Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

No proszĂŞ jedna taka Agatka, a tyle radoÂści :lol2: PrzestraszyÂła siĂŞ, Âże o niej zapomnimy i postanowiÂła wrĂłciĂŚ :lol2:
obie¿yœwiat pisze: ..w³¹czy³em sobie kompa po 10. (za póŸno :/ ) i niczego siê nie spodziewaj¹c nagle ujrza³em Agatkê :tanczy:
..myÂślaÂłem Âże ÂśniĂŞ :lol2:
Mam nagranÂą tĂŞ pierwszÂą relacjĂŞ, ale pĂłki co nie mogĂŞ zrobiĂŚ mp3 :/ MĂłj sprzĂŞt wyjechaÂł daleko :/ najwczeÂśniej w niedziele bĂŞdĂŞ mogÂła wrzuciĂŚ ;) wytrzymasz chyba? :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..wowki :o
..nic siĂŞ Agatka nie zmieniÂła przez te prawie 3 tygodnie nieobecnoÂści na wizji :lol:
:> Jak to nic siĂŞ nie zmieniÂła :> SpodziewaÂłam siĂŞ zastaĂŚ tu wpisy, Âże jest jeszcze piĂŞkniejsza :lol2:
marcinkowsky pisze:Nie rozumiem Waszej nowomowy :roll: To juÂż GÂąbrowicz jest dla mnie bardziej zrozumiaÂły :neutral:
Ty nic siĂŞ nie martw ;) pobĂŞdziesz trochĂŞ z nami, a wszystko zrozumiesz :mhm: a moÂże nie :rozglada:
Zatem, do jutra Panowie :D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:Mam nagranÂą tĂŞ pierwszÂą relacjĂŞ, ale pĂłki co nie mogĂŞ zrobiĂŚ mp3 :/ MĂłj sprzĂŞt wyjechaÂł daleko :/ najwczeÂśniej w niedziele bĂŞdĂŞ mogÂła wrzuciĂŚ ;) wytrzymasz chyba? :rozglada:
..nie mam chyba innego wyjÂścia :devil:
..ale my to przecieÂż jesteÂśmy zahartowani w oczekiwaniu :lol2:
:> Jak to nic siĂŞ nie zmieniÂła :> SpodziewaÂłam siĂŞ zastaĂŚ tu wpisy, Âże jest jeszcze piĂŞkniejsza :lol2:
..przecieÂż to jest juÂż oczywiste i nie musimy o tym pisaĂŚ ale skoro nalegasz..to podpisujĂŞ siĂŞ i potwierdzam :lol2:
Zatem, do jutra Panowie :D
..ja juÂż niestety na kilka kwadransĂłw muszĂŞ przerwaĂŚ wartĂŞ na stanowisku ale i tak chyba jednak na pojawienie siĂŞ Agatki nie zanosi :roll:
..wiêc mogê znikn¹Ì z czystym sumieniem :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

U la la :D

Innej reakcji na to, co zasta³em w w¹tku nie potrafi³em wymyœliÌ - jak mawia³ mój wyk³adowca: ''w niej jest wszystko zawarte'' :lol2: Wszystko, czyli co? RadoœÌ, podziw, zadowolenie, satysfakcja i... w tym miejscu nale¿y postawiÌ wielokropek, ¿eby daÌ upust nieskoùczonoœci i mo¿liwoœÌ poszukania s³uchaczowi odbiorcy w zakamarkach jego umys³u innych opcji :D A wiêc szukajcie :D

Pierwsze, czego szukaÂłem, to wpisĂłw o uÂśmiechu i... ani sÂłowa oĂą :mhm:

Umm... Black - chyba racjĂŞ miaÂłeÂś, Âże z urlopu maÂło kto wraca uÂśmiechniĂŞty :/ A moÂże to tylko z Waszej winy nie wiem nic o uÂśmiechu? :> Z Waszej i mojej - ÂżaÂłujĂŞ, iÂż live'Ăłw nie widziaÂłem :/
CieszĂŞ siĂŞ oczywiÂście, Âże Agatta (zrezygnowaÂłem z ''Panna'' - majÂąc w pamiĂŞci sÂłowa BJ, mĂłwiÂące o tym bÂłyskawicznym, przypuszczalnym wielce Âślubie w Las Vegas :lol2: ) wrĂłciÂła, czy z uÂśmiechem, czy bez, ale jednak z nami znĂłw jest :tanczy:
Szkoda, Âże nie dziÂś :/
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:U la la :D
..Âło ho ho - tak na moim podwĂłrku siĂŞ mĂłwi :lol2:
..teÂż mniej wiĂŞcej z takich samych pobudek co TwĂłj wykÂładowca :lol2:

..ÂżartowaÂłem :lol:
..dawno CiĂŞ nie byÂło - super Âże znĂłw jesteÂś :lol2:

..pewnie siê przej¹³eœ znikniêciem Agatki ¿e nie by³eœ w stanie nas tu odwiedzaÌ ;( :?:
..ale widzisz daliÂśmy razem i te ponad 2 tygodnie bez Agatki jakoÂś nam tak szybko zleciaÂły :lol2:

..dziÂś juÂż tak :)
..piszemy :)
..mĂłwimy :)
i pokazujemy :)
:arrow:
Obrazek
..and all I want is to keep smiling again :spiewa:
Szkoda, Âże nie dziÂś :/
..aleÂż dzis teÂż znĂłw jest piĂŞknie :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..wrĂłciÂła Agatka :)
..wrĂłciÂł jej temat..do niej wrĂłciÂł temat :szalony:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
..teÂż mniej wiĂŞcej z takich samych pobudek co TwĂłj wykÂładowca :lol2:
W sumie to masz racjĂŞ ;) JeÂśli o to Ci chodzi, co ja mam na myÂśli, to kaÂżdy okrzyk jest pozytywnym okrzykiem radoÂści :lol2: Taki jak mĂłj znĂłw, kiedy wÂłaÂśnie tĂŞ zobrazowanÂą przeze Ciebie relacjĂŞ ujrzaÂłem w telewizji: jupiajej!!! :jupi: - jeÂśli tak siĂŞ to w ogĂłle pisze :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..dawno CiĂŞ nie byÂło - super Âże znĂłw jesteÂś :lol2:
Niestety Âżycie czasem pÂłata nam figle mniej lub bardziej zabawne :/ ktĂłre odcinajÂą CiĂŞ jednak caÂłkowicie od przyjemnoÂści :/ Na szczĂŞÂście - w tym przypadku - silnie dziaÂła zasada przemijalnoÂści :lol2:
..ale widzisz daliÂśmy razem i te ponad 2 tygodnie bez Agatki jakoÂś nam tak szybko zleciaÂły :lol2:
Ja AgattĂŞ widziaÂłem pierwszy raz od... od ponad 3 tygodni :o
Na capsach moÂże tego tak bardzo nie widaĂŚ, ale w telewizji a i owszem, widaĂŚ, Âże opalona wrĂłciÂła :P
CzyÂżby efekt pobytu w ciepÂłym kraju, ewentualnie ciepÂłym i sÂłonecznym stanie? :D
obieÂżyÂświat pisze:
..dziÂś juÂż tak :)
..piszemy :)
..mĂłwimy :)
i pokazujemy :)
KazaÂła nam czekaĂŚ do koĂąca relacji - przywitaÂła powagÂą :)
Z tego co pamiĂŞtam byÂł z tego materiaÂł dla ''Prosto z Polski'' :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
Na moim podwĂłrku mĂłwi siĂŞ Black Jack cenzura, a na powitanie, na widok Agatki po przerwie, teÂż mniej wiĂŞcej tak zareagowaÂłem Black Jack cenzura :D

Al, juÂż myÂślaÂłem, Âże na dobre (i na zÂłe ;) ) nas opuÂściÂłeÂś? ;)

Jak widaĂŚ w tych dobrych chwilach wolisz z nami byĂŚ :lol2:
PiĂŞkne chwile dziÂś mieliÂście po ... (zerkam na capsy) ... po 14-stej :P :P Opalone chwile - no, no, no, no rzeczywiÂście :lol2: PiĂŞkne, no, no, no to teÂż prawda :lol2:

Postaram siĂŞ jeszcze najrzeĂŚ tu na PzP, moÂże Agatka jaki materiaÂł popeÂłniÂła - trzeba sprawdziĂŚ, czy tylko na jednÂą relacjĂŞ, czy byĂŚ moÂże na zaplanowanie jutrzejszych zajĂŞĂŚ wpadÂła do pracy :roll: Trzeba jÂą pilnowaĂŚ :lol2: skoro jest juÂż na posterunku :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
Z tego co pamiĂŞtam byÂł z tego materiaÂł dla ''Prosto z Polski'' :)
..no nie wiem :roll:
..wÂątpiĂŞ :roll:

..ale nie zasn¹³bym gdybym tego nie sprawdzi³ :lol2:
..wiĂŞc czekamy jak dawniej :?: :lol:

Black Jack '62 pisze:(...) a na powitanie, na widok Agatki po przerwie, teÂż mniej wiĂŞcej tak zareagowaÂłem Black Jack cenzura :D
..Âładnie przywitaÂłeÂś AgatkĂŞ :devil:
..widaĂŚ jak czekaÂłeÂś i tĂŞskniÂłeÂś :lol:

..tfu - doœÌ o têsknocie :xx:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze: ..no nie wiem :roll:
..wÂątpiĂŞ :roll:
Cholera jasna :evil: musiaÂłeÂś zwÂątpiĂŚ :x AÂśka miaÂła materiaÂł :/
..ale nie zasn¹³bym gdybym tego nie sprawdzi³ :lol2:
..wiĂŞc czekamy jak dawniej :?: :lol:
Ale przyznasz, Âże mogÂłoby byĂŚ odrobinĂŞ piĂŞkniej w tej poczekalni? :) Wszak jedna relacja wiosny nie czyni i nie rozjaÂśnia w umyÂśle :?

..Âładnie przywitaÂłeÂś AgatkĂŞ :devil:
..widaĂŚ jak czekaÂłeÂś i tĂŞskniÂłeÂś :lol:
Bardzo przyzwoicie czeka³em i mocno têskni³em, tak mocno, ¿e cholernie du¿o zaleg³oœci paradoxalnie mi siê nazbiera³o, z którymi ca³y czas nie mogê siê uporaÌ, wiêc muszê Was czym prêdzej opuœciÌ, dopóki jeszcze jestem w stanie to zrobiÌ, bo jak wpadnê w trans pisania, to móg³bym póŸniej wielu s³ów ¿a³owaÌ i ...
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
Na moim podwĂłrku mĂłwi siĂŞ Black Jack cenzura, a na powitanie, na widok Agatki po przerwie, teÂż mniej wiĂŞcej tak zareagowaÂłem Black Jack cenzura :D
PrzeÂślij ten tekst proszĂŞ pocztÂą ''podziemnÂą'' :) Ta cenzury nie zna :lol2: PĂłki co niewiele rozumiem i niewiele jestem w stanie zaradziĂŚ ;)
Black Jack '62 pisze:Al, juÂż myÂślaÂłem, Âże na dobre (i na zÂłe ;) ) nas opuÂściÂłeÂś? ;)
JakÂże bym mĂłgÂł ;) AgattĂŞ teÂż o to gotĂłw byÂłeÂś podejrzewaĂŚ ;) Nie masz wiary w ludzi i ludzkie powroty? :)
JakoÂś dawaliÂście radĂŞ beze mnie :) DawaliÂście, niestety nie mogĂŞ siĂŞ z tym utoÂżsamiĂŚ ;(
Black Jack '62 pisze:Jak widaĂŚ w tych dobrych chwilach wolisz z nami byĂŚ :lol2:
Jak chyba ka¿dy cz³owiek wolê prze¿ywaÌ chwile ''dobre'', ani¿eli z³e ;) ale od z³ych siê nie odcinam, to raczej one mnie odcinaj¹ od rzeczywistoœci, ale doœÌ ju¿ prywaty ;)
Black Jack '62 pisze:Ale przyznasz, Âże mogÂłoby byĂŚ odrobinĂŞ piĂŞkniej w tej poczekalni? :) Wszak jedna relacja wiosny nie czyni i nie rozjaÂśnia w umyÂśle :?
Spokojnie :) Zarówno Agatta jak i my musimy wdro¿yÌ siê na nowo w rytm tej stacji, który bêdzie z czasem znów dyktowa³ wysokoœÌ naszych ciœnieù i iloœÌ uderzeù na minutê naszych serc ;) Lecz nie tak szybko ;) Wszystko w swoim czasie :lol2: Na wszystko przyjdzie czas :lol2:

WeÂźmy rĂłwnieÂż pod uwagĂŞ to, przy wszelkich refleksjach np. na temat uÂśmiechu, bÂądÂź jego braku, Âże Pa... Âże Agatta :aniol: wrĂłciÂła ze Âświata byĂŚ moÂże sielskiego i anielskiego do Âświata mniej idyllicznego, wrĂłciÂła do zajĂŞĂŚ przypominajÂących... o, choĂŚby pranie brudĂłw ;)
ChoĂŚ mam szczerze gorÂącÂą nadziejĂŞ na dnie duszy spoczywajÂącÂą, Âże nie tylko takimi tematami przyjdzie jej siĂŞ zajmowaĂŚ :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:D Jak widzĂŞ prawie w komplecie jesteÂśmy :D Alchemik wrĂłciÂłeÂś :D a mnie juÂż zaczĂŞÂły nachodziĂŚ myÂśli, ÂżeÂś na poszukiwania Agatki wyruszyÂł :rozglada: i Âże minĂŞliÂście siĂŞ w drodze :rozglada:
ByÂła nasza gwiazda dziÂś znowu :roll: nie miaÂłam przyjemnoÂści widzieĂŚ :uhh: Nic nie wskazywaÂło na to, Âże siĂŞ pojawi :uhh: No, ale dziĂŞki Wam wiem jak byÂło ;) Ten golfik, ktĂłry miaÂła na sobie to chyba jakiÂś nowy, a moÂże siĂŞ mylĂŞ? :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Capsy z poranka

Post autor: Maciekw »

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze::D Jak widzĂŞ prawie w komplecie jesteÂśmy :D Alchemik wrĂłciÂłeÂś :D a mnie juÂż zaczĂŞÂły nachodziĂŚ myÂśli, ÂżeÂś na poszukiwania Agatki wyruszyÂł :rozglada: i Âże minĂŞliÂście siĂŞ w drodze :rozglada:
Och, chciaÂłbym ten nieprzyjemny czas absencji w tak przyjemnymi (z zaÂłoÂżenia) okolicznoÂściami mĂłc usprawiedliwiĂŚ ;)
DÂżastina pisze:ByÂła nasza gwiazda dziÂś znowu :roll:
JakÂże aktualne te sÂłowa i dziÂś :)
Black Jack wyprorokowaÂłeÂś wczoraj, iÂż Agatta przygotowuje siĂŞ zapewne do relacji dzisiejszych :) Dziwi mnie tylko, Âże jak do tej pory nikt tego faktu nie zoczyÂł :> Faktu, a wÂłaÂściwie to powinienem napisaĂŚ faktĂłw :lol2: Poczekam jeszcze... :mhm:
Ale ju¿ nadmieniê, ¿e Agatta uwija siê (przepraszam za byÌ mo¿e nie najsubtelniejsze okreœlenie) jak pszczó³ka w pasiece od rych³ego ranka :lol2:

[ Dodano: PiÂą Mar 23, 2007 1:29 pm ]
Jest jeden :lol2:
Nie min¹³em siê z Agatt¹, to min¹³em z MaÌkiemw ;)

WiĂŞc juÂż mogĂŞ o ekstra fryzurce napisaĂŚ, nikomu juÂż nie zdradzĂŞ niespodzianki, bo sÂą zdjĂŞcia :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

myÂślaÂłem, Âże bĂŞdĂŞ pierwszy ;) No to nic ;) Dam z dziewiÂątej :D

Agata z serwisu po 9.
Obrazek
Obrazek

Agata z serwisu po 7.45
Obrazek
Obrazek
Tych chyba nie ma - jak na moje oko ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..forum nie dziaÂłaÂło :/
..ale Âżeby nie byÂło Âże leniuchowaÂłem i ja nie dziaÂłaÂłem :lol2:

..oprĂłcz godzin Poranka ktĂłry nie :nie: nie jest stworzony dla mnie ;(
..wtedy mĂłj komputer jeszcze drzemie :hmm:
..ale super ÂżeÂście wy czuwali :jupi:

..proszĂŞ bardzo to ode mnie :arrow:
..uczta dla wszystkich fanĂłw :P
..serwis z 10. i wspaniaÂła relacja na temat gorzowskiego szpitala i tamtejszych kardiologĂłw :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..tak siê piêknie zacz¹³ dzisiejszy dzieù na ¿ywo :)
Ale ju¿ nadmieniê, ¿e Agatta uwija siê (przepraszam za byÌ mo¿e nie najsubtelniejsze okreœlenie) jak pszczó³ka w pasiece od rych³ego ranka
..od rychÂłego ranka czyli od ktĂłrej :?:
..od 7:50 :uhh:

p.s. podkradÂłem ci Maciekw ten 3. caps i umieÂściÂłem w zabawnych :lol2:
..mam nadziejĂŞ Âże siĂŞ nie obrazisz :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:myÂślaÂłem, Âże bĂŞdĂŞ pierwszy ;) No to nic ;) Dam z dziewiÂątej :D
Nie martw siĂŞ :) Nadejdzie czas, kiedy ostatni bĂŞdÂą pierwszymi :] Ale Ci w Âśrodku, tacy jak Ty, w Âśrodku pozostanÂą :lol:
marcinkowsky pisze:Agata z serwisu po 7.45
Wydaje mi siê, ¿e to jednak by³o po serwisie :> G³owê dam sobie odci¹Ì, ¿e z Agatt¹ rozmawia³ Jakub Porada :mhm:
Tak :] jestem tego w 100% pewien :D
obieÂżyÂświat pisze:..uczta dla wszystkich fanĂłw :P
PiĂŞknie, piĂŞkne, piĂŞkna :P No piĂŞknie, ale to jedna, ta pierwsza piĂŞkna relacja dla Dnia na Âżywo :>
ODPOWIEDZ