Klanu"... zniszczyli serial. Nie moÂże inaczej... Serial jest juÂż nudny! No ile moÂżna wiecznie o tym samym... To taka polska "Moda na sukces", ktĂłra chyba nigdy siĂŞ nie skoĂączy :lol:
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

tak prawdĂŞ mĂłwiÂąc to ja Klanu nie oglÂądaÂłem juÂż chyba ze trzy lata :lol:
przecieÂż Klan jest okropnie nudny :cry:
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

CzêœÌ osób z tego co widze ma mnie tutaj za maniaka seriali. Nic bardziej b³êdnego. W chwili obecnej ogl¹dam tylko "M jak mi³oœÌ" to jeœli chodzi o TVP. Serial ten jest skierowany mysle do wszystkich. Oczywiœcie promuje siê tam mocno ¿ycie rodzinne, ale nie powiem zeby serial by³ przes³odzony w którym wszyscy siê kochaj¹ i prowadz¹ spokojne wiejskie (w niektórych przypadkach) ¿ycie. Ci¹gle w serialu coœ siê zmienia, pojawiaj¹ siê nowi bohaterowie, a pani £epkowska dba o to by widz siê nie nudzi³. Wcale mnie nie dziwi ta prawie 11 miliopnowa widownia.

Serialem zainteresowa³em siê na tyle, ze prowadze bloga, a prawdopodobnie 8 grudnia pojadê do biura firmy która na zlecenie TVP robi ten serial by ustaliÌ szczegu³y wspó³pracy która ma siê miedzy mn¹, a t¹ firm¹ zacz¹Ì. :D
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

ArO, ale przyznaj, ¿e poch³ania³eœ brazylijskie telenowele typu Esmeralda, Przyjació³ki i rywalki, Uzurpadora albo Zbuntowany Anio³.
Bo ja tak 8) 8) 8) 8) Moja krĂłlowa to Beatrice PInzon Solano 8) 8)
:!: KONKURS :!: : W jakiej telenoweli g³ówna postaci¹ by³a Beatrice Pinzon Solano :?: :?: Nagroda: noo, pomysle :P :P :P :P :P :P
MAKEPOVERTYHISTORY
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Ja pamiĂŞtam, Âże jednÂą z pierwszych czy moÂże nawet pierwszÂą byÂła "Maria z przedmieÂścia" :lol: Od tego siĂŞ zaczĂŞÂło a potem ruszyÂło to lawinowo

odpowiedÂź na pytanie-"Brzydula"
Uzurpadora
Telenowela ta siĂŞ nazywaÂła "Paulina" :!:
ODPOWIEDZ