Ale czemu ja mam takiego pecha

Ciekawie o Anitce

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 43&v=2&s=0
Moderator: Łukasz
Bardzo mi siĂŞ podoba okreÂślenie jej fryzury - 'fryz spaniela po spacerze na wiosennym deszczu'michos pisze:Anitka jak zawsze Âślicznie wyglÂądaÂła![]()
![]()
i przynajmiej wreszcie moÂżna byÂło jÂą zobaczyĂŚ z bliÂższej odlegÂłoÂści bo w porankach widaĂŚ jÂą z oddali przez co nie moÂżna przyÂżeĂŚ siĂŞ jej oczom
![]()
Mam jakieÂś dziwne wraÂżenie, Âże poÂłowa wypowiedzi jest Twojego autorstwa i sam tam ze sobÂą rozmawiasz. MichaÂł, matrix, matrix_66, michal_66 i BB pachnÂą TobÂą
Mylisz siĂŞ michaleMam jakieÂś dziwne wraÂżenie, Âże poÂłowa wypowiedzi jest Twojego autorstwa i sam tam ze sobÂą rozmawiasz. MichaÂł, matrix, matrix_66, michal_66 i BB pachnÂą TobÂą
Oczywiœcie, ¿e s¹ takie osoby, ale Ty masz swój specyficzny styl i w wypowiedziach osób wy¿ej podpisanych go ewidentnie wyczuwam. Poza tym wypowiedzi te prowokuj¹ do dyskusji, przypominaj¹ o Anicie, ¿e jest taki ktoœ, ¿e jest zdegradowana i tak dalej, sporo u¿alania siê. Tak jak tutaj. Ale przyj¹³em do wiadomoœci, ¿e to nie Tymichos pisze: Mylisz siê michaleA co nie wierzysz, ¿e oprócz mnie s¹ osoby które chc¹ jej z powrotem i pytaj¹ siê gdzie jest teraz
![]()
niestety bojĂŞ siĂŞ ze mogli daĂŚ Anitce dzien na Âżywo zamiast fucktĂłw i poranka... i jak zobacze tam tÂą koteryjnÂą sukĂŞ JĂŞdrzejowskÂą to rozpierdolĂŞ telewizor...
ale ja to napisa³am tutaj nie na forum gazety... a tego raczej nie czyta³¯e kamuii pisa³a, ¿e Pieczyùski chamsko odpisa³. Ma ju¿ tego dosyÌ po prostu i ani myœli, ¿eby Anitê awansowaÌ i tym samym zrobiÌ Wam dobrze.
a skÂąd wiesz ze bedzie w poranku ? na razie jest w 24 hWg mnie sami jÂą skazaliÂście na "Poranek".
Czytaj¹c to uœmia³am siê bardziej, ni¿ podczas lektury ,,By³o, ale i tak bêdzie' Buchat³owa. Wyobrazi³am sobie, jak Pieczyùski ze spuszczon¹ g³ow¹ s³ucha negatywnych wypowiedzi co odwa¿niejszych tvn-owskich ,,osobowoœci, gwiazd, autorytetów' na temat objêcia przez jego ¿onê honorowego miejsca w FaktachKubs pisze:Przecie¿ zespó³ Faktów to wiele telewizyjnych osobowoœci, gwiazdy, autorytety. Oni tam maj¹ du¿o do powiedzenia i jeœli nie chcieliby, ¿eby Pochanke tego prowadzi³a, to na pewno Pieczyùski by siê im nie przeciwstawi³.
Domyœlam siê, ¿e chodzi Ci o to, ¿e np. nie zaprezentowa³a siê topless(?), bo nie wiem, co wiêcej od tego, co zaprezentowa³a: elokwentne, przemyœlane, wyczerpuj¹ce i trafne zapowiedzi, dykcja, interpretacja tekstu, serdeczny dystans, nale¿yty takt, swoboda, elastycznoœÌ na wizji, powœci¹gliwoœÌ w wydawaniu os¹dów, itp. mog³aby jeszcze pokazaÌ?£ukasz pisze:Nie wydaje mi siê te¿, ¿e Anita w Faktach g³ównych pokaza³a coœ szczególnego.
Po przeczytaniu powy¿szych s³ów ju¿ siê nie dziwiê 60-cio procentowemu poparciu dla Kwaœniewskiegoogl¹daj¹c Lisa wierzy mu siê w to co mówi, ufa siê w jego komentarze, czuje siê, ¿e "on jest po naszej stronie". Prawie tak samo z Pochanke
Ach! Ta jego wrodzona (nabyta?) skromnoœÌ! Zawsze go za ni¹ ceni³amKubs pisze:Tomasz Lis gdy prowadzi³ na pocz¹tku swojej kariery Wiadomoœci Wieczorne na TVP te¿ wiele razy dostawa³ propozycjê prowadzenia g³ównego wydania i odmawia³ chyba 3 lata z rzêdu.
A wiêc to oznacza, ¿e jednak powie NIE Wydarzeniom z Hann¹ Smoktunowicz? Dziêki Bogu!!! (Nawet Radziszewska by³a od niej lepsza!)Kubs pisze:Powiedzia³ potem, ¿e u podstaw jego sukcesu le¿y umiejêtnoœÌ powiedzenia NIE w odpowiedniej chwili
Twoim zdaniem t¹ ekstraklas¹ stali siê w kosmosie czy w Faktach? Anicie - przedstawicielce ,,ligi podwórkowej', brutalnie zabrano mo¿liwoœÌ dalszego podnoszenia kwalifikacji i koùcowego sukcesu przyznania godnoœci: ,,cz³onkini ekstraklasy dziennikarskiej".Kubs pisze:To nie jest liga podwórkowa, tylko Ekstraklasa dziennikarska
SpadÂła za sprawÂą banicji, a nie braku umiejĂŞtnoÂści. I Âświetnie, Âże demaskatorskie dzieÂło, co niektĂłrych czÂłonkĂłw tego forum, ujawniÂło misternie przygotowany plan wÂładz tvn-uMimo wszystko postÂąpiÂła gÂłupio, bo tak samo szybko wypÂłynĂŞÂła jak spadÂła.
to chyba dok³¹dnie jej nie ogl¹da³aœ... to co z ni¹ zrobili odbi³o siê bardzo na jej warsztacie... a jej zdo³owanie bylo widoczne i to bardzo przez ostsatnie miesi¹ce...Funckyrella pisze: i cholerna z³oœÌ mnie trawi, gdy s³ucham relacji-zwierzeù Blackciszka, o tym, ¿e sytuacja Anity nie ulega poprawie, a momentami nawet siê pogarsza!
Ale na razie ewidentnego wewnĂŞtrznego marazmu u Anity nie widaĂŚ, wiĂŞc przy odrobinie sprzyjajÂących wiatrĂłw, znowu na peÂłnÂą parÂą zaprezentuje asertywnÂą autoprezentacjĂŞ!
A ja myœlê, ¿e pieczyùski ma g³êboko w powa¿aniu to co my tu piszemyWg mnie sami j¹ skazaliœcie na "Poranek".
Zobaczymyi wyjaœni³o siê z k¹d ta nag³a mi³oœÌ do Anitki niech siê Walter poszcza ze z³oœci hahaha debil....
Wczorakj pod wp³ywem chwili i emocji tak napisa³em ale potem dosz³em do wniosku ¿e ta zmiana nie bêdziae mia³a ¿adnego wp³ywu na dalsze losy Anitki.A mo¿e ta zmiana wi¹¿e siê znowym prezesem ITI.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 34 gości