Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
a ja mam takie pytanie, ile Pan Jarek ma wzrostu? wie ktoś?
-
- Zbanowany
Tak,tak a brzuszek to Mu stoi,że ho,ho!!A tyle przyganiał Durczokowi!!
Mniej wina panie Kuźniar!!I wymądrzania się też!! 

-
- Nowicjusz
Jaki wstawiony :brawa: wygląda jakby kilka dni "dawał w palnik"wodzu pisze:Witam, dołączam do grona wielbicieli Jarka Kuźniara
Na przywitanie fotka:
Fajnie się prezentuje z tym brzuszkiem, tak męsko!
Jutro w poranku u Jarka Kuźniara będzie Maria Czubaszek, niestety nie będę mogła oglądać - obowiązki. Mógłby ktoś nagrać i wrzucić potem na forum. Bardzo, bardzo proszę.
Nie było Marii Czubaszek, od 9.30 do końca Poranka transmitowali komisję śledczą.
Pan Jarek zapuszcza wąsy na zakończenie kariery Adama Małysza 

Niestety w X Factor jest bezbarwny gada w kółko to samo i wydaje mu się że jest śmieszny i fajny.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
-
- Nowicjusz
Niestety muszę się z Tobą zgodzić w X Factor jest po prostu drętwy, nie nadaje się na prowadzącego taki program, niech lepiej zostanie w TVN 24, tam jest coolziom pisze:Niestety w X Factor jest bezbarwny gada w kółko to samo i wydaje mu się że jest śmieszny i fajny.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Widziałem, że jest w jakiejś kolorowej gazecie, chyba SE z gromnicą, ale nie miałem czasu obejrzeć.
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/jarku- ... 75480.html
Tak zastanawiam się, czy ta dziewczyna przy nim stojąca to narzeczona, czy może matka chrzestna dziecka. A czcigodna mamusia cały czas pozostaje w kontakcie z "Super Expressem". :rozglada:
Tak zastanawiam się, czy ta dziewczyna przy nim stojąca to narzeczona, czy może matka chrzestna dziecka. A czcigodna mamusia cały czas pozostaje w kontakcie z "Super Expressem". :rozglada:
-
- Nowicjusz
Hmmm cos Pan Jarek dzisiaj nie swój
Jakis smutny, zamyślony i zabiegany 

Jakby ktoś wyposażony w sprzęt uraczył nas zapisem rozmowy z prof. Januszem Czapińskim, byłoby super. 

A proszę bardzo
http://www.fileserve.com/file/xfu9wR6
http://www.fileserve.com/file/xfu9wR6
Dzięki! 

i ja się podpisuje..;cpodlasie1978 pisze:Niestety muszę się z Tobą zgodzić w X Factor jest po prostu drętwy, nie nadaje się na prowadzącego taki program, niech lepiej zostanie w TVN 24, tam jest coolziom pisze:Niestety w X Factor jest bezbarwny gada w kółko to samo i wydaje mu się że jest śmieszny i fajny.
nie wiem co się z nim stało, może w odcinkach na żywo będzie lepiej?