Całość byłaby bardzo ładna (kolorystycznie i tak jest) gdyby nie ta bluzka - a dokładniej jej kształt, chyba jest troszeńkę za bardzo obcisła Jednakże i tak najbardziej widać promienny uśmiech pani redaktor
Amy pisze:... gdyby nie ta bluzka - a dokładniej jej kształt, chyba jest troszeńkę za bardzo obcisła
Ale przecież kobieta powinna podkreślać to, co ma najpiękniejsze
Piękną buzię, oczy. włosy możemy podziwiać również na co dzień , a na bal można sobie pozwolić na odrobinę ekstrawagancji ( w granicach dobrego smaku )
Amy pisze:... gdyby nie ta bluzka - a dokładniej jej kształt, chyba jest troszeńkę za bardzo obcisła
Ale przecież kobieta powinna podkreślać to, co ma najpiękniejsze
Wiedziałam, że napotkam na opór Rozumiem twój punkt widzenia, jednakże po prostu uważam, że można pokazać swoje atuty w nieco inny sposób (dlatego napisałam "troszeńkę"). Ale ja jestem tylko kobietą. :spiewa:
Złapał ktoś co pod nosem burknął ten cały poseł Wikiński? Bo dosyć wyraźnie oburzył to coś Panią Redaktor(powiedziała coś w stylu, żeby to powtórzył, bo to było nieeleganckie) ?
Swoją drogą to powinna dostać jakąś mega premie, Czarnecki i Wikiński to dawka niebezpieczna. :spiewa: