Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

doktorfaustus1 pisze:Podobnie jak Ziemiec miaÂła moÂżliwoÂśc udziaÂłu w prĂłbach kamerowych w WiadomoÂściach.
A skÂąd takie info..... :?:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

A jakby dostaÂła oferte z TVP1 WiadomoÂści. OdrzuciÂłaby by?
Takich propozycji siĂŞ nie odrzuca a na pewno wie Âże w tvn-nie nie ma Âżadnychg szans na rozwĂłj :!:
Podobnie jak Ziemiec miaÂła moÂżliwoÂśc udziaÂłu w prĂłbach kamerowych w WiadomoÂściach.
Kiedy i skÂąd masz takie wiadomoÂści. Aby mieĂŚ te prĂłby wpierw trzeba dostaĂŚ propozycjĂŞ :!:
ByĂŚ moÂże Warakomska miaÂłby jakieÂś opory - np Gawryluk musiaÂła siĂŞ naczekaĂŚ na swĂłj debiut w WiadomoÂściach.
I nie zapominajmy, Âże jest jeszcze Wysocka ktĂłra za wstawiennictwem pewnych osĂłb siĂŞ tam dostaÂła.
A mo¿e posz³a do WC? Lub coœ zjeœÌ w knajpie na parterze?
Doktorku nie rĂłb sobie jaj :lol:

Spokojnie, nie martwcie sie - jej pozycja jest nie zagroÂżona.
Tak a Âświstak siedzi i zawija je w te sreberko.

Jednak w TVN24 ma juÂż staÂłe miejsce i nie sÂądzĂŞ, aby chcieli jÂą wyrzuciĂŚ etc.
JakÂą pozycjĂŞ :?: PrzecieÂż ona prowadzi tylko 2 poranki w tygodniu i jako jedyna jeszcze ani razu nie byÂła w dniu na Âżywo a prowadzenie poranku nie moÂżna zaliczyĂŚ do prawdziwego dziennikarstwa a raczej do odczytywania w kaÂżdym serwisie tego samego.
Ona ma tylko 2 dyÂżury i oprĂłcz tego nic :!: Nawet nie przeprowadzi studia 24 :!: (no przepraszam raz, 2 razy na miesiÂąc dadzÂą jej zaszczyt pprzeprowadziĂŚ wywiad)

Owszem wylecia³¹ z Faktów o 19.00, ale tylko za osobistym wstawiennictwem Justyny P.
Tak a jak pisa³eœ w innym w¹tku fakty popo³udnuiowe najprawdopodobniej znikn¹ z ramówki ze wzglêdu na nisk¹ ogl¹dalnoœÌ :!: :?: A wtedy odebranie 2 dy¿orów nie bêdzie ¿adnym problemem.

A gdzie jest Black :?: :!: :?:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

LiczĂŞ na teroiĂŞ Kamuii i Michosa.
:evil: to nie sa powody do ÂżartĂłw... dziwiĂŞ siĂŞ ze CiĂŞ to bawi sam miaÂłes przykÂład Joli Pienkowskiej... i innych.

A co do tego w która strone posz³a to mo¿e akurat prowadzi³a serwis albo sz³a juz do domu a reszta do pracy :) Albo mo¿e zobaczy³a ze wywalona z tefaupu Warakomska spakowa³a walizki i zbli¿a siê aby obj¹Ì dy¿ury prezenterskie w tvn 24 doskonale by siê wpasowa³a :)
Ja j¹ dok³¹dnie widzê Ogl¹da³em t¹ reklamówkê wiel razy i Anitka by³a tam widoczna i patrz¹c uwa¿nie ka¿dy by zauwa¿y³ ¿e posz³a w inn¹ stronê ni¿ wszyscy
To byÂł Âżaaaaart :)
a obcinianie Anitce najlepiej im wychodzi.
bo majÂą w tym wprawĂŞ a Âże ten nowy podobno tez zautomatyzowany to trzeba teraz Anitke obserwowac...
Jednak w TVN24 ma juÂż staÂłe miejsce i nie sÂądzĂŞ, aby chcieli jÂą wyrzuciĂŚ etc.
a jĂŞdrzejowska to co ? i co niby robiÂą caÂły czas, tez jÂą gnojÂą... tak Âże nie ma tam wcale ugruntowanej pozycji :)
Podobnie jak Ziemiec miaÂła moÂżliwoÂśc udziaÂłu w prĂłbach kamerowych w WiadomoÂściach. Jednak widocznie nie byÂła zainteresowana. ByĂŚ moÂże Warakomska miaÂłby jakieÂś opory - np Gawryluk musiaÂła siĂŞ naczekaĂŚ na swĂłj debiut w WiadomoÂściach.
ale wiesz to ze ÂźrĂłdeÂł czy to tylko domysÂły ??? mnie tam siĂŞ wydaje Âże jak by miaÂła moÂżliwosĂŚ to by z niej nie zrezygnowaÂła... pamiĂŞtaj Âże Warakomska poczÂątkowo usunĂŞÂła wszystkie kobiety i profesjonalistĂłw z tefaupu dopiero potem siĂŞ poÂłasiÂła na Gawryluk...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A gdzie jest Black:?:

Mi³o, ¿e ktoœ zauwa¿y³ moj¹ nieobecnoœÌ :lol:
Powiedzmy, Âże dopiero ,,doszedÂłem do siebie'' po zabawie sylwestrowej :lol:
Te¿ ju¿ kiedyœ zastanawia³em siê dlaczego to akurat Ziemiec trafi³ do Wiadomoœci, a nie np. Anita i wtedy podczas jednego z g³ównych wydaù Wiadomoœci dostrzeg³em uderzaj¹ce podoboieùstwo pomiêdzy Ziemcem a Trzaskalsk¹, upieram siê przy mo¿liwoœci, ¿e ci dwoje s¹ ze sob¹ spokrewnieni - nikt poza mn¹ tego nie widzi:?:
A przecieÂż Trzaskalska i Warakomska pracowaÂły razem w Panoramie, moÂże siĂŞ ,,polubiÂły'' i lubiÂą nadal do tego stponia,
Âże Kasia zaÂłatwiÂła bratu (:?:) pracĂŞ :?:
WiĂŞc znowu koteryjka i jesteÂśmy jednÂą wielkÂą rodzinÂą :!:
JeÂśli tak jest, to gdzie miejsce dla Anity :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

JeÂśli tak jest, to gdzie miejsce dla Anity
a chciaÂł byÂś Âżeby byÂła siostrÂą Trzaskalskiej czy Warakomskiej ?????? :lol:
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Przepraszam za ten Âżart z WC. ChciaÂłem tylko poprawiĂŚ atmosferĂŞ i wprowadziĂŚ Was w szamapĂąski nastrĂłj. Wybaczcie, nie bĂŞdĂŞ nigdy pisaÂł, ze anita poszÂła do WC. Po prostu zobaczyÂłem, Âże siĂŞ wycofuje i ciekaw byÂłem waszych opinni na ten temat. MyÂślaem, Âże anwet pojawi siĂŞ jakaÂś teoria. A tu nic.
Ale mniejsza z tym.

Nie iwem, czy anita mia³a mo¿liwoœÌ startowania do Wiadomoœci, ale skoro mia³ Ziemiec to czemu nie ona? Ostatnio TVP og³osi³¹ castingi, a do TVP1 poszukiwali ludzi z doœwiadczeniem etc - czyli mia³aby szanse. Có¿, siedzi w TVN24, czyli nie próbowa³a. Mo¿e ba³a siê ze wzorem Ziemca wyleci w 10 minut z TVN24, bez pakowania walizek?
A otym, Âże Pochanke wygryzÂła jÂą z faktĂłw wiedzÂą wszyscy.

OK to tyle ode mnie. WiĂŞcej tutaj nie napiszĂŞ. Nie moge pozwoliĂŚ, abyzyczenie ÂŁukasza siĂŞ speÂłniÂło - tj aby ten wÂątek przegoniÂł wÂątek o WiadomoÂściach.
Pa!
Zapraszam do dziaÂłu Telewizja :twisted:

PS nie sÂądze, aby Trzaskalska byÂła spokrewniona z Ziemcem. A ten dostaÂł prace bo jest dobry. Ot tyle.
Ostatnio zmieniony niedziela 02 sty 2005, 19:01 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Anita to kobieta idealna, ona nie chodzi do WC :D :D :D :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

OK to tyle ode mnie. WiĂŞcej tutaj nie napiszĂŞ. Nie moge pozwoliĂŚ, abyzyczenie ÂŁukasza siĂŞ speÂłniÂło - tj aby ten wÂątek przegoniÂł wÂątek o WiadomoÂściach.
Pa!
Zapraszam do dziaÂłu Telewizja
Dotktorku bÂądÂź powaÂżny i nie rĂłb mi tego :cry:
Tak to ja zaraz powiem, Âże nigdy nie napiszĂŞ w twoim wÂątku :!: a bardzo lubiĂŞ ten wÂątek :!:
Anita to kobieta idealna, ona nie chodzi do WC

:D :D :D :lol: :lol: :lol:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Przypominam Âże w biografii Trzaskalskiej jest teÂż TVN.
I bawiÂła tam troche......

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ok, ok bĂŞdĂŞ pisaÂł, ale nie mogĂŞ daĂŚ satysfakcji ÂŁukaszowi. Niech siĂŞ dalej chÂłopka irytuje, Âże na jego forum napopularniejszym wÂątkiem pod wzglĂŞdem iloÂści postĂłw jest wÂątek o ... WiadomoÂściach TVP1 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Dobrze Faustuchu. Ja bĂŞde pisaÂł :lol:

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Widzê, ¿e we wszystkich w¹tkach wspominasz o mnie. Widzê, ¿e Twoja dawna mi³oœÌ do moich postów siê odrodzi³a i znów czekasz jak siê zirytuj¹, jak mnie bêdzie móg³ krytykowaÌ gdy œci¹gn¹ Fakty Popo³udniowe etc.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie iwem, czy anita mia³a mo¿liwoœÌ startowania do Wiadomoœci, ale skoro mia³ Ziemiec to czemu nie ona?
bo jest mĂŞÂżczyznÂą...a pzrynajmniej takÂą mam nadziejĂŞ :)
MoÂże baÂła siĂŞ ze wzorem Ziemca wyleci w 10 minut z TVN24, bez pakowania walizek?
No ale na pewno Warakomska pomogÂła by siĂŞ jej spakowac ;) w koĂącu jest mistrzyniÂą :)
A otym, Âże Pochanke wygryzÂła jÂą z faktĂłw wiedzÂą wszyscy.
nie bagatelizujmy teÂż udziaÂłu A*tomata...
Anita to kobieta idealna, ona nie chodzi do WC
moze tam nie ma WC pamiêtaj ze A*tomaty nie za³¹twiaj¹ siê :) wiêc moze Anita sz³a za potrzeba do domu :lol: :lol: :lol: albo do s¹siedniego budynku a reszta A*tomatów na halê produkcyjn¹ :)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

O wypraszam sobie ÂŁukaszu. Nawet nie zamierzam CiĂŞ krytykowaĂŚ za ewentualne ÂściÂągniecie FaktĂłw o 16.45. PrzecieÂż Ty nie masz tam nic do powiedzenia. Wiec nie bĂŞdziesz ponosiÂł za to winy. Po prostu poplujĂŞ sobie na Waltera Jr.
Cieszê, siê, ¿e wiecej osób my³œi jak ja - tj, ¿e los Faktów Popo³udniowych jest niepewny.
Ostatnio zmieniony niedziela 02 sty 2005, 19:18 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Po za tym porĂłwnywanie TVN do TVP pod wzglĂŞdem iloÂści programĂłw informacyjnych jest bezpodstawne bo TVP jest TelewizjÂą PublicznÂą a TVN komercyjna. I ta druga oficjalnie mĂłwi Âże liczy tylko pieniadze i sÂłupki oglÂądalnoÂści a nie to co widz oczekuje i co chce oglÂądac.WiĂŞcej moÂże zarbiĂŚ na reklamach w przerwie w telenoweli niÂż po Faktach, ktĂłre maÂło rozgarniĂŞte osoby nie bĂŞdÂą oglÂądaĂŚ.

ODPOWIEDZ