Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

To czemu nie prezes? ChcÂą siĂŞ dowartoÂściowaĂŚ? Wiecie co, to ja od jutro jestem "prezydentem" forum, a nie "administratorem". Albo bĂŞdĂŞ "Pierwszym" a moja kasia bĂŞdzie PierwszÂą KsiĂŞÂżniczkÂą Prezydenta. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

To czemu nie prezes?
MoÂże chcieli siĂŞ dowartoÂściowaĂŚ i dlatego kazali napisac tak na pasku :twisted: :?:
A mo¿e chodzi to oto, ze po prosttu prezesem jest Kostrzewa(który odpowiada za dobre wyniki spó³ki) a Wejchert tzw.prezydentem który praktycznie rz¹dzi ca³ym koncernem z Walterem do spó³ki. Zmniejszenie obowi¹zków i zakresu odpowiedzialnoœci wp³ynie na to, ze Wejchert bêdzie móg³ siê bardziej zaj¹Ì nowymi projektami ITI i bêdzie mia³ wiêkszy wp³yw na decyzjê tam podejmowane :!: To jest rodzinna firma i s¹dze, ¿e w niedalekiej przysz³oœci ca³oœc przejdzie w rêce syna (chyba Piotra)który i tak jest chyba prezesem onetu :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Michos, widzê, ¿e jesteœ porz¹dnie zorientowany w ,,wewnêtrznych'' sprawach tvn-u. A ten Kostrzewa ¿onaty :?: Jeœli tak, to czy szczêœliwy w ma³¿eùstwie - wiesz do czego pijê :?: :wink :lol:
Aaaa... moÂże wiesz, ile kosztowaÂłby porzÂądny etat, porzÂądne i liczÂące siĂŞ stanowisko dla Anity :?: :lol: ZaciÂągniemy kredyty i opÂłacimy naszÂą ulubionÂą ,,paniÂą z tivi'' :?: :lol: Wczoraj na to wpadÂłem :lol:

Funcky, kiedyÂś to napisaÂła :?: DotrzymaÂłaÂś danego mi sÂłowa - wzruszyÂłem siĂŞ.
Funckyrella pisze:I byĂŚ moÂże Blacky zlinczuje mnie za to, co teraz napiszĂŞ
No wiesz, jakÂże bym mĂłgÂł :?: :wink: Przecie prawdĂŞ piszesz :smile:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A ten Kostrzewa ¿onaty Jeœli tak, to czy szczêœliwy w ma³¿eùstwie
Ty siĂŞ lepiej zainteresuj czy przystojny... chyba nie chcesz jej z jakimÂś starym oblechem widywaĂŚ :) :lol:
Aaaa... moÂże wiesz, ile kosztowaÂłby porzÂądny etat, porzÂądne i liczÂące siĂŞ stanowisko dla Anity ZaciÂągniemy kredyty i opÂłacimy naszÂą ulubionÂą ,,paniÂą z tivi'' Wczoraj na to wpadÂłem
alez tu nie o pieniÂądze chodzi... po co mu wiĂŞcej tylko o wÂładze i powiÂązania rodzinne lepiej siĂŞ dowiedzmy ile trza by na lewo zapÂłaciĂŚ za przysposobienie naszej ulubienicy :) nawet inicjaÂły zostaÂły by te same ;)

No ewentualnie moÂżna jÂą oÂżeniĂŚ z PieczyĂąskim chamem ale nie moÂżna jej tak unieszĂŚÂżeÂśliwiaĂŚ :)
Android <3
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Czy zawsze byli wpisani tacy prowadzÂący Fakty?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

tak plus Marcin oczywiÂście...
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nie! Razem ze znikniĂŞciem Marcina PawÂłowskiego zniknĂŞÂła teÂż Patrycja Redo :?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

oupssss Marcin masz racjĂŞ oczywiscie byÂła teÂż i Patrycja...
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

marcin_pabianice pisze:Nie! Razem ze znikniĂŞciem Marcina PawÂłowskiego zniknĂŞÂła teÂż Patrycja Redo :?

Jak mam to rozumieĂŚ?
A Pati czymu tam ni ma?
Hamstwo. Tyle lat tworzy prowadzi FAKTY.............. :oops:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

tvn cechuje siĂŞ powszechnym chamstwem....
miejmy nadziejĂŞ ze zniknĂŞÂła ze spisu nie z grafiku...

ehhh Anity chyba nie ma dzisiaj ciekawe czy w fucktach bĂŞdzie...?

niestety nieaktualne.... byÂła w poranku.... co oni kombinujÂą sukinsyny pieprzone...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

niestety nieaktualne.... byÂła w poranku.... co oni kombinujÂą sukinsyny pieprzone...
Niestety caÂły czas tkwi w gettcie porankĂłw :cry: :cry: :cry:
Dy Âżur jej skonczyÂł siĂŞ juÂż o 9 bo potem byÂł caÂły czas Oleksy. Nie doÂśc, Âże i tak ma krĂłtki ten dyÂżur to jeszcze oleksy musiaÂł siĂŞ wtrĂŞÂżoliĂŚ :twisted:
Nie wygl¹da to za ró¿owo :cry: PO tych wszystkich zawirowaniach nie mo¿na spodziewaÌ siê czegoœ dobrego. Teraz kiedy poranki bêd¹ mia³y 2 prowadz¹cych rola Anitki znów zostanie drastycznie zmniejszona :cry:
Jakby jeszcze np. dali jÂą razem z tym nowym to byÂłaby totalna klapa :cry: :cry: :cry: :?:
WiĂŞc po tym wszystkim wnosek nasuwa siĂŞ sam. POjawienie siĂŞ Anitki w dniu na Âżywo byÂło przypadkowe i jak dalej bĂŞdzie prowadziĂŚ te poranki to nigdy nie bĂŞdzie prowadziĂŚ dnia na Âżywo ani czyli teÂż magazynu 24h o 11 :!:
Anitka pracuje tylko 4 razy w tygodniu wiĂŞc jak dalej bĂŞdzie w faktach popoÂłudniowych i w porankach to na dzieĂą na Âżywo nie ma co liczyĂŚ :cry: :!:
Pewno niedÂługo wrĂłcÂą to stare zatomatyzowane gremie i zacznie siĂŞ to co juÂż przerabialiÂśmy.

Niestety kamuii twoja wczorajsza pw peÂłna nadziei i radoÂści jest w tej sytuacji juÂż nieaktualna.

A profesjonalizm Anitki nawet w takim poranku jest po prostu poraÂżajÂący. AÂż siĂŞ prosi Âżeby siĂŞ pojawiÂła z powrotem w faktach o 19 :!:
Taki talent nie moÂże sie tak marnowaĂŚ. :!:

Aaaa... moÂże wiesz, ile kosztowaÂłby porzÂądny etat, porzÂądne i liczÂące siĂŞ stanowisko dla Anity ZaciÂągniemy kredyty i opÂłacimy naszÂą ulubionÂą ,,paniÂą z tivi'' Wczoraj na to wpadÂłem
To chyba do koĂąca Âżycia byÂśmy siĂŞ nie wypÂłacili.

A ten Kostrzewa ¿onaty Jeœli tak, to czy szczêœliwy w ma³¿eùstwie - wiesz do czego pijê :wink
Czy Âżonaty to nie wiem. Jest chyba byÂłym prezesem Bre Banku. ZtresztÂą jest tu jedna specjalistka od ekonomii(Sylwia mianowicie-fanka Kurasia :D )wiĂŞc pewnie ona coÂś wiĂŞcej o nim wie.

Michos, widzĂŞ, Âże jesteÂś porzÂądnie zorientowany w ,,wewnĂŞtrznych'' sprawach tvn-u.
Ja wiem czy porz¹dnie. Koncern ITI jest cholernie skomplikowan¹ spó³k¹ wiêc zorientowani porz¹dnie s¹ coi co tam pracuj¹.
Nie! Razem ze znikniĂŞciem Marcina PawÂłowskiego zniknĂŞÂła teÂż Patrycja Redo
Redo tam nie ma od bardzo dawna :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

W poranku jest tak jak zwykle czyli jenda osoba prowadzi poranek :!:
Dzisiaj porada :!: Kiedyœ Anitka zawsze by³a w poniedzia³ek a teraz to ró¿nie. Jak dalej poranke bêdzie prowadzony a Anitka jeszcze bêdzie go prowadziÌ to przynajmiej tutaj nie ograniocz¹ jej zakresu obowi¹zków.
Ciekawe czy dzisiaj bĂŞdzie w "dniu na Âżywo" :?:(wrĂłciÂła au*tomatka i dzisiaj pewnie wrĂłci marciniak) OsobiÂście w to wÂątpie bo nie ma tam dla niej miejsca(wedÂług tvn-u) ale moÂże stanie siĂŞ cud :?:
Jak dzisiaj bĂŞdzie miaÂła znĂłw wolne to naprawde bĂŞde siĂŞ jej dziwiĂŚ Âże jeszcze tam pracuje :?: RobiÂą sobie z niej jakieÂś Âżarty. CaÂły czas ma jakieÂś dni wolne.
Jest jeszcze jedna moÂżliwoÂśc, Âże bĂŞdzie w faktach popoÂłudniowych ale w poniedziaÂłki zawsze jest redo:!: :?:
A w sotatnim tygodniu byÂła tylko 3 razy :!: Ile bĂŞdzie w tym :?:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michos pisze:Nie wygl¹da to za ró¿owo :cry: PO tych wszystkich zawirowaniach nie mo¿na spodziewaÌ siê czegoœ dobrego. Teraz kiedy poranki bêd¹ mia³y 2 prowadz¹cych rola Anitki znów zostanie drastycznie zmniejszona :cry:
A ja jak zwykle niepoprawnym optymista pozostane i twierdze Âże skoro 2 prezenterĂłw o Poranku i dwĂłch do Dnia to zgodnie z podstawowymi prawami ekonomii bĂŞdzie zapotrzebowanie na wiĂŞcej dyÂżurĂłw i takÂże Anitki. MoÂże dostanie 2 Poranki 1 DzieĂą i Fakty popoÂłudniowe. Albo 2 Dni i 2 Fakty popoÂłudniowe. Anite z Grassem bym nie zniĂłsÂł.
A ten Kostrzewa ¿onaty Jeœli tak, to czy szczêœliwy w ma³¿eùstwie - wiesz do czego pijê :wink

MoÂże jego ÂżonÂą jest Yga Kostrzewa- rzeczniczka prasowa Stowarzyszenia Lambda.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Z ostatnich FaktĂłw popoÂłudniowych z niÂą:

Obrazek

Obrazek

Macie. :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: widze ¿e przysz³oœÌ Anity nie rysuje siê ró¿owo ;(

Tobi chciaÂła bym byĂŚ takÂą optymistkÂą ale raczej sÂądze Âże Anita jest na totalnym odstrzale.... :( Tam nie chcÂą dobrych tylko a*utomatycznych :(
Android <3
ODPOWIEDZ