Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Obrazek
Brawo TVN super TVN24 :]
Top-y :
Obrazek
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Wow bardzo dobrze TVN z wynikiem 16,8% :brawo: :brawo:
Rowniez :brawo: dla TVN 24 ktory tez ma dobry wynik i ma wiekszy udzial niz TVN Siedem ktory ma wiekszy zasieg (chyba). Jeszcze troszke i TVN 24 bylby nawet lepszy od TV 4 :D :D Bardzo sie z tych wynikow ciesze. :] :] :]
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Szkoda trochĂŞ Âże Fakt nie publikuje juÂż danych telemetrycznych :/ Ciekawe dlaczego... Lipnie bo juÂż ten temat powoli zamiera.
pawell

:: Kamil pisze:Szkoda trochĂŞ Âże Fakt nie publikuje juÂż danych telemetrycznych :/ Ciekawe dlaczego... Lipnie bo juÂż ten temat powoli zamiera.
No szkoda :/ ale i tak nikt ich nie dawal tu chyba ze komus sie przypomnie o nich. :> A nawet jak ktos je dawal to nikt (oprocz mnie i gdzies jeszcze 2 osob) ich nie komentowal. :/ A kiedys ten temat byl tak popularny :roll: Ehhh...
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

pawell pisze:Rowniez :brawo: dla TVN 24 ktory tez ma dobry wynik i ma wiekszy udzial niz TVN Siedem ktory ma wiekszy zasieg (chyba)
Mi siĂŞ wydaje, Âże zasiĂŞg to majÂą podobny, kanaÂły tvn-u wszĂŞdzie sÂą rozpowszechniane jako "paczka" i zawsze sÂą tam i tvn24 i tvn7.
A mo¿e tvn24 jest trochê niedowartoœciowany w tych badaniach, bo inaczej siê go ogl¹da. to taki kana³ który w³¹cza siê kilka razy w ci¹gu dnia, ¿eby zobaczyÌ co nowego i wraca siê do innego- to chyba trudno porównaÌ, chocia¿by z tv4 (te¿ 2,4%), gdzie zda¿y siê czasami jakis film i widz ogl¹da przez 2 godziny.
ChociaÂż mi siĂŞ zdarzajÂą szeÂściogodzinne ciÂągi tvn24 :evil2:
pawell

http://www.wirtualnemedia.pl/document.php?id=421333
:brawo: bardzo sie ciesze ze TVN az tyle zyskal. :D Moze juz niedlugo TVN bedzie na 3 miejscu spychajac polszmat na 4 :roll:
No i TVN 24 tez zyskal troche :D :D :D wazne ze zyskuje, a nie traci tak jak TVN Siedem. :/
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

pawell pisze:http://www.wirtualnemedia.pl/document.php?id=421333
:brawo: bardzo sie ciesze ze TVN az tyle zyskal. :D Moze juz niedlugo TVN bedzie na 3 miejscu spychajac polszmat na 4 :roll:
No i TVN 24 tez zyskal troche :D :D :D wazne ze zyskuje, a nie traci tak jak TVN Siedem. :/

na tej stronce co podaÂłes jest sonda :" ktĂłra stacja tv przygotowaÂła najlepsza jesienna ramĂłwke?"
ha! i wygrywa TVN, pĂłki co ma 1487 gÂłosĂłw :D :D
haha a tvp na 4 miejscu ihih..
Widac ktĂłra stacja jest NAJLEPSZA :D :D
....w świecie Faktów....
pawell

Tak! z tego wynika ze TVN jest najlepsza w ramowce (programowo najlepsza 8) to sie sprawdza) i normalnie zmiazdza innych rywali ma juz 1499 glosow dla porownania na 2 miejscu polszmat z... 250 glosami. :lol: TVP 2 nawet nie przekracza 100. :lol: A ciekawe jakie stacje na mysli mialo 216 osob typujac ze inna stacja. :roll:
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

no trzeba przyznaĂŚ, Âże niejestm zaskoczony :D TVN faktycznie ma najleprza ramnĂłwke, duÂżo nowoÂści w poruwnaniu z innymi stacjami to gĂłrujÂą.
Wróciłem!!
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

No kto by pomyÂślaÂł - 17 procent :]

Mi ta nowa ramówka absolutnie nie podchodzi, nie krêc¹ mnie jakieœ wiejskie potaùcówki w niedzielê wieczorem, czy przygody niani, no ale widocznie ogó³owi siê podoba. I to chyba dobrze ;d

No s¹ te¿ - jak dla mnie - fajne nowoœci jak program Majewskiego (ten z kolei ma ma³¹ widowniê ;P). Wiodcznie trochê siê ró¿niê od ogó³u ludzi ogl¹daj¹cych telewizjê ;]

Niby taki zwykÂły tydzieĂą, a jednak wedÂług OBOP TVN ma trzecie miejsce, w AGB teÂż bdb wynik. Nie, no brawo...

mati: Ani Fear Factor, ani Tonight show by Jay Leno nie byÂło. Wydaje mi siĂŞ, Âże FF chyba teraz nie leci w USA, no ale mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ ;)

PS: Za to w zesz³ym tygodniu "Gotowe na wszystko" mia³y doœÌ s³aby wynik - o ile pamiêtam "tylko" 14 milionów ogl¹da³o ten odcinek, co da³o im dopiero 14 miejsce. Szkoda.
:)
Andy
Początkujący
Początkujący

Post autor: Andy »

szymcio9 pisze:mati: Ani Fear Factor, ani Tonight show by Jay Leno nie byÂło. Wydaje mi siĂŞ, Âże FF chyba teraz nie leci w USA, no ale mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ ;)

PS: Za to w zesz³ym tygodniu "Gotowe na wszystko" mia³y doœÌ s³aby wynik - o ile pamiêtam "tylko" 14 milionów ogl¹da³o ten odcinek, co da³o im dopiero 14 miejsce. Szkoda.
Zgadza sie, Fear Factor wraca do ramówki NBC w grudniu. A co do ostatniego odcinka Desperate Housewives to ten niski wynik jest spowodowany wy³¹cznie tym ¿e by³a to powtórka odcinka a nie nowy odcinek. Jeœli ABC puszcza nowe odcinki to serial zawsze l¹duje w zestawieniu tygodniowym na 2. miejscu, zaraz za CSI.
pawell

http://www.wirtualnemedia.pl/document.php?id=423762
No nic dziwnego ludzie wracaja do domow gdzies okolo 18 no to juz dawno po "Teleexpresie" wiec czekaja na "Fakty" a wczesniej moze na "Wydarzenia". Ale wynik "Faktow" moglby byc wiekszy o wiele wiekszy gdyby nie wieczorynka na TVP1. :D Bo dzieci lubia ogladac bajki a rodzice nie maja wyjscia i daja im ogladac. :)
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

a bo kazdy powinnien miec 2 telewizory w domu, zeby dziecko mogÂło ogladac wieczorynke a rodzice Fakty :D :D
Rzeczywiscie najwiecej ogladalnosci faktom odbiera wÂłasnie wieczorynka, no ale cĂłz to sie nazywa konkurencja.
....w świecie Faktów....
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Obrazek
Obrazek
ReklamaTVN.pl
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

3 listopada TVP1 wyemitowa³a dwa premierowe odcinki serialu "Zagubieni", emitowanego wczeœniej m.in. we Francji, Niemczech, Holandii, Wielkiej Brytanii i Australii. Cieszy³y siê one du¿ym zainteresowaniem telewidzów. Pierwszy odcinek obejrza³o 4 384 tys. widzów TVP1 (udzia³y 33 proc. - dane TNS OBOP), a drugi - 4 871 tys. (udzia³y 39 proc.). Widownia innych programów emitowanych w tych samym czasie: "Wet za wet" (TVP2) - 1 603 tys. osób, "Pensjonat pod ró¿¹" (Polsat) - 2 865 tys., "Gotowe na wszystko" (Polsat) - 1 747 tys., "Najs³absze ogniwo" (TVN) - 1 542 tys., "Na wspólnej" (TVN) - 2 219 tys., "Pokochaj moje córki" (TVN) - 1 794 tys. widzów.
ÂźrĂłdÂło: TVP
No proszĂŞ ;)

"Lost" to chyba jeden z najlepszych debiutĂłw zagranicznych seriali w polskiej telewizji. Prawie 5 milionĂłw to naprawdĂŞ dobry wynik. Sam bym to moÂże pooglÂądaÂł, ale podczas drugiego odcinka leciaÂły "Gotowe na wszystko" na Polsacie, a nie zamierzam siĂŞ wciÂągaĂŚ w coÂś, czego nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł zawsze obejrzeĂŚ ;] MĂłgÂłbym jedno nagrywaĂŚ, albo ÂściÂągaĂŚ z internetu, ale nie chce mi siĂŞ w takie coÂś bawiĂŚ. ;d

Same "Gotowe" doœÌ s³abo - 1,7 mln. No i s¹ te¿ wyniki programów TVN.
:)
ODPOWIEDZ