Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:Black, Ty sobie nie wyobraÂżaj zbyt wiele :devil: ÂŻe niby Ty w roli korepetytora Agatki? :nie: Co to, to nie :devil: Zapomnij chÂłopcze :devil: Ja i Funcky siĂŞ niÂą zajmiemy :D w razie gdyby okazaÂło siĂŞ, Âże nie potrafi graĂŚ :mhm: ChoĂŚ trudno mi sobie wyobraziĂŚ, Âżeby nasza Agatka czegoÂś nie potrafiÂła :lol2:
Jako, Âże kobiety sÂą Wenus, a mĂŞÂżczyÂźni z Marsa, szykuje nam siĂŞ prawdziwa wojna planet :devil:
DÂżastina pisze:I dlatego Agatka musi siĂŞ w koĂącu pojawiĂŚ ( najlepiej juÂż jutro :lol2: ), Âżeby poÂłoÂżyĂŚ kres tym pokerowym zagrywkom :rozglada:
Jako, Âże Agatka wpadÂła do nas na krĂłciutko, to ja do niej teÂż na krĂłciutko wpadam :D
ZagoÂściÂła w PzP juÂż na samiuteĂąkim poczÂąteczku programiku w materiale o tematyce, ktĂłrÂą dziĂŞki Agatce znamy juÂż z lata tego roku. O dziaÂłalnoÂści Towarzystwa Wspierania Budowy DomĂłw Nadziei Habitat for Humanity. OczywiÂście znowu sÂą problemy :spiewa: ChoĂŚ mnie np. takie puste Âściany by nie przeszkadzaÂły, gdyby Agatka miaÂła mnie w tych pustych Âścianach odwiedziĂŚ :lol2:
Wyszukany stan up oczywiÂście teÂż na szczĂŞÂście byÂł :P
.. :lol: ale chciaÂłbyÂś tam czy nie AgatkĂŞ zobaczyĂŚ :?: :lol:
Mowy nie ma :nie: wykluczone :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:ZagoÂściÂła w PzP juÂż na samiuteĂąkim poczÂąteczku programiku w materiale o tematyce, ktĂłrÂą dziĂŞki Agatce znamy juÂż z lata tego roku. O dziaÂłalnoÂści Towarzystwa Wspierania Budowy DomĂłw Nadziei Habitat for Humanity.
..nie kÂłamie :D
:arrow:
Obrazek

..a taki wÂłaÂśnie znajomy wydaÂł mi siĂŞ tan materiaÂł :D
OczywiÂście znowu sÂą problemy :spiewa: ChoĂŚ mnie np. takie puste Âściany by nie przeszkadzaÂły, gdyby Agatka miaÂła mnie w tych pustych Âścianach odwiedziĂŚ :lol2:
..jakie wymagania :lol:
..tak pusto byÂście mieli w tych na dodatek surowych Âścianach :lol:
..nawet nie miaÂłbyÂś gdzie kawy zaparzyĂŚ :lol:
..nie mówi¹c ju¿ o tym ¿e nie by³oby gdzie przycupn¹Ì :lol:
Wyszukany stan up oczywiÂście teÂż na szczĂŞÂście byÂł :P
..i znowu nie kÂłamie :D
Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tutaj to zawsze piĂŞkne widoki spragniony zastanie :P :P :P :P
obieÂżyÂświat pisze:..jakie wymagania :lol:
NaleÂżaÂło napisaĂŚ: jakie marzenia :lol2:
..tak pusto byÂście mieli w tych na dodatek surowych Âścianach :lol:
..nawet nie miaÂłbyÂś gdzie kawy zaparzyĂŚ :lol:
..nie mówi¹c ju¿ o tym ¿e nie by³oby gdzie przycupn¹Ì :lol:
A Ty jaki troskliwy i goÂścinny :devil:
PrzecieÂż ja o goÂścinie nie pisaÂłem, tylko o wizycie dziennikarki u sponiewieranego obywatela :D Dziennikarki, ktĂłra postanowiÂła opowiedzieĂŚ o niesprawiedliwym losie jaki tego obywatela spotkaÂł :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:Tutaj to zawsze piĂŞkne widoki spragniony zastanie :P :P :P :P
To ja moÂże jeszcze dÂźwiĂŞk dorzucĂŞ :D :arrow: http://savefile.com/files/519269
KrĂłtki ten materiaÂł :uhh: i jeszcze nie udaÂło mi siĂŞ nagraĂŚ od poczÂątku :hmm:
Black Jack '62 pisze: Jako, Âże Agatka wpadÂła do nas na krĂłciutko, to ja do niej teÂż na krĂłciutko wpadam :D
Oboje krĂłtko :rozglada: i oboje jak zwykle efektownie :rozglada:
ZagoÂściÂła w PzP juÂż na samiuteĂąkim poczÂąteczku programiku w materiale o tematyce, ktĂłrÂą dziĂŞki Agatce znamy juÂż z lata tego roku.
GorÂące to byÂło lato :D Agatka staÂła wtedy przed tym domem, przy aucie :mhm: o ile pamiĂŞĂŚ mnie nie myli biaÂły malec to byÂł :rozglada:
A co powiecie o prezesie tej fundacji, który najpierw zgodzi³ siê na spotkanie, a póŸniej je odwo³a³ :nie: chamstwo :nie: A czy ta d³où, która z tak¹ energi¹ i z tak¹ determinacj¹, targa³a klamkê drzwi wejœciowych owej fundacji :rozglada: mog³a nale¿eÌ do naszej Agatki :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:To ja moÂże jeszcze dÂźwiĂŞk dorzucĂŞ :D :arrow: http://savefile.com/files/519269
..ale my zgranym duetem DÂżastina jesteÂśmy :tanczy:
..wiesz co :?: :D
..nie mo¿emy siê ograniczaÌ i musimy chyba z tym projektem g³êbiej w Polskê pójœÌ :lol2:
DÂżastina pisze:GorÂące to byÂło lato :D Agatka staÂła wtedy przed tym domem, przy aucie :mhm: o ile pamiĂŞĂŚ mnie nie myli biaÂły malec to byÂł :rozglada:
..a czemu ja tego nie pamiĂŞtaÂłem i musiaÂłem sobie pamiĂŞĂŚ odÂświeÂżaĂŚ :hmm:
D¿astina pisze:A co powiecie o prezesie tej fundacji, który najpierw zgodzi³ siê na spotkanie, a póŸniej je odwo³a³ :nie: chamstwo :nie: A czy ta d³où, która z tak¹ energi¹ i z tak¹ determinacj¹, targa³a klamkê drzwi wejœciowych owej fundacji :rozglada: mog³a nale¿eÌ do naszej Agatki :mhm:
.. :o to byÂła Agatka :?: :lol:
..no rzeczywiÂście :o
..to ma krzepĂŞ :lol2:
..ogólnie to chamsko ten goœÌ post¹pi³ :evil:
..ale widaĂŚ Âże niegospodarny i moÂże ma jakieÂś grzeszki do ukrycia zwÂłaszcza przed telewizjÂą :spiewa:
..tym bardziej Âże przed AgatkÂą nie byÂłby w stanie niczego ukryĂŚ :D

..a dzis tak pusto znĂłw w tvn24 bez Agatki :roll:
..ani liveĂłw :/
..na materiaÂł teÂż chyba drugi dzieĂą z kolei nie mamy co liczyĂŚ :roll:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Trudno jest mi tê dan¹ obietnicê dotrzymaÌ i na ''Prosto z Polski'' zd¹¿aÌ :/ Materia³u nie widzia³em, ¿a³oœÌ nie z tej ziemi mnie przejmuje :(
DÂżastina, obieÂżyÂświat, gdyby nie Wy, czuÂłbym siĂŞ podle, a dziĂŞki Wam tak podle poÂłowicznie ;)

A BJ wczoraj jakiÂś nieswĂłj :>
Za to obieÂżyÂświat wrĂŞcz nadto :hahaha:
obieÂżyÂświat pisze:..wiesz co Black :mhm:
..nie ÂżyczĂŞ Ci ÂżebyÂś ty kiedyÂś musiaÂł chÂłopakĂłw nawoÂływaĂŚ :devil:
:hahaha: To byÂłby definitywny koniec Âświata :devil:
DÂżastina pisze: A czy ta dÂłoĂą, ktĂłra z takÂą energiÂą i z takÂą determinacjÂą, targaÂła klamkĂŞ drzwi wejÂściowych owej fundacji :rozglada: mogÂła naleÂżeĂŚ do naszej Agatki :mhm:
DÂłoĂą? :) Wobec tego kolejne +/- 2% Panny Agatty na wizji :lol2:
Jak bĂŞdzie w weekend, a my bĂŞdziemy w komplecie to zorganizujemy akcjĂŞ telepatycznego rozÂśmieszania, co?
Czy doprawdy do takich desperackich kroków musimy siê posun¹Ì, b¹dŸ, czy doprawdy potencjalnoœÌ jedyna, to nale¿eÌ do grona znajomych, ¿eby uœmiechniête lico Panny Agatty zobaczyÌ :uhh:
A co z tymi, ktĂłrzy takimi szczĂŞÂściarzami nie sÂą? :uhh:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A co z tymi, ktĂłrzy takimi szczĂŞÂściarzami nie sÂą? :uhh:
;( ;( MogÂą mieĂŚ ogromny Âżal do losu, Âże tak niesprawiedliwie drogi krzyÂżowaÂł ;( ;(
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:To ja moÂże jeszcze dÂźwiĂŞk dorzucĂŞ :D :arrow: http://savefile.com/files/519269
..ale my zgranym duetem DÂżastina jesteÂśmy :tanczy:
..wiesz co :?: :D
..nie mo¿emy siê ograniczaÌ i musimy chyba z tym projektem g³êbiej w Polskê pójœÌ :lol2:
:shock: A broĂą BoÂże! Nie opuszczajcie nas :rydzyk: Co tam kariera :) WiĂŞzy przyjaÂźni sÂą najwaÂżniejsze :) Nie zrywajcie ich :lol2:
DÂżastina pisze:GorÂące to byÂło lato :D Agatka staÂła wtedy przed tym domem, przy aucie :mhm: o ile pamiĂŞĂŚ mnie nie myli biaÂły malec to byÂł :rozglada:
No faktycznie ;) Tak byÂło latem :D

Obrazek
:D
A jak jest dziÂś widaĂŚ na capsie od obieÂżyÂświata :D Dodatkiem sÂą tylko te resztki Âśniegu, a brakuje tego penera w maluchu :lol2:
Nic siĂŞ budowa nie posunĂŞÂła do przodu :lol2: Mury stojÂą jak staÂły, konstrukcja dachu nie tkniĂŞta od tego czasu, okna nadal pozabijane dechami - chyba nawet tymi samymi :uhh: AÂż wierzyĂŚ siĂŞ nie chce, Âże w Poznaniu moÂże byĂŚ ktoÂś, kto tak niegospodarnie zarzÂądza fundacjÂą :mhm:

A! :D Jeszcze takim szczegĂłle najwaÂżniejszym zapomniaÂłem :D Agatki w letnim stroju oczywiÂście na obieÂżyÂświatowym capsie brakuje :( :szalony:
Alchemik pisze:A BJ wczoraj jakiÂś nieswĂłj :>
Ja?! NieswĂłj?! Nieeeee :D Raczej wÂłaÂśnie na swĂłj sposĂłb zmĂŞczony ... utrapiony ;)
Czasami to tak jest, ¿e wstajesz rano, zastajesz przebite ko³o w aucie, wkradnie siê po drodze jeszcze drobna sprzeczka na g³upawy temat, której póŸniej notabene ¿a³ujesz ... A! szkoda gadaÌ ;) By³o minê³o, nie wróci, a tak w ogóle to by³o dawno temu i wcale nieprawda ;) A co nas nie zabije, to nas wzmocni :lol2: Ko³o siê naprawi, praca nie zaj¹c, nie ucieknie, poczeka, a ró¿nicê zdaù siê naprostuje i znów jest cudownie :lol2:
Alchemik pisze:
DÂżastina pisze: A czy ta dÂłoĂą, ktĂłra z takÂą energiÂą i z takÂą determinacjÂą, targaÂła klamkĂŞ drzwi wejÂściowych owej fundacji :rozglada: mogÂła naleÂżeĂŚ do naszej Agatki :mhm:
DÂłoĂą? :) Wobec tego kolejne +/- 2% Panny Agatty na wizji :lol2:
Chyba jednak rzeczywiÂście nieswĂłj :uhh:
Jak mogÂłem o tym nie napisaĂŚ :rozglada:
Ten gest, ta czynnoœÌ by³a tak wymown¹ :lol2: Szkoda, ¿e facet nie zdecydowa³ siê tych drzwi jednak otworzyÌ :devil: Wiedzia³by, ¿e piêknym, silnym i zdeterminowanym kobietom drzwi przed nosem siê nie zamyka :D
MoÂże taaaaaaakich odwiedzin siĂŞ nie spodziewaÂł :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
No faktycznie ;) Tak byÂło latem :D
:lol2: :lol2: A czy..., a czy Wy wiecie, Âże lato ma w tym roku prĂŞdko do nas zawitaĂŚ? :tanczy:
Co siĂŞ tyczy tego letniego ujĂŞcia, ile to tutaj procent z... z... z..? :lol: :spiewa:
Black Jack '62 pisze:A jak jest dziÂś widaĂŚ na capsie od obieÂżyÂświata :D Dodatkiem sÂą tylko te resztki Âśniegu, a brakuje tego penera w maluchu :lol2:
Nic siĂŞ budowa nie posunĂŞÂła do przodu :lol2: Mury stojÂą jak staÂły, konstrukcja dachu nie tkniĂŞta od tego czasu, okna nadal pozabijane dechami - chyba nawet tymi samymi :uhh:
Pó³prawda, spójrz na dolne, parterowe okna - przyozdobiono je nowymi deskami :]
A reszta rzeczywiÂście nietkniĂŞta :]
Black Jack '62 pisze: Szkoda, Âże facet nie zdecydowaÂł siĂŞ tych drzwi jednak otworzyĂŚ :devil: WiedziaÂłby, Âże piĂŞknym, silnym i zdeterminowanym kobietom drzwi przed nosem siĂŞ nie zamyka :D
MoÂże taaaaaaakich odwiedzin siĂŞ nie spodziewaÂł :lol2:
Czy ten z lata, to ten sam kierownik fundacji, ktĂłry zimÂą zabarykadowaÂł siĂŞ w siedzibie :> A latem nie miaÂł oporĂłw, by z PannÂą AgattÂą rozmawiaĂŚ :>
Black Jack '62 pisze: A co nas nie zabije, to nas wzmocni :lol2:
Tak mawiali pracownicy radzieckich elektrowni atomowych :devil:
Dam po kontrze, dla otuchy: najwaÂżniejsze sÂą dni, ktĂłrych jeszcze nie znamy, najwaÂżniejsze sÂą chwile te, na ktĂłre czekamy... :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze: :shock: A broĂą BoÂże! Nie opuszczajcie nas :rydzyk: Co tam kariera :) WiĂŞzy przyjaÂźni sÂą najwaÂżniejsze :) Nie zrywajcie ich :lol2:
..spoko ;)
..na razie nigdzie siĂŞ nie wybieram :D
..co wiĂŞcej juÂż jestem na posterunku i czekam :>
..tak trochĂŞ w kratkĂŞ bo mam dzis ruchliwy dzieĂą :/
..czekam tylko na co :roll:
..skoro dzis taki a inny dzieĂą na Âżywo siĂŞ zapowiada :?
A! :D Jeszcze takim szczegĂłle najwaÂżniejszym zapomniaÂłem :D Agatki w letnim stroju oczywiÂście na obieÂżyÂświatowym capsie brakuje :( :szalony:
..no faktycznie brakuje :/
..ale chyba nie chcielibyÂście Âżeby w poniedziaÂłek staÂła tak samo i taka sama pod tym budynkiem :?: :D
Alchemik pisze: Wobec tego kolejne +/- 2% Panny Agatty na wizji :lol2:
..ÂżebyÂśmy chociaÂż te 2% Agatki dzis zobaczyli :roll:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..na razie nigdzie siĂŞ nie wybieram :D
..co wiĂŞcej juÂż jestem na posterunku i czekam :>
..tak trochĂŞ w kratkĂŞ bo mam dzis ruchliwy dzieĂą :/
..czekam tylko na co :roll:
No jak to :> Na relacje, a czyje :> Chyba Panny Agatty? :D
obieÂżyÂświat pisze:..skoro dzis taki a inny dzieĂą na Âżywo siĂŞ zapowiada :?
Niestety pechowo siê sta³o, ¿e tak zró¿nicowany tematycznie dzieù :spiewa:
Konferencji bĂŞdzie co niemiara :/
obieÂżyÂświat pisze:..ÂżebyÂśmy chociaÂż te 2% Agatki dzis zobaczyli :roll:
No, ale przecieÂż mieliÂśmy i to nawet te 45% w Poranku TVN24 :)
Do Panny Agatty wrĂłciÂł niczym bumerang temat podejrzewanego o gwaÂłt na Brytyjce Poznaniaka. RelacjĂŞ nadawaÂła spode SÂądu jakiegoÂś :mhm: Bodaj Apelacyjnego :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..a o ktĂłrej byÂła :?: :!:

..to ja nie mam do PorankĂłw szczĂŞÂścia :( ;( :evil: :twisted:

..ale do Dnia na Âżywo juÂż mam :jupi:

..no i dzis Agatka tak jakby uÂśmiechniĂŞta :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

..no nie :/
..ale te konferencje pokrzy¿uj¹ nam planowan¹ radoœÌ ;(
..a Agatka w dodatku na powietrzu bĂŞdzie musiaÂła staĂŚ :(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a o ktĂłrej byÂła :?: :!:
Hm :mhm: KtĂłra to mogÂła byĂŚ godzina :roll: Nie chciaÂłbym kÂłamaĂŚ w Âżadnym wypadku, ale wydaje mi siĂŞ, Âże kilkunastu minut do dziwÂątej brakowaÂło, kiedy Panna Agatta rĂłwnie promienna co na Twoich capsach (mogÂłaby dziÂś z powodzeniem sÂłoĂące zastĂŞpowaĂŚ, ktĂłrego nam wszystkim brakuje) opowiadaÂła profesjonalnie o sprawie :)
obieÂżyÂświat pisze:...no i dzis Agatka tak jakby uÂśmiechniĂŞta :)
JeÂżeli to jest ''tak jakby uÂśmiech'' to ja jestem... tak jakby Alchemik :>
obieÂżyÂświat pisze:..no nie :/
..ale te konferencje pokrzy¿uj¹ nam planowan¹ radoœÌ ;(
..a Agatka w dodatku na powietrzu bĂŞdzie musiaÂła staĂŚ :(
Lepszy rydz, niÂż nic :spiewa: Dwie relacje mieliÂśmy... miaÂłem, widziaÂłem, nadziei i optymizmu teÂż we mnie caÂłkiem sporo :)
A powietrze... stanie na ÂświeÂżym powietrzu jeszcze nikomu nie zaszkodziÂło :) Tym bardziej, iÂż powietrze coraz bardziej wiosenne :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..po prostu dzis musia³em wyjœÌ z domu i odejœÌ od komputera ¿eby czegoœ niecenzuralnego nie napisaÌ :evil:

..ale musiaÂłem siĂŞ powstrzymywaĂŚ :evil:

..ten live o ktĂłrym pisaliÂśmy rano byÂł ostatni :spiewa: :evil: :evil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..po prostu dzis musia³em wyjœÌ z domu i odejœÌ od komputera ¿eby czegoœ niecenzuralnego nie napisaÌ :evil:

..ale musiaÂłem siĂŞ powstrzymywaĂŚ :evil:
Przyznaj siĂŞ lepiej, iÂż obawiaÂłeÂś wszczĂŞcia czynnoÂści prawnych wobec Ciebie przez GrupĂŞ ITI :D
obieÂżyÂświat pisze:..ten live o ktĂłrym pisaliÂśmy rano byÂł ostatni :spiewa: :evil: :evil:
Nie byÂło? ToteÂż nie jestem ''do tyÂłu'' :)
Ostatni live rano :> Pewnych kwestii nigdy nie pojmiemy ;) ChoĂŚ ja starania czyniĂŞ ;) Z miernym skutkiem jak na razie.

A có¿ tam dziœ s³ychaÌ w Poznaniu i okolicach? :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Przyznaj siĂŞ lepiej, iÂż obawiaÂłeÂś wszczĂŞcia czynnoÂści prawnych wobec Ciebie przez GrupĂŞ ITI :D
..przecie¿ mamy wolnoœÌ s³owa :)
..mogĂŞ chyba wyraÂżaĂŚ niezadowolenie faktem Âże nie ma mojej ulubionej dziennikarki pracujÂącej w mojej ulubionej (dziĂŞki niej) stacji :>
Alchemikt pisze:A có¿ tam dziœ s³ychaÌ w Poznaniu i okolicach? :)
..zdaniem tvn24 nic nie sÂłychaĂŚ :?
ODPOWIEDZ