Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Joanna dziÂś wyglÂąda jakoÂś tak bardzo groÂźnie :evil:
Na pewno udzieliÂł jej siĂŞ nastrĂłj chwili i miejsca, poza tym oczywiÂście stres, silne oÂświetlenie.... :(
ale jak siĂŞ na niÂą tak patrzy , to przyznajĂŞ ci racjĂŞ Adamie, przygrzmociĂŚ mikrofonem, albo co gorsza , parasolkÂą to dla niej pestka... :uwaga: No dzisiaj, to lepiej z niÂą znajomoÂści nie zawieraĂŚ :> :stop:
Obrazek Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

Nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ,Âże mogÂła byĂŚ zÂła jak osa bo pewnie po takim popoÂłudniu i wieczorze wyszÂła stamtÂąd(czy aby na pewno juz poszÂła :mhm: )solidnie ogÂłuszona i zmokniĂŞta :aniol:
Pewnie nie jest przyzwyczajona na codzieĂą do takich haÂłasĂłw :rozglada:
Ale jak wrĂłci do domu,weÂźmie gorÂąca kÂąpiel :spiewa: ,napije sie czegoÂś itd..uÂśmiechnie siĂŞ do lustra w poczuciu dobrze speÂłnionej roboty :aniol:
Tyle,Âże my juz tego nie zobaczymy :wariat:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Ale jak wrĂłci do domu,weÂźmie gorÂąca kÂąpiel :spiewa: ,napije sie czegoÂś itd..uÂśmiechnie siĂŞ do lustra w poczuciu dobrze speÂłnionej roboty
... i pewno znowu nastawi budzenie na piÂątÂą.... :(
Zawsze zgadzaÂłem siĂŞ z poglÂądem , Âże do zawodu dziennikarza trzeba mieĂŚ prawdziwe powoÂłanie :aniol: :aniol: :aniol:
maxxx

..no tak :aniol: ..i tak mieĂŚ do czegos powoÂłanie to dar :spiewa:
Masa ludzi wstaje o tej 5 z nosem na kwintê :stop: ..Joasia pewnie bo dŸwiêku budzika chowa siê pod ko³dre..i po chwili refleksji wstaje na bacznoœÌ-'aha no to jedziemy do tvnu' :aniol:
PaweÂł ÂŁukasik chyba zmieniÂł Joasie,bo widze,Âże na Âżywo jest serwis nocny.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

..no tak ..i tak mieĂŚ do czegos powoÂłanie to dar
Masa ludzi wstaje o tej 5 z nosem na kwintĂŞ ..Joasia pewnie bo dÂźwiĂŞku budzika chowa siĂŞ pod koÂłdre..i po
juÂż nie mam pracy do ktĂłrej wstawaÂłem o 4-tej ale coÂś o tym wiem
teraz to mĂłj pies mnie budzi i jest w tym maÂło delikatny bo drapie pazurami po twarzy :devil: a ja nie mam siÂły z nim walczyĂŚ :spiewa:
chwili refleksji wstaje na bacznoœÌ-'aha no to jedziemy do tvnu'
Bo tam zrobiê coœ i sprawiê wielk¹ przyjemnoœÌ kilkorgu osobom i oni odwdziêcz¹ siê pisz¹c posty na jej temat :mhm:
Ci gorsi to podokuczajÂą :spiewa:
Ale jakby nie byÂło tych gorszych to Joasia nie doceniaÂła by tych lepszych :devil:
Nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ,Âże mogÂła byĂŚ zÂła jak osa bo pewnie po takim popoÂłudniu i wieczorze wyszÂła stamtÂąd(czy aby na pewno juz poszÂła )solidnie ogÂłuszona i zmokniĂŞta
jak ja jÂą widziaÂłem to sprawiaÂła wraÂżenie osoby pogodnej :shock: Moze po deszczu sie to zmieniÂło :rozglada:
Ale jak wrĂłci do domu,weÂźmie gorÂąca kÂąpiel ,napije sie czegoÂś i
bez alkoholowego :spiewa:
Joanna dziÂś wyglÂąda jakoÂś tak bardzo groÂźnie
nie odniosÂłem takiego wraÂżenia :nie:
Na pewno udzieliÂł jej siĂŞ nastrĂłj chwili i miejsca, poza tym oczywiÂście stres, silne oÂświetlenie....
oÂświetlenie jest zabĂłjcze :shock:
No dzisiaj, to lepiej z niÂą znajomoÂści nie zawieraĂŚ
I dzisiaj i jutro i w ogĂłle -dobrze jest jsk jest :stop:
Od dzis skrĂłt AJ-to Agresywna Joasia
Uczniu cieszĂŞ sie ze wykazujesz inicjatywĂŞ

ChcĂŞ Âżeby byÂło jasne Âże Joasia nie byÂła wczoraj AJ :cicho:

JeÂśli czyta nasze posty i mnie by powiÂązaÂła z nimi to mogÂła by siĂŞ staĂŚ AJ :shock:
maxxx

adam pisze:juÂż nie mam pracy do ktĂłrej wstawaÂłem o 4-tej ale coÂś o tym wiem
Ja kiedyÂś wstawaÂłem ale po 5 :spiewa: Tylko,Âże Joasia musi byc jeszcze piĂŞkna-zdatna do mediĂłw :aniol: No ale co to dla Niej 8)
teraz to mĂłj pies mnie budzi i jest w tym maÂło delikatny bo drapie pazurami po twarzy
Ciekawie :spiewa: A on ma wyostrzony zegar biologiczny,czy budzi kiedy mu siĂŞ chce :stop:
Bo tam zrobiê coœ i sprawiê wielk¹ przyjemnoœÌ kilkorgu osobom i oni odwdziêcz¹ siê pisz¹c posty na jej temat
Zawsze jak siê Jej nie chce iœÌ do pracy to myœli o Nas-,¿e nie mo¿e nas zawiesc :aniol: :spiewa: :spiewa:
Ci gorsi to podokuczajÂą
Ale jakby nie byÂło tych gorszych to Joasia nie doceniaÂła by tych lepszych
Otó¿ to ;) Joasiu-co z³ego to :nie: my :*
jak ja jÂą widziaÂłem to sprawiaÂła wraÂżenie osoby pogodnej Moze po deszczu sie to zmieniÂło
KiedyÂś ustaliliÂśmy,Âże jest zielonÂą ÂżabkÂą wiĂŞc deszcz to chyba nie problem :tanczy:
No proszĂŞ-kaÂżdy inaczej odbiera Joasie :spiewa:
bez alkoholowego
Jak ma wolne do poniedziaÂłku to kto wie :tanczy: :stop:
I dzisiaj i jutro i w ogĂłle -dobrze jest jsk jest
Zostajemy po staremu :P I tak nie ma narazie lepszej propozycji,widziaÂłeÂś co siĂŞ z kolega Our Kidem staÂło ;(
ChcĂŞ Âżeby byÂło jasne Âże Joasia nie byÂła wczoraj AJ

JeÂśli czyta nasze posty i mnie by powiÂązaÂła z nimi to mogÂła by siĂŞ staĂŚ AJ
Tak siĂŞ zastanawiam czy kiedykolwiek byÂła na antenie AJ :shock:
MoÂże czasami dla politykĂłw :aniol: I tak ma byĂŚ!! :brawa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Ciekawie A on ma wyostrzony zegar biologiczny,czy budzi kiedy mu siĂŞ chce
Jak wyszykuje mojÂą matke do pracy to zabiera siĂŞ za mnie :shock:
Zawsze jak siê Jej nie chce iœÌ do pracy to myœli o Nas-,¿e nie mo¿e nas zawiesc
wczoraj jak Joasia rozmawiaÂła z babinkÂą ktĂłra trzymaÂła transparent to widziaÂłe wielkie zaangaÂżowanie w ty co robi :cicho: widaĂŚ ze wszysto jÂą interesuje :brawa:
jest bardzo aktywna :brawa:
WiĂŞc chyba tych gorszych dni ma mniej niz nam sie wydaje :cicho:
Joasia bardzo lubi swoje zajĂŞcie :brawa:
Cytat:
Ci gorsi to podokuczajÂą
Ale jakby nie byÂło tych gorszych to Joasia nie doceniaÂła by tych lepszych

Otó¿ to Joasiu-co z³ego to my
Maxxx coÂś mi siĂŞ staÂło z psychikÂą bo za bardzo nie chce mi siĂŞ dokuczaĂŚ Joasi :shock:
czyzbym byÂł pod takim wraÂżeniem Âże sie nawrĂłciÂłem :shock:
mam nadziejĂŞ Âże to chwilowe :shock:
Cytat:
I dzisiaj i jutro i w ogĂłle -dobrze jest jsk jest

Zostajemy po staremu I tak nie ma narazie lepszej propozycji,widziaÂłeÂś co siĂŞ z kolega Our Kidem staÂło
Niech Joasia pozostanie trochĂŞ tajemnicza :mhm:
Tak siĂŞ zastanawiam czy kiedykolwiek byÂła na antenie AJ
MoÂże czasami dla politykĂłw I tak ma byĂŚ!!
CoÂś kiedyÂś Pawlak sie skarÂżyÂł :rozglada:
maxxx

adam pisze:Jak wyszykuje mojÂą matke do pracy to zabiera siĂŞ za mnie
Przepies :shock: W Nowym Jorku pokazujÂą byÂła wystawa osobliwoÂści,mogÂłeÂś tam go zaprezentowaĂŚ :aniol: Tylko tam o ludzi chyba chodziÂło,chociaz jeden byÂł jak jaszczurka to by siĂŞ nie poznali czy to pies czy nie :tanczy: :spiewa:
widaĂŚ ze wszysto jÂą interesuje
jest bardzo aktywna
:brawa: To dobrze,Âże Joasia jest spontaniczna i zaangaÂżowana :aniol:
Sie za chwalenie wzi¹³ :nie: No wiecie co :shock: :devil:
WiĂŞc chyba tych gorszych dni ma mniej niz nam sie wydaje
Joasia bardzo lubi swoje zajĂŞcie
A jak ma to je przed nami tuszuje :aniol:
Joasia bardzo lubi swoje zajĂŞcie,a my teÂż bardzo lubimy to co robi :tanczy:
Maxxx coÂś mi siĂŞ staÂło z psychikÂą bo za bardzo nie chce mi siĂŞ dokuczaĂŚ Joasi
To niedobrze :shock: Bo ja chyba nie potrafie CiĂŞ dobrze zastapic,jeszcze nie teraz :stop:
ByÂłeÂś zobaczyÂłes i zmiĂŞkÂłeÂś-ale ok,jeÂśli to nie potrwa dÂługo to nic siĂŞ nie dzieje :stop:
czyzbym byÂł pod takim wraÂżeniem Âże sie nawrĂłciÂłem
Spytaj siebie o to :tanczy:
Niech Joasia pozostanie trochĂŞ tajemnicza
To jedna z wielu rzeczy ktĂłre u niej lubie :tanczy: :spiewa:
CoÂś kiedyÂś Pawlak sie skarÂżyÂł
A nobo ch³op dobrze jeszcze nie stan¹³ przy Niej a ju¿ go o cos pyta³a :devil:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

i pewno znowu nastawi budzenie na piÂątÂą....
Zawsze zgadzaÂłem siĂŞ z poglÂądem , Âże do zawodu dziennikarza trzeba mieĂŚ prawdziwe powoÂłanie
Œwiête s³owa. K³ad³em siê spaÌ oko³o 3 w nocy, w tv A. Kalczyùska rozmawia³a z I. Rosiùsk¹ - wiadomo o pierwiastku. Wstajê rano, w³¹czam tv jest 10:30 i co? A. Kalczyùska znowu rozmawia z I. Rosiùsk¹ o pierwiastkowych negocjacjach :)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Œwiête s³owa. K³ad³em siê spaÌ oko³o 3 w nocy, w tv A. Kalczyùska rozmawia³a z I. Rosiùsk¹ - wiadomo o pierwiastku. Wstajê rano, w³¹czam tv jest 10:30 i co? A. Kalczyùska znowu rozmawia z I. Rosiùsk¹ o pierwiastkowych negocjacjach
M¹¿ to raczej z niej pociechy dziœ mieÌ nie bêdzie :devil:
Przepies W Nowym Jorku pokazujÂą byÂła wystawa osobliwoÂści,mogÂłeÂś tam go zaprezentowaĂŚ Tylko tam o ludzi chyba chodziÂło,chociaz jeden byÂł jak jaszczurka to by siĂŞ nie poznali czy to pies czy nie
ale mĂłj pies ma ÂładnÂą mordkĂŞ :shock:
To dobrze,Âże Joasia jest spontaniczna i zaangaÂżowana
Sie za chwalenie wzi¹³ No wiecie co
jestem jeszcze pod wraÂżeniem -jakiÂś czas bĂŞdzie mnie ten nastĂłj jeszcze trzymaÂł w ryzach :shock:
A jak ma to je przed nami tuszuje
Joasia bardzo lubi swoje zajĂŞcie,a my teÂż bardzo lubimy to co robi
Taka praca ze trzeba byĂŚ zawsze zadowolonÂą :mhm:
Joasia chyba wie Âże jÂą doceniamy :cicho:
To niedobrze Bo ja chyba nie potrafie CiĂŞ dobrze zastapic,jeszcze nie teraz
ByÂłeÂś zobaczyÂłes i zmiĂŞkÂłeÂś-ale ok,jeÂśli to nie potrwa dÂługo to nic siĂŞ nie dzieje
A jak mi tak juz zostanie i watek upadnie :shock:
Ale ona jest taka dzielna :cicho: i nic okrutnego nie przychodzi mi do gÂłowy :nie:
Cytat:
CoÂś kiedyÂś Pawlak sie skarÂżyÂł

A nobo ch³op dobrze jeszcze nie stan¹³ przy Niej a ju¿ go o cos pyta³a
pewnie siekneÂła go po nerach i goÂściu sie trochĂŞ przestraszyÂł i chodziÂł jak zegareczek :devil:
maxxx

adam pisze:ale mĂłj pies ma ÂładnÂą mordkĂŞ
No to na wystawe z nim :tanczy: MoÂżna na tym nieÂźle zarobiĂŚ :racja:
jestem jeszcze pod wraÂżeniem -jakiÂś czas bĂŞdzie mnie ten nastĂłj jeszcze trzymaÂł w ryzach
Ja jestem pod wraÂżeniem odkÂąd pierwszy raz zobaczyÂłem Joasie i tylko w tv :cicho:
WiĂŞc wierze w TwĂłj stan zachwytu :aniol:
Joasia chyba wie Âże jÂą doceniamy
Joasiu jeÂśli masz wÂątpliwoÂści to je rozwiewamy wlaÂśnie :rydzyk: :aniol:
A jak mi tak juz zostanie i watek upadnie
Nawet tak nie mĂłw :shock: Chcesz to chwile moÂżemy wychwalaĂŚ Joasie pod niebiosa :tanczy: WkoĂącu siĂŞ znudzi i znĂłw wrĂłcisz do dawnego stylu :aniol:
OczywiÂście bĂŞdziemy chwaliĂŚ bo Joasia zasluguje na pochwaÂły :tanczy:
Ale ona jest taka dzielna
Nooo,wojowniczy ¿ó³w ninja :tanczy: :spiewa: :spiewa:
pewnie siekneÂła go po nerach i goÂściu sie trochĂŞ przestraszyÂł i chodziÂł jak zegareczek
Ciekawe jakby Jej poszÂło z nami :aniol: Chyba nie dalibyÂśmy siĂŞ tak Âłatwo co :P

Przed chwilÂą dopiero wrĂłciÂłem i przez studio podczas M-24 przeszÂła taka dziewczyna w niebieskim sweterku :P To nie byÂła czasem Joasia :shock: Pewnie mi sie przewidziaÂło,fatamorgana za duÂżo na sÂłoĂącu :stop: :stop:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No to na wystawe z nim MoÂżna na tym nieÂźle zarobiĂŚ
A ile na robieniu maÂłych psiaczkĂłw mozna zarobiĂŚ :spiewa:
Cytat:
Joasia chyba wie Âże jÂą doceniamy

Joasiu jeÂśli masz wÂątpliwoÂści to je rozwiewamy wlaÂśnie
Fajna jesteÂś Joasiu :brawa:
tylko zacznij Ty siĂŞ dziewczyno uÂśmiechaĂŚ :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Nie sÂłuchaj tego drania co Ci zabrania tego robiĂŚ :nie:
Przed chwilÂą dopiero wrĂłciÂłem i przez studio podczas M-24 przeszÂła taka dziewczyna w niebieskim sweterku To nie byÂła czasem Joasia Pewnie mi sie przewidziaÂło,fatamorgana za duÂżo na sÂłoĂącu
Joasia miaÂła materiaÂł o Afganistanie w Faktach o 16.00
maxxx

A ile na robieniu maÂłych psiaczkĂłw mozna zarobiĂŚ
Zaraz dojdziemy do wniosku ,Âże posiadanie psa to czysty zysk :tanczy:
Musimy przystopowaÌ :stop: Bo zaraz twój czworonozny przyjaciel stanie siê g³ównym bohaterem w¹tku :tanczy:
Fajna jesteÂś Joasiu
tylko zacznij Ty siĂŞ dziewczyno uÂśmiechaĂŚ
Joasia najczĂŞÂściej to sie uÂśmiecha w porankach bo tam duÂżo kolegĂłw siĂŞ krĂŞci :spiewa:
Szkoda,Âże to jest tak rzadko :rydzyk:
Nie sÂłuchaj tego drania co Ci zabrania tego robiĂŚ
Musimy go zidentyfikowaĂŚ :cicho: A jak narzeczony Joasi jest tak zazdrosny i Jej zabroniÂł :xx: Ale nie wierzĂŞ Âżeby Joasia sÂłuchaÂła siĂŞ jakiegos faceta :aniol:
Joasia miaÂła materiaÂł o Afganistanie w Faktach o 16.00
Fajnie :aniol: ÂŻeby JÂą tylko tam nie wysÂłali,bo my sobie Âżartujemy o tym,Âże JÂą wcielÂą do wojska a to moÂże nie byc Âżartem :rozglada:
Ciekawe czy baÂłbys siĂŞ o Joasie :spiewa: :spiewa:
Mi sie wydaje,Âże Ona prawie zawsze kaÂżdego dnia cos robi,nawet ma jakiÂś 2 minutowy materiaÂł trzeba trochĂŞ czasu poÂświĂŞciĂŚ :stop:
Wiem to po sobie tez mi siĂŞ troche zdarzaÂło montowaĂŚ :stop:
No ale Joasia jest do pokazywania siĂŞ szerokiej widowni a nie do chowania sie po katach przy komputerze :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasia najczĂŞÂściej to sie uÂśmiecha w porankach bo tam duÂżo kolegĂłw siĂŞ krĂŞci
Szkoda,Âże to jest tak rzadko
Bo nie pracujemy w fajnej telewizji to jesteÂśmy gorsi i nie warto siĂŞ do nas uÂśmiechaĂŚ ;( ;( ;(
Musimy go zidentyfikowaĂŚ A jak narzeczony Joasi jest tak zazdrosny i Jej zabroniÂł Ale nie wierzĂŞ Âżeby Joasia sÂłuchaÂła siĂŞ jakiegos faceta
A moze ten nazeczony to operator bo ona czĂŞsto uÂśmiecha siĂŞ do kogoÂś obok kamery :shock:
Fajnie ÂŻeby JÂą tylko tam nie wysÂłali,bo my sobie Âżartujemy o tym,Âże JÂą wcielÂą do wojska a to moÂże nie byc Âżartem
Ciekawe czy baÂłbys siĂŞ o Joasie
:spiewa: :spiewa: :spiewa: Z czasem wybralibyÂśmy sobie innÂą JoasiĂŞ :rozglada:
No ale Joasia jest do pokazywania siĂŞ szerokiej widowni a nie do chowania sie po katach przy komputerze
Niech czasmi dziewczyna sobie odpocznie od kamery :cicho:
maxxx

Bo nie pracujemy w fajnej telewizji to jesteÂśmy gorsi i nie warto siĂŞ do nas uÂśmiechaĂŚ
A moÂże Joasia nie wie ,Âże JÂą ktoÂś oglÂąda :shock:
Albo mysli ,Âże widza interesuje tylko 100 raz sÂłuchac o pierwiastku i nie zwraca uwagi kto te wiadomoÂści przekazuje :spiewa:
Joasia za to,Âże zostajemy do nocy przed tv i sÂłuchamy przynajmniej drugi lub trzeci raz tych samych informacji powinna nas obdarowywaĂŚ uÂśmiechem :rydzyk:
Nasze negocjacje z paniÂą kanclerz KryĂąskÂą w tej sprawie idÂą niedobrze jak negocjacje w Brukseli :cicho:
A mĂłwiÂłem wysÂłaĂŚ Joasie :tanczy: Ona by chociaÂż wynegocjowaÂła traktat z Joanina :devil: :tanczy:
Ta dziewczyna umie rĂłzne cuda :spiewa: :spiewa:
A moze ten nazeczony to operator bo ona czĂŞsto uÂśmiecha siĂŞ do kogoÂś obok kamery
MoÂże :spiewa: Na dowĂłd byÂło ujĂŞcie epsztajnka z przed parunastu dni :stop:
Z czasem wybralibyÂśmy sobie innÂą JoasiĂŞ
KrĂłlewny nie ma juÂż prawie dobĂŞ i juz zaczynasz gadaĂŚ po staremu :aniol:
Niech czasmi dziewczyna sobie odpocznie od kamery
Joasia sie urodziÂła po to by byĂŚ kamerowana :tanczy:
Ale racja-odpocz¹Ì musi :stop: I to wlaœnie czyni,bo widzê,¿e dziœ Brygida sie szykuje do wieczornego dy¿uru :cicho:
I to jest dowód dla epsztajnka ,¿e mo¿na na reporterce byc wiekszoœÌ dnia i pozniej w studio 8)
A Joasia juz dokonywaÂła takich cudĂłw ,Âże czasami w 25 minut przylatywaÂła chyba do studia :P
ODPOWIEDZ