A WidziaÂłem ze Joasia rozglÂąda siĂŞ po ludziach to wpadka murowana-a konsekwencje namierzenia strach pomyÂśleĂŚ
ÂŻebyÂś sie nie uzaleÂżniÂł od gapienia siĂŞ na Joasie :tanczy: ÂŻartowaÂłem ale dyskretnie od czasu do czasu moÂżna chyba
MoglibyÂśmy siĂŞ zmieniac na warcie-ale to niemoÂżliwe narazie :spiewa:
Musimy siĂŞ kiedyÂś zgadaĂŚ ale joasia moze przeczytaĂŚ za wczasu i skutecznie udaremniĂŚ prĂłbĂŞ znalezienia siĂŞ z niÂą na jednym capsie
ÂŻÂłapaÂła by Cie w jakaÂś puÂłapkĂŞ

Potem by Cie gdzies zamkÂła i wymierzyÂła jakas kare :stop:
Ale moÂże nie byÂłaby taka straszna :aniol: Our Kid mĂłwiÂł,Âże byÂła miÂła
Tak wiĂŞc nie taki diabeÂł straszny

Tfu-oczywiÂście nie miaÂłem na mysli,Âże Joasia to.. :aniol: :rydzyk: :rydzyk:
No Âładnie opowiadaÂła - jak zwykle peÂłne zaangaÂżowanie
SÂłychaĂŚ to bo czasami reporterzy cos mĂłwia bo mĂłwiÂą tak bez emocji :rozglada:
W Joasi podoba mi siê ta radoœÌ w g³osie-s³ychaÌ,¿e ¿yje w tej chwili tym o czym mówi :brawa:
Nie zgÂłaszaĂŚ siĂŞ jeszcze od specjalisty??? A co bĂŞdzie jak bĂŞdÂą zapowiadali JoasiĂŞ w telewizji a ja bĂŞdĂŞ wpadaÂł w niekontrolowanÂą ÂśpiÂączkĂŞ???
A czĂŞsto Ci sie to zdarzaÂło juÂż :> Bo jakby Ci siĂŞ jeszcze ÂśniÂła to moÂże bys poÂźniej opowiedziaÂł coÂś ciekawego :aniol:
Sam juz nie wiem zalecam narazie czekaĂŚ spokojnie.A poza tym moÂże to wina aury no wiesz ciÂśnienie skacze raz burza raz deszcz raz skwar-ogĂłlnie wszystko zmienne jak Joasia :tanczy:
TroszeczkĂŞ grzeczny jestem inaczej niz inni ludzie ale grzeczny
Na swĂłj sposĂłb-wiesz jesteÂś indywidualista moÂże :spiewa: :spiewa:
Joasia powinna juz ubrac jakiÂś sweterek nie sÂądzisz