m_nadzieja89 pisze:I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boskie to jest!
:tanczy: :brawa: :tanczy: :brawa: :tanczy: :brawa: :tanczy:
Tak mi siĂŞ podoba, Âże szok!
Szkoda Âże Kazia nie Âśpiewa tylko mĂłwi ;P
sorry - rapuje ;]
"Kurde - tutaj siĂŞ w ogĂłle nie da ÂżyĂŚ w tym kraju!"
Tekst super!
Dopiero to zauwa¿y³aœ :? Ja to dos³ownie poj¹Ì nie mogê fenomenu Rydzyka i Jankowskiego. Jak antysemici i homofoby, a jeszcze ludzie pazerni sprawuj¹ takie wysokie funkcje w koœciele :? To chyba tylko w Polsce jest mo¿liwe :?
Ps: Claudia Snochowska Gonzales pierwszy czÂłon nazwiska taki jak mĂłj, moÂże rodzina
anialek pisze:
Dopiero to zauwa¿y³aœ :? Ja to dos³ownie poj¹Ì nie mogê fenomenu Rydzyka i Jankowskiego. Jak antysemici i homofoby, a jeszcze ludzie pazerni sprawuj¹ takie wysokie funkcje w koœciele :? To chyba tylko w Polsce jest mo¿liwe :?
To to ja juÂż dawno zauwaÂżyÂłam ;/
A cytowaÂłam tylko to, co mĂłwi w tym kawaÂłku Kaz.
Ale trochĂŞ szkoda, Âże nie ÂśpiewaÂła ;P
WyobraÂżaÂłam to sobie trochĂŞ inaczej, ale i tak jest fejn ;D
Piosenka super no wÂłasnie szkoda, Âże Kazia tylko mĂłwi, ale i tak teksty ma fajne. :tanczy: :brawa: Dobra jest ta dziewczyna, ktĂłra caÂły czas rapuje. :brawa: :tanczy:
No i niestety nie widzia³em ten rozmowy live z Kazi¹. :/ Có¿ czekam na filmik, ale pewnie dadz¹ tylko z 5 - 10 minut, a ca³a rozmowa trwa³a z godzine. :>
ja nie kumam tego kawaÂłka, nie trawiĂŞ ani krztyny. nie wiem, za stara jestem?
ale czego nie kumasz?
sensu utworu czy tego co on przekazuje?
pytasz mnie czy cofn¹Ì siê mogê do ty³u?
zapytaÂłaÂś o to samo x2
tekst jedzie szybciej niÂż TGV, ale to drobiazg.
zwrotki sÂą jak towarowy ze skÂładem na kilometr, ale to drobiazg.
najwiĂŞkszy przekrĂŞt zrobiono z rzekomym rapowaniem Szczuki - to byÂł sprytny manewr, nazwisko zostaÂło uÂżyte jako marka handlowa.
refren jest dobry!
to moÂże chwyci.
m_nadzieja89 pisze:Ej no dobra
zamaÂślaniÂłam masÂłem maÂślanym ;P
Ale wiadomo byÂło o co chodzi ^^
No wÂłaÂśnie - to juÂż pisaÂłam - trochĂŞ mnie to zawiodÂło, Âże Kaz 2x siĂŞ odzywa w tym kawaÂłku ;/
A wykorzystanie kawaÂłka zespoÂłu Chumbawamba to niezÂły chwyt
Taki klasyk w hiphopwym utworze zawsze dodaje mu uroku ;]
A co myÂślicie o konkursie "10 tysiĂŞcy znakĂłw dla Kazimiery Szczuki"?
PoÂłasicie siĂŞ Âżeby coÂś napisaĂŚ ;>
Co do konkursu - mam bardzo du¿o tekstów, bo pisze ksi¹¿ke. Pomyœla³am, aby wybraÌ najlepsze i scaliÌ je w jedn¹ caloœÌ, bo - wbrew pozorom- stanowi¹ raczej mnóstwo skonsolidowanych cz¹stek, które mo¿na mieszaÌ i którymi mozna siê bawiÌ do woli...
Zobaczymy co z tego bĂŞdzie.. ale udziaÂł w konkursie biorĂŞ raczej dla tzw. 'zasady', bo jakbym chciaÂła, to myslĂŞ, Âże nie byÂłoby problemu z 'zaÂłatwieniem sobie' opinii Kaz nt. moich tekstĂłw