[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
Re: X FACTOR
Soul City nie ma żadnej perspektywy istnienia na rynku. Jakoby mogę sobie wyobrazić płytę Dawida, Eweliny czy Marina, oraz moich The Chance, tak Soul City absolutnie nie.I jestem bega szczęśliwy że to oni odpadli. I tak doszli za daleko, bo ich występy stały się strasznie wtórne, i jak powiedział Kuba - bez świeżości. The Chance z kolei to 3 genialne wokale, skromne ale fantastyczne i lubiące się nawzajem osobowości, brzmią kapitalnie - czego chcieć więcej?
Kuba głosując na Soul City, zagłosował tak tylko dlatego, aby to Czesław podjął decyzję. Bo powiedział, że chce aby było 1:1. I ukłony dla Czesława, bo tak jak i ja widzi, że Soul city mimo iż może sobie poradzi i będzie chałturzyć w restauracjach i klubach, tak to jednak The Chance ma mega potencjał artystyczny. Ja trzymam za te babki kciuki bo są świetne, i chciałbym aby to Marcin odpadł za tydzień. Jest świetny i go uwielbiam, ale emocjonalnie The Chance od pewnego czasu do mnie przemawiają bardziej.
Kuba głosując na Soul City, zagłosował tak tylko dlatego, aby to Czesław podjął decyzję. Bo powiedział, że chce aby było 1:1. I ukłony dla Czesława, bo tak jak i ja widzi, że Soul city mimo iż może sobie poradzi i będzie chałturzyć w restauracjach i klubach, tak to jednak The Chance ma mega potencjał artystyczny. Ja trzymam za te babki kciuki bo są świetne, i chciałbym aby to Marcin odpadł za tydzień. Jest świetny i go uwielbiam, ale emocjonalnie The Chance od pewnego czasu do mnie przemawiają bardziej.
tvn - latem programowo najgorsza!
Ale dlaczego Soul City nie mają szans zaistnienia? Bo co? Bo duża grupa? Wystarczy wspomnieć Audiofeels z Mam Talent. Mimo iż nie wygrali, to ich najbardziej pamięta się z I edycji programu. Mam nadzieję, że Soul City także uda się wydać płytę.
Odcinek był na bardzo wysokim poziomie. W 1 rundzie najlepszy był według mnie Spenner, chociaż wszyscy wypadli naprawdę dobrze. W polskich piosenkach najlepsze były zespoły. Szkoda, że The Chance były zagrożone, bo to był ich odcinek. Chyba najbardziej ze wszystkich uczestników rozwinęły się właśnie The Chance i mam nadzieję, że to one będą w finale, a nie Lisowska.
Moim zdaniem wygranie tego programu przez Podsiadłe lub Spennera będzie kolejnym niewypałem, bo nikogo to nie będzie interesowało. Jeśli wygrałby zespół wiele osób z ciekawości przejrzało by ich występy.
A poza tym jeśli finał jest ustawiony, to na bank w dogrywce będzie The Chance i Spenner/Podsiadło a Lisowska dziwnym trafem przejdzie od razu.
A poza tym jeśli finał jest ustawiony, to na bank w dogrywce będzie The Chance i Spenner/Podsiadło a Lisowska dziwnym trafem przejdzie od razu.
A dlaczego finał ma być ustawiony? Dlaczego ktoś zawsze musi powiedzieć, że program jest ustawiony tylko dlatego, że skład odcinka jest nie po jego myśli? Jaki interes miałaby TVN w ustawianiu programu? Może jeszcze ktoś zasugeruje, że program w ogóle nie jest na żywo, tylko został nagrany już 2 miesiące temu...
-
- Czasem tu wpada
Kochani można podejrzeć jak głosują widzowie w każdym odcinku zobaczcie - http://i47.tinypic.com/awrq7s.png
Napisałem JEŚLI jest ustawiony, a wizyta tej trójki u Kuby to czysty przypadek.
A skąd wogóle pomysł, że może być ustawiony? Oczywiście, że wizyta to przypadek. Uważasz, że TVN byłby na tyle głupi i pokazywał odcinek Kuby z ustawionymi finalistami na dwa tygodnie przed finałem? To, że finałowa trójka to będzie Spenner, Lisowska i Podsiadło było do przewidzenia już od drugiego odcinka live.
Skoro TVN mógł w zeszłym roku podać finałową 9 przed odcinkiem domy jurorskie, to wniosek łatwo wyciągnąć.
Jaki wniosek? To całkiem inna sytuacja. Odcinki z domów jurorskich były już nagrane na długo przed konferencją prasową, więc finałowa 9tka była znana i jedyną wpadką, jaką zaliczył tu TVN było to, że zepsuli widzom przyjemność oglądania odcinka z domów jurorskich. Dalej nie widzę argumentu, który przemawia za tym, że program jest ustawiony.
-
- Czasem tu wpada
Nie wiem czemu, ale strasznie jedna wokalistka Dziewczyn z 1 edycji przypomina mi jedną z wokalistek zespołu Soul City
Ta w krótkich czarnych włosach.

-
- Bywalec
http://i47.tinypic.com/awrq7s.png
zobaczcie tylko jaki skok zanotowało w odcinku XF 2 tygodnie temu The chance - 2. miejsce. Jak widać widzowie mają uszy i wybierają to co najlepsze. Mam nadzieję że Spenner odpadnie za tydzień, a do finału dojdzie w zamian The Chance.
zobaczcie tylko jaki skok zanotowało w odcinku XF 2 tygodnie temu The chance - 2. miejsce. Jak widać widzowie mają uszy i wybierają to co najlepsze. Mam nadzieję że Spenner odpadnie za tydzień, a do finału dojdzie w zamian The Chance.
-
- Bywalec
Ale dodając - Spenner kontrakt na pewno dostanie, Lisowska tym bardziej, Podsiadło na bank. A The Chance - to dla takich ludzi stworzony jest ten program. Po co ma wygrywać ktoś kto i tak kontrakt dostanie. The Chance - wierzę w jurorów i Polaków. 3mam mocno za Was kciuki i komórkę 

Skąd niby są te dane procentowe...? :uhh:
Największe głupoty jakie kiedykolwiek czytałem. 4 juror był od 2007 czyli 4 edycji. Dogrywka była od zawsze.musicomaniakk pisze:Wydaje mi się, że od 3 edycji będzie 4 juror, bo własnie w UK od tamtego sezonu dopiero wprowadzili. I wgl dogrywka weszła dopiero w 5 edycji. A mam taką ciekawostkę. W finale poprzedniej edycji Gienek zdobył aż 63% głosów, Michał 22%, a Ada tylko 15%. Co o tym myślicie?