Jarosław Kuźniar

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kaśka:):)

Re: Jarosław Kuźniar

Post autor: kaśka:):) »

kaśka:):) pisze:Jutro w poranku u Jarka Kuźniara będzie Maria Czubaszek, niestety nie będę mogła oglądać - obowiązki. Mógłby ktoś nagrać i wrzucić potem na forum. Bardzo, bardzo proszę.

Ponawiam swoją prośbę, podobno jutro w poranku ma być Czubaszek, będę bardzo wdzięczna za nagranie.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

Prawda to, tym razem była :)
http://www.fileserve.com/file/ryHMD4j
kaśka:):)

Post autor: kaśka:):) »

Bardzo dziękuję, na Was zawsze można liczyć:)
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

W końcu muszę zwrócić uwagę na IMHO najgorsze co robi Jarek w Poranku. Efekt zaciętej płyty gramofonowej. W trakcie mówienia urywa mu się wątek i przypominając sobie co miał powiedzieć dalej, powtarza kilkakrotnie jeden fragment, np. "zabiera na swój pokład... zabiera na swój pokład... zabiera na swój pokład...". Szlag człowieka wtedy bierze. Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

To skoro już zacząłeś temat co mnie gryzie, to pozwolę go sobie pociągnąć. Dzisiaj JK taką żółć wylewał na Prezesa (z pełnym uszanowaniem :lol2: ), że już to nawet nie było śmieszne. Serio. Mówił, że nie ma on żadnego autorytetu, że za co się nie weźmie to wychodzi cyrk, etc. W każdym bądź razie wydawał oceny, które nie przystoją takiemu dziennikarzowi w takiej telewizji. Kuźniar i tak ma u mnie wielki kredyt zaufania, więc jak czasami balansuje na granicy dobrego smaku, to staram się przymknąć oko, ale dzisiaj po raz pierwszy poczułem, że przeholował.
Czasami widzowie w swoich e-mailach do niego rzeczywiście czepiają się byle słówek i szukają dziury w całym, ale dzisiaj jeżeli ktoś go zganił, to uważam, że słusznie.
Za chwilę się pewnie posypią głosy, że jestem jakimś działaczem PiS czy coś w tym rodzaju. A broń Panie Boże! :D Chodzi mi tylko o to, że czasami warto się ugryźć w język i lepiej jak widzowie sami sobie wyciągną wnioski. Tyle ode mnie.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

@Camilo ! Przecież Kuźniar ma tak od zawsze, odkąd zaczął prowadzić Poranki :ech:
Czasami aż podejrzewam, że Kaczyńscy ( jeden już z zaświatów ) śnią mu się nocami.
Camilo pisze:W każdym bądź razie wydawał oceny, które nie przystoją takiemu dziennikarzowi w takiej telewizji.
Trudno, będę złośliwy :> , ale właśnie w takiej telewizji. W telewizji, która w latach 2005-2007 kopała władzę, po czym , po wyborach, stwierdziła, że dla sprawiedliwości będzie teraz kopać opozycję.
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Za głośne dawanie wyrazu temu co myśli o tym czy innym polityku, celebrycie i t. p. go cenię. Kaczyńskiemu należy się besztanie, jest złym człowiekiem, że tak krótko powiem.
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:@Camilo ! Przecież Kuźniar ma tak od zawsze, odkąd zaczął prowadzić Poranki
Ale wczorajsze natężenie tych złośliwości było wręcz nieprawdopodobne. Tak źle z nim to chyba jeszcze nigdy nie było. :/
Camilo
Guru
Guru

Podobno ślub w czerwcu. :rozglada:
epsztajnek

Camilo pisze:Podobno ślub w czerwcu. :rozglada:
Jakaś tajna zmowa JK & JK odnośnie wspólnego terminu :?: :cicho: :rozglada: :lol2:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek-t »

epsztajnek pisze:
Camilo pisze:Podobno ślub w czerwcu. :rozglada:
Jakaś tajna zmowa JK & JK odnośnie wspólnego terminu :?: :cicho: :rozglada: :lol2:
W jednym z ostatnich poranków Jaro mówił Joasi, że jej mniej czasu zostało do tego wydarzenia :roll: .
Camilo
Guru
Guru

No ale o ślubie Kuźniara to podobno Cegielska sypnęła na antenie. :lol2:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

Pewnie mowa o tym:
http://www.fileserve.com/file/kkTAWVY

Tyle że ja myślałem że to o Joasi było :mhm:
epsztajnek

nouze pisze:Tyle że ja myślałem że to o Joasi było :mhm:
Ja tak samo, ponieważ była mowa o Podlasiu :mhm:
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Miałem okazję wychwycić jak było. Wcześniej rozmawiał z samą Asią, która wybiegła z tematem ślubu, na co Jarek zaznaczył, że ona ma prędzej, chyba właśnie w tej rozmowie padł termin czerwca dla niej.
ODPOWIEDZ