Moderator: Łukasz
No nie ma za co przez mysl mi przeszlo, ze moze sie pomyliles, a ja sie zastanawielem co to moglby byc za post.Marcin pisze:Pawell, najmocniej przepraszam, zaszÂła pomyÂłka. Co do oglÂądalnoÂści to myÂślaÂłem o PablOoOo_90. Zaraz zastosujĂŞ porpawkĂŞ.
press.pl pisze:Nowy serial komediowy "Okazja" oglÂąda w TVP 1 Âśrednio 2,6 mln widzĂłw. To o prawie milion widzĂłw mniej, niÂż rok temu o tej porze oglÂądaÂło w Jedynce sitcom "SÂąsiedzi".
Nowy serial zadebiutowaÂł 23 paÂździernika. Jest nadawany co tydzieĂą, w niedziele, o godz. 18.30. Pierwsze trzy odcinki oglÂądaÂło Âśrednio 2,6 mln widzĂłw (7,3 proc. oglÂądalnoÂści, 18,4 proc. udziaÂłu w rynku). WiĂŞcej widzĂłw przyciÂągajÂą nadawane wtedy programy w TVP 2 - Âśrednio 3,7 mln widzĂłw (10,2 proc. oglÂądalnoÂści i 25,6 proc. udziaÂłu w rynku - "Panorama") i TVN-ie - Âśrednio 3 mln widzĂłw (8,5 proc. oglÂądalnoÂści i 21,3 proc. udziaÂłu w rynku - "Kryminalni"). Mniej widzĂłw oglÂąda Polsat - Âśrednio 2,2 mln widzĂłw (6,1 proc. oglÂądalnoÂści, 15,3 proc. udziaÂłu w rynku - m.in. "Daleko od noszy" i poczÂątek "WydarzeĂą"). W komercyjnej grupie docelowej (rozliczeniowej) osĂłb w wieku 16-49 lat "OkazjĂŞ" oglÂąda Âśrednio 1,19 mln widzĂłw. To wiĂŞcej niÂż TVP 2 - Âśrednio 1,18 mln widzĂłw i Polsat - Âśrednio 1,1 mln widzĂłw, ale mniej niÂż TVN - Âśrednio 1,6 mln widzĂłw.
Kiedy TVP 1 nadawaÂła serial "SÂąsiedzi", stacjĂŞ oglÂądaÂło wtedy w ogĂłlnej grupie docelowej o 800 tys. widzĂłw wiĂŞcej niÂż obecnie, a w komercyjnej grupie docelowej o 300 tys. widzĂłw wiĂŞcej - wszystkie dane AGB Nielsen Media Research.
pawell pisze:Jeszcze cos mi sie przypomnialo.![]()
Zauwazylem ze "W11 - Wydzial sledczy" ma najwyzsze wyniki w piatek niedawno wlasnie w piatek pobil swoj rekord ogladalnosci,
Z tego samego powodu co wyÂżej (brak Plebani) myÂślĂŞ, Âże Detektywi nie bĂŞdÂą mieĂŚ problemĂłw z uzyskaniem przynajmniej przyzwoitych wynikĂłw.pawell pisze:a jak wszyscy wiemy od tego piatku startuja "Detektywi".Wiec ja obawiam sie ze "Detektywi" nie beda mialy w tym czasie dobrych wynikow.
Na poczatku moze byc tak jak z "W11" czyli ok 700 tys. ale czy pozniej zostanie hiten tak jak "W11".
Chyba masz racje tymbardziej ze na innych glownych stacjach (TVP 1, 2 i polszmat) nie bedzie ciekawszego programu.TVN_FAN pisze:Z tego samego powodu co wyÂżej (brak Plebani) myÂślĂŞ, Âże Detektywi nie bĂŞdÂą mieĂŚ problemĂłw z uzyskaniem przynajmniej przyzwoitych wynikĂłw.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości