Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Paweł Łukasik

Post autor: Dżastina »

obieżyświat pisze:..jak tak na pierwszy rzut oka to wnioskuję że lepsze czasy nastały dla nas jednocześnie :D
Taaak :D Mają to do siebie nasi ulubieńcy, że pojawiają się na wizji jednego dnia :tanczy: A notka nie nadąża ich ocapsowywać :lol2: Dzisiaj, dla odmiany, dali jej odsapnąć oboje :rozglada: Ale jurto mogliby już ją trochę rozruszać :rozglada:
obieżyświat pisze:..nas fanów Agatki i Pawła naprawdę bardzo wiele łączy :szalony:
Zwłaszcza skłonności do wychwytywania prawdziwych talentów dziennikarskich :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Dżastina pisze:Taaak :D Mają to do siebie nasi ulubieńcy, że pojawiają się na wizji jednego dnia :tanczy: A notka nie nadąża ich ocapsowywać :lol2: Dzisiaj, dla odmiany, dali jej odsapnąć oboje :rozglada: Ale jurto mogliby już ją trochę rozruszać :rozglada:
..można w tym dopatrywać się jakiegoś spisku :lol2:
..może chcą nam zrobić na złość i osłabić notkę żeby tylu wspaniałych capsów nie wrzucała :?: :lol2:

..a ona dzielnie idzie do przodu i zarzuca nas wspaniałościami :* :jupi:
Zwłaszcza skłonności do wychwytywania prawdziwych talentów dziennikarskich :lol2:
..i dawanie wzmożonego upustu naszemu zachwytowi :lol2:

..życzę sobie i nam żebyśmy już niebawem mieli ku temu okazję :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..można w tym dopatrywać się jakiegoś spisku :lol2:
To niemożliwe za dobrze im z oczu patrzy :lol2: Nie zrobiliby tego swoim wiernym fanom :lol2:
obieżyświat pisze:..może chcą nam zrobić na złość i osłabić notkę żeby tylu wspaniałych capsów nie wrzucała :?: :lol2:
Nie przyznają się nigdy do tego :rozglada: ale na pewno cieszą się z tak uroczych albumów, które uwieczniają ich poczynania zawodowe :lol2:
..a ona dzielnie idzie do przodu i zarzuca nas wspaniałościami :* :jupi:
Dziś nie miała czym :uhh:
obieżyświat pisze:
..i dawanie wzmożonego upustu naszemu zachwytowi :lol2:

..życzę sobie i nam żebyśmy już niebawem mieli ku temu okazję :lol2:
Ja miałam :tanczy: Ja miałam :tanczy: Paweł dla PiŚ materiał przygotował :D Sprowokowany nieustającymi kontrowersjami wokół książki o Lechu Wałęsie. Paweł przybliżył nam sylwetki jej autorów. Ale chyba sam nie zdobywał cząstkowych materiałów :> Wydaje mi się, że Macieja Mazura widziałam i chyba jakąś stażystkę z mikrofonem tvn24 :mhm: A Paweł. korzystając z pomocy kolegów, zgrabnie i interesująco zebrał wszystko w jedną całość :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Dżastina pisze:To niemożliwe za dobrze im z oczu patrzy :lol2: Nie zrobiliby tego swoim wiernym fanom :lol2:
..ja tam nigdy wielkim znawcą oczu nie byłem ;)
..ale opieram się na Twojej opinii :lol2:
Ja miałam :tanczy: Ja miałam :tanczy: Paweł dla PiŚ materiał przygotował :D
..wobec tego Pawłowi lepiej z oczu patrzy bo nie skazał Cię na taką rozłąkę jak Agatka nas ;)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..ja tam nigdy wielkim znawcą oczu nie byłem ;)
Ale, że Agaty są piękne zauważyłeś :lol2:
..ale opieram się na Twojej opinii :lol2:
A co jeśli się mylę? :rozglada: Nie, to niemożliwe :nie: :lol2:
..wobec tego Pawłowi lepiej z oczu patrzy bo nie skazał Cię na taką rozłąkę jak Agatka nas ;)
Wszystko wskazuje na to, że lepiej :rozglada: Dziś kolejnego Pawłowego materiału dla PiŚ mogliśmy doświadczyć :D Kampanią antynikotynową się zajął, która tym razem przebiegała pod hasłem: Palisz, więc śmierdzisz :lol: Ja -na szczęście chwilowa palaczka ( :rozglada: ) muszę przyznać, że właśnie to mnie do palenia zniechęciło :rozglada: Ale, jak pokazał Pawła materiał nie wszystkich palaczy ten okropny smród zniechęca :roll: Capsów nie będzie :uhh: Zgadnijcie dlaczego? :>
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Dżastina pisze:Capsów nie będzie Zgadnijcie dlaczego? :>
Capsiarka wyszła na papieroska? :>
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ja nie palę :D Szukaj innej przyczyny :>

A to dzisiejsze capsy :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze:
Dżastina pisze:Capsów nie będzie Zgadnijcie dlaczego? :>
Capsiarka wyszła na papieroska? :>
Nie :lol: Paweł zapomniał się nam zaprezentować :>
not that kind pisze: A to dzisiejsze capsy :arrow:
Zbeształam Cię ostatnio za to, żeś nie zrobiła capsów z rozmowy ze Zbychem Ziobro :lol: Widzę, że dzisiejszą rozmowę ocapsowałaś dwa razy :lol:

Czy Wy widzieliście to samo co ja ? :lol2: Paweł, prawie dla każdego serwisu dzisiejszego dnż, relacje z Sejmu nadawał :tanczy: Nie mogłam oglądać na żywo, musiałam zatem uraczyć się playbackiem. Ależ sobie ucztę popołudniem sprawiłam :tanczy: Moje załukasikowanie znowu nabrało mocy :lol2: Mnóstwo tematów miał nasz pan redaktor dziś do omównienia :D Zaczął od przedstawienia komentarzy do najnowszych sondaży. Później o kontrowersjach wokół CBA nam opowiedział. W kolejnej relacji - o budzącej spory nawet wewnątrz rządu - akcyzie na paliwo usłyszeliśmy. W następnej o powiększeniu składu i zmianie na stanowisku przewodniczącego speckomisji, rozmawiał z ustępującym jutrro z tegoż stanowiska, Januszem Zemke. A na koniec dyżuru o sytuacji polskich stoczni i stanowiskach ch polityków w tej sprawie nam opowiedział. I tak żąglował tymi tematami przez cały czas trwania dnż, wyczerpująco i klarownie nam te wszystkie zawiłości wyjaśniając :brawa: Z moich wnikliwych obserwacji wynika również, że z rana jakby troszku przygaszony był nasz redaktorek :roll: Ale z serwisu na serwis relacje stawały się coraz bardziej żywiołowe :tanczy: Im więcej zawiłości, im więcej opini do przedstawienia, tym większy zapał mogliśmy u Pawła zaobserwować :tanczy: Oby więcej takich dni :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..cieszę się że Paweł tak Cię wczoraj uraczył swoją obecnością Dżastina :lol:

..a może mi ktoś wyjaśnić co Dorotka Gardias robi w sejmie :>

Obrazek

..bo to chyba ona :>
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

OT

Post autor: epsztajnek »

..a może mi ktoś wyjaśnić co Dorotka Gardias robi w sejmie
No właśnie, wczoraj oglądałem "Dzień po dniu" też ją zauważyłem ( miała identyczne pantofle, jak rano , przy zapowiedzi pogody, a więc wielce prawdopodobne, że to ona )
i się trochę zdziwiłem :shock: ... ciekawe, czy jako hostessa, czy też przymierza się do reporterki :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:
..a może mi ktoś wyjaśnić co Dorotka Gardias robi w sejmie
No właśnie, wczoraj oglądałem "Dzień po dniu" też ją zauważyłem ( miała identyczne pantofle, jak rano , przy zapowiedzi pogody, a więc wielce prawdopodobne, że to ona )
i się trochę zdziwiłem :shock: ... ciekawe, czy jako hostessa, czy też przymierza się do reporterki :lol2:
No jak to co robi :> ?? :D :D Po pierwsze towarzyszy Pawłowi , żeby się nie nudził między wejściami :D !! Co zaowocowało tym ,że przeprowadził tylko jedną (z tego co widzę ) rozmowę z politykiem :lol2: !! No cóż -ja też bym wolał gadać sobie z Dorotką niż z tymi nudziarzami :lol2: !!
A po drugie to może teraz przepowiada politykom prognozy na najbliższe miesiące :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Pogawędkę o Dorotce sobie ucięli :> Pawłem mi się tu zachwycać :> :rozglada: Się zastanawiam dlaczego ja nie zauważyłam i nie rozpoznałam Dorotki? :mhm: Przecież bardzo uważnie się w te Pawłowe relacje wsłuchiwałam i wpatrywałam? :mhm:
obieżyświat pisze:..cieszę się że Paweł tak Cię wczoraj uraczył swoją obecnością Dżastina :lol:
I chyba stwierdził, że za bardzo, bo w piątek już tylko z materiałem się pojawił :uhh: Ale już nie narzekam :stop: I do zachwytów przechodzę :lol2: W PIŚ materiału o tematyce polityczno-sportowej doświadczyliśmy :tanczy: Premierem, który nie zamierza jechać na EURO zajął się nasz pan redaktor. Powstało z tego dzieło obiektywne o zabarwieniu ironicznym, czyli tak jak lubimy najbardziej :tanczy: Obiektywne, bo poznaliśmy stanowiska wszystkich zainteresowanych tą sprawą stron: polityków sympatyzujących z prezydentem, który na EURO się wybiera i polityków sympatyzujących z premierem, którzy rozumieją dlaczego ten nie jedzie. Paweł przypomniał także o tym, że kibocowanie polityków w przeszłosci nie zawsze przynosiło szczęście polskim sportowcom. Ironia najdobitniej dała o sobie znać w komentarzu, po oświadczeniu Tuska, że jeśli polska drużyna dojdzie do finału, to on na mecz finałowy pojedzie. Paweł podsumował to stwierdzeniem, że później w Belwederze będą się odbywały długie i burzliwe dyskusje - między prezydentem a premierem - o to, który z nich jest pierwszym kibicem Polski :lol: Jakby się kto pytał, to informuję, że capsów z tego materiału nie ma, bo Paweł znowu zapomniał się pokazać :>
marcinkowsky pisze: No jak to co robi :> ?? :D :D Po pierwsze towarzyszy Pawłowi , żeby się nie nudził między wejściami :D !! Co zaowocowało tym ,że przeprowadził tylko jedną (z tego co widzę ) rozmowę z politykiem :lol2: !! No cóż -ja też bym wolał gadać sobie z Dorotką niż z tymi nudziarzami :lol2:
Patrząc na capsy można by rzec, że dwa razy z posłem Zemke rozmawiał :lol:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

I dzisiejsze wydanie PiŚ bez Pawłowego dzieła obejść się nie mogło :tanczy: Znowu było sportowo. Tym razem Paweł opowiedział nam o trzech drużynach piłkarskich, które będą reprezentowały nasz kraj na Olimpiadzie w Pekinie. Tak licznej reprezentacji Polska nie miała od trzydziestu dwóch lat :D Przy okazji wspomniał pan redaktor, jak to w obliczu wielkich osiągnięć sportowców wzrasta popularność poszczególnych dyscyplin i obserwujemy wtedy zadziwiające zjednoczenie wśród kibiców :D Trochę szydził z tego, że te sukcesy odnoszone są pod kierunkiem obcokrajowców, ale szybko dodał, że: I oni musieli mieć z kogo wybrać. W Polsce mieli :D Dowiedzieliśmy się także, że co 1750 kibic na mistrzostwach będzie Polakiem :D Bilety na mistrzostwa wprawdzie tanie, ale koszt podróży już nie :rozglada: Capsów z dziś też nie będzie :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Dżastina pisze:Pogawędkę o Dorotce sobie ucięli :> Pawłem mi się tu zachwycać :> :rozglada: Się zastanawiam dlaczego ja nie zauważyłam i nie rozpoznałam Dorotki? :mhm: Przecież bardzo uważnie się w te Pawłowe relacje wsłuchiwałam i wpatrywałam? :mhm:
..bo Ty patrzysz na sam środeczek ekranu - to naturalne :lol2:

..a my jak zobaczymy piękne nóżki i krótką spódniczkę w tle to tam właśnie patrzymy :lol2:

..to też naturalne :lol2:

..przepraszam że wczoraj nie wpadłem :red:
..tak wyszło :rozglada:
..ale obiecuję że cię samej już nie zostawię :rozglada:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Dzisiejszy Łukasik :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
ODPOWIEDZ