Nika pisze:Dżastina pisze:Capsów nie będzie Zgadnijcie dlaczego? :>
Capsiarka wyszła na papieroska? :>
Nie

Paweł zapomniał się nam zaprezentować :>
not that kind pisze:
A to dzisiejsze capsy
Zbeształam Cię ostatnio za to, żeś nie zrobiła capsów z rozmowy ze Zbychem Ziobro

Widzę, że dzisiejszą rozmowę ocapsowałaś dwa razy
Czy Wy widzieliście to samo co ja ?

Paweł, prawie dla każdego serwisu dzisiejszego dnż, relacje z Sejmu nadawał :tanczy: Nie mogłam oglądać na żywo, musiałam zatem uraczyć się playbackiem. Ależ sobie ucztę popołudniem sprawiłam :tanczy: Moje załukasikowanie znowu nabrało mocy

Mnóstwo tematów miał nasz pan redaktor dziś do omównienia

Zaczął od przedstawienia komentarzy do najnowszych sondaży. Później o kontrowersjach wokół CBA nam opowiedział. W kolejnej relacji - o budzącej spory nawet wewnątrz rządu - akcyzie na paliwo usłyszeliśmy. W następnej o powiększeniu składu i zmianie na stanowisku przewodniczącego speckomisji, rozmawiał z ustępującym jutrro z tegoż stanowiska, Januszem Zemke. A na koniec dyżuru o sytuacji polskich stoczni i stanowiskach ch polityków w tej sprawie nam opowiedział. I tak żąglował tymi tematami przez cały czas trwania dnż, wyczerpująco i klarownie nam te wszystkie zawiłości wyjaśniając :brawa: Z moich wnikliwych obserwacji wynika również, że z rana jakby troszku przygaszony był nasz redaktorek

Ale z serwisu na serwis relacje stawały się coraz bardziej żywiołowe :tanczy: Im więcej zawiłości, im więcej opini do przedstawienia, tym większy zapał mogliśmy u Pawła zaobserwować :tanczy: Oby więcej takich dni :tanczy: