Beata Tadla
Moderator: Łukasz
Re: Beata Tadla
Śliczną fryzurę miała dzisiaj Beata. Może na zdjęciu powyżej, z przodu wygląda na mającą trochę zbyt dużą objętość, ale z tyłu włosy były bardzo ładnie upięte
Marynarka - nie jest to jedna z moich ulubionych. Szary top proponuję zastąpić czymś bardziej gustownym, albo kolorowym
Jednakże uśmiech wszystko rekompensuje
22

Marynarka - nie jest to jedna z moich ulubionych. Szary top proponuję zastąpić czymś bardziej gustownym, albo kolorowym

Jednakże uśmiech wszystko rekompensuje

This is not the end, this is not the beginning.
Beata Tadla zabłądziła i trafiła na niewłaściwą imprezę.
http://www.pudelek.pl/artykul/36306/nag ... y_zdjecia/
http://www.pudelek.pl/artykul/36306/nag ... y_zdjecia/
-
- Fanatyk :)
skoro wszedłeś między wrony...
Jeżeli już zabłądziła, to powinna strojem dostosować się do otoczenia :rozglada:
Pobiła by na głowę ( a raczej na co innego ) te śmieszne niby-modelki
22
Jeżeli już zabłądziła, to powinna strojem dostosować się do otoczenia :rozglada:
Pobiła by na głowę ( a raczej na co innego ) te śmieszne niby-modelki

Kobiecie z taką klasą, jaką ma Beata nie przystaje nawet próbować porównywać się z takimi dziewczynami (wiadomo, kto reprezentuje wyższy poziom, choć jak mówią, nie należy oceniać książki po okładce, ja jednakże to zrobiłam).
Może Beata lubi Dodę, jej muzykę, a może nie miała co robić w domu czy też jest to efekt promocji jej książki (w co wątpię). Ja nie pojawiłabym się na takiej imprezie, ale przełknę ten incydent :mhm:
22
Może Beata lubi Dodę, jej muzykę, a może nie miała co robić w domu czy też jest to efekt promocji jej książki (w co wątpię). Ja nie pojawiłabym się na takiej imprezie, ale przełknę ten incydent :mhm:

Beata odeszła z "Faktów po Faktach". Katarzyna Kolenda-Zaleska dzisiaj poprowadziła swoje pierwsze wydanie z prof. Władysławem Bartoszewskim (było wcześniej nagrane).
Szkoda, że Beata już nie będzie prowadziła FpF
. Za Katarzyną nie przepadam specjalnie. Ciekawe co Betti skłoniło do rezygnacji tego programu? Wgl ostatnio coraz rzadziej jest w TV 

Beata nadal zostaje w Faktach i Faktach po Południu. Jaki był powód zmiany? Może obowiązki?