Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Po całotygodniowym zastępstwie w wykonaniu Porady, w kiepskim nastroju oczekuję na poniedziałek i (prawdopodobnie) powrót Anny. Nie chcę się na nim wyżywać, może wam się jego występy podobają, nie wnikam :stop:
Ale moim zdaniem, to co stało się z programem można porównać do sytuacji, jakby zostawić u kogoś na tydzień samochód i po powrocie miałby wgniecioną blachę, podrapany lakier i podejrzane plamy na siedzeniach :ban:
Innymi słowy - weź tu się teraz pokaż w czymś takim publicznie :>
Ale moim zdaniem, to co stało się z programem można porównać do sytuacji, jakby zostawić u kogoś na tydzień samochód i po powrocie miałby wgniecioną blachę, podrapany lakier i podejrzane plamy na siedzeniach :ban:
Innymi słowy - weź tu się teraz pokaż w czymś takim publicznie :>
-
- Fanatyk :)
Jesień zagościła na dobre - nastał czas kozaczków 

WOOOOOOW!
Ależ kozaczki :tanczy:
Tak jak po ostatnim urlopie, wraca od razu w wyjątkowo seksownym wydaniu
Czyżby nowa tradycja? :brawa:
Przy okazji rekompensuje Pani Ania lekki poślizg jeżeli chodzi o powrót - miał być tylko tydzień, ja czekałem w środę. Ale teraz to na pewno puszczam cały ostatni tydzień w niepamięć
Co do opalenizny to wygląda na to, że był to jedynie przedłużony wypad na Wszystkich Świętych, w rodzinne strony :rozglada: W Kazimierzu Dolnym raczej upałów nie było

Ależ kozaczki :tanczy:
Tak jak po ostatnim urlopie, wraca od razu w wyjątkowo seksownym wydaniu

Przy okazji rekompensuje Pani Ania lekki poślizg jeżeli chodzi o powrót - miał być tylko tydzień, ja czekałem w środę. Ale teraz to na pewno puszczam cały ostatni tydzień w niepamięć

Co do opalenizny to wygląda na to, że był to jedynie przedłużony wypad na Wszystkich Świętych, w rodzinne strony :rozglada: W Kazimierzu Dolnym raczej upałów nie było

Luźne wdzianko. Suwaczek. Dwie sekundy i samo spada na podłogę

ołłłłł....
I znowu to samo :hmm:
Spokój, samokontrola :stop: :rozglada:
-
Czyli niech Rozum kontroluje Serce ( powiedz Rozum, a jak to by było szybko .... )nouze pisze:Spokój, samokontrola

A swoją drogą , to chyba Anna urzekła dzisiaj samych realizatorów, przejścia "międzytematyczne" były dziś mniej ucinane niż zwykle :brawa:
A jutro Anna od 14:30 w specjalnym programie, o ile dobrze usłyszałem.
Cały program zza stołu; standard w postaci relacji reporterów i kilku gości. Najlepsze dostaliśmy na sam koniec, ale tego na capsach nie pokażę (bo się nie da! albo ktoś patrzył gdzie należy albo nie :nie: :devil: )

-
albo też po kilkunastu minutach stwierdził , że dalsze oglądanie nie ma sensu :>nouze pisze:ale tego na capsach nie pokażę (bo się nie da! albo ktoś patrzył gdzie należy albo nie
Domyślam się, że był to jakiś gest dłoni - bo trudno w tym , skądinąd bardzo eleganckim stroju, inaczej puścić do nas oczko :rozglada:
Kolega @matik przyszedł z pomocą (choć chyba nieświadomieepsztajnek pisze:albo też po kilkunastu minutach stwierdził , że dalsze oglądanie nie ma sensu
Domyślam się, że był to jakiś gest dłoni - bo trudno w tym , skądinąd bardzo eleganckim stroju, inaczej puścić do nas oczko

viewtopic.php?f=4&p=154816#p154816
Całkiem świadomie
Miałem o napisy nie prosić, by kłopotu nie robić, ale jak przeczytałem co napisałeś to uznałem, że prędzej czy później i tak by ktoś o to poprosił.

-
Szkoda, że końcowego ujęcia nie robiła kamera robiąca ujęcia w "Porankach" ( z prawego boku stołu ) :<
Gdybyśmy tylko my tam byli realizatorami.... :cicho:
Nie wiem czy się ze mną zgodzisz (bo być może przesadzam :hmm: ), ale Anna jakby bardziej zwraca uwagę na kamerę nawet w tych - wydawałoby się - mniej skupionych na niej ujęciach :mhm:
Panie z Fpp przy takich samych rzutach kamery na koniec, zwyczajnie poprawiają kartki, albo po prostu wstają i idą.
Anna cały czas patrzyła w podgląd, powoli założyła nogę na nogę i zakręciła nawet nieco lewym bucikiem, czekając na reklamy. Jak tu nie zwariować na jej punkcie? :jupi:
Nie wiem czy się ze mną zgodzisz (bo być może przesadzam :hmm: ), ale Anna jakby bardziej zwraca uwagę na kamerę nawet w tych - wydawałoby się - mniej skupionych na niej ujęciach :mhm:
Panie z Fpp przy takich samych rzutach kamery na koniec, zwyczajnie poprawiają kartki, albo po prostu wstają i idą.
Anna cały czas patrzyła w podgląd, powoli założyła nogę na nogę i zakręciła nawet nieco lewym bucikiem, czekając na reklamy. Jak tu nie zwariować na jej punkcie? :jupi:
-
To zakręcenie bucikiem można czasami zauważyć u innych pań z TV.nouze pisze:...powoli założyła nogę na nogę i zakręciła nawet nieco lewym bucikiem, czekając na reklamy. Jak tu nie zwariować na jej punkcie? :jupi:
Kiedyś w "Mieście Kobiet" był ciekawy opis takich zachowań. Podobno jest to jeden z wielu, wykonywanych całkowicie podświadomie odruchów składających się na tzw. kobiecą kokieterię, właśnie po to, abyśmy ( przedstawiciele płci brzydkiej ) wariowali na ich punkcie ( tak już jest ta przyroda urządzona, i bardzo dobrze, że tak jest urządzona

natomiast co do zwracania uwagi na kamerę, trudno wykryć jakąś prawidłowość.
Na przykład, Kasia Werner, kiedy prowadziła serwisy porankowe, pilnie czuwała, aby zbyt wcześnie nie wstać przed kamerą ( zresztą wszystkie dziewczyny w Poranku tak mają

Dobór capsów oczywiście jak zwykle przypadkowy, dokumentacyjny :spiewa:

Święte słowa :brawa:tak już jest ta przyroda urządzona, i bardzo dobrze, że tak jest urządzona
A ja myślałem że Anna już nigdy tego nie założy :rozglada:

Ale tym razem bez większych emocji. Gdyby przypadkiem ktoś śledził ten wątek od niedawna, to przypominam letnią odsłonę tej kreacji (i kilka związanych z tym różnic)

Ale tym razem bez większych emocji. Gdyby przypadkiem ktoś śledził ten wątek od niedawna, to przypominam letnią odsłonę tej kreacji (i kilka związanych z tym różnic)