Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

to wszystko przez ten testosteron
:devil: Dlatego musimy byĂŚ zjednoczeni :spiewa: :spiewa:
CaÂła trĂłjka nie jest
My bierzemy przykÂład z Asi i nie jesteÂśmy :aniol:
ByÂło by super mieli byÂśmy okazje osobiÂście poznaĂŚ JoasiĂŞ
RobilibyÂśmy wszystko Âżeby sÂąd odraczaÂł ,ustalaÂł coraz to nowe terminy :aniol:
Raz bym siĂŞ ja stawiaÂł,raz Ty :aniol:
Na koùcu przeprosilibysmy Joasie kupilibyœmy Jej bukiet ró¿ i ...
Chyba taki scenariusz nie jest zly :aniol:
Joasiu, biedny jestem i pieni¹¿ków mam ma³o ale we mnie jest du¿o mi³oœci i wszystko buziakami mogê Ci wynagrodziÌ
SÂąd wymierza Ci kare musisz przez 365 dni caÂłowac siĂŞ z JoasiÂą :tanczy: :spiewa: :spiewa:

Wychodze wiĂŞc pilnuj tam tvn24 :stop:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

RobilibyÂśmy wszystko Âżeby sÂąd odraczaÂł ,ustalaÂł coraz to nowe terminy
Raz bym siĂŞ ja stawiaÂł,raz Ty
Na koùcu przeprosilibysmy Joasie kupilibyœmy Jej bukiet ró¿ i ...
Chyba taki scenariusz nie jest zly
ja bym usiadÂł u niej na kolanach i daÂł bym jej 1000 buziakĂłw Âżeby mi wszystko wybaczyÂła :devil:
Kupili byœmy jej ca³¹ kwiaciarniê :spiewa:
SÂąd wymierza Ci kare musisz przez 365 dni caÂłowac siĂŞ z JoasiÂą
To te 1000 buziakĂłw rozÂłoÂżyĂŚ na caly rok :mhm: o.k. :mhm:
Wychodze wiĂŞc pilnuj tam tvn24
BĂŞdĂŞ warowaÂł jak pies :xx:
maxxx

My to mamy nosa :aniol: Jeeest :!: :jupi:
Jaka fajna koszula :P :P Szkoda tylko,Âże te belki zasÂłaniaja nam Joasie a nie czĂŞsto jest w krĂłtkim rĂŞkawku :spiewa: :spiewa:
Zawsze jak Joasia tam jest to te pielĂŞgniarki sie najbardziej tÂłuka w te butelki :shock: :shock: :shock:
Joasia przez to najciĂŞzej musi pracowac na chleb z calej reporterskiej plejady :wariat:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ale fajnie,¿e ju¿ jest :aniol: Nie bedziemy sie k³óciÌ itd :devil: :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

A ja koÂło 16-tej zdrzemnoÂłem siĂŞ i nic nie wiem proszĂŞ o informacje :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

O, Joasia ma nowy typ lokĂłwki , :spiewa: taka bardziej beczkowata . Ale taka chyba gorzej czesze :devil:

P.S. Ach , te policzki same siê pros¿¹ :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
P.S.2 . Joasia w tej bluzce wyglÂąda tak bardzo dziewczĂŞco :brawa: :tanczy: :brawa: :tanczy: :brawa: :tanczy:
maxxx

adam pisze:A ja koÂło 16-tej zdrzemnoÂłem siĂŞ i nic nie wiem proszĂŞ o informacje
Od 16:30 jest na posterunku :aniol: Potem byÂła jeszcze w M24 o 17:30 :aniol:
epsztajnek pisze:O, Joasia ma nowy typ lokĂłwki , taka bardziej beczkowata . Ale taka chyba gorzej czesze
Chyba tak ;) Ktos chyba chce zrobic Joasi na z³oœÌ daj¹c Jej taki mikrofon :aniol:
Ale uczesanie bez zarzutu tak wiĂŞc nic narazie sie nie dzieje :brawa: :aniol:
P.S. Ach , te policzki same siê pros¿¹
Co racja to racja :* :* :*
P.S.2 . Joasia w tej bluzce wyglÂąda tak bardzo dziewczĂŞco
Nooo :P Joasia nawet super w mundurku szkolnym by wygladaÂła :P

A tutaj tak fajnie pokazywaÂła jak tam ktoÂś dyryguje przyÂśpiewkami i skandowaniem ale mi sie nie udaÂło tego uchwyciĂŚ :spiewa: :spiewa: :spiewa:
I jak tu nie lubiĂŚ Joasi-patrzcie jaka jest super ;)

[ Dodano: Pon Cze 25, 2007 6:48 pm ]
Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

TrszeczkĂŞ Âśmieszna ta bluzeczka ale nie nazwaÂł bym jej "babciowÂą"
Joasia ma w niej wielkie bary i wyglÂąda naprawdĂŞ groznie :devil:
Szkoda ze mnie tam nie bêdzie bo bym sobie j¹ zobaczy³ ca³¹ i mia³bym lepsze rozeznanie ;(
Wszystko mnie boli ;(
Od 16:30 jest na posterunku Potem byÂła jeszcze w M24 o 17:30
Znowu sytuacja siĂŞ powtarza Âże czekam na JoasiĂŞ i czekam ........a jak zbliÂża siĂŞ godzina zero to zasypiam :shock:
Nie powinienem siĂŞ nazywaĂŚ pierwszym dokuczaczem ale pierwszym zasypiaczem :spiewa:
StaroœÌ nie radoœÌ :devil:
maxxx

No taka inna,ale elegancka :aniol:
Joasia ma w niej wielkie bary i wyglÂąda naprawdĂŞ groznie
Pozwole siĂŞ nie zgodziĂŚ :aniol:
Ale moÂże kaÂżdy inaczej to widzi :spiewa:
Szkoda ze mnie tam nie bêdzie bo bym sobie j¹ zobaczy³ ca³¹ i mia³bym lepsze rozeznanie
Szkoda moÂże znĂłw bys cos ciekawego zobaczyÂł-jakies ciekawostki :P
Wszystko mnie boli
CoÂś taki obolaÂły,trzeba CiĂŞ wsadziĂŚ na skuter taki o ktĂłrych mĂłwili w Faktach :devil:
Szybciej i wygodniej dotrzesz do Joasi i innych miejsc :spiewa:
Znowu sytuacja siĂŞ powtarza Âże czekam na JoasiĂŞ i czekam ........a jak zbliÂża siĂŞ godzina zero to zasypiam
Nie wytrzymujesz tego napiĂŞcia,Âże Jej tyle nie ma :spiewa:
Nie powinienem siĂŞ nazywaĂŚ pierwszym dokuczaczem ale pierwszym zasypiaczem
TeÂż tak to raz dwa te relacjĂŞ..powinna byĂŚ kamera non stop :tanczy:
Mo¿e lepiej ,¿e zasn¹³eœ bo znów byœ Jej dokuczy³ :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:

No taka inna,ale elegancka
Elegancka jest to prawda -szkoda Âże Joasi nie widaĂŚ w caÂłoÂści i nie moÂżna oceniĂŚ jak siĂŞ komponuje :cicho:
Cytat:
Szkoda ze mnie tam nie bêdzie bo bym sobie j¹ zobaczy³ ca³¹ i mia³bym lepsze rozeznanie

Szkoda moÂże znĂłw bys cos ciekawego zobaczyÂł-jakies ciekawostki
KrĂŞgosÂłup mnie bardzo boli i nie lubiĂŞ zmuszaĂŚ siĂŞ do jazdy na rowerze- ;(
Joasia lubi siĂŞ rozgladaĂŚ i jakby za czesto mnie widziaÂła i to by sobie mogÂła pomyÂśleĂŚ Âże jakiÂś przeÂśladowca siĂŞ na niÂą gapi :shock:
Jeszcze by policjĂŞ wezwaÂła :shock:
I przestaÂł bym ja lubiĂŚ :shock:
A jak bym siĂŞ tÂłumaczyÂł ,i powiedziaÂł bym kim jestem to dziÂś trochĂŞ dokuczaliÂśmy operatorom i mogÂło by mi siĂŞ dostac :devil:
Nie wytrzymujesz tego napiĂŞcia,Âże Jej tyle nie ma
MyÂślisz Âże to ze stresu :mhm:
Chyba mam jakiÂś nowy syndrom pojawienia siĂŞ Joasi na antenie :mhm: -muszÂą to zpadaĂŚ psychiatrzy :shock:
TeÂż tak to raz dwa te relacjĂŞ..powinna byĂŚ kamera non stop
Mo¿e lepiej ,¿e zasn¹³eœ bo znów byœ Jej dokuczy³
:shock: :shock: :shock:
No wiesz co :shock: :shock: :shock:
ZmieniÂłem siĂŞ :klamca:
jestem zupeÂłnie innym czÂłowiekiem :klamca:
maxxx

adam
Fan Forum
Fan Forum

Dobrze Âże stio Joasia z dala od piguÂł . :uhh: :uhh:
Przynajmniej dobrze jÂą sÂłychaĂŚ :D
Nikt nie przeszkadza :D
maxxx

Elegancka jest to prawda -szkoda Âże Joasi nie widaĂŚ w caÂłoÂści i nie moÂżna oceniĂŚ jak siĂŞ komponuje
RĂłwniez ÂżaÂłuje :stop: Joasia zakrywa prawie wszystkie tajemnice przed nami :spiewa:
Joasia lubi siĂŞ rozgladaĂŚ i jakby za czesto mnie widziaÂła i to by sobie mogÂła pomyÂśleĂŚ Âże jakiÂś przeÂśladowca siĂŞ na niÂą gapi
No uwaÂżaj :shock: Bo sÂą ludzie co zapamiĂŞtujÂą twarze a w Warszawie to chyba kogos spotkac tak oo co 2 dni niby przypadkiem to troche podejrzane :aniol:
A juz Ci mia³em powiedziec,¿e mog³eœ tak 20:25 J¹ zidentyfikowaÌ i 20:31 przejsc z ty³u ko³o niej bym ci trzasn¹³ capsa z Joasi¹ :aniol:
SzÂły tam takie koleÂżki i siĂŞ smiali :stop: Chyba nie z Joasi,Ona tak Âładnie opowiadaÂła o wszystkim :aniol:
Chyba mam jakiÂś nowy syndrom pojawienia siĂŞ Joasi na antenie -muszÂą to zpadaĂŚ psychiatrzy
Uuu powa¿na sprawa :aniol: Ale poczekaj narazie to tylko pierwsze jaskó³ki tak¿e spokojnie ;)
No wiesz co
ZmieniÂłem siĂŞ
jestem zupeÂłnie innym czÂłowiekiem
Ooo to dobrze,wiem wiem grzeczny jesteÂś :aniol: :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No uwaÂżaj Bo sÂą ludzie co zapamiĂŞtujÂą twarze a w Warszawie to chyba kogos spotkac tak oo co 2 dni niby przypadkiem to troche podejrzane
A WidziaÂłem ze Joasia rozglÂąda siĂŞ po ludziach to wpadka murowana-a konsekwencje namierzenia :shock: strach pomyÂśleĂŚ :shock:
A juz Ci mia³em powiedziec,¿e mog³eœ tak 20:25 J¹ zidentyfikowaÌ i 20:31 przejsc z ty³u ko³o niej bym ci trzasn¹³ capsa z Joasi¹
Musimy siĂŞ kiedyÂś zgadaĂŚ ale joasia moze przeczytaĂŚ za wczasu i skutecznie udaremniĂŚ prĂłbĂŞ znalezienia siĂŞ z niÂą na jednym capsie :shock:
SzÂły tam takie koleÂżki i siĂŞ smiali Chyba nie z Joasi,Ona tak Âładnie opowiadaÂła o wszystkim
No Âładnie opowiadaÂła - jak zwykle peÂłne zaangaÂżowanie :mhm:
Cytat:
Chyba mam jakiÂś nowy syndrom pojawienia siĂŞ Joasi na antenie -muszÂą to zpadaĂŚ psychiatrzy

Uuu powa¿na sprawa Ale poczekaj narazie to tylko pierwsze jaskó³ki tak¿e spokojnie
Nie zgÂłaszaĂŚ siĂŞ jeszcze od specjalisty??? :mhm: A co bĂŞdzie jak bĂŞdÂą zapowiadali JoasiĂŞ w telewizji a ja bĂŞdĂŞ wpadaÂł w niekontrolowanÂą ÂśpiÂączkĂŞ??? :mhm:
Cytat:
No wiesz co
ZmieniÂłem siĂŞ
jestem zupeÂłnie innym czÂłowiekiem

Ooo to dobrze,wiem wiem grzeczny jesteÂś
TroszeczkĂŞ grzeczny jestem inaczej niz inni ludzie ale grzeczny :devil:
maxxx

A WidziaÂłem ze Joasia rozglÂąda siĂŞ po ludziach to wpadka murowana-a konsekwencje namierzenia strach pomyÂśleĂŚ
ÂŻebyÂś sie nie uzaleÂżniÂł od gapienia siĂŞ na Joasie :tanczy: ÂŻartowaÂłem ale dyskretnie od czasu do czasu moÂżna chyba ;)
MoglibyÂśmy siĂŞ zmieniac na warcie-ale to niemoÂżliwe narazie :spiewa:
Musimy siĂŞ kiedyÂś zgadaĂŚ ale joasia moze przeczytaĂŚ za wczasu i skutecznie udaremniĂŚ prĂłbĂŞ znalezienia siĂŞ z niÂą na jednym capsie
ÂŻÂłapaÂła by Cie w jakaÂś puÂłapkĂŞ :shock: Potem by Cie gdzies zamkÂła i wymierzyÂła jakas kare :stop:
Ale moÂże nie byÂłaby taka straszna :aniol: Our Kid mĂłwiÂł,Âże byÂła miÂła ;)
Tak wiĂŞc nie taki diabeÂł straszny :shock: Tfu-oczywiÂście nie miaÂłem na mysli,Âże Joasia to.. :aniol: :rydzyk: :rydzyk:
No Âładnie opowiadaÂła - jak zwykle peÂłne zaangaÂżowanie
SÂłychaĂŚ to bo czasami reporterzy cos mĂłwia bo mĂłwiÂą tak bez emocji :rozglada:
W Joasi podoba mi siê ta radoœÌ w g³osie-s³ychaÌ,¿e ¿yje w tej chwili tym o czym mówi :brawa:
Nie zgÂłaszaĂŚ siĂŞ jeszcze od specjalisty??? A co bĂŞdzie jak bĂŞdÂą zapowiadali JoasiĂŞ w telewizji a ja bĂŞdĂŞ wpadaÂł w niekontrolowanÂą ÂśpiÂączkĂŞ???
A czĂŞsto Ci sie to zdarzaÂło juÂż :> Bo jakby Ci siĂŞ jeszcze ÂśniÂła to moÂże bys poÂźniej opowiedziaÂł coÂś ciekawego :aniol:
Sam juz nie wiem zalecam narazie czekaĂŚ spokojnie.A poza tym moÂże to wina aury no wiesz ciÂśnienie skacze raz burza raz deszcz raz skwar-ogĂłlnie wszystko zmienne jak Joasia :tanczy:
TroszeczkĂŞ grzeczny jestem inaczej niz inni ludzie ale grzeczny
Na swĂłj sposĂłb-wiesz jesteÂś indywidualista moÂże :spiewa: :spiewa:

Joasia powinna juz ubrac jakiÂś sweterek nie sÂądzisz :?: :P
adam
Fan Forum
Fan Forum

ÂŻÂłapaÂła by Cie w jakaÂś puÂłapkĂŞ Potem by Cie gdzies zamkÂła i wymierzyÂła jakas kare
PastwiÂła by siĂŞ nad moim umĂŞczonym ciaÂłem :shock: :shock:
Ale moÂże nie byÂłaby taka straszna Our Kid mĂłwiÂł,Âże byÂła miÂła
Tak wiĂŞc nie taki diabeÂł straszny Tfu-oczywiÂście nie miaÂłem na mysli,Âże Joasia to..
No nie wiem :hmm:
ja to mam jakieÂś szczegĂłlne zdolnoÂści do budzenia w ludziach najgorszych demonĂłw :shock: :shock:
Joasia jak by Ci mogÂła to opisaĂŚ to co ja w niej obudziÂłem to byÂś siĂŞ niezle przeraziÂł :shock:
Chyba ¿e Joasia po kilku boksach ma umiejêtnoœÌ wybaczania -ale nie wiem czy Joasia jest a¿ tak wspania³a ¿eby posi¹œÌ zdolnoœÌ wybaczenia mnie :devil:
Moze kiedyÂś zaryzykujĂŞ i sprawdzĂŞ :devil:
OczywiÂście jak bĂŞdĂŞ miaÂł skÂłonnoÂści samobĂłjcze i nie bĂŞdzie mi za bardzi zaleÂżaÂło na Âżyciu to wtedy siĂŞ przekonamy jaka jest :devil:
SÂłychaĂŚ to bo czasami reporterzy cos mĂłwia bo mĂłwiÂą tak bez emocji
W Joasi podoba mi siê ta radoœÌ w g³osie-s³ychaÌ,¿e ¿yje w tej chwili tym o czym mówi
Joasia nie ktĂłre sprawy bardzo emocjonalnie relacjonuje -to bardzo dobrze :brawa:
A czĂŞsto Ci sie to zdarzaÂło juÂż
jednego tygodnia kiedy non stop prowadziÂła serwis o 23.30 to caÂły czas zasypiaÂłem :rozglada:
Bo jakby Ci siĂŞ jeszcze ÂśniÂła to moÂże bys poÂźniej opowiedziaÂł coÂś ciekawego
Nigdy mi sie nie przyÂśniÂła :nie: chyba za maÂło jÂą kocham :devil:
Sam juz nie wiem zalecam narazie czekaĂŚ spokojnie.A poza tym moÂże to wina aury no wiesz ciÂśnienie skacze raz burza raz deszcz raz skwar-ogĂłlnie wszystko zmienne jak Joasia
Dobrze Panie doktorze :stop:
Ty tak uwaÂżaj z tymi poradami lekarskimi bo jak Dorn siĂŞ o tobie dowie to w kamasze CiĂŞ zagoni :devil:
Joasia powinna juz ubrac jakiÂś sweterek nie sÂądzisz
Tak ,bo siĂŞ przeziĂŞbi i bedzie miaÂła czerwony napuchniety nosek :rozglada:
ODPOWIEDZ